- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Nem tudom, miui-on minden lósz@rt engedélyezni kell. Már szeptember óta megvan a redmi 6, de még mindig van olyan app, ami nem tud magától frissíteni, nekem kell belépni az appba és "kézzel" frissíteni. Nem lopta be magát a szívembe a miui.
Asszonynak Motorola E4 van, minden működik rajta. A HB4-gyel is! -
Skillet
addikt
Ez amúgy mind a miui hülyesége. Nekem redmi 6-on ugyanez van
én viszont nagyon is tervezem a telefoncserét... részben emiatt. Vannak nagyon fárasztó dolgok miui alatt, ezen kívül is. Ja, meg a support. Írtam nekik... már azt sem tudom mikor, hónapokkal ezelőtt talán... azóta sem válaszolnak. A vávej support meg kb. pár órán belül válaszolt. Szóval egy vávej lesz helyette, szerintem. De még bármi lehet.
-
col
addikt
Nálunk is kettő van, nejem is használja, igaz mi mindketten Iphone-al. Nálunk az egyedüli "probléma" a lépéshossz számolás, ami irreálisan nagy (kb. 90 cm-es hosszal számolja a távolságot a perec, beállított magasságtól függetlenül), de reméljük ezt is korrigálják idővel és reálisabb lesz ez is.
Nekünk bevált és megelégedéssel használjuk ezzel a fenti aprósággal együtt. -
col
addikt
Van akinél megoldotta a hívónév kijelzést, hogy engedélyezte a híváslistákat is.
Emellett a híváskezelésnél szintén ezt javasolta a Huawei Support.
Sajnálom, (és meg is értem) ha emiatt csalódott vagyAz érdekes, hogy a jóval zártabb IOS-nál ezekkel nálam nincs probléma, minden megy rajta. Viber üzeneteket és egyéb pl. időjárási üzeneteket, riasztásokat, naptár üzeneteket, stb is kiírja.
-
Skillet
addikt
De vannak problémák! Olvass vissza, miket írtam eddig!
(#857) Davebowman
Nálad nincsenek üzenetkezelési problémák? Mert ha nincsenek, kíváncsi lennék a pontos beállításaidra.
Nekem csak az sms-ek tartalmát jeleníti meg. Sem mail, sem viber nem jön át a HB4-re. Értesítés van, de a tartalom nem jön át. -
col
addikt
-
Cyborg
őstag
Kijelző sokkal jobb, forma sokkal jobb, töltés egyszerűbb, de az üzemidő szarabb.
Mindent bekapcsolva 4, max 5 napot bír.
Üzenetek stabilan jönnek, néha hamarabb rezeg, mint a telefonom, de komolyan
Kijelzi a hívó fél nevét rendesen.
Külső appal nem kommunikál, csak a sajátjával. -
col
addikt
Összehasonlítást nem tudok, de a tapasztalataimat leírom, illetve válaszok a kérdéseidre.
A kijelzője valóban brutálisan jó, olvasható, szép, stb.
Az üzemidő maximális "terheléssel" (alvásmonitorozás, pulzusfigyelés, aktivitás, üzenetek, stb. kb. 5-7 nap max.
Szíjat lehet cserélni, de ahogy olvastam, az eredetivel nem nagyon veszik fel a versenyt.
BT kapcsolat stabil, ha elveszti a BT jelet nagy távolság miatt jelez és utána automatikusan visszakapcsolódik. Az üzenetek átjönnek, ékezetek tökéletesek, a hívó nevét kijelzi, ha a megfelelő hozzáférések engedélyezve vannak (főleg Androidon kell odafigyelni erre).
Van saját alkalmazása Huawei Egészség (ez magyar nyelű is) ezen keresztül lehet beállítani, stb. Itt tudod párosítani is a telefonnal. Külső programmal nem nagyon teszteltem, de szerintem nem megy egyébbel, max az adatokat képes átadni, megosztani ezekkel. (Pl. Iphone "egészséggel" ez megy). Ebben a programban tudod követni az aktivitást, sétát, stb is és egész részletes, korrekt kis program, bár pl. emeletet, magasságot az eszköz nem tud.
Pulzusmérés, alváselemzés pontos.Alapvetően jó eszköz, de a lépéshosszakat túlbecsüli, ott csal
Amúgy ekkora árért ez szerintem nagyon korrekt kis darab.
Én csak ajánlani tudom, aki egy hobbi szintű eszközt keres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest