Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Most nézem, hogy ez a b511-es rom már jópár hónapos. Ez a legutolsó lolli beta L04-re vajon?
-
imis
senior tag
H06-L12 316 rom
TWRP-ről visszatettem a recoveryt (multi-toollal) a 3 gombos nem indult el semmilyen módon sem. Hangerő fel + power gomb és wipe-oltam majd frissítéssel feltettem a lolli-t, most már elindult a 3 gombos.
Szóval szerintem a multi-tool nem biztos, hogy a legjobb recoveryt teszi vissza. (így jártam a múltkor is, mikor vissza akartam tenni a 316-ot. -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönjük a linket, ezt meg is csinálom este. 511es lolli beta-ra ezek után folyamatosan jön majd az update elvileg OTA?
-
Dominator
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szia,
ezt próbáltam én is a minap és nekem nem sikerült? Ha jól értem, a 04-es B370-et lehet frissíteni helyi frissítéssel Lolli bétára... de akkor mit kell hozzá letölteni és honnan? A te oldaladon csak 02-12 variánsokra találtam ROM-ot.
-
Black&White
addikt
Ha nem nagyon piszkáltad ilyen téren, akkor valószínű, hogy így volt.
Továbbra is nagyon tetszik az 5.9.1 alatti üzemidő!
Ez már a sokadik ciklus, kb. ezt tudja full fényerőn (automatikus szabályozással):

6,5-7 óra kijelző idő, nem rossz!
Ha pedig lenne vállalkozó kedvű L02/L12 user, aki KK alatt van és nem jut BL feloldó kódhoz, keressen meg privátban.
Van egy új módszer, de tesztre vár. -
Sumak
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Erre már nem emlékszem.
Értem, köszönöm. -
Sumak
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szia,
Kösz a választ, a problémám az, hogy azt se magának találta, hanem Tőled szettem le és raktam fel kézzel.
Egyenlőre jó így is... -
Sumak
csendes tag
Sziasztok,
Pár dologban kérném a a segítségeteket, nem igazán találtam rá választ eddig.
Speedes H60-L04 készülékem van, és nem igazán kapok rá frissítéseket. B370-re 3 gombos módszerrel én frissítettem, és azóta sem érkezett semmi, pedig ha jól tudom volt egy pár (B390 az utolsó). Hogyan kellene ennek működnie, csak wifi-n érkeznének meg? Az emlegetett "nyalókának" hol kellene felugrania?
A másik kérdésem az sms-ek ékezetes karakterei. Ha jól tudom ehhez a beállításokban kell kikapcsolni a 7 bites optimalizálást, amit meg is teszek, de rendre vissza áll magától.
"Gyári" állapotú a készülék, se root, se nyitott bl...
Előre is kösz a segítséget. -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem tisztem gyulát megvédeni
, de szerintem arra gondolt, hogy mivel a hardver különbözök, így a szoftver sem ugyanaz. Te pedig biztos jól mondod az ugyanazon telepítő használatával. A kettő nem feltétlenül zárja ki egymást. Csak max a Te telefonodra pl. az NFC-hez tartozó szoftverrész (hű de szépen mondtam
) nem települ. -
Black&White
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Ismét bullshit, mert az 506 és az 526-os Lolli beta is közös telepítővel érkezett.
Scatter file-t csak MTK Soc-cal szerelt telókhoz tudsz beszerezni.
Amúgy ezeket honnan veszed?
Elolvasol valami logout-os cikket, aztán bumm, valami egyetemes igazságként alkalmazod az összes telóra?
Komolyan nem értem!
-
slezakimi
senior tag
Nem tudom bug vagy feature.
Pl. a gmailbe nem tudok beállítani semmilyen jelző hangot, csak az alapértelmezett megy.
Aquamailbe szintén, mikor ki akarom választani az értesítés hangját,megkérdi honnan akarom beállítani.
Rányomok a médiatárolóra azt eltünik
.
Másnál is így van?
5.1 H60-L02
-
svgyula
addikt
Szia! Szerintem nem egyforma! Mivel a két telefon hardveresen is eltér! Ugye a 02-ben nincs nfc. A tárhelykiosztás is más mivel a scatter file határozza meg a háttértár méretét ezért a 32GB verzió beállításait is másképpen állítja be! Mert ugye ez nem windows ami annyi tárhelyet lát amennyi marad
Arról meg nem is beszélek, hogy a 04 meg teljesen csupasz még a 02-höz képest is! Nincs két rádióegység vagyis nem dual aktiv, nincs nfc. Tehát a "dobozból" is hiányzik pár dolog. Ráadásul mivel más LTE sávot használnak benne valószínűleg a vevő egység is más. -
imis
senior tag
A 5.9.1 (Developer) ROM a H06-L02 és az L12 esetében ugyanaz?
-
slezakimi
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Melyik az a két sync, nem találom

-
slezakimi
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Egyébként nekem az istenért se akart 3 gombossal felmenni, csak a honor logó folyamatosan.Helyivel meg felment.
Ki érti
-
AT.
tag
L04 mikor jön OTA-ra mikor jön a loli azt lehet tudni?
-
slezakimi
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Óh köszönöm szépen

-
Black&White
addikt
Jaja, szintén tiltva minden.Nem mintha az utóbbi 5 évben kaptam volna egyet is...

slezakimi: nem muszáj Gapps-ezni, elég App Centerből telepíteni a Play Store-t, meg a két Sync-et, aztán egy tetszőleges YouTube, Gmail, vagy Hangouts telepítés után majd úgyis frissíteni akarja a Play Services-t.Services-t.
Nekem most így 2 napja megy, hiba nélkül. -
slezakimi
senior tag
Sziasztok !
Erre az 5.1.-re melyik gapps csomagot sikerült felrakni?
Nekem a picco folyamatosan elhasal.
Köszönöm a segítséget.
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem vettem különösebben komolyan az eredményt, meg egyébként én le is tiltottam az mms fogadást. Az sms-t is utálom, nemhogy az mms-t

-
gal3
csendes tag
A Honor6-ot csak 1 kártyás verzióban árulták itthon hivatalosan. Kezdetekben valahol 100 és 110 ezer között. A kétkártyás (+32GB, +NFC) változatokat 120 körül hozták be anno az erre szakosodott jóemberek. Ez meg ugye alapból kétkártyás. Szóval szerintem nem igazán drágább.
Hogy megéri-e váltani 6-ról 7-re? Az egy másik kérdés. Ha a 7-es beválik (aminek eldöntéséhez kell pár hónap tapasztalat), akkor én lehet, hogy szívesen rátennék 20-30 ezer Ft-ot, ha sikerül normális áron eladni a 6-ost. Bár megjegyzem, nem sok bajom van vele, nagyon fasza kis telefon! :-D
-
fant0mi
őstag
Sehogysenem tudtam rendesen mukodesre birni. Varom a ket het mulva megjeleno uj developert.
Viszon nagyon tetszik, hogy mar tobb mint 9 ora kepernyoidonel jarok (harmad fenyero es fel felbontason). :-) -
fant0mi
őstag
Kovaratis es svgyula koszonom!
-
svgyula
addikt
válasz
fant0mi
üzenetére
Szia! Itt egy android 5 újdonságok megtalálod azt is hogyan kell egy-egy alkalmazásnál az értesítéseket kezeltetni.................
-
phanfantom
senior tag
Találkoztatok már olyannal, hogy egy újraindítás után elkezdte zabálni az akksit a telefon tétlen állapotban (is)?
Pár napja sim kártyát cseréltem, ezért kikapcsoltam a (kb. pont 1000 órája futó) telefont, majd vissza.
Este töltöttem, majd reggel látom, hogy a szokásos 3-5% közötti merülés helyett van vagy 10% minusz, miközben hozzá se nyúltam. Majd közvetlenül a csere előtti 4 órás kijelző idő helyett 3 órát értem csak el, pedig mindent ugyanúgy csináltam, sőt...(csak böngésztem),
Aztán ma reggel ismét ezt tapasztaltam, 4-4,5 óra tétlenség alatt 7% elveszett... első helyre a "telefon tétlen" nevű cuccot tette, hogy ez használta a legtöbb energiát.
Fogtam, újraindítottam,azóta ismét "normálisnak" tűnik, 4,5 óra után csak minusz 3%.(most az android OS az első, majd a rendszer és csak a harmadik a "telefon tétlen") -
Willie
őstag
válasz
Burgburger
üzenetére
Igen, úgy ahogyan mondod.

Egy ideje én is gondolkozok a dolgon. Előfizetnék mondjuk a UPC-nél csak mobilnetre és az menne a második slotba. Emiatt már én is gondoltam arra, hogy lecserélem a készüléket egy dual SIM-esre.
-
paolinho
addikt
válasz
Burgburger
üzenetére
Elég egy helyen érdeklődnöd, ott is kapsz választ.

-
nickedez89
senior tag
válasz
Burgburger
üzenetére
Igen,be tudod állítani hogy melyik kártyát használja a mobilnetre!
-
Burgburger
tag
Segítséget szeretnék kérni. Soha nem volt 2 SIM-es telóm, és most gondolkodok, hogy h7 re váltok. A kérdésem:
Meg lehet azt oldani, hogy a 2 sim az csak net kártya legyen? Tehàt hogy az 1 simen telefonálok és 2 simről megy a mobil net?
Előre is köszi!
-
Apukám1
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan szervizt aki vállal kijelzőcserét? Rendeltem, mert sokkal olcsóbb kintről behozni, és itt betetetni.

-
fant0mi
őstag
válasz
phanfantom
üzenetére
Engem is felettebb bosszant, de gondolom a veglegesre javitjak majd. Legalabbis nagyon remelem. De maradok developer agon, eddig amugy bejott.
Na annyit meg hozzatennek, hogy megerkezett viber uzenetre nem villog az ertesitesi led sem, kitkaton ugye feher fennyel pulzalt. Szoval van itt baj. Az sms-re es a hivasra jo a lollin, zold villogas mukodik. -
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Megszokas, 512 MB memorias telefonrol valtottam. Es eleddig mukodott igy is.
-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
A lakat sem orvosolta a problemat. Feltettem a lakatot, majd kisoportem a recentappbol a progikat, persze a viber ott marad a lakat miatt, de valojaban bezarja a progit mert megint csak akkor kapom meg az uzeneteket ha ujbol elinditom a vibert.
Csak akkor jonnek az uzenetek, ha a recent appsbol direkt nem soprom ki.
Varom a szeptember 15-ot a kovetkezo developert. :-) -
Shingen
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Rendben megtaláltam.........
-
Shingen
addikt
H6 nincs ilyen kód?
-
Black&White
addikt
fant0minak igaza lehet abban, hogy valamit változtattak Lolli alatt.Értem ezalatt, a memóriakezelést, az energiagazdálkodást, autostart opciókat.Sajnos előfordulhat, főleg keményebb terhelés alatt, hogy nem egy adott alkalmazást állít le a rendszer, hanem az ahhoz tartozó szolgáltatásokat is, ami pl Viber esetében a push üzenetekért is felelős lehet (én pl. a google play services-szal szívtam nagyokat az előző Lollikon)
Nem tudni biztosan, de sajna itt developer ágon előfordulhatnak ilyen anomáliák... :
Lakat nálam sincs alapból a védett alkalmazásokon, ez csak egy tipp volt arra, ha esetleg gond lenne egy adott alkalmazással.
Amúgy nem hinném,h itt a Viber újratelepítése gyógyír lenne.
-
fant0mi
őstag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Igy van, ezt csinalja. De ideiglenesen megoldja a problemam. De lehet ujrateszem a vibert...
-
fant0mi
őstag
válasz
phanfantom
üzenetére
Mindketto. Mikozben Waze-zel navigaltam, jott volna az uzenet, akkor elo mobilnet volt. Hazaertem, itt wifire felment. Majd egy fel orara ra direkt elinditottam a vibert, mert uzenetet vartam. Akkor jott csak meg, es lattam, hogy mar regen elkuldtek.
A gmail ugyanolyan beallitasokkal szepen mukodik, ki is soporhetem a recent appsnal, nem art neki. -
phanfantom
senior tag
Ez a lock mit fog csinálni az adott alkalmazással, ha ráteszem?
fant0mi:
Wifi-n vagy mobilneten van a probléma?
Nekem csak mobilneten van gond, igaz csak "késés". -
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Notificationsnel engedelyezve volt. Nemcsak hogy nem jon ertesites, hanem meg sem jon az uzenet, amig meg nem nyitom a Vibert. Net folyamatost aktiv.
Namost Kitkatnal ha kisoportem mindent a recent appsbol, akkor is megjon az uzenet. Most nem, muszaj ott hagyni a recent apps kozott. Tok jo ez a lakat dolog, ez fogja nekem megoldani. Koszi! :-) -
pampika
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
wow, mik ki nem derülnek így fél év használat után

az a lock meg a beállításokban a protected státusz milyen viszonyban van egymással? mert fut most védett progim, de azon alapból nincs ilyen lakat. -
rafis83
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Na ezt még nem vettem észre (lock ikon), pedig egy ideje már megvan a telefon

-
fant0mi
őstag
A Viber mizeriam, miszerint csak akkor kapok ertesitest az uzenetekrol, ha fut a Viber, a Lollival visszatert. KitKaton mar jo volt, ha jott uzi, felelesztette magat. Most ugyanolyan beallitasokkal (protected app) mar megint nem szol...
Pedig be is volt kapcsolva a telo, futott a navigacio aktiv mobilnettel. -
bkiky01
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Mégsem jött be 5.9.1?
-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Developer 5.9.1?
Nekem nem pont ilyenek a redony alatti shortcut ikonok. (L02 5.9.1) -
Black&White
addikt
5.9.1->B316, visszatérés Lolli Developer-ről, KK Stable ágra:
-rendszerszintű módosítások ne legyenek (recovery, prop file, system app, stb)
-töltsd le a megfelelő rollback file-t, innen: [link]
L02, ill. L12-höz is jó.
-SD-ről, helyi frissítésként telepítsd a csomagot (dload mappából az update.app-et)
Ezzel egy köztes firmware kerül a telefonra.
-Töltsd le a B316-os full ROM-ot (5.8.5 is jó egyébként)
Ugyanígy külső SD-re vele, helyi, vagy "3 gombos" frissítésként telepítsd.Szerk:A cím kicsit csalóka, mert ahogy lentebb is írtam, 5.8.5 Developer-re is vissza lehet térni, értelemszerűen ilyenkor a második lépésként azt telepíted.
fant0mi: Flat EMUI téma, mostanában ez a nyerő.

-
-
Black&White
addikt
Egész jól muzsikál eddig akksi terén a Lolli (félig meddig belakva):

Természetesen, csutkára húzott fényerőn értve.

Biztonság terén még nem az igazi, a Stagefright és a Certifi-gate teszten is elhasal.
-
EndR
tag
Valakinek van tapasztalata a Vmall-ról?
Most 3 év garanciával meg lehet rendelni itt, 250€-ért.Írtam nekik kérdést, hogy ez a dual sim-es verzió-e, de választ nem kapok.

-
fant0mi
őstag
Feltettem az 5.8.5-re az 5.9.1-et. Egyelore csak OTA-val. Egesz ejjel jott lefele. :-)
Kicsit mas design, nalam sotetebb lett, pedig a fenyero beallitasok ugyanazok.
Ja, meg a terero jelzes megint rajzolja hogy 2g 3g akkor is, ha megy a wifi. -
Dominator
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Létezik egyáltalán olyan, amit az L04-re fel lehet tenni helyi frissítéssel?
-
Dominator
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
B370 a vége.
-
Kbali
nagyúr
Úgy látom, előrendelhető a 7-es az ediginél.
Azért jelentősen drágább a 6-nál (bár talán a 6 is ilyesmi áron jött ki anno). -
Becksman
őstag
http://pantomath.xyz/lollipop-update-dates-released-for-honor-smartphones/
Hír a megjelenésről. Szeptember 25 kíváncsi vagyok tartsák - e

-
Dominator
aktív tag
-
Dominator
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Letöltöttem a fájlt, de a helyi frissítéssel nem ment.
-
Black&White
addikt
-
Dominator
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ma átvettem a telefont, eddig minden szép és jó, most tölti le OTA-n a frissítést.
Ezt a Lollipop + EMUI 3.1-et hogyan tudom rátenni? Egyelőre ezek a ROM számok nem mondanak nekem sokat. Ill. még egy kérdés: ha felteszek egy ilyen Developer ROM-ot, az később fog automatikusan frissülni? -
fil
őstag
Én nem sz@rakodtam semmit ,hagytam ,hogy az OTA felmenjen ,ahogy azt megtervezték. Minden megmaradt ,működőképes. Ami változást eddíg - örömmel - konstatáltam ,hogy visszajött a call recording ,ami a B526-ban eltünt. (L12)
-
svgyula
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Szia! Felment nekem is rendesen. SŐT minden alkalmazást megtartott. Egy első pozitívum! Végre van benne Power Shedule! Nem kel a root-al b.szakodni. A kamera alkalmazás hááát kicsit érdekes mármint az éjszakai felvétel! Igaz csak a szobában próbáltam de a nagy méregetés közben elment a fókusz így hiába lett világos a kép az életlen is lett. De majd még gyakorlok vele

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Csináltam egy hard resetet, de kétszer is kifagyott mióta frissítettem. Holnap ezt is hardolom. Te csinálsz resetet OTA előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) nem települ.

Arról meg nem is beszélek, hogy a 04 meg teljesen csupasz még a 02-höz képest is! Nincs két rádióegység vagyis nem dual aktiv, nincