- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skillet
addikt
válasz
PociAti #1355 üzenetére
NFC-vel szerintem sokra nem megyünk amúgy sem, szóval idáig oké. Az meg, hogy van benne angol nyelv, egy dolog. A HB4 sem használta, ha a telefon az általa nem ismert nyelven üzemelt, olyankor kínait használt. Szóval itt ez a kérdés: milyen nyelvet használ a Band 5, ha a telefon a Band által nem ismert régiót használ? Kínai vagy angol? Ha angol, akkor berendelek egyet. De egyelőre nem találok róla biztos infót.
A számlapok nem igazán érdekelnek. Nekem elég annyi, hogy a régi gyári köztük van. Alsó sor, balról a 3.
Szerintem nincs belőle global meg nem global. Úgy tudom HB4-ből sincsen. -
Skillet
addikt
Az 5-ös ITT 25.8$, nem vészes, sőt. Mostani árfolyamon nagyjából 7600 Ft. Szerintem már elég sokan rendeltünk innen HB4-eket, szóval maga az eladó megbízható.
Ami nekem nem tiszta még, hogy mi újság a régió mizériával? Ami ugye a HB4-nél megoldódott, de a HB5-nél van ezzel egyáltalán gond? Szerintem, ha nincsen, berendelek egyet. -
Skillet
addikt
válasz
Tomi0703 #1250 üzenetére
Én INNEN rendeltem már sacc 4-et.
Nála most pont nincsen promotion "verzió" (kínából). De az utolsót választva 27.99$. De amit te linkeltél, ott most olcsóbb... szerintem onnan is megkockáztathatod. Igaz, ott nem biztos, hogy jár hozzá 2 ingyen fólia. Bár azt a most linkelt eladóhoz sem tudom garantálni, de nekünk mindegyik csomagban volt 2. -
Skillet
addikt
Valaki linkelte itt, hogy gorilla glass-os
hát tuti nem. Sima műanyag. És szerintem nem valószínű, hogy el lehetne tüntetni. Nekem fólia van rajta, mindenkinek csak ajánlani tudom. Odacsaptam már rengeteg helyre, de egyelőre nagyon jól bírja. Egy fólia csere talán már kijárna neki...
-
Skillet
addikt
1.0.10.48 a legújabb. Ma reggel frissült.
-
Skillet
addikt
Így van, ahogy leírtad. És én nem mondtam, hogy nem vagyok vele boldog. Nekem teljesen megfelelő. Én mindössze ERRE reagálva írtam, hogy csak emiatt (TruSleep) ne vegyen HB4-et, mert tartom magam ahhoz, hogy ez a része kizárólag játék. De én nem is emiatt vettem. Jó volt vele elbohóckodni, de ennyi. A többi meg, amire nekem kell, maximálisan hozza. És ahogy írtad is, számomra (is) egy sokkal drágább kütyü is ugyanezt nyújtaná.
-
Skillet
addikt
Ha kb egész éjjel a plafont nézném, ez akkor is azt hinné, hogy végig aludtam. Asszonynál ugyanez. Jópofa volt az első hetekben, de én már meg sem szoktam nézni, miket hord össze. Rezeg, ha üzenet, hívás van... mutatja az időt. Én eleve erre vettem. Asszony rendszerint lehalkítva hagyja a telefonját, amikor a gyerek elalszik... gyakorlatilag lehetetlen elérni. A HB4 megoldotta ezt. Megszerettük. Az alvás monitorozás aranyos funkció, de nem tudom komolyan venni.
Pulzust sem nézem már. Lépés rendszerint 10e felett van naponta, munkámból adódóan... de ez sem érdekel. -
Skillet
addikt
válasz
szabolcs5757 #920 üzenetére
Én csak a trusleep miatt tuti nem venném meg. Sokan azt írják itt, hogy nagyon pontos. De vannak olyanok is, akik épp az ellenkezőjét tapasztalták. Utóbbiak táborát erősítem.
-
Skillet
addikt
Nem tudom, miui-on minden lósz@rt engedélyezni kell. Már szeptember óta megvan a redmi 6, de még mindig van olyan app, ami nem tud magától frissíteni, nekem kell belépni az appba és "kézzel" frissíteni. Nem lopta be magát a szívembe a miui.
Asszonynak Motorola E4 van, minden működik rajta. A HB4-gyel is! -
Skillet
addikt
Ez amúgy mind a miui hülyesége. Nekem redmi 6-on ugyanez van
én viszont nagyon is tervezem a telefoncserét... részben emiatt. Vannak nagyon fárasztó dolgok miui alatt, ezen kívül is. Ja, meg a support. Írtam nekik... már azt sem tudom mikor, hónapokkal ezelőtt talán... azóta sem válaszolnak. A vávej support meg kb. pár órán belül válaszolt. Szóval egy vávej lesz helyette, szerintem. De még bármi lehet.
-
Skillet
addikt
De vannak problémák! Olvass vissza, miket írtam eddig!
(#857) Davebowman
Nálad nincsenek üzenetkezelési problémák? Mert ha nincsenek, kíváncsi lennék a pontos beállításaidra.
Nekem csak az sms-ek tartalmát jeleníti meg. Sem mail, sem viber nem jön át a HB4-re. Értesítés van, de a tartalom nem jön át. -
Skillet
addikt
-
Skillet
addikt
válasz
krisz727 #766 üzenetére
Akkor ugyanaz. Szerintem nem jó. Aprónak tűnő bajok vannak vele, de a gyári után eléggé idegesítő. És a legnagyobb baj a kis "kocsi", aminek a pöcke be kellene akadjon a szíjba, de nem akad. A legviccesebb, hogy mindjárt kettőt is adtak belőle (látom, te mindkettőt egyszerre ráraktad), hátha kettő majd megoldja azt, amit egy nem tud... de nem jött be
Egyébként az a gáz, hogy 5$ körül is megvenném az utángyártott szíjat, ha normális minőség lenne, de sajnos (valószínűleg) csak ez a silány széria van. -
Skillet
addikt
-
Skillet
addikt
Vettem egy utángyártott narancs színű szíjat, innen.
Nem vagyok tőle elájulva. A szín jó, a szilikon sem rossz, de pl a két csatlakozó pöcök nagyon nehezen és pontatlanul illeszkedik, így a gyári szíj pöckeit használtam. A másik a karmos szíj csúszka. Az sem jó, gondolom a mérete túl nagy, mert nem tartja meg rendesen a szíjat. Abból is inkább a gyárit használom, ami sokkal jobb, mint az utángyártott, de még mindig nem az igazi. Ezek szerint a szíj vastagsága sem ugyanakkora, vagy passz. Összességében el lehet vele lenni, egész jó színeket lehet beszerezni, de sokat nem szabad várni tőle.
Ha valaki tud másik elérhetőséget pontosabb szíjra, ne tartsa magában. -
Skillet
addikt
válasz
pusszycat #615 üzenetére
az óra döntő el, mennyit vesz fel. És szerintem 0-100-ra vagy 1.5 óra alatt tölt fel. 100mAh-ás az aksija? Még az usb (számítógép) 500 mAh-ás maximumát sem érheti el a töltés. Ha elérné, max 15 perc alatt feltolná az aksit usb-ről
Szóval, nagyjából tökéletesen mindegy, miről töltöd.
Talán 70-80mAh között vehet fel a töltőből a Band. De majd a többiek okosabbat mondanak. -
Skillet
addikt
válasz
Black_Raven #611 üzenetére
Szerintem adjunk még ennek időt. Közel sem biztos, hogy tényleg 80%-on volt. Hogy azt mutatta, az egy dolog. Majd egy lemerülés/töltés ciklus alatt kiderül. Enyém pl frissítés alatt leesett 10-20%-ot.
-
Skillet
addikt
válasz
Black_Raven #450 üzenetére
Mert folyamatosan méri a pulzust, a másik ezek szerint 7-9 percenként mérte.
A folyamatos, az folyamatos -
Skillet
addikt
válasz
Cranberries #438 üzenetére
Szerintem nem lehet egy lapon említeni a kettőt. Nekem is volt Mi Band 3, örülök, hogy megszabadultam tőle (igazából 2 is volt, mert asszonynak is vettem. Övét is Honor Band 4-re cseréltem). Töltés tiszta bohóckodás, ki kell nyúzni a szíjból a kapszulát... gáz. A kijelző egy vicc. Quartz szerű, napsütésben semmit sem látsz belőle.
Az üzenetkezeléssel kapcsolatban majd a többiek válaszolnak. Nálam nem jönnek ki jól a redmi 6-tal.
Ez a miui már fáraszt is eléggé. Lehet egy Huawei kellene helyette. -
Skillet
addikt
Milyen időjárás jelentésen? Mi band 3-on sokkal jobb az időjárás felület (mondjuk kb ez az egyetlen jobb dolog). Külön menüpont, meg lehet nézni a következő 2 nap idöjárását is. Honor band 4 alatt csak a bal felső sarokban lévő kis részt kapta az időjárás. Aminél azt sem tudom, egyáltalán honnan szedi az infókat. Talán a gugliból.
-
Skillet
addikt
válasz
V.Stryker #270 üzenetére
A linket viszont én is köszönöm! Nekem is írnom kellene, mert még mindig áll az a probléma, hogy nem jeleníti meg az üzenetek tartalmát (kivéve sms, az rendben átjön), csak annyit ír (pl Viber üzenetnél), hogy "Krisztián". Rábökve pedig annyit ír, "Krisztián szöveges üzenetet küldött önnek!"
Fura, hogy egyedül én szívok itt ezzel. Redmi 6. -
-
Skillet
addikt
Asszonynak is jött egy rózsaszín. Van új face! A jelenlegi horoszkópot mutatja, lessétek meg.
És kérdés... asszonynál nem tudom kirakni az értesítési sávra a health appot. Moto E4. Tudtok segíteni?
Nálam amúgy továbbra sem jeleníti meg az üzenetek tartalmát a band.
Erre is jöhetnének ötletek, mert én kifogytam. -
Skillet
addikt
No. Kínából jött nekem egy kék. Az, hogy csak pár dolog kínai rajta, erős túlzás. Rengeteg kínai felirat volt rajta. Angolra kellett állítanom a telefont, hogy értsek is belőle valamit. Ez persze nem baj. Már a régi (3210, 6110, 6150 stb) nokiás időkben is angol nyelvű volt a telefonom... Sms miatt, de ez most mindegy. Meg úgy az egész már mindegy, mert az új frissítéssel nem támogatott nyelv esetén angol a karkötő. Ez így rendben is van.
Van itthon 2 xiaomi mi band 3 is. Attól jobbnak tűnik a honor band 4. Már csak a kijelző miatt is. Szép a kijelző! Rendben megjeleníti a hívó fél nevét is, nem kell bohóckodni.
Az időjárás jobb a mi band 3 alatt. Van rá külön menüpont, ahol meg lehet lesni a következő 2 nap időjárását is.
Kijelző zárat nem találtam, remélem van. Útba igazítanátok? Egy zuhanyzás közben már azt vettem észre, megy valami stopper és valamilyen aktivitásomat mérimi band 3 alatt a kijelző zár ezt azért többé-kevésbé megoldotta.
Az alvás figyeléssel nincsen még sok tapasztalat, de nem igazán vágja ez sem (mi band 3 sem), ha éjszaka csak forgolódok. Mindegy. Játék.
8-9e Ft körül volt. Ennyit nagyon megért. Az itthoni ára már kevésbé baráti.
Asszonynak az imént rendeltem egy pinket.Még egy kérdés. Csak az sms-eket jeleníti meg, ugye? Viber, mail felejtős? Ez mi band 3 alatt is így volt.
-
Skillet
addikt
Megjött Kínából egy kék. Milyen app kell a telefonra?
Írok majd róla, akár összehasonlítva a xiaomi mi band 3-mal. Mindkettő van itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest