- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
V.Stryker #1781 üzenetére
A lakat ok, kapcsold be az egészség appot automatikus indulásra és kapcsold be a helymeghatározást! Saját tapasztalat(második xiaomi telóval használom a bandet), soha nem fog automatikusan visszacsatlakozni, de a javasolt beállításokkal, miután feloldod a telód, azonnal csatlakozik!
-
Bizsu1st
aktív tag
Én hegesztőként egész nap toporgok(átlag 12óra), vicces, amikor este 5-6km-eket ír, megtett távolságnak ;) ! Mindazonáltal nagyon szeretem és életem első "órája", amit meg tudtam szokni és 0/24-ben nem zavar. A melót is bírja(odacsaptam már jópárszor a vashoz), fóliás a kijelző, a házon mégis alig látszik valami(6hónapos). Páromnak most akarom lecserélni a mi band 2-őt, honor band 5-re, de én is furcsállom, hogy ali-n multi language-nak írják global helyett! Valakinek megjött már?
-
Bizsu1st
aktív tag
A magyar nyelvi csomagot ne wifi-n, hanem mobilneten próbáljátok letölteni, nekem így mindig sikerül ;)
-
Bizsu1st
aktív tag
Nekem tegnap jött meg. Az egészség appal kellett kicsit szenvedni, csak akkor magyarosított, ha mobilnetet adtam neki, wifin nem töltötte le a magyar nyelvcsomagot. Egyből muszály voltam, az 1.0.10.30 firmware-re frissíteni a band-et. Tökéletesen működik, minden értesítés megjön normálisan, pedig kicsit féltem, mivel mindkét fórumban panaszkodtok az értesítésekre az új firmware-rel. A teló p10 lite
Próbálj gyorsítótárat törölni(egészség app) és indítsd újra a karkötőt, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest