Hirdetés
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
nash2
tag
válasz
slezakimi
üzenetére
Feloldókód :
1. Nem kell két hetet várni, a Huawei fiók regisztrálása után rögtön működött a link
2. A legördülő listában benne van a H60-L04 is. Kicsit lejjebb, a "HUAWEI" szó nélkül keressétek, szóval már nem kell a HTML kódot átírogatni.Van már hivatalos állásfoglalás Huawei mint gyártó részéről az EU-ban forgalmazott telefonokkal kapcsolatban a bootloader állapota és a garanciális állapot kapcsán ?
-
Meghivott
addikt
Gyárira gondolok.
-
Meghivott
addikt
válasz
phanfantom
üzenetére
Ez általános probléma a telonal? Más Huaweinél nincs ilyen...
-
phanfantom
senior tag
Tegnap épp szóba került a téma, amivel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Szóval ma egész nap mobilneten voltam és azt tapasztaltam, hogy kikapcsolt kijelző mellett nem kaptam meg a whatsapp üzeneteket, pedig védetté van téve és az összefoglaló ide vonatkozó részét is elolvastam és csináltam egy képernyőképet is az ott leírtak alapján, de nem tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy bele kell nyúlni, hogy megjöjjenek az üzenetek? Köszi a segítséget.

-
imis
senior tag
Ahogy látom VirusPlus is küzd még a multi-tool programmal. Szóval csak óvatosan a frissítgetéssel.
"Multi-Tool is not working im aware of i try to fix it but no luck seems that pastebin's problem." -
Meghivott
addikt
Egy kérdés: Edigitalnál vette valaki, fóliás a teló? Ha esetleg onnan venném, nem szeretnék egy használtat kapni... Vagy mire figyeljek? Köszi
-
svgyula
addikt
válasz
Shingen
üzenetére
Szia! A telefon foglalatban van egy megszakító vagyis ha bedugod akkor lekapcsolja a hangszórót. Ezt úgy tudod kivédeni, hogy levékonyítod a dugó végét addig amikor már nem kapcsolja ki a hangszórót. Vagy használsz "klikk"-et amit be lehet állítani és csak kapcsolóként működik de ehhez kell egy ilyen
(#7583) dane
Ha beletúrtál a rendszerbe esélyed sem lesz a frissítésre! Hiába állítod vissza az eredeti file-t nem fog menni a frissítés csak ha a teljes rendszert újra rakod és szépen megvárod amíg letölti az összes frissítést s utána buherálod újra. DE ha belenyúlsz a következő frissítésnél nagy az esélye annak, hogy megint buktavári lesz

-
csapee
őstag
A recovery legyen gyári, az a minimum. Ezen kívül még a gyári appok hiánya lehet fájó.
-
dane
senior tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék.
A napokban érkezett egy frissítés OTA-n amiről nem tudom, hogy felmerjem-e rakni.
A teló egy H60-L02 B307-el, Unicomos. Rootolt, bootloader lockolva, kínai szövegek egy része eltűntetve. Sajnos a frissítés leírása még mindig kínai, ezért nem értem mit takar.
Az egész update mindössze 162MB.
Gondolom firmware update lehet. Valaki találkozott már ezzel a frissítéssel?
Ha felrakom a root elvész?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Shingen
addikt
Hali!
Hátha tudtok a problémámra megoldást.
Vettem a telohoz a fejhallgató kimenetbe egy stiftet amit bele lehet dugni.
Én azért vettem ne menjen bele a sok szösz amikor a nadrágomba van.
Aztán hívtak engem és nem hallottam az illetőt, írt, hogy ő hall engem.
Aztán rájöttem be van dugva ez a stift és úgy érzékeli a telo mintha headset lenne így a telon lévő hangszórót lekapcsolta és csak a mikrofon volt aktív.Ezt vhogy a beállításokba lehet állítani?
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok !!
Nos akinek feloldó kód problémája van.Regisztrálni kell egy Huawei fiokót.
Ezen a linken értelemszerűen kitölteni.
Köszönöm a linket én is úgy kaptam.
Egy hátulütője van.2 hetet várni kell a Huawei fiók regisztrálása után.
Onnan simán ment minden.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Egyetlen kérdésem maradt.TWRP.-t felraktam, gondolom azzal nem megy az Ota.
Mi a módja ha frissíteni szeretném majd a telót?Ilyenkor a háromgombos se megy, vagy simán visszalehet flashelni a gyári recót.
Köszönöm a válaszokat
Üdv szép napot
-
Rambi2
csendes tag
válasz
dartmol2
üzenetére
Én már írtam erről a problémáról. Nekem egy Samsung Evo 64GB-os kártya okozta ezt kb. 6 hónap után.Format után ment még 2 hónapig, aztán kezdte megint. Áttettem a laptopba, rámásoltam 2GB zenét, de egy idő után a Windows is formázni akarta a kártyát. Aliról rendeltem 2db-ot, a másik a gyerek Lg telójában is kb ugyanennyit bírt.
-
-
Bass
addikt
Hàt a képeken nemigen segitenek az uj droidok,van egy lapka amivel ugyan lehet szoftveresen segiteni de inkabb par apro szepsegtrukk lesz . A beegesen meg nem feltetlen kell csodalkozni illetve javitani sem igazan lehet plàne szoftveresen,finomitani igen , eltuntetni a jelenseget nem. Regota fotozom tukros geppel (szerenysegemet felreteve nem is rosszul :-) ) es ugye h az eg ne egjen ki ahogy mi latjuk emberek a szemunkel ahhoz igen nagy dinamika tartomany kell amit jelenleg meg a millios gepek sem feltetlen tudnak illetve jol kell megvalasztani a helyzetet es a napszakot ahonnan a kepeket keszitjuk,de ebbe most ne menjunk bele nem egy hogyan fotozz topicban vagyunk. Rovidre zarva Nem ez a lapka es a 6.0-s droid az ami megvaltja a digitalis fotozast( meg a nikonnak sem sikerult de jo uton haladnak) es a szuperdinamika uttoroje lesz. :-)
-
nash2
tag
A képek minősége Lolli alatt engem is érdekelne, mivel a teló jelenleg sokszor kiégeti az eget a képeken, amin sajnos a HDR mód sem segít. A sötét részek ugyan kivilágosodnak, de az ég ugyanolyan kiégett marad. AF is szokott hibázni, meg néha a záridőt sem találja el -> bemozdult képek

Amikor viszont véletlenül eltalál minden paramétert, akkor egész jó képet csinál

-
törölt tag
Azt hittem már megjelent, sok volt fentebb a lollis írás. 6.0-ról lehet tudni valamit?
Engem főként a záridős dolog izgat, ma kipróbáltam a Plus verzión üzletben 1 mp-vel és szépen beégett a kép, tehát nem bullshit mint Camera FV5-nél vagy hogy hívják szerencsétlen"profi" kamera appot. -
Bass
addikt
válasz
üzenetére
Két napja van fent . Eddigi tapasztalataim negativumok:wifi kikapcsolás után elfelejti a jelszót,here maps van hogy nem indul csak restart után. Pozitiv dolgok: bövült kamera app(time lapse mod,ejszakai záridös megoldás),gyorsabb app betöltés,szebb animációk,pörgösebb rendszer,jobb akku,zárképernyös értesítések. Hirtelen ennyi
-
törölt tag
Ezen a telefonon lehet záridőt állítani a kamerában? 6 Plusnál az éjszakai módban van rá lehetőség.
-
monyo12
tag
Nem akarja az igazságot
bát a sd format kimaradt..hátha -
monyo12
tag
Köszi a tippeket megpróbálom.!
-
Arpeekyng
csendes tag
Valaki esetleg próbált már 64 GB-s sd-t tenni L04 be?
Vagy csak 32-ig ismeri fel?
Szeretnék bele venni csak 64 est, de mindenhol mást írnak, nektek mi a véleményetek? -
monyo12
tag
Feltettem a vlc- t. 1x elindult, aztán többé nem. Azt írja komoly hiba történt,ezért leáll.. Mx player ugyanez!
Valakinek valami ötlete??? -
Kovaratis
senior tag
Lollisok, akik már túl vannak OTA-n. Roottal lehet/szabad frissíteni az 5.1-et?
-
dartmol2
tag
Sziasztok!
Április magasságában vásároltam magamnak egy H60-L04-et.
4 hónapig teljesen rendben volt vele minden, viszont nagyjából 3 hete mindenféle előzmény nélkül, újraindult, és belekerült egy ilyen újraindítási körbe, ami azt jelenti, hogy miután feláll a rendszer nagyjából 10 mp-vel később mindenféle előzmény nélkül ismét újraindul. Ezen akkor egy factory reset segített és 3 hétig látszólag minden rendben volt, viszont most megint elő jött a probléma, és nem igazán tudok vele mit kezdeni.Tapasztalt már esetleg hasonlót valaki? Van rá esetleg - az ismételt factory reseten és a szervizen kívül- valami megoldás ?
Köszi!
-
1/2kilo
csendes tag
válasz
phanfantom
üzenetére
H60-L04
Beállítások...összes...alkalmazások/egyebek...Hívás...SIP-fiókok...fiók hozzáadása
Itt kell megadni a számot jelszót szervert. Aztan van még egy csomó további beállítás. -
1/2kilo
csendes tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Igen, azt belottem.
En is valami energia takarekokodasi gondra gondolok.
Viszont a sajat kliense kozvetlenul az android resze lehet, mert a telefon sajat beallitasaban a hivasbeallitasok kozott van. Rendes hivast pedig mindig fogad.
?????? -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ha ez segít, nekem így lett jó:
lakott 5.8.5-ről indulás
mentés gyári backuppal
mivel nem ment fel az OTA, ezért 3 gombos 5.8.5
OTA helyi frissítéssel
lakott 5.8.5-ből visszaállítás minden google termékkel, kivéve Chrome.
Térkép indítása (itt feldobja a google services frissítését, de meg is tudja csinálni)heppi.

-
imis
senior tag
válasz
kabalapasika
üzenetére
először az 500-at helyi frissítéssel, majd a 316-ot helyivel, aztán újra feltettem 3 gombossal a 316-t (biztos ami biztos
-
1/2kilo
csendes tag
Hali!
Szeretnék IP telefont a Honor6-omra. Van Neophone regisztrációm. Próbáltam Zoip-el, de megtaláltam a telom beállításaiban a saját kliensét is. Mind a kettő jól működik, de fogadni nem fogad, csak rövid ideig vagyok elérhető. Kb 30-60 perc. Ez a bánatom.
Segítséget kérnék.
Köszi -
paolinho
addikt
Ne haragudjatok már a hülye kérdésért, de telefonálást követően hol tudom visszanézni, hogy mennyi ideig tartott a beszélgetésem? Vagy van erre egy külön alkalmazás esetleg?
-
-
Bass
addikt
Aki hasznalta l04-n a lolli betat talalkozott olyannal hogy ha kikapcsolja a wifit akkor elfelejti a jelszót?
-
Garadow
csendes tag
Nem tudom felrakni a tesztben belinkelt távirányító appot. Letöltöm, elindítom, hogy telepítse majd nem rakja fel. Valami megoldás? Estetleg jönni fog az android 5.1.1 frissítéssel egy ilyen app?
-
imis
senior tag
Szóval a multi-tool nem működik,
így az 521-ről visszamentem a 316-ra,
szerencsére a múltkori fájlok megvoltak még és a multi-tool-ból kiszedtem a verzió ellenőrzést
majd szépen visszatette a twrp-t + root-t,
a gapps-t meg feltettem apk-k ban.Most próbálom visszatenni a titaniummal a cuccaimat.
egyenlőre ennyi elég is volt a kísérletezésből.
-
fil
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
"Nekem tetszett a Lolli, egyedül a google play services-szal akadtam problémáim (egyes google app-ek követelték a frissítését, de bármilyen verzióra is frissítettem folyamatosan összeomlott)."
Ez érdekes. Nekem ma valóban "OTA" jött (developer rom-ra) és semmi ilyesmit nem tapasztaltam (egyelőre).
Több app frissült rendben ,eddíg minden probléma nélkül.
Lehet ,hogy az a yandexes b521 mégsem teljesen ugyanaz mint ami OTA jön? -
imis
senior tag
a multi-tool nem megy,
TWRP helyett a saját recovery indul, így a gapps-t nem tudom telepíteni.
és még a root is bukott

-
imis
senior tag
mi a különbség a TK_gapps és a PA_gapps között?
Sajnos a multi-tool nem működik továbbra sem. -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
a multi-tool-ra ezt írja nekem:
"Your request is blocked due to invalid referrer. If you are trying to hotlink this page, please use: http://pastebin.com/raw.php?i=GSM0CB7m"és kicseréli a bat fájlban a szöveget is erre.
-
Bass
addikt
7520-ra esetleg valaki?
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
oké, köszi. remélem sikerül
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Még egy kérdés:
Gapps telepítésnél Pico, Nano, Micro, Mini. melyiket kell - érdemes telepíteni? 521-hez -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi,
a B500 (biztonsági szempontból) hol találok? az oldaladon csak a L02-höz láttam.
Amennyiben megjelenik a stabil loli, akkor azt újra kell tenni majd? -
Bass
addikt
Feltoltam H60-L4 -re a Lolli betat eddig nagyon tetszik de novat hasznalok és aéul a gombok nem tunnek el es felul is fekete az értesitési sáv. El lehet tüntetni valahogy?
-
Black&White
addikt
Arra már korábban linkeltem:
-H60-L02 B316 -> B521 OTA Update: [link]
-H60-L12 B316 -> B521 OTA Update:[link]
-H60-L12 5.8.5 -> B521 OTA Update: [link]
Pillanatnyilag ezek a csomagok vannak.
Nekem tetszett a Lolli, egyedül a google play services-szal akadtam problémáim (egyes google app-ek követelték a frissítését, de bármilyen verzióra is frissítettem folyamatosan összeomlott).
A friss MultiTool már tartalmaz EMUI3.1-hez való TWRP-t, B521 gyári recovery-t, Lolli-ra való gapps-et.A B500-as köztes firmware-rel pedig vissza lehet állni B316-ra is.Lehet próbálni, tesztelni, csak ahogy eddig is írtam, érintetlen rendszerről kiindulva. -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
ez a 316-ra nem megy fel?
A múltkor én developer ágon voltam, tulajdonképpen melyik a jobb? -
bkiky01
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Írd meg mit tapasztalsz vele..

-
fil
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Na akkor itt bukik a dolog...
A regisztráció az nem megy. Kitöltöm ,mindent elfogad ,aztán hiába nyomon a regisztráció gombot nem történik semmi.
Na mindegy egyszer csak kiadják hivatalosan is. Ha már van béta belőle...
Bár ki tudja. F6-nál már átéltem ,hogy hitegették a népet ,hogy jön majd az új verzió (már nem tudom melyik) ,csak hogy eladják a meglévő készletet ,aztán nem lett belőle semmi... -
Hzi
aktív tag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
T-Mobile-on megy a 4G, nekem is L12 dual van.
De a dualból csak az egyik tudja, a másik 2G. -
fil
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Magyarul ,ne reménykedjem?
Mert ahogy látom előbb a (kínai) fórumra kell regisztrálni. Aztán meg pl. mi az a QQ szám ami az IMEI mellet kell? -
monyo12
tag
Kalman1:
Talán idén megkapjuk, amikor kijön a nexusokra az "M" 😀. Viccet félretéve nincs semmilyen információ!!! Bosszantó! Egyszer!😀 -
kalman1
csendes tag
Mikorra várható a Honor 6/ 04 re valami frissités mondjuk egy 5.1 Android vagy valami más?
-
fil
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
-
ezekiel
aktív tag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
De megy lten csak a 800 at nem tudja! T-s vagyok!
-
paolinho
addikt
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Vodán biztos, hogy nem megy a 800 Mhz hiánya miatt, de ezek szerint T-n sem.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor lehet az L12 dual sim nem is megy itthon LTE-n? Voda, T?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest