Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak azért kérdeztem, mert abból nem derült ki. Adreno 330 azért izmosabb darab, amit játék melletti teljesítménynél észre lehet venni. Kirin -nél amúgy általában jó szokott lenni a kommunikációs chip, tehát GPS -ben, egyebekben nem szokott gond lenni.
Ez nálam is elég fontos, mert semmi kedvem 600 készüléket venni minden műveletre.
Becksman:
Honor 6 -ot nem az S5 ellenfelének indították, hanem a "szürke piacra", aztán az EU -ba terjedő kínai márkák ellen.A Kirin 920 pedig inkább Exynos 5420 környékén van, mint a Snapdragon 801 -nél.
Ettől függetlenül a Samsung (Snapdragon 800 -zal) még nem lesz jobb, de ez már szubjektív vélemény (részben).
-
Kovaratis
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Nekem az egyel régebbi van, működik vele. Más kérdés hogy tök szarul szól. Mármint a füles eleve. Pistont vegyél, kettest. 😃
-
HoaryFox
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Sajnos nem írják, hogy milyen a lábkiosztása, olyat keress, aminek CTIA lábkiosztása van, az tuti működik, legalábbis az én Piston 3-asomnak biztos ez a kiosztása. Így látatlanba azt mondom, hogy 99%, de ha kipróbálod, az a tuti

-
Jowanson
tag
Ezt a Nillkin Frosted Shield-et Ebay-ről érdemes rendelni, vagy valahol Pesten is be lehet szerezni értelmes áron?
-
Becksman
őstag
válasz
üzenetére
Nyilván. Csak konkrétan, amit írtam az a plusz amit a honor 6 ad. NFC nincs és a gpu gyengébb (adreano 330 esetében). De szerintem a ram kifizetődőbb. A kirin 920 meg elég jó. (Snapi 801 szint). Talán ami a hátulütője a honor 6nak az a GPU. Nemhiába az S5 ellenfelének indították.
K4jusz:
Amennyiben NFC nem lényeg a honor 6 jó választás. Szoftveresen is nagyon patent (csak én morgok a béta 5.1.1re, de hát BÉTA). -
K4jusz
tag
válasz
üzenetére
Nekem most a snap600-as verzió van és ennek is elégedett vagyok a teljesítményével, meg igazából mindennel. Állítólag 5.1.1-et még megkapja az S4 is (vagy CM romok, ha kedvet kapok). A kérdést azért fogalmaztam meg a kamera, gps, értesítő led témakörre, mert ezekről nem nagyon találtam összehasonlítást, meg nem is nagyon vitakeltő.. Jó/nem jó.
A samsung céges telefon, amit vissza kell adnom és saját használatra gondokodtam a H6 és az S4 között, de utóbbival sem volt gondom
-
Mezso
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Igen, és szuperül működik is

-
Becksman
őstag
válasz
üzenetére
Snapi 800as is csak 2gb rammal van szerelve.. Tesómnak olyan van és hát 2gb ram kevés a touchwiznek. Na meg az amoled beeges mindig ott van (épp ezert maradtam a honornal).
Anno az omnia se volt nagy eresztés (jó még a win phone 6.0 volt rajta).
Egy samsung telom volt elég is volt.
A honor kameraja sztem jobb mint a samué. Max a kameraszoftverben lévő extra effektusokban tér el. (de erre play storeba millió lehetőség van.)Ja és a honor még sztem egy androidot fog kapni ( vagyis remélem
) + előlapiban is veri az s4et. -
nickedez89
senior tag
Bocsika, ha hülye a kérdés! Ez a füles szerintetek jó a H6 -hoz?

-
K4jusz
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Köszi a gyors választ, igazából engem még egyetlen egy dolog tart némiképp vissza, a samsungon a fizikai home gomb, amivel kényelmesen fel lehet oldani a kijelzőt asztalon fektetve is. Ez nem lenne veszteség, ha lenne duplakoppos ébresztés a H6-ban, de nincs. Még filózok kicsit

-
-
K4jusz
tag
Sziasztok!
Van valaki, aki Galaxy S4-et cserélt a H6-ra? Az alábbiakban kellene némi verdict:
- értesítő led fényereje
- GPSKijelző és kamera nagyjából hasonló lehet (előbbi nem számít, utóbbi igen), a Honorban jobb az akku, viszont a fenti két pontban a samu elég jól működik és számomra is fontosak. A két készülék között kb 20 ezres difi van árban, ha a makuláltlan használt példányokat is ide veszem. Teljesítményre megfelel a samu is.
-
törölt tag
Szerintetek itt az első kupon érvényes Honorra?
Online nem fogadja el Huawei-re se, gondolom a boltban kellene.
-
Becksman
őstag
sorry a dupláért , de most a béta 5.1 első nagyhibája (lőttem egy képet és mikor megakartam nézni force restart volt a válasz :-/ ).
-
Jowanson
tag
Úgy néz ki a kollégámnak jobban Huawei-logikára jár az agya mint nekem
A téma módosítás mentésnél az volt a gond, hogy miután módosítottam a háttérképet vagy bármit, a témát is leApply-oztam, így visszaálltak a téma alapértelmezett értékei. A menüt meg ezt a logikát még meg kell szoknom, az LG ilyen szempontból elsőre valahogy jobban kézreállt.
Tegnap megtaláltam de most sehogy sem sikerül megtalálnom azt a beállítást, hogy ha felveszem a telefont akkor visszavesz a csörgés hangerejéből. Tudna valaki segíteni hogy ezt merre lelem? -
törölt tag
Én összességében elégedett vagyok a telefon gyorsaságával, viszont vannak egyes alkalmazások ahol meglepő módon néha elég nagy beakadások tapasztalhatók pl. amikor a tárcsázó, címtár és az üzenetek között lépkedek oldalra húzással jobbra, balra, Időjárás alkalmazásnál amikor szintén váltogatom a városokat, vagy például a facebook Messengernél amikor a beépített kis smile-knél fel lefele görgetek akkor eléggé beszaggat, utóbbinál nem tudom hogy a Messenger verziójával van a baj vagy mivel mert a régi LG Optimus F6-on egy megakadást se tapasztaltam ennél a résznél meg máshol sem. Az értesítősáv lehúzása is 1x-1x érdekes szaggat, nem olyan folyamatos mint kéne lennie. Másnál is tapasztalhatók ezek a problémák? A gyári B370-es EMUI 3.0-án vagyok.
Barátnőm P8 Lite készülékén semmiféle akadás nem tapasztalható, azon ugye alapból lolli meg 3.1-es EMUI van, szóval reménykedem benne hogy ezek csak valamiféle optimizálási problémák és a végleges lolli majd megoldja ezeket, ezért is várom már nagyon. -
Becksman
őstag
-
Becksman
őstag
válasz
üzenetére
Persze már most maradok rajta. Már valahogy hozzá is szoktam a néhai akadásokhoz.
(még a végén hiányozni fognak., bár kétlem). De azért remélem lesz nav sáv eltüntetésére az a gomb ami B370en volt. Tudom van rá 1000 féle program meg minden, de nem értem hogy ami benne volt és hasznos is volt minek vették ki? -
Jowanson
tag
Nem rossz ez az emui de elég furán működik. Beállítok egy témát de azon belül hiába állítom át másra a home screen wallpapert vagy a lock sreen style-t, semmit nem ment el. Egyedül az ikon témát tudom úgy átállítani hogy meg is maradjon az amit beállítottam

Asszem maradok a Nova + DCIkonZ kombónál. Lock screen-nek meg a ZUI Lockert használtam már egy ideje, gyönyörű háttérképek naponta cserélődnek, testreszabható quick launch appok és full ingyenes. -
Bass
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
En elvagyok a H6 teljesitmenyevel,nem vagyom masra jelenleg. Te mar csereled pluszra? Nyujt annyi pluazt a plusz? :-)
-
Bass
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Friss hír :-)
-
törölt tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Nekem ráér, idén nincs tervben a csere.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Mire kijön nem várod. Lesz Snapdragon 825...
-
törölt tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Akkor még sokáig lesz H6-od

-
Janije24
csendes tag
Szevasztok ezt a levelet kaptam a honor csapatától miután feliratkoztam a Lolipop bétára.
Ezek szerint már csak pár nap és lesz Lolipopunk
"Dear Honorians,
We know that you are anticipated to receive the latest firmware upgrade for your Honor 6 phone Android 4.4.2 EMUI 3.0 to Lollipop EMUI 3.1 on 7 July 2015.
Sadly to say, we are facing some glitches in the firmware roll out at this moment of time due to noticeable bugs in the upgrade.Not to worry, you will be receiving the updates by 12-July 2015 without any further delay.
This we can be assure of.Once again thank you for your support in Honor.
Thank you.
Best Regards,
Honor Team" -
Bass
addikt
A gyári kamera szoftver hogy hogy nem állitja a fényt az elölapi kamerán? Van valami titkos opció?
-
Jowanson
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Köszi, amint wifi közelbe érek kipróbálom. Manuálisan hogyan tudok neki netet adni? Mert b*szott rákérdezni.
-
törölt tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ja tényleg, nincs is netkapcsolata. Úgy nehéz lenne a download

-
nickedez89
senior tag
válasz
Jowanson
üzenetére
Nálam is ugyanígy volt! Adjál neki netet! Wi-fi vagy mobilnet legyen és utána indítsd el a Témák appot!
Aztán rá fog kérdezni, hogy adsz-e neki engedélyt hogy használja a netet, nyomj rá hogy igen és máris betölti neked a témákat meg a kategóriákat! Addig nem!
Ha mégsem kérdezne rá, akkor meg adj neki engedélyt manuálisan. -
Jowanson
tag
Lehet én bénázok valamit, de nem tudok újabb témákat letölteni
A témákat elindítva nekem felül nincs Local / Online gomb, csak bejön az 1 alap téma amit tudok szerkeszteni és slussz. -
törölt tag
Ezt a mail címet próbáld, ha a másik módszerrel nem megy:
mobile@mail01.huawei.comEz esetben viszont legyen benne a modell pontos megnevezése, IMEI, és az S/N.*** Illetve elsősorban gmail -ről ajánlott, mert egyes mail címeket kéretlen levélnek vehet. A tartalmától függetlenül.
Szerk.:
*** Úgy nézzen ki a mail, ahogy az összefoglalóban van. -
Mezso
tag
Sziasztok!
Végső elkeseredésemben, és több fórumtárs javaslatára ide is megírom a problémámat...hátha tudna valaki segíteni. Nenrég vásároltam egy Honor 6 Plus (PE-UL00) készüléket (bár tudom, hogy ez sima Honor 6 fórum) itt a mobilarénán. A készülékem bootloader feloldó kódjának kérésével nagyon meggyűlik a bajom. Sem a kínai oldalon, sem az európain nem sikerül megoldanom a problémát. Régebben egy sima H6 L12-őm volt szintén Kínából és simán meg tudtam csinálni a dolgot. A Walletbe, vagy Cloudba való bejelentkezés megvan. Az adatokat is hibátlanul megadom a kért mezőkben de azt írja, hogy ehhez a product modellhez nem ez az iMEI szám tartozik. A készüléket megnéztem és zárt állapotban van. Több emailt is írtam már a Huaweinek is, de válaszra sem méltattak. Mit tehetnék még? Esetleges segítségeteket előre is köszönöm. -
spe88
senior tag
kicsit elcsúsztak a számok, na meg a 7-est ignoráljátok köszi

-
spe88
senior tag
Sziasztok, egy kis segítség kellene pár témában, L12-esem van
1 - Ha nem használok gyári progikat (amiért érdemes volt magyarra módosítani a localpropot), akkor visszarakhatom az eredeti localprop fájlt, hogy a frissítés lemenjen gond nélkül? Nem változik semmi ugye?
2 - Gyári appokat le lehet-e valahogy törölni? (pénztárca, időjárás stb.)
3 - App rendezésnél rázásra ABC szerint legyenek az appok!
4 - Feloldó képernyőre lehet valahogy saját appokat rakni? Pl: ne a gyári számológép jöjjön be stb.
6 - Jogosultság kezelőben van 1-2 menüpont, ami nem teljesen tiszta: névjegy törlés, üzenetküldés. A Messenger meg a Viber állandóan névjegyet akar törölni, csak nem tudom miért és mit, illetve eddig azt hittem az üzenetküldést engedélyezem a Vibernek az csak azt jelenti, hogy küldhet a fejlesztőknek némi adatot a működéssel kapcsolatban erre valamelyik nap 2-3 havernak is elküldött egy SMS-t, hogy használják a VIbert! Szó nélkül... Ilyen van?
7 - Feloldó képernyőre lehet valahogy saját appokat rakni? Pl: ne a gyári számológép jöjjön be stb.Köszi szépen
-
Jowanson
tag
Na megjött a teló, gyorsan be is ugrottam érte a postára. Meló van úgyhogy nagyon időm nincs nyomkodni, de reggel azért megnéztem hogy minden rendben van-e, a töltő tölt, értesítési led OK, SIM-et, SD-t egyelőre még nem tettem át bele. B370-el jött úgyhogy úgy néz ki nincs vele dolgom.
Az LG se volt csúnya, de tény hogy szoknom kell még az eleganciáját a telefonnak
Annak örülök hogy alig szélesebb mint az előző, féltem az 5''-ös mérettől.
Majd írok az első tapasztalatokról, élményekről
SIM-et át lehet/érdemes házilag alakítani, vagy inkább ugorjak be a szolgáltatóhoz és kérjek egy újat?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Huawei/Honor esetében én nem szoktam ajánlani az OTA -t. Persze van aki simán végig frissíti gond nélkül, de sokszor szokott hibát eredményezni. Akkor is, ha nem főverziós frissítés.
SD olvasási probléma (pl. ír rá, de nem olvasható), akadás, értesítő akadás, közelség/fény -érzékelő rossz működés, SIM/WiFi eldobálás, médiaszerver probléma...stb. Néha egy-két furcsaság is, pl. egyik G7 -nél 180 fokot fordult a kijelző. Mivel a tulajdonosa nem akarta ROOT -olni/nyitni, így szerviz lett belőle.
-
törölt tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Akkor szerencséd volt, bár gondolom szűz 2.3-ról frissítettél, nem volt még belakva.
Jaja, EMUI 3.0-ról 3.1-re szintén csak 3 gombossal.
-
törölt tag
válasz
nickedez89
üzenetére
De előtte EMUI 2.3 volt rajta, nem? Mert akkor OTA okozhat galibákat, inkább a teljes gyalulás javasolt.
(#6205) Jowanson Ha használtan veszed, előző tulaj már valószínűleg frissített, sok dolgod nem lesz vele. Amúgy nem kell PC a frissitéshez, telefon és egy normális fájlkezelő elég, nem szükséges gépre kötni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) + előlapiban is veri az s4et.

A led ereje sötétben jól látható, gps szerintem nagyon jó hamar talál jelet és tartja a pozíciót. A Huawei-nél erre még nem volt panasz! Az S4-nél pedig erősebb a H6, nekem eddig nagyon bevált.