- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
...én most már két hónapja tartom a heti 2 alkalmat
- kopp-kopp
Volt egy hét, amíg úgy járkáltam, hogy egymás mellett ott volt a kezemen, a MiBand2, és a HB4, abban az időszakban a HB4 végig sokkal többet mért, mint a MiBand2.
...mióta csak a HB4-et hordom, és nincs összehasonlítási alapom, azóta halál pontos
-
tipuka
addikt
Már megoldottam, mert yt-n néztem videót, hogy csak 2 kattolás a párosítás majd fw frissítés.
Eddig tetszik a cucc, azt hittem nagyobb lesz (hiába láttam a videókon sokat, élőben más), de örülök, hogy kisebb, illetve könnyebbre gondoltam, de ez nem zavaró persze, volt már Casio Edifice órám is. Ez a szíj rajta nagyon bejön, a Honoros rész rajta meg külön jó, hogy belesüllyed a lukba és ott fogja, hogy ne mozduljon el a szíj.
A por viszont nagyon durván rátapad a szíjra.
Ez a bölcső kicsit lehetne puhább(pl gumisabb) anyagú azon a részen két oldalt, ami a testbe kapaszkodik úgy mond, hogy helyén tartsa és tudja tölteni, mert nagyon óvatosan kell bánni, hogy ne karistolja szét a luk körül, hogy húzom le a töltőről, de amúgy nagyon egyszerű és kicsi kis bölcső vagy mi, elfér bárhol, szóval egy rossz szavam nem lehet. Most így ennyi. Még barátkozok vele, látszik rajta már most mennyivel másabb a Mi band -nál, bár csak 2-esem volt. Már nézelődök is pótszíj után milyet kellene venni.Kipróbáltam ezt a telefon megkeresős dolgot is, menő nagyon.
-
RBJ
addikt
De rendeltem feketét, kéket de meg se néztem.
Biztos jó.
Na most elővettem, megikóstoltam, nyaltam. Szerintem teljesen ugyanaz mint a gyári csak honor felirat nélkül.
Anyag színének árnyalata teljesen megegyezik, puhaság anyagminőség szintén.
És a fólia innen az is teljesen korrekt.
Százszor jobbnak tűnik mint a mi band 2 rendeltek anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest