Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
permissions be van állítva nekik? Lehet, hogy az kéne
-
doongoo
addikt
Ahogy írtam, az összefoglalóban ott van:
"-Hiányzó Google szolgáltatások, Play Store telepítése L02 és L12 készülékekre:
Manapság már kicsit trükközni kell...
-APKMirror-ról kell beszerezni a legújabb, 038-as Google Play Services-t.
-Ugyaninnen a legújabb Play Store-t
-Ezek után irány az app.vmall.com és telepíteni a még fennmaradó naptár és névjegy szink. telepítő csomagokat.
Lustáknak a júniusi pack, egyben: [link]
*Újabb ROM-ok esetében a Google Play Services már integrálva van." -
Smithy87
senior tag
válasz
üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Az enyémben a telefon kezelőben és a menüben is van egy adatforgalom-kezelés menüpont. Ami a nevéhez hűen az adatforgalmat mutatja.
Pedig L-04-em van. Igaz, nem az eredeti e-digis rommal hanem azt hiszem az első francia eredetű emui 3-as rom csücsül rajta. -
-ZsoLi-
tag
És még azt szeretném kérdezni hogy a mobilnet ciklust hol tudom átállítani?
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok esetleg valakinek olyat nem csinál hogy ujraindulgat? Mostanság napi egyszer kicsit mostmár zavaró.
Valakinek valami ötlet? -
devil2k
tag
Üdv!
Használ valaki 128GB-os kártyát a telóhoz? (L04)
Jól kezeli?
Jelenleg nekem egy 64-es van és minden ok és persze bőven elfér rajta minden, csak érdekelne. -
Becksman
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Szerintem belehet állítani vhol hogy abból a mappából váltogassa a képeket.
De én se találtam sehol :S -
nickedez89
senior tag
-
xtibi
tag
válasz
Becksman
üzenetére
A Fiókok között megjelenik a Google. Már lassan minden Google alkalmazást telepítettem, mindegyik rögtön felismer, de a Fiókokon belül nincs olyan opció, hogy a névjegyek szinkronizálása. Nem jelenik meg. Minden más van.
Mi történik, ha törlöm a fiókot, vajon feldobja jól?
-
Szultino
csendes tag
Sziasztok! Akinek lolli beta van, meg tudja mondani, hogy a smart lock jól működik-e? Én gyakorlatilag csak ezért várom. Köszi
-
Becksman
őstag
http://forum.xda-developers.com/android/help/huawei-honor-4x-faq-tips-tweaks-root-t3068221/page22
Mexicoban már van.
Képernyőzár volt szimplán az alkalmazás neve.Más:
4.4.4-et mi nem kaptunk? (tudom nem sokban tér el 4.4.2től,de pl honor 4x a 4.4.4-et is kapta)
https://youtu.be/vo5-yvMOidw?t=44s -
Becksman
őstag
Durva, hogy már 4xen van lollipop. (jó ez mindig alap volt hogy újabb készülék hamarabb megkapja, de a honor 6 felsőkategóriás ezért már ez is megkaphatta volna). Valaki lollipopból nem tudná ideadni nekem a képernyőzár apk-ot?
-
kmóricka
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Én sem hagyom soha full lemerülni, persze nyilván előfordulhat, h épp úgy jönne ki a dolog...ez a tegnapi töltés is 17%nál kezdődött
, mondjuk utána mikor már elérte a 80at kb, le is hűlt
-
törölt tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Az úgy optimális, a Li-Pol akksi 40-90% között "érzi jól magát".
-
törölt tag
válasz
nickedez89
üzenetére
"Olyankor szívja a naftát rendesen magába"
Illetve jelentősen csökkenti az akksi élettartamát, ha rendszeresen hagyod 15% alá merülni.
(#6555) aerol 2.3-ról frissitettél 3.0-ra, ne csodálkozz, ha lesznek anomáliák. Mehet a 3 gombos.
-
xtibi
tag
Hello,
Csatlakoztam a klubhoz. Ma érkezett meg, nincs is nyugta. Macera mindent nulláról pakolni, hogy még egy gmail sincs rajta előre. 316 lejött, a távirányító prímán müxik, meg minden tuti.
Nyers gyári Androidról tértem át, mi tagadás nagy a váltás.A kérdés - jártam a keresőben, olvasok itt egy jó ideje - hogyan tudom Google/Gmail fiókkal szinkronban tartani a névjegyeket?
Egy indamail-es mail címet hogy varázsoltok rá, hogy kimenő levelek is legyenek?Köszi a segítséget
-
aerol
tag
Sziasztok!
Szintén belépek a H6 fanok közé. Egy bő hónapja van meg a teló. Sokat olvastam ezt a topic-ot is, mire eljutottam odáig, h edigitálnál megrendeljem a kicsikét.

Nekem is EMUI 2.3 volt rajta, de OTA-n simán frissült minden, szinte semmi dolgom nem volt vele, ment mint a karikacsapás.

Nillkin-es Touchplus-t és Frosted Shield tokot rendeltem hozzá, igaz a tok még nem jött meg.
Becksman-nek köszi a magazin képekért, a múlt héten sikerült frissíteni mentés nélkül.
Egy kis apró észrevételem lenne a telóval kapcsolatban, hogy mostanság előfordul az, hogy egyszercsak megjelenik a kijelzőn a Honor felirat és mintha újraindúlna vagy vmi ilyesmi. Ilyennel találkozott már vki?
-
nickedez89
senior tag
válasz
kmóricka
üzenetére
Hali! Igen nálam is felforrósodik rendesen, főleg ha alacsony százaléknál mondjuk 10% alatt dugod be tölteni!
Olyankor szívja a naftát rendesen magába!
Véleményem szerint nem kell vele foglalkozni, mondhatni "üzemszerű" a jelenség !
Becksman: Akkor ez úgy néz ki külön "feature" -nek számít!

-
Becksman
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Nálam is ugyanolyan csirkelábas..
-
Smithy87
senior tag
Hali!
Kissé lemaradtam mostanában 600hsz az sok.
Nagyjából átfutottam de ami nem világos, hogy akkor most a jó "öreg" l04 re is megjött az 5.x.x ? -
kmóricka
aktív tag
Nálatok is szinte felforrósodik a teló és a töltő is töltés közben?Eddig nem tűnt fel, hisz máskor is fogtam kézbe már töltés közben, de most mind2 jó forró...ez normális?
-
Becksman
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ezek az alap képek:
http://data.hu/get/8934992/Magazine_unlock.rarÉs igazán nincs mit

-
nickedez89
senior tag
válasz
Becksman
üzenetére
Azokat megköszönném!

Amikor a zárképernyőn vagy (tehát nem oldottál még fel) akkor húzd fel alulról a képernyőt és van egy mentés gomb! Ha minden képnél nyomsz egy mentést akkor benne lesznek a "magazine unlock" könyvtárban a képek!
(Léptetni is lehet a képeket, nem kell mindig az ébresztő gombot nyomogatni! Csak azért mondom, mert én spec. később jöttem rá erre!
) -
Becksman
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
az alap emui 3.0 magazine képek kellenek? lementem neked mert nemrég huztam újra .
(csak a helyét nem tudom) -
p2pp
őstag
Hol tudok villám gyorsan H04-et venni?
Nokia 930-at elvitték.
Jó lenne ilyen teló. -
Becksman
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ilyesmi téma nincs honor 6 emui 3.0-ra? Mint ami a képen van.
-
nickedez89
senior tag
Ez a funkció nálunk álom marad?
A Huawei Mate 2 -ben benne van és az LG L9 II -őmben is volt Qslide alkalmazások néven.
Ez biza hiányzik olykor...!

"A lebegő gomb opció bekapcsolásával (ami félkör alakú ikont helyez el a képernyő szélén) vissza, home és memória felszabadítás utasításokat lehet adni, illetve tárcsaszerűen felnyíló menüjéből ablakos módban lehet a naptár, a számológép, a zene, a videolejátszó, valamint a jegyzetelő és az SMS-appokat futtatni. "
-
Becksman
őstag
lollipopban volt egy képernyőzár alkalmazás azt nem lehet ide áthozni? (kitkatra?)
-
imis
senior tag
válasz
Shingen
üzenetére
Melyik a jobb az edigis vagy a kínai ?

Az edigist a nejem használja, szebb, mert fehér. Nincs vele gondja, szereti. Én feketét vettem, mert nem lenne jó összekeverni. A feketén kicsit jobban látszanak az ujjlenyomatok, de ettől még így is szép.
Én a kínain használom az nfc-t, a 2 simet őszre tartogatom, ha lejár az előfizetésem, akkor netes kártya lesz a másik. Ez egyébként rootolt, mert én így szeretem.
Kicsit csirkelábas, de nem zavar, kárpótol a plusz sim + memória + nfc és csak ezressel volt több, mint az edigis. -
Black&White
addikt
Én az összefoglalóban is linkelt, ES File Explorer-es megoldást használom, de pl. az AirDroid is egy igen népszerű alkalmazás ezekre a dolgokra.
-
avlisz80
tag
Az az érdekes hogy Asus Padfone 2-őm volt és azon volt egy gyári app ami látta a gépet anélkül hogy arra bármit is telepíteni kellett volna!De már nem emlékszem a nevére!De megpróbálom ezeket! Köszönöm!

-
svgyula
addikt
válasz
avlisz80
üzenetére
Teamviewer? Nekem a pc olvasás megy de fordítva nem vagyis a telefont a pc-ről csak root után látni, viszont akkor meg nem kell ez csak rá kell a gépre dugni a telót. DE simán is látni kellene mert pl a tv nálam látja a LAN csatin keresztül a pc-t DE! csak a user/public könyvtárat "elméletileg ez a megosztott".
-
avlisz80
tag
Sziasztok tudtok valami jó programot arra hogy lássam a számítógép mappákat telefonon
wifin keresztül? -
Kovaratis
senior tag
Nem tudom ki hol tart, de nekem most jött egy 5.7.16 OTA L12.
-
elroysk
tag
toltheto a downgrade package L04-re
-
Patentcsávó
tag
Sziasztok,
H60 L04...B114-esre mehet egyből a H60-L04_V100R001C00B370 vagy mindenképp kell neki a H60-L04V100R001C00B109SP01?
Esetleg egyből feltehető az XDA-s B390?,
Kb. mennyi idő és 62%-os aksival kivitelezhető?
Köszi urak! -
kmóricka
aktív tag
válasz
petszol
üzenetére
Aha, már valóban azt hiszem a múlt héten sem volt ha jól emlékszem, vmiért felmentem az oldalra és láttam...
De gondolom samsung az van dögivel
Hát csak lesz nemsoká, gondolom ez csak átmeneti nem?vagy végleg eltűnt, ezt most nem értem, sztem pár hét és kapnak belőle
JA ez kb.olyan,hogy a lite-ot nem hozzák házhoz, fantasztikus

-
petszol
tag
válasz
kmóricka
üzenetére
Szia.
Hát mai nap letörtek nem kicsit a telef.s-nál.
Kiderítették,hogy miközben a honlapon még megtalálható az ajánlatban, a készülék már 06.25-e óta ha jól emlékszem már kivezetésre került és ezért már nem kapható náluk!!!
[link]
Üzleti kedvezményes készülékcsere programban amúgy sem lehetett volna megvenni csak lakossági ügyfeleknek!!!
WTF!!!
A több éve hűséges előfizetőt miért kell ezekkel a dolgokkal szívatni?
-
kmóricka
aktív tag
-
kmóricka
aktív tag
válasz
petszol
üzenetére
Először én is a lite-ot szerettem volna, de vmiért azt írták rendelésnél, hogy nem szállítják ki, nem is értettem, azt az opciót h futár hozza, nem engedte a rendszer kiválasztani..nem értettem..., aztán ezért a honor melett döntöttem és sztem nagyon jól..

(közben beszereztem mini tabletnek egy mate2-t a tesztben írt 10pontos üzemidő miatt többek közt, na meg mert a fiam lenyúlta a tabletem..., telónak mondjuk nekem túl nagy lenne és nehéz is, 6,1es kijelzővel, de mit ne mondjak valóban verhetetlen sz üzemideje és ezt leszámítva is nagyon szuper, hiába nem a legújabb modell, egyfolytában nyúzom, ezer dolog fut rajt egyszerre...másodszor töltöttem fel a tegnap délután, azóta 3 órás kijelző használattal, 20 óra alatt csupán 30%ot merült
..ezt csak azért írom, aki maradna a huaweinél és vmi extr nagy méretben gondolkodik nem horror áron, annak mindenképpen ajánlom!Egyszerűen fenomenális...
-
doongoo
addikt
válasz
petszol
üzenetére
Vezeték nélküli töltés (részben!) lehetséges. Azért csak részben, mert:
- ebben egy kis szalagkábelen (vezeték) keresztül a micro USB portba csatlakozik a vezeték nélküli töltés vevőegysége (tekercs)
- a 230V hálózathoz pedig vezetéken csatlakozik a vezeték nélküli töltő adóegysége (amire ráfekteted a telót)Azaz a rendszerben vannak vezetékek bőven, de a "delej" átvitele az vezeték nélkül történik valóban (mágneses indukció elvén)
Már csak abban hibázik az infód, hogy ez nem gyors, hanem a vezetékes töltésnél lassabban történik.
Előnye: kényelmes, mert nem kell vesződnöd a ki-be dugdosással (csak réteszed a telót a töltőlapra) és kíméled vele az USB-portot.
Hátránya: elfoglalja a micro USB portot, azaz nem tudsz kábelen mást csatlakoztatni, csak ha ezt kihúzod.Pl. én is vettem ilyen szettet kemény kb. 20 USD-ért. Korábban linkeltem is.
-
zvyjpi
újonc
sziasztok,
lenne egy kis gondom a B511 telepítésével: letöltöttem, dload mappába bemásolva, frissítő felismeri, el is indul a telepítés, de pár másodperc múlva leáll a telepítő. Újraindítás után a régi rendszer hibátlanul fut.
H60-L04, B370 Rom van most a telefonon, Root nélkül... -
HoaryFox
őstag
Itt van egy pár tesztkép, saját forrás: HONOR 6 Tesztképek
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pedig L-04-em van. Igaz, nem az eredeti e-digis rommal hanem azt hiszem az első francia eredetű emui 3-as rom csücsül rajta.

Kicsit csirkelábas, de nem zavar, kárpótol a plusz sim + memória + nfc és csak ezressel volt több, mint az edigis.