Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
lederhose
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Köszönöm a választ, észben tartom ezeket az opciókat, ha rosszalkodna megint.
-
Misi1980
senior tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Kamerában LG 3 szintjét hozhatja a Honor 6 vagy a plus?
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!A Honor 6 és a Honor 6 plus között vacilálok.Kamerában vagy rendszersebbeségben jobb a plus?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nna. 😃😃😃
-
Becksman
őstag
válasz
Tündike25
üzenetére
Talán az egyetlen gyenge pont a sárgás kijelző. Nekem alul sárgás mióta megvettem.
Sajnos a garanciázásról nem sok jót mondanak, de ezt letekintve nagyon jó telefon
Azt irták itt többen, hogy eltünik ez a sárgásodás a kijelzőről, de nekem még nem igazán tűnt el (talán kicsit halványodott). -
Tündike25
tag
Sziasztok!
A Honor 7-re vártam, de sajnos SOS telefon vásárlásba kerültem, az előző tegnap este beadta a kulcsot...
A Honor 6-ot régebben sokat néztem, a tesztek alapján is nagyon jókat írtak róla. Az időközbeni tapasztalatok alapján mik a gyengéi? hangszóró minőség, vibra, jelerősségel mi újság? Nagyon köszönöm! -
r4z
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Nincs root és emiatt nem is vagyok hajlandó rootolni.
-
r4z
nagyúr
válasz
Kovaratis
üzenetére
Van TouchPlus menüpont, de ott nincs ilyen opció. Ha bekapcsolom a TouchPlust, akkor teljesen eltűnik a sáv, és húzásra se jön elő. Nekem a navbart azonnal elrejtő kis nyíl kéne a bal oldalra.
Shingen: Semmi gond nincs vele, egyszerűen csak gyorsabb és takarékosabb, mint a B380. Eddig nulla negatívum.
Június végén került fel, B507 a verziószáma (L04-hez).rafis83: Öööö, ez gyakorlatilag ugyanazt csinálja, mintha megnyitnám a beállításokat.
-
kopaszsop
csendes tag
urak, csak rootloni lehet a telefont, vagy nyitni kell a bootloadert is?
-
rafis83
tag
2.3-nál működött a következő megoldás, nem tudom, hogy 3.1-nél is elrejti-e a navigation bart:
1. Download "Activity Launcher" from Playstore.
2. Launch the app after installing.
Tap on the the words "Recent Activities" right on the top of the screen, and select "All activities"
3. Scroll down the list to "Settings" and open it.
Again, scroll until you get to the "Navigation bar" -
nickedez89
senior tag
válasz
lederhose
üzenetére
A családban van egy HTC ami ugyanezt kezdte csinálni, mivel garis bevittem és sw frissítést csináltak rajta ami megoldotta,azóta tökéletes! A sima gyári beállítások visszaállítása nekünk nem segített,ugyanúgy feldobálta!
Szóval én a helyedben csinálnék egy 3 gombos frissítést ! Abból baj nem lehet,a gyári biztonsági másolat progi pedig segít visszaállítani majd a telefonod, ha használod ! -
lederhose
csendes tag
Sziasztok!
Júniustól van meg a Honor6-om (L04), nagyon patent telefon, imádom.
Azonban jelentkezett egy idegesítő probléma. Rögtön a vétel után kb 1 héttel elkezdte dobálni a "Rendszer UI alkalmazás sajnos leállt" üzenetet, leokéztam, és mindig feldobta, gyakorlatilag kezelhetetlen lett a telefon. Feltöltöttem 100%-ra, érdekes módon elmúlt.
Aztán körülbelül kb 4 hete megint dobott egy ilyet, akkor sajnos csak egy gyári visszaállítás tudta rendberakni a helyzetet, ami idegesítő volt, mert elveszett minden sms, újra kellett pofozni a kinézetet stb.
Nemrég egy újraindítás után feldobta mégegyszer ezt a hibaüzenetet, akkor érdekes módon egy "OK" megoldotta.
A kérdésem az, hogy milyen típusú hiba ez? Mit lehet vele tenni, ha semmiféleképpen nem tűnik el? Nem örülnék neki, ha random módon ettől kellene rettegnem...Előre is köszi!
-
r4z
nagyúr
válasz
phanfantom
üzenetére
Nálam könnyedén +20-25%. 4 óra kijelzőidőről 5+ órára nőtt az átlag, leginkább idle-ben lett takarékosabb.
-
r4z
nagyúr
Melyik nagyokos fejlesztő vette ki a navbar elrejtését az EMUI 3.1-ből?

Legalább az akkuval és a RAM-mal iszonyat jól bánik...
-
gulyasa
őstag
Valamikor próbaképpen be akartam állítani a gyári forgalomkezelőt, de nem lehet (végleg) kikapcsolni.
Azóta már rájöttem, hogy igazából a (mobilnetes) csomagkezelő főként a kínai szolgáltatókhoz lett kitalálva. Itt csak a forgalom figyelésére jó.Szóval a csavar a dologban, hogy megadtam az aktuális mobilnet csomagom adatkorlát értékét. Eddig semmi probléma, de meg kellett adni egy kínai várost és egy (szintén kínai) szolgáltatót, akivel kommunikálhatna a telefon - természetesen ez utóbbi dolgokra valójában semmi szükségem, csak próbaképpen állítottam be.
A vicc az, hogy a forgalomkezelőben ezt most nem lehet kikapcsolni (csak másik kínai város és szolgáltató megadására van lehetőség.Van-e olyan fájl, aminek szerkesztésével/törlésével eltüntethetem a gyári forgalomkezelőből a kínai várost és szolgáltatót?
-
csabi94
őstag
Sziasztok! A hardveraprón többen hirdetnek ilyen telefont olyan tokkal, amin van egy kis téglalap alakú átlátszó rész. Tudom, hogy ez pontosan milyen célt szolgál, de valaki leírná nekem, hogy ez milyen funkciókra jó? Nokia Lumiám van, és nagyon szeretem, hogy a Glance screen 0-24-ben megy rajta, és szinte alig meríti. Gondolom ez ezt a folyamatos mókát nem tudja, viszont értesít ott, ha valami történt? Vagy mindenképpen gombnyomás kell hozzá?
További kérdésem: a telefon átlagos használattal kibírja a 2 napot?
Köszi előre is!
-
monyo12
tag
Hi, valami
Pakisztáni rom L04-rehttp://www.carbontesla.com/2015/08/huawei-honor-6-l04-b393-android-4-4-emui-3-0-firmware-middle-east/ -
Shingen
addikt
Azért a H6 az egy tervezési hiba, hogy a hangszórót a telo hátlapjára tervezték és nem az usb két oldalára.
Ma is alig hallottam, hogy csörög amikor a telo egy könyvön volt rajta. -
Hzi
aktív tag
Sziasztok! Szűk 2 hónapja használom H6-omat. Eddig kb. 5-6-szor fordult elő, hogy kikapcsolt magától.
Legutóbb kb. 10 perc volt, mire sikerült felélesztenem. (Az akku 14% körüli értéken volt, feltettem töltőre
és pár perc múlva vissza tudtam kapcsolni). A szívbajt rám hozta.
Van ötlet, mi lehet az ok? -
Shingen
addikt
Hali!
H6 nincs gyári app telepítő?
Én nem találtam.
thx -
törölt tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Nem csak mms útján terjed, hanem akár egy jól előkészített beágyazott videó egy weboldalon.
Persze ebben az esetben csak ha le is játszod. -
Farkas82
tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Az megtörtént, de
egy helyen azt írták, hogy honlapokba beágyazott videókban is el lehet rejteni, és még csak el sem kell indítanod a videót hogy megfertőzzön, pont mint az mms-nél, elég ha betöltöd az oldalt. Ez ezért így elég kivédhetetlenül hangzik.. Nem tárolok banki adatokat a telefonomon, de elég bosszúság az is, ha csak az e-mail fiókomat lenyúlják . -
Farkas82
tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Én személy szerint a stagefright hiba miatt várnék frissítést, nem tudom ki hogy van vele, de engem zavar kicsit a gondolat hogy átjáróház a telefonom.
-
JoeCockBill
senior tag
annyira én sem értem miért van mindenki ennyire ráfeszülve a lollira. milyen új funkciókat hoz? milyen új dizájnt hoz? tudtommal kb semmit (azt leszámítva hogy nem lehet eltüntetni a navbart). ha stock droid lenne én is sínék, mert a 4.4 egy okádék ahogy kinéz a lollihoz képest. meg amúgy is. elhanyagolva nincs a gép mert jönnek frissítések. legalábbis a plus-ra biztos, gondolom a sima 6-ra is. az se zavarna ha nem jönne soha, mire elavulna a 4.4, vagyis inkább az EMUI 3.0, addigra már rég nem lesz meg a telefon
-
Becksman
őstag
Emui 2.3al jobb az akkuidő? Esetlegesen mi szól az emui 2.3 mellett? Gondolkodtam, hogy visszalépek rá.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
speederiii
üzenetére
Már többen elmondták, én is megteszem: ha a legfrissebb Androidra vágysz Nexust vegyél. Minden bővített, formált, személyreszabott rendszer hátránya hogy lassú a frissítési folyamata.
