Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szultino
csendes tag
Sziasztok!
Elnezest az ekezet nelkulisegert. Kb ket hete vagyok honor 6 h60L04 tmobile tulaj. Nagyon sokat olvastam rola, koztuk ezt a forumot is. Nagyon szeretem, S3mini utan ez egy megvaltas

2 dolog hianyzik belole: asztalon fektetve nem lehet feloldani (dupla koppintas vagy fizikai gomb hianyzik), illetve koncertfelvetelnel recseg a felvetel, de ezeket irtak masok is.Viszont van egy problemam is amiben segitseget szeretnek kerni. Par napja csinalja, hogy amennyiben WIFIn elkezd nagyobb adatmennyiseget otthon letolteni, akkor osszeesik a routerem (tplink) tole. Minden csatlakozott eszkoz (1nb, 1mobil + a honor) bar wifin marad, de nincs adatkapcsolat,a ping felszokik 1200ms-ra. Csak az segit, ha magat a honor-t ujrainditom (tobbi eszkozt hiaba), akkor par orat megy rendesen a wifi majd ujra kezdodik a hiba. Ha abbahagyja a kommunikalast a mobil, akkor a wifi is helyreall. G-re van allitva a wifi az eszkozok miatt, a csatorna szabad, a net 100\50-es.
Esetleg valami otlet, tapasztalat? Nyilvan szerzek majd masik router stb, de ez azert megis eleg zavaro.

Koszonom elore is!
Udv, Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest