Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
Sok sikert a Meizuhoz!

Üdv!
-
törölt tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Egyelőre egyik topicban sem leszek (Z2 Tablet topic halott), de csak lesz valamikor m2 note teszt, addig legfeljebb ide gyűlnek a leendő tulajok (remélem). Majd a napi hírekhez úgyis hozzászólok hébe-hóba

(#6698) Shingen Hát még akkor milyen jó vétel lenne, ha nem 290 lenne az USD..
-
törölt tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Egy kínai akció keretében 47000 Ft-ért hozzájutok, nem tudtam visszautasítani az ajánlatot
Nem a Lolli miatt, hanem a Flyme, az 5,5" és a dual SIM miatt döntöttem a váltás mellett. De néhány hónap múlva úgyis lecserélem 
-
pampika
őstag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Vagy google photos, az új verzióban max 16 megás képig tárhelykorlát nélkül lehet automatikusan menteni a felhőbe (felette lekonvertálja 16 mpx-re, hd videót is menti)
-
törölt tag
Sziasztok!
Nagyon nehezen vettem rá magam, de megváltam a Honor 6-tól és megrendeltem egy Meizu m2 note-ot, mert mindenképp ki akarom próbálni a Flyme-ot. Örülök, hogy ennek a konstruktív társaságnak a tagja lehettem! Majd lehet, hogy valamikor egy Honor 7 Plus-szal visszatérek az EMUI-hoz.

-
doongoo
addikt
válasz
Horovic
üzenetére
Össze lehet:
a.) nem wifis TV-hez veszel egy Miracast Sticket és bedugod a TV HDMI csatlakozójába aztán a telefonon a status baron ráböksz a több képernyő gombra
b.) wifis TV-n mindkét készülék (értsd teló és TV) legyen ugyanazon a wifi hálózaton és a telefonon simán ráböksz a több képernyő gombraEzek a telóról tv-re való képernyő átküldés lehetőségei (nem tudom, te mit értesz összekötés alatt).
Gondolom megfelelő MHL kábellel is meg lehet oldani.
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok ! Arra alkalmas tv-vel össze lehet kötni a telefont vezeték nélkül? Ha igen akkor hogyan?
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
Becksman
üzenetére
Részben. Inkább az okozhat problémát, hogy 3.0 -ra készült témához képest hiányos. 2.3 alatt kevesebb dolog módosítható. Pl. beállítások menüben nem az összes menüpontnak lesz új ikon.
Meg néhány felületi elem más. Programok, vagy ott van pl. az értesítési legördítő gomb.
Vagy eltérő ROM verzióknál is lehet hiányosság, főleg custom -hoz képest. Pl. Mipop, 4G...stb. ikon az értesítésin a parancsikonoknál.
-
royalka
őstag
válasz
Becksman
üzenetére
Sztem a navi sávot téma nem módosítja csak a az ikonok variálhatók, Xposet-el lehet átszabni. Betűtípust meg bele kell rakni a téma fájlba.. Hwt a kiterjesztése ez egy zip. Hirtelen nem tom hova kell. Ahoz hogy át lásd itt van egy kis segítség. emu téma szerkesztés .
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Töltsd le a Dropbox-ot és állítsd be, hogy minden fényképet automatikusan mentsen a felhőbe. Így nem vesznek el legközelebb, történjen bármi a telefonnal.
-
nickedez89
senior tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Fényképeket szigorúan SD-re tegyél mindig (szerintem)! A gyári ” biztonsági mentés” appot pedig használgasd időnként ,az mindent lement,névjegyek,jegyzetek,beállítások stb. Legalábbis úgy tudom, visszaállítást még nem kellett csinálnom vele.
Gmail visszaállításban esteleg tud neked valaki segíteni hogy hol kell keresni én passzolom!
-
Mustdestruct
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
A gmail fiókban beállítottam, de vagy nem tudom, hogy kell előszedni, vagy nem csinált ilyet. Mindegy, sok cucc nem volt rajta. Pár fénykép.
A lényeg, hogy ez egyszerűbb, mint windowst telepíteni.

És még egyszer, köszi.Az biztos, hogy ezentúl óvatosabban adok meg jelszót az érintőbillentyűzettel, mert túl könnyű melléütni...
-
nickedez89
senior tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Nincs mit, örülök hogy sikerült!
Sajnos gondoltam, hogy ugrik minden, nem engedett biztonsági mentést csinálni? Vagy nem is próbáltad? -
Mustdestruct
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Köszönöm a segítséget.

2 perc volt és 2 napot gondolkodtam rajta

Persze minden elveszett.
-
Becksman
őstag
Nincs olyan téma amiben a nav sáv is változik?

-
nickedez89
senior tag
válasz
Becksman
üzenetére
"Hirtelen" nem szokott nekem 93-ról 100-ra ugrani, de természetesen nálam is lassabban tölt 90% fölött! Ez így van rendjén, ahogy nő az akkufesz. úgy csökken a felvett áramerősség tehát lassul a töltés.
Mustdestruct: ahogy írták előttem, hozd létre szépen a dload mappát a belső tárhely gyökérkönyvtárába.
Na most látom írtál!
Ne parázz! !
A legrosszabb ami történhet hogy hibaüzenettel leáll a telepítés de akkor marad a mostani állapot és írsz nekünk hogy mit írt ki!
De ha mindent úgy csinálsz ahogy le van írva akkor nem hinném hogy gond lesz! -
Becksman
őstag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
ha nincs hozd létre

-
gulyasa
őstag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Vagy az SD vagy a belső memória gyökerében kell lennie a dload mappának.
-
gulyasa
őstag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Vagy másik mentési (backup/restore) lehetőség a HiSuite telefon kezelő program, ami a telefonról is telepíthető PC-re, ha USB-vel rácsatlakozol HiSuite módban. (De természetesen külön a netről is beszerezhető a Huawei - és azon belül Honor - készülékekhez való HiSuite.)
-
Mustdestruct
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Gondoltam én, hogy jobb az óvatosság...

Ez a "dload" mappa rajta van a telefonon, vagy létre kell hozni?
Ha létre kell hozni, akkor meg hová?
-
Becksman
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
tegnap töltésnél azt figyeltem meg, hogy 90% felett lasabban tölt .(egyik pillanatban 92%-on volt aztán néztem 10 perc után is ugyanott. Egyszercsak megnéztem hirtelen 100% lett.. ) Nálad volt már ilyen? Általában 35 % fele szoktem rádugni tölteni most 16% volt, de nem merült le teljesen. (erre kell nagyon ügyelni gondolom).
-
nickedez89
senior tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Ne download mappába tedd,hanem dload mappába! Egyébként okés!

A google biztonsági mentését passzolom,hogy mit őriz meg.
Próbáld meg a teló saját szoftverét, ott van az eszközök mappába mint "biztonsági mentés" talán ezt engedi vendég üzemmódban is...
-
Mustdestruct
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Lehet, hogy kicsit nehéz felfogásúnak tűnök, de csak az óvatosság vezérel, mert az ördög általában a részletekben rejlik.

Most ott tartok, hogy tegnap leszedtem a B370-est, kitömörítettem, bemásoltam a Helyi/Belső/Download mappába. 1,80GB. UPDATE.APP a neve.
Szerinted jó helyre másoltam és már csak meg kell nyomni a 3 gombot?

És még azt szeretném kérdezni, hogy ha be van állítva egy google fiók a biztonsági mentésre, akkor onnan vissza fogom tudni állítani az egyes programok által termelt fájlokat?
-
nickedez89
senior tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Mehet rá a B370 mégegyszer igen!
A downgrade-ről az a véleményem hogy fölösleges!
Töltsd le a B370 -et és tedd rá 3gombossal ahogy írva vagyon az összefoglalóban! -
Trotter66
tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
B&W, nem mi, hanem ki. Egyik gurunk. Olvasd el a összefoglalót!

-
xtibi
tag
válasz
doongoo
üzenetére
Hello,
Köszi a segítséget. Megoldódott.
A fórumon (rákerestem - csodákra képes
) és az eladó Lampard-tól is ugyanazt a megoldást kaptam: Huawei App center - Google Play letölt, bejelentkezés és megy minden, mint a karikacsapás. Kínai appok delete, Huawei App center Tiltás, esetleg Eltávolítás. Így már csak a gyári mail app-ban jönnek a csirkelábak.Lassan belakom, faxa ki cucc ez. Persze, hogy fura a normál droid-hoz képest, de ez a kezdet csak.
Más téma. A szilikon tokban lehet, hogy jobban melegszik? Persze mindezt megtapasztaltam ma 35 fok, Balaton, telepítés és játék közben, de már leszedtem a tokot, nehogy ráolvadjon. :-)
-
Mustdestruct
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Igen B370 -es van rajta.
Ez akkor mehet rá mégegyszer?
Mert taiwanival lehet én se kísérleteznék

És a downgrade-ről mi a véleményed?
Jut eszembe, mi az a Black&White?
-
nickedez89
senior tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Nyugodtan mehet rá az ami most rajta van! Gondolom B370 van rajt? ! A lényeg hogy azt, vagy annál újabbat tegyél rá!
L04-ed van? Arra elérhető pl. a B390-es ROM de Black&White írta nekem, hogy az más régióba szánt (asszem Taiwan) ROM így én nem tettem fel. Ettől függetlenül tökéletes rá az is!A lényeg hogy a te tolódhoz valót tedd fel és nem kell újabb mint ami most van!
-
Mustdestruct
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Közben észrevettem, hogy nekem már a 3.0-s EMUI van fent, mert amikor megvettem a telót, automatikusan felajánlotta az upgradet én meg hagytam neki megcsinálni. (Így kicsit vicces, hogy mondtad, mások itt bajlódtak az upgraddel
)
Nemtudom ez lehet-e gond, hogy már ugyanaz van rajta, amivé ugradelni szeretném?Viszont van az oldalon egy downgrade csomag, ami lebutítja (ha jól olvastam a kőkörszakba) a szoftvert és csak két lépésben lehet vissza upgradelni 3.0-vá.
Mit gondolsz, ez is járható út?
Vagy mehet az első, 3.0-ról 3.0-ra? -
nickedez89
senior tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
A gyári visszaszállítás, visszaállít mindent arra az állapotra mint mikor vetted! Viszont gondoltam, hogy ahhoz jelszót kér, ezért is írtam a 3 gombosat, mert azzal ugyanazt éred el, csak még sikerül is!

Egyébként a 3 gombos olyan mint mikor letörölsz egy windows-t és "tisztán" újra rakod! Csak itt megcsinálja helyetted a teló!
Az összefoglalóban leírtakat kövesd annyi különbséggel, hogy SD helyett a belsőre teszed a ROM-ot és minden oké lesz!
-
Mustdestruct
csendes tag
-
Becksman
őstag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Igen teljesen gyári allapotot kapsz (szoftveresen). Nekem 16gb Kingston class 10 van benne. Egész jól muzsikál. De 128gbig kezeli. Sandisk vqgy kingstont vegyél és lehetőleg class10et.
-
Mustdestruct
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Akkor azt mondod, hogy ezt a ROM-ot (gondolom a frissítés) letöltöm, felmásolom a telefon tárhelyére és felinstallálom?
És akkor olyan lesz a telefonom, mint 3 hete az új?

(Ha mégis vennék sd kártyát, milyet javasolsz? (márka, méret) )
-
nickedez89
senior tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Igen független a T-s honor is!
Rakhatod a belső tárhelyre is a ROM-ot, a régebbi hozzászólásokból azt vettem ki, hogy úgy is gond nélkül felmegy!
Sőt, volt akinek csak úgy sikerült és SD-ről nem!
Tehát nem buktál semmit!
-
Mustdestruct
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Köszi.
"legalább 2GB szabad hely a külső SD-n"
Úgy tűnik ez eddig bukta, mert csak egy 1GB-os SD-m van a régi telefonomban.
Ezek szerint venni kéne egy nagyobbat...(Érdekes..., ezek szerint a tmobilos telefon kártyafüggetlen?
Nem gondoltam volna...
Bár sok jelentősége amúgy nincs. ) -
nickedez89
senior tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Várj, így egyszerűbb! [link]
Bocs a dupláért!

-
nickedez89
senior tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Itt van a fórum téma legtetején! Mobil nézetben nem látod, válts asztali nézetre az oldal alján és akkor látni fogod!
Itt a jobb alsó sarokban van egy "teljes verzió" gomb, arra klikk és utána meglesz felül!

-
Willie
őstag
Kicsit vicces és OFF is. Milyen szelfi botot javasoltok a Honor 6-hoz?

-
kabalapasika
tag
Az L12B505-506os romot tette már fel valaki?Érdemes?
-
törölt tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Nyisd ki az összefoglalót és olvasd el.
Ott van a lap tetején az összefoglaló kinyitása című link. -
Mustdestruct
csendes tag
-
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Persze, érthető!
Hálás köszönet!
-
Becksman
őstag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
az hogy gyárira állítod a rendszert nem jár gari vesztéssel. A rom a gyári rendszer (ezt letudod szednia honor honlapjáról).
A B370-et szedd le innen:
http://www.hihonor.com/hu/pages/support#?view=downloads
3 gombos frissítéssel újrateheted. -
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Nekem a /data/skin/unlock/layout/ 05 mappában vannak azok a képek, amiket használ.
Ha ide bemásolok egy képet, ez még önmagában nem elég ahoz, hogy használja is.
Szerkeszteni kell a layout_balance.xml file-t is.
Az utolsó kép hivatkozását kimásolod (<image src="xxxxx packagename=""/> sorok) pl. ES File Explorerrel, beilleszted mögé, majd a kép nevét beírod a megfelelő helyre.
Remélem érthető minden...
-
Mustdestruct
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Egyrészt nem is értek hozzá, másrészt gyanítom, hogy ez garanciavesztéssel járhat, mert tmobilos előfizetéses.
A ROM az mi lenne?, mert számítógépes ismereteim alapján azt nem felteszik.

-
nickedez89
senior tag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Lehet hülyeséget mondok, de próbálj egy "hard reset" -et, vagy végső estben egy "3 gombos" gyalulást az összefoglalóban leírt módon! Csak figyelj hogy a telódnak megfelelő ROM-ot tedd fel!
-
Mustdestruct
csendes tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Nem loptam.
Tudom használni a telefont, mert a vendégjelszóval is megy minden, csak ha pl átrendezem az ikonokat, addig él, amíg ki nem kapcsol a képernyő.
Mentségemre legyen mondva, hogy ez az első okostelefonom.
Legalább azt megmondhatná valaki, hogy a fő jelszót is ugyanoda kellene beírni, ahová a vendéget?
Hogy egyáltalán nem-e a szoftver hibája, mert 4 karakter elütni elég kicsi az esélye és az 1 tévesztést már mind végigpróbálgattam a környező betűkkel, szóval érdemes e tovább kísérleteznem, vagy nem is jó helyen próbálkozok? -
royalka
őstag
válasz
Mustdestruct
üzenetére
Ne lopj!!

-
Mustdestruct
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a H6-os telefonomon állítottam be tulaj jelszót, meg vendég jelszót, de valószínű a tulajt kétszer egymásután elírhattam és nem bírok rájönni.
Szerintetek, hogy lehet ezt a problémát orvosolni?Előre is köszi a választ.
-
svgyula
addikt
válasz
Becksman
üzenetére
Szia! A megnyugtatás végett. ez a dupla mágneses tok. Az egyik a fedelet fogja, a másik a kijelzőt kapcsolja. Ez pedig a sima amit viszont több állásban is lehet kitámasztónak használni.
Én a telóhoz kaptam tavaly augusztusban egy ilyen fekete színű tartót azóta sincs semmi baja nincs repedés, szakadás, feslés, igaz kicsit koszos de időnként leszoktam dörzsölni DE csak ablaktisztítóval mert abban kevés a víz és teljesen újszerű az eredmény.

Ez a "két mágneses" tok közel egy év használat után.
Szóval ennél rosszabb soha ne legyen és akkor teljesen meg leszek elégedve.
(#6628) Becksman
A zenelejátszó fül engem párszor megszívatott
miután becsuktam és zsebre tette a telót elkezdett "zenélni" mivel én mindig a kijelzővel a lábam felé teszem zsebre(így kisebb az esélye a kijelző sérülésének). -
Becksman
őstag
Egyébként az 5.1.1ben csak egyablakos volt az okosablak.. Azért nekem tetszett hogy volt a 4.4.2ben egy zenelejatszo fül is. Remélem a véglegesben lesz benne.
Gulyasa:
B390 a legujabb. Minek frissítés a 4.4re? Szinte tökéletes nekem pl nincs semmi bajom vele. -
gulyasa
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Egy biztos. Bármit is állítasz, a rootolás megvolt (SuperSU-val, mindennel együtt...) a gyári recovery visszarakása előtt. Akkor minden olyan - számomra szükséges - módosítást, alkalmazás telepítést megcsináltam, amely root nélkül lehetetlen lett volna. (Természetesen az ES File Explorer-ben a "Root explorer" funkció is aktív volt.)
Mindegy, csak számomra furcsa anomáliaként említettem meg a dolgot, amit véletlenül vettem észre.
A B316 felrakása után rögtön visszaraktam a TWRP-t, rootoltam - amivel felkerült az aktuális SuperSU is. Újra kiirtottam a "csirkelábakat" az email kliensből, SD írás jogot beállítottam (pl. az iGO-nak szüksége van rá).
Viszont most nem gyomláltam ki a kínai appokat, csak különgyűjtöttem őket egy plusz utolsó oldalra.
Ha az EMUI3.1/Lollipop megjelenésig esetleg jönne frissítés még a stock ROM vonalon - de valószínűleg ilyen nem lesz -, akkor kiderülhetne...
Sokkal valószínűbb - legalábbis reméljük
-, hogy a következő frissítést már megint 3 gombos módszerrel kell majd feltenni. -
svgyula
addikt
válasz
gulyasa
üzenetére
Szia! A recovery cserének semmi köze a root jogosultsághoz SŐT az OTA frissítések után is megmaradt eddig nekem hetente jönnek a frissítések és még mindig van root jogom. A root jog akkor veszik el ha unrootolod vagy teljes ROM-ot cserélsz. Nálad valószínűleg előtte sem volt csak azt hitted, hogy van root jogod.
A recovery tulajdonképpen egy telepítő program amivel cserélni tudod a rendszer file-kat. Ha nem indítod el nem is csinál semmit. A gyári recovery-t azért nem lehet használni root jog eléréshez mert csak a "gyári visszaállítás" és a ROM ill gyári frissítések telepítésére van korlátozva, valamint rendelkezik egy ellenőrző rendszerrel ami telepítés előtt ellenőrzi a megadott file-kat. Ezért van az ha a rendszer file-ba bárhogyan belenyúlsz soha többet nem fog az OTA működni! Ilyenkor marad az utolsó teljes ROM újratelepítés! Ezután pedig sok sok türelem amire megjön az összes frissítés és mind egymás után települ. A TWRP pedig rendelkezik sok más funkcióval is, többek között a root file-k telepítésével. A mázli eddig az volt, hogy a root jogot a gyári recovery nem ellenőrzi mert akkor bukta lenne ez a funkció vagy a frissítést kellene hanyagolni. -
gulyasa
őstag
Lehet, hogy tévedek, és annak idején elnéztem valamit, de én amikor első lépésben visszaraktam a gyári recovery-t (csak azt), az ES File Explorerben már nem volt meg a root jog és ott nem is lehetett visszakapcsolni.
(Ezután inkább 3 gombossal raktam fel a B316-ot - máshogy nem lehetett, mert ki voltak irtva az összes kínai app -, újra recovery-t cseréltem TWRP-re, rootoltam, csirkelábat irtottam... stb. Természetesen az ES-ben is újra látszott a root jog.)Szóval szerintem ha visszateszed a gyári recovery-t, akkor a root elvész - pedig előtte én is pont az ellenkezőjéről tudtam...

Felmerülhet a kérdés, hogy recovery visszacseréléskor mit kerestem az ES-ben...
Azt történt, azért tettem vissza a gyári recovery-t, mert a root-olás és az "ügyeskedések miatt" tudtam, hogy nem fog működni az OTA upgrade, csak a gyári recovery-vel.
Hát mégsem...
Azóta kiderült, hogy ez a visszaállíthatatlanul kiirtott kínai appok hiánya miatt történt - lehet, az összefoglalóban ez régen még nem volt leírva, vagy átsiklottam felette... mindegy. -
imis
senior tag
Az összefoglalóban lévő leírások szerint kell eljárni
,
én is 3gombossal feltettem az első talált romot az xda-ról, erre egy csomó kínai cucc lett rajta és semmi google, akkor telepítettem a szóban forgó 4 google-s apk, ezután már volt play és szinkronizálta a névjegyeimet.
Mivel minden telom rootolva volt eddig is, így a honor 6-nál is felmerült rá az igény:
nyitottam a bootloadert + recovery csere + root, majd vissza gyári recovery (mint kiderült ez kell a frissítéseknél), Ezután lehet gyomlálgatni a kínai cuccokat, de én inkább félretettem egy mappába. (a gyári levelezőt sem használom, mert csirkelábas)
Néhány csirkeláb még így is előfordul, de azt dizájnnak tekintem
Az összefoglalóban minden megvan, itt a fórumon meg sok segítséget kaptam a felmerült kérdéseimre. -
Jacques
csendes tag
válasz
Becksman
üzenetére
Azt hiszem elbeszéltünk egymás mellett eddig... A fedélbe beépített mágnes közelségére aktiválódik az ablakos mód. De gondolom Te arra gondoltál, hogy a fedél és maga a tok között nincs mágnes. Ez így van, de így is elég stabilan tartja magát. Szerintem... Akkor ezt a témát ki is veséztük rendesen

-
andro93
aktív tag
Lehet kicsit off a kérdés, ezért előre elnézést kérek. Edigitalról megrendeltem 2 napja egy honor 6-ot, akkor még azt írták a honlapon beszerzés dátumához, hogy 07.27, és a rendelés visszaigazoló mailben is ez áll. Időközben módosították a honlapon 07.21-re. Ilyen esetben 21-e után számíthatok rá, hogy kihozzák, vagy csak 27-e után fogják?
-
andro93
aktív tag
Sziasztok. Honor 6-hoz érdemes tokot venni? Mennyire sérülékeny, könnyen összekarcolódik?
Ilyent rendelnék 6k-ért, ha megéri megvenni: [link] -
Janije24
csendes tag
Üdv!
Tegnap jött meg a touch plus fólia. Teljesen meg vagyok elégedve vele, egyszerű felhelyezés, egyszerű és nagyszerű funkciók, ráadásul minden az előírásoknak megfelelően működik. Alilexpressről rendeltem kb két hét alatt itt volt és végig nyomon követhető volt a szállítás.
Úgy hogy aki nem sajnál 24 dollárt annak nagyon jó választás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nintendo Switch 2
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem a Lolli miatt, hanem a Flyme, az 5,5" és a dual SIM miatt döntöttem a váltás mellett. De néhány hónap múlva úgyis lecserélem 

)
Nem gondoltam volna...

A recovery tulajdonképpen egy telepítő program amivel cserélni tudod a rendszer file-kat. Ha nem indítod el nem is csinál semmit. A gyári recovery-t azért nem lehet használni root jog eléréshez mert csak a "gyári visszaállítás" és a ROM ill gyári frissítések telepítésére van korlátozva, valamint rendelkezik egy ellenőrző rendszerrel ami telepítés előtt ellenőrzi a megadott file-kat. Ezért van az ha a rendszer file-ba bárhogyan belenyúlsz soha többet nem fog az OTA működni! Ilyenkor marad az utolsó teljes ROM újratelepítés! Ezután pedig sok sok türelem amire megjön az összes frissítés és mind egymás után települ. A TWRP pedig rendelkezik sok más funkcióval is, többek között a root file-k telepítésével. A mázli eddig az volt, hogy a root jogot a gyári recovery nem ellenőrzi mert akkor bukta lenne ez a funkció vagy a frissítést kellene hanyagolni.
,