-
nickedez89
senior tag
válasz
speederiii
üzenetére
Ne haragudjatok de nem értem ezt a nagy lolli várást!?

Van valami komoly gond a telóval? Mert nálam kifogástalanul működik, gyors mint a szélvész ,nem akad, stabil , jól bánik az akkuval, multi-tasking is rendkívül jó... stb.
Részemről annyi hátránya van,hogy nincs dupla-kopp, amit nem értek mert a 4c-ben és a 4x-ben is van !
Persze jogos,ha beígérték jöjjön,de nem annyira égető szerintem!
Vagy rosszul látom ? -
speederiii
tag
Az biztos, ha legközelebb új telót veszek, akkor csak olyat, ami a legfrissebb androiddal van, és nem csak ígéret rá, hogy pár hónap múlva jön rá...

Mert mire kijön jó sok késéssel (jó esetben, ráadásul általában bugosan),addigra az androidból is egy újabb (nagy) verzió... -
RAVEN59
tag
Igen nagyon jol emlekszel es kezdek kiborulni,mindig akkor mikor legjobban kellene be adja a kulcsot.most a play aruhazat nem tudom felrakni hogyan kell.
-
RAVEN59
tag
Sikerult halas koszonetem.
-
RAVEN59
tag
Azt csinalom de allandoan ujraindul behoza a logot es ismet ujraindul
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,nagy bajban vagyok,kint vagyok nemetben es nem mukodik a honor 6 l02 om,de netem is csak a Mc donaldnal van segitsetek ha lehet mert a boot ig jut el csak es ujra indul de nem mukodik nincs mokolva es root olva.5.8.5 van rajta most,hogy lehet resetelni.Megkoszonom ha valaki valaszol.
-
fant0mi
őstag
Developer 5.8.5
Lehet, hogy mar az elozoben is bennevolt, de most vettem eszre, hogy ha a naptarba felveszek egy esemenyt, akkor alapertelmezetten 0:00 ad fel kezdo idopontnak. Eddig meg ugy volt, hogy az aktualis idopont volt alapertelmezettnek (fel orara kerekitve). -
Nagyfejű
aktív tag
Pénteken elhoztam a telom szervízből....hátlap elvált és sárgás volt a kijelző alja.na most hibátlan,új akku,hátlap,kijelző,és új házam is lett.mindez 3munkanap alatt.
-
Nagyfejű
aktív tag
sziasztok.nincs valakinek bp.-n elő-hátlapi fólia eldó?
-
davidj92
tag
Megtudnátok mondani melyik a leghasználhatóbb office programcsomag? Ez a gyári Kingsoft az első PDF-el megfeküdt...
-
hozelujiz
tag
Azt jól vettem észre, hogy >ilyen< tok nincs honor 6-hoz?
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Innen rendelt már vki ? mennyire használható?( Engem a videó megvett, és nem is drága...)
-
phanfantom
senior tag
Nos, 6 óra kijelző időt én is el tudtam érni, alacsony fényerő mellett(böngészés és chat). Igaz így nem volt meg a 2 nap(12%-nál tettem töltőre és 4 óra kellett volna a 48 órához) Szóval olyan fél nappal kevesebbet ment, mint ahogyan előtte általában használom és amikor 3 óra kijelző idő után szoktam eljutni erre a szintre.
Ez alapján azt mondom, hogy nem rossz az én akksim se
kb. - 12 óra üzemidő, + 3 óra kijelző idő, valami ilyesmi arány jött most ki
Szóval sokat számít, hogy mennyi és milyen programok futnak a háttérben, mert csak a kijelző időből még nem biztos, hogy pontos képet kapunk az akksink állapotáról. -
Schanyee
senior tag
Hát ez a 3 gombos frissítés nem jött be nekem (370-ről 370-re). A fogyasztás maradt ugyanaz: 24% android rendszer, 11% android OS, 11% google szolgáltatások 10% képernyő, ami elég durva nekem, előző telefonomon kisebb kijelzővel a kijelző volt mindig 50% fölött a rendszer meg 10 alatt összesen...
Plusz cserébe nem tudom használni a Nova launcher-t, nem lehet beállítani default-nak. Próbáltam a beállításainál rányomni arra, hogy legyen alapértelmezett, próbáltam google play-ből home switcher alkalmazásokat is semmi.
Szóval ezt eléggé megszívtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Honor 6-ot régebben sokat néztem, a tesztek alapján is nagyon jókat írtak róla. Az időközbeni tapasztalatok alapján mik a gyengéi? hangszóró minőség, vibra, jelerősségel mi újság? Nagyon köszönöm!

Ha nem raksz fel fájlkezelőt, akkor az APK-t böngészőből is meg tudod nyitni: