Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
soultrapp
senior tag
Hy!
Tudja valaki,hogy miert vált kèsöbb az óra?
Ha mondjuk 2 kor hasznalom utoljara a telot es megnezem mondjuk hatkor csak akkor frissiti amikor feloldom a billentyűzárat.
Mitől lehet belassulva?
Másnak is van ilyen??
Engem elèggè zavar! -
andro93
aktív tag
Üdv, kb 2 hete jött meg a honor 6-om, és nem sokkal utána arra lettem figyelmes, hogy mintha kicsit zörögne benne valami. Mikor megkopogtatom a honor felirat körül, vagy afölött, egy kis zörej hallatszik, talán a led, vagy a kamera, nem sikerült rájönnöm, egyébként hibátlanul működik. Leejtve még egyszer sem volt. Másnál is ilyen, vagy csak nálam?
-
Strauss
senior tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
S3 ról jöttem, ott megy rendesen
...
más: "alamédium" toknak mennyire örül a gép? Nagyon bezavarja , vagy használható? -
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott mér olyannal , hogy egy progi nem volt kompatibilis a telóval ( play en nem lehet elérni : Angry Birds 2 ) netről leszedtem , feltettem de sajnos így sem működik. Van esetleg erre vmi megoldás?
Txh.
-
pampika
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Áh, tök jó. Köszi,akkor lehet, csak nekiesem a romolásnak

-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Developer 5.8.5-ben meg nincs stagefright javitas, pedig azt hittem azert jott olyan hamar ki.
-
Shingen
addikt
Nekem is a telo memóriájába vannak mentve a nevek, mert a sim névjegyek mutatása ki van kapcsolva.
Lehet, hogy annak idején amikor exportáltam a sim névjegyeket a gmailba ezzel a rossz karakterekkel került oda és az miatt van?
Lehet a gmailből törölni az oda exportált névjegyzéket?De mondom ami érdekes ahol vannak ezek a karakterek bemegyek a szerkesztésbe és ott normálisan van a név, amikor rányomok a pipára visszalép megint ott van ez a hülye karakterek.
-
pampika
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Jól hangzik, remélem gyorsan javítják majd

Igazából megvan a teló kb fél éve és azóta semmi frissítés nem jött rá :\ Itt vettem aprón, 0 km-esen és az eladó frissítette én már úgy kaptam meg, szóval lehet, ott volt vmi elmókolva, bár nem hiszem, mert régóta bizniszel vele.
Már párszor majdnem rávettem magam, hogy kézzel frissítem, csak aztán jött a lollis adag, hogy majd mindjárt itt lesz, akkor úgy voltam vele, hogy majd akkor a lollira rögtön, de ahogy látom, nem sietik el a jóemberek, szóval lehet csak nekiesek és megcsinálok egy dev ágra frissítést. Mondjuk ami kiemelten idegesít, hogy az alapértelmezett appokat (főleg sms) notorikusan elfelejti olyan 1-2 hetente és mindig kézzel kell állítgatni...nem sokat használom az smst, de azért azt elvárnám, hogy ha beállítom, hogy melyik progit használja, akkor ez ne változzon meg csakúgy. -
kabalapasika
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szomoru vagyok mert igy megkellesz valnom a telotol,mert pont a melohelyemen van az a LTE sav amit nem tud hasznalni

-
Black&White
addikt
válasz
kabalapasika
üzenetére
Nem.
-
kabalapasika
tag
A dual simes verzional nem lehet megoldani,hogy az osszes LTE savot tudja?
-
phanfantom
senior tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Köszi a magyarázatot, próbálom értelmezni

Ha jól értem, akkor az a helyzet, ahogyan elsőre is gondoltam, hogy ha nincs bekapcsolva a kijelző vagy nincs megnyitva az adott alkalmazás(pl:gmail), akkor nem fog netet kapni, ezért nem fog jelezni sem üzenet érkezésekor. Ha rosszul gondolom, majd kijavítasz
Egyébként ha nem zárok be egy app-ot, hanem ott marad megnyitva a memóriában, akkor az fogyaszt energiát bekapcsolt kijelző mellett? Vagy a háttérben való futás beállítása(futhat vagy nem futhat az adott app) független a kijelző bekapcsolt mivoltától?

-
Bass
addikt
válasz
Shingen
üzenetére
Lehet mashogy ertelmezte a sim kartya a karaktereket,ez kb hasonlo jelenseg mint ha a telefonbol a bovitett neveket szeretned a simre menteni. En pl ezert nem mentek semmit simre csak a telefonba es ugy a google fiokba. A camera fv 5-t meg azert probald ki,a bemozdult kepeket hogy fotoztad? Nem lehet hogy keves volt a feny a vakud meg ki volt kapcsolva?
-
-
Shingen
addikt
Nem tudja senki mi lehet a gond

[link] -
Shingen
addikt
OK, nem vagyok nagy fotós meg nem is értek annyira hozzá.
De ha ti azt mondjátok illetve tapasztaltátok a gyári app kihozza a maximumot akkor azt fogom használni.
Lehet tényleg picit megremeg a kezem és a kép mosódott lesz, lehet az volt a baj.
Majd akkor tesztelgetem még.
Nyilván nem egy profi fényképezőgép tudását vártam el.............
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ejj hogy te mindent .prop-al oldasz meg! Voltál már a beállítasok menüpontban? 😃😃😃 Köszi, elvileg kikapcsolta. Holnap tesztelek... 😃
ui: azért idegesít hogy nem tudom hol lehet kikapcsolni...
-
Pickit3
aktív tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Korábban is írtam, hogy az aktív appnak ad csak netet. Szóval ha e-mailed jön vagy írnak messengeren akkor és csakis akkor fogod megkapni az üzenetet amikor meg van nyitva (fut az app) és ott van a telefon képernyőjén. Ha a háttérben fut akkor megvonja a netet, de fut tovább az app. Ha aktív appra zárod rá a kijelzőt akkor (meghatározatlan) ideig kap még netet, de utána ugyanúgy mint a többinél megvonja a netet. Röviden, ez csak a netet szabályozza (korlátozza) és nem az alkalmazásokat. Ez csak egy a sok aksiidő növelő trükkök közül, persze ez csak mezei felhasználáskor jön vissza és nem akkor amikor csuma grafon, max fényerőn játszol az asphalt 8-al. Remélem érthető volt, mert ennél részletesebben nem tudom leírni.

-
fury71
aktív tag
18 zöldhasú, 5200-at vett le a Paypal free shipping-el . Ha azt akarod kihozni ebből, hogy esetleg olcsóbb volt-e az ára mint máshol akkor szerintem, nem. Itthon persze 9 ezer, de eredetit lehet venni elvileg 4-5 ezer körül. Na ezért is bosszantó kicsit.
Jobban jártam volna a már említett banggood oldalról rendelem meg, de mire láttam már leütöttem az e-bay-en ezt. -
fury71
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Pontosan.
Majd próbálkozom még egy-két dologgal, vagy bejön vagy nem. -
fury71
aktív tag
Hali!
Úgy néz ki én belefutottam egy hamis Piston 3-ba. E-bay-ről rendeltem és tegnap megjött. Kibontáskor fel sem fel sem tűnt, de mikor bedugtam a Honor 6-ba, hát majd el sírtam magam. A tere nagyon szűk, lapos erőlen hangzás, a mély hangok szinte teljes hiánya, középtartomány sziszeg, magas még úgy ahogy van.
Mintha Sokol rádiót hallgatnék. Mi van? Ez a különösen ajánlott füles?
Na ekkor utánanéztem a dolgoknak és a jack elválasztó sávok az eredetin feketék, az enyémen fehérek mint a Piston 2-n.
A QR kód beolvasása után bejött egy termék ellenorzó oldal. Az ott talált kínai szöveg google fordítása valami ilyesmi:
"Sajnos, mi nem ellenőrizte !
Korábban már validált 155 alkalommal , megvásárolhatja nem eredeti"
Szerintetek? -
Bass
addikt
-
Shingen
addikt
Hali!
Ti melyik camera appot használjátok a Play-ből?
Better camera-t ajánlották, de sokkal sötétebb képeket csinál mint a gyári app.
Meg nekem vhogy nem elég élesek a képek amit a telo csinál, beállítás lehet a gond? -
Black&White
addikt
válasz
pampika
üzenetére
Szerintem a H6 topicban ez mindenkinek aktuális.Nincs infóm róla, de talán az 5.8.5-ös developer lehet az egyetlen kivétel.
Ezt is csak abból gondolom, hogy a developer ág jellemzően igen gyorsan megkapja az AOSP security patch-eket.
Miért vagy még mindig ilyen régi ROM-on? -
9Petya2
tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Még azt elfelejtettem hozzátenni, hogy minimum fényerőn van nekem, mivel többnyire lakásban illetve zárt térben használom a telót, így nekem a legkisebb fényerő is elég.
A wifit meg 4G-t se folyamatosan használom, csak ha éppen netezni akarok, tehét ki-be kapcsolgatom. Továbbá éjszakára repülő módba rakom, ami annyit jelent ,hogy reggelre kb 1%-ot merül. Próbálok figyelni arra, hogy ne fusson semmi felelsleges alkalmazás a háttérben, amire éppen nincs szükségem. Így sikerült elérni ezt 9 órát. -
pampika
őstag
611-es szoftom van és sajnos az újonnan felfedezett sebezhetőség érinti:

későbbi verzióban javítva van már, vagy van infó, hogy javítani akarnák?
-
xtibi
tag
válasz
rafis83
üzenetére
Köszi a tippet. A Letöltéskezelő volt a főfogyasztó. Kiszedtem, azóta javult a dolog, de kicsit meghajtva melegszik. Amióta a letöltéskezelőt (bármi is az) bezártam, megjelent a Médiatároló 3 mAh-val, ami megintcsak szürke folt, nem hazsnálom
A kemény, hogy a gyári Email teszi ki a fogyasztás legnagyobb százalékát (33,4%), pedig abban csak egy nem túl forgalmas inda-s mail megy, miközben a Gmail és az Outlook-on (1,07%) bonyolódó céges mail (ahol elég nagy az élet) szinte a listába nem kerül be. Ha nem tudok vele kezdeni valamit, bekapálom.
Szoftver a teljes fogyásból 77%, így feltehetően nem hardveres a probléma.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Kérnék egy kicsit!
Többen jelezték hogy ha hívnak, a beszélgetés elején olyan hhangot hallanak mintha megnyomnék egy gombot a tárcsázóban (tone). A talkbandre, vagy a gyári hívásrögzítőre gyanakszom. Ha leválasztom a fülest akkor is fennál a dolog, szal a hívásrögzi lehet a megoldás. De sehol nem találom hogy hol kapcsoltam be. Látta már valaki hohy merre van? 😃 -
Pickit3
aktív tag
válasz
Becksman
üzenetére
Beállítások>Adatforgalom-kezelés>Forgalom használati besorolás>Beállítások>Háttér-adatforg.korlátozása (pipa be)
A fenét nem játszottam rajta, igaz csak fél órát és volt bő 1óra navi is de a javát netezéssel szedtem össze közép fényerőn.
(#7142) phanfantom
Nekem szervizbe cserélték az aksit 2hete, azért bírja ilyen jól.
(#7145) Black&White
Én közép fényerőn (talán egy hajszállal lejjebb) használom és akkor produkál ilyeneket. Csuma fényerőn persze hogy nekifekszik az aksinak, de úgy látszik (persze most töltőn van, de úgy általában) a tétlenség kajál a legtöbbet. Az előző aksi ilyen használattal max 5 órát bírt volna. Nagyon pöpec ez az új aksi.

-
Black&White
addikt
válasz
phanfantom
üzenetére
Kollégák a fényerővel spóroltak, de nagyon.A kijelző a legnagyobb zabagép, azon meg a hd mode sem segít.
-
phanfantom
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Hát most már ki fogom próbálni, hogy bekapcsolva hagyom a kijelzőt.
Nekem is minden akkukímélő üzemmódban van(gps nuku), csak a gmail fut ami jelentősebb app.
Igaz 2 kártya, állandó wifi(bár ez szerintem nem sokat fogyaszt) de hol vagyok akár a 6 órától is
-
nickedez89
senior tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Nekem ilyen eredmények sajnos nem tudnak kijönni!
HD-n használom már egy hete kb. de úgy 6óra ami kijön folyamatos 3G kapcsolat mellett.
Játszani nem játszom ,helyhozzáférés letiltva,csak böngészés és viber ami folyamatosan megy. -
Shingen
addikt
Hali!
Olyan problémám lenne H6 miatt sim kártyát kellett cseréltetnem.
Átmásoltattam a számokat az újra.
Mikor megnyitom a címtárat több név mellet idétlen karakterek vannak.
pl.
Persze ha belemegyek a szerkesztésbe ott nincs ilyen karakter a név mögött, de érdekes nem minden névnél van ez.
Aztán a másik érdekes dolog.
Régebben a simen így volt rögzítve pl. ez a név
G.Zolika aztán a szerkesztésben átírtam és elmentettem.
De ha belemegyek a szerkesztésbe normálisan van a név, de a listában továbbra is G.Zolika van holott át van írva.
Telot már újra indítottam hátha észhez tér de semmi.
Ilyenkor mit lehet csinálni
-
twice
tag
Sziasztok, tegnap óta én is egy honor 6 elégedett tulajdonosa vagyok.
Nagyon tetszik, viszont lenne egy kérdésem:
Hogyan lehet azt beállítani, hogy pl a spotify képernyő felébresztése után megjelenjen rögtön és ne kelljen egyfolytában feloldani a telót, hogy számot válthassak?
Van rá valamilyen megoldás, vagy ezzel együtt kell élni?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
lajos75
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Vissza vittem (elálltam a vásárlástól) ez már a 4. Honor 6-om volt aminek recsegett a hangszórója

-
Pickit3
aktív tag
válasz
9Petya2
üzenetére
FHD-n meg ennyit gurít, persze 7 és fél óránál a 9%-ot kopogtatta.
Akinek gyorsan fogy az aksija és a mobilnet mindig aktív az kapcsolja be a "Háttér adatforg. korlátozása" funkciót, bár email-nél és facebook-nál nem célszerű (csak a kugli szolgáltatásoknál), mert a háttérbe kerülve nem kap netet, de legalább kitolja az aksi időt.
-
lajos75
senior tag
A mai napon megváltam a Honor 6-tól.
És lenne egy megmaradt Üvegfóliám ha valakit érdekel, privátban érdeklődhet. -
slezakimi
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Sajna nem.
Ugyanazt írja így is.
Kezdek kétségbe esni
Ez hihetetlen, hogy nincs megoldás a rootra. -
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Kezdem feladni ezt a bootloader kinyitást.Mindent megpróbáltam, sehol se járok eredménnyel.
Root meg kéne.
Valami ötlet esetleg?
-
Jo8x
újonc
Sziasztok!
A héten váltottam honor6 - ra, eddig teljesen rendben , sőt hibátlan.
Pár kérdésem azért lenne:]1[Ha használjátok a telót, nektek mennyire meleg? (nekem langyos, erős játékok (dead trigger2, asphalt 8 stb.) után kicsit melegebb)
2. Rootra milyen megoldás van? Tényleg bootloadert kell nyitni hozzá?
3.Lollipop mikor lesz rá (5.1/5.0 lesz?)
3/4 android m még lehetséges h érinti ezt a telót is?
KB. ennyi egyébként xperia spről váltottam ott cm11el nyúztam (kis cm12 kitérővel) , sony fórumon joooooo - ként ismerhettek esetleg.
Eddig mondom a teló 100%os nálam , nagyon adja.
A válaszért előre is köszi. -
rafis83
tag
Beállítások/Energiatakarékosság/Részletes energiaadatok - itt milyen alkalmazások vannak elől, és milyen értékek szerepelnek mellettük?
Nálam a Gmail rendetlenkedett, de az alkalmazáskezelőben letiltottam, eltávolítottam a frissítéseit, újra engedélyeztem és működött rendesen. Bár a hotmailes fiókomat áttettem a gyári email kliensbe.
Szerintem azt nem szerette. -
xtibi
tag
válasz
phanfantom
üzenetére
2 kártya, képernyőkímélés be, más energiatakarékosság: intelligens, helymeghatározás be.
Mostanra a telefonkönyv már rég rendben, nem telóról írok. 1 ó 19p akkuról, 22:54 p képernyőidővel 69%
A fő zabáló: email 59%, képertnyő 17%, rendszer 7 % Semmi extra nincs nyitva.
A telefon meleg. Nem tartom sokáig kézben szívesen, ha mot meghajtom, ráég az ujjlenyomatom.
-
phanfantom
senior tag
Hát előfordulhat, hogy ennyi minden rendesen szívja az akksi-t.
GPS is be van kapcsolva?
Energiatakarékosságnál mi van beállítva?
Esetleg képernyőkímélés ki van választva?
2 kártyával használod? Amióta én igen, azóta az akksi sem bírja úgy,mint 1 kártyával, de ez természetes is.
Na de majd a többiek biztosan okosabbak lesznek nálam. -
xtibi
tag
Sziasztok,
Tudom, kereső, meg minden, de... Mennyire normális, hogy este töltőn van, reggelre 100%, de lángol a telefon. Lehúzom töltőről, hagyom békén, majd a címtárat pakolgatom (nincs háttérben extra app). 20 perc múlva 90%, a telefon forró.
Alapvetően mindig meleg, ha használom, szerintem gyorsan merül, legalábbis még a napot sem húztam ki. Oké, 3 email (Outlook, Gmail, gyári), FB, Messenger, Linkedin, Ebay, időjárások, stb.-atb. szinkron, Bluetooth, wifi 3G, 4G egész nap rajta, de ez a tempó nekem durva, a hőmérséklet meg pláne. Ugyebár ettől még nincs állandó képernyőidő.
Persze erre még mindig lehet a magyarázat, hogy túl sok mindent használok, de ez bullshit, mert ezek a telefonok ezért és még többért vannak.
Ezen felül van, hogy egyszer csak lángol a zsebem, valamiért felmelegedett. Nem ritka az ilyen melegedés, de megoldható egy kis zaklatással. Télen majd jól jön, hogy nem fagyott ujjbeggyel nyomkodok, de nyár van.
Azért töltőről levenni egy forró telefont és arca tenni messze van az elfogadható felhasználói élménytől. A telefon nincs egy hónapja nálam.H60L12 gyári minden
No most ez normális vagy megy vissza?
-
slezakimi
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szia.
Azt megköszönném.Átküldöm most, délelőtt telcsiről nehezebb.

-
slezakimi
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Megpróbálom.
A másik a linken már minden hülyeséget ír.
Most épp ezt "Mobil IMEI számot alkalmazás nem köti a Huawei felhő veszi! "
-
slezakimi
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Az emailbe csak amit a teló ír.
A másikon igen mindkettővel.
Írok ide is, de melyik SN.-t írjam, amit a teló ír vagy ami a dobozon van?Köszönöm
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok !
2 napja nem válaszolnak az emailre amit a bootloader kód miatt írtam.
Várható még válasz? Gondolom más lehetőségem nincs rootolni, csak nyitott bootloaderrel.
A többi lehetőséget kipróbáltam a nyitásra de sajna nem megy.
Valakinek ötlet?
Köszönöm

-
kabalapasika
tag
Sziasztok!Ha frissitem bétára és nem tetszik akkor 3 gombossal telepitessel visszatudom rakni a H60-L12 B316-ot?
-
Shingen
addikt
Hali!
Az miért lehet ha kikapcsolom a telot elfelejti a beállított témát és a háttérképet

Visszaáll az alapra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

...
(de a fényviszonyokhoz képest ez sem rosszés ez már kicsinyített, megvágott)

. Saját app is elég jó, (próbáltam többet is).
Mintha Sokol rádiót hallgatnék. Mi van? Ez a különösen ajánlott füles?