- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Skillet #1513 üzenetére
Gyerekek most ezen a ponton ne menjünk át a legrelevánsabb Band 5-ös fórumba?
A fentieket is oda kellett volna írnom...vagy valahova, mert még nincs saját topicja.
-
SirRasor
addikt
válasz
Skillet #1508 üzenetére
Pl: a menü, és abban az írások hiánya:
De véroxigénszint mérésénél:
Viszont nézzétek: a kék gombban ott sincs írás, szóval lehet, hogy a magyar szöveg egy KÉP!
MÁS: bajom van a BAND 4-el! Elkezdtem használni az 5-öset és odaadtam feleségemnek. Gyári visszaállítás, újrapárosítás: látszólag működik, de a Health-ben ha bekapcsolom a folyamatos pulzusmérést és visszalépek a menüben, azt mondja ki van kapcsolva! WTF? Nem is mér. Manuálisan ha mérek, azt se viszi át a telefonba. Most ilyenkor mi van? Health újratelepítés és utána lévő újrapárosítás is megvolt már.
Ötletek?
-
Kovi87
csendes újonc
válasz
Skillet #1243 üzenetére
Volt rajta fólia, csak felhólyagosodott és leszedtem
Bár a kőporos fal ellen nem sokat védett volna szerintem. Odacsaptam már én is pár dolognak, azt kibírta, ezt már nem. Csodálkozok is, hogy eddig nem karcoltam meg
Polírozni nem nagyon akarnám, ne vékonyodjon. Meg nehogy bemattuljon. Lehet kapni ilyen kitöltő géleket, olyasmire gondoltam, hátha..
-
Cyborg
őstag
Mégis mit vársz el tőle? Esetleg olvasson gondolatot?
A benne lévő szenzorokra tud csak támaszkodni, nincs szeme, nem látja, hogy nyitva van a szemed, nincs füle, nem hallja, hogy beszélsz, érthető, hogy nem mindig tud különbséget tenni. Túl nagyok az elvárásaid, ha elfogadod, hogy ezek a dolgok, amiket Te elvársz, kivitelezhetetlenek ezzel a hardverrel, szerintem boldog leszel vele
Nyilván vannak komolyabb cuccok a neten etéren, de én pl. nem tudnék egy órával a kezemen aludni, így örülök, hogy van egy ilyenem, amiben nem fáj aludni.Így van, mutatja az időt, rezeg, ha jön valami, amit megérzek, ellentétben a telóval, amit sose veszek észremár a legkisebb hangzavarban sem, a többi az csak múló hóbort, egy plusz, amire hamar ráun az ember.
A pulzust én sem nézem már annyira, a lépés az jó, mert látom, ha semmit nem mozgok, és motivál, hogy mozogjak, és az is fontos nekem, hogy szól, ha túl sokat ülök a gép előtt. Észre se veszem, úgy megy az idő, a leggyakoribb reakcióm az szokott lenni, hogy: "basszus, eltelt egy óra?"...na mindegy én örülök ezeknek a plusz dolgoknak, és örülök, hogy 8500Ft-ból tapasztaltam meg ezeket, mert valószínüleg egy 100ezres órával is ugyanitt tartanék most, hogy: "Pulzust sem nézem már. Lépés rendszerint 10e felett van naponta, munkámból adódóan... de ez sem érdekel." , uh spóroltunk 90ezret!
...ez volt a mai Szabó Péter adag
-
kmarci25
veterán
Mi Band 3-on fel kell tenni a moddolt magyar fw-t és átmegy a viber és minden más is, ékezetekkel magyarul. Miui helyett meg custom romot kell használni. Én még várom a HB4-et, de a telómon egy ideje már nem miui-t használok, remélem nem lesznek ilyen gondjaim.
Tudom, hogy ez mind mókolás, amit leírok, de alternatíva. Persze, akinek nincs ilyenhez kedve, affinitása, annak nem megoldás.
-
krisz727
tag
-
pusszycat
nagyúr
Engem az okos égőm költ,eddig mindig felkeltem,mellesleg szomszédbarát,egy pisszenés sincs. És csak 76 % van állítva a fényerő,mert 100W égőnek felel meg 10W fogyasztás mellett. Én narancsszínre állítottam,lehet nem minden színre kelnék fel. A rezgést a csuklómon csak nappal érzékelem,az is valami.
-
Cyborg
őstag
Én is bízom abban, hogy Li-po van benne, de amíg em derül ki 100%-ra, inkább csontra merítem.
Nem találtam meg a cikket, de az aliexpress mindent ír, az ilyen specifikációkra meg nem szabad adni , ezt tudjuk régóta.
Aliexpress első találatÍrtam a honornak is, hátha adnak valami hivatalos választ
A héten ilyen e-mailezős kedvemben vagyok -
pusszycat
nagyúr
Mert a telefonom is angolra van állítva. Most éppen az zavar az app.-ban,h mikor visszanézem a truesleep/week-ben a napokat azt írja,h melyik nap mennyit aludtam de a többi marad az utolsó nap szerint,pl rem, mélyalvás stb. Ez mindenkinél így van?
Ja a 139 éjjel csak szexel érhető el.
-
-
Bizsu1st
aktív tag
Nekem tegnap jött meg. Az egészség appal kellett kicsit szenvedni, csak akkor magyarosított, ha mobilnetet adtam neki, wifin nem töltötte le a magyar nyelvcsomagot. Egyből muszály voltam, az 1.0.10.30 firmware-re frissíteni a band-et. Tökéletesen működik, minden értesítés megjön normálisan, pedig kicsit féltem, mivel mindkét fórumban panaszkodtok az értesítésekre az új firmware-rel. A teló p10 lite
Próbálj gyorsítótárat törölni(egészség app) és indítsd újra a karkötőt, hátha. -
Nincsen.Visszavált kínaira ha a telefon nyelvét magyarra állítjuk.Kínai verziósra nem is lesz frissítés hiszen azt nem magyar piacra szánták.Ha angol nyelvű karkötő kell(illetve hogy azt a pár szót amit kínaiul ír a karkötön angolul írja mert tenyleg csak pár szóról van szó) akkor a global verzióst kell megvenni ami itthon dupla annyiba kerül.Nem ismerem az amazfit core-t sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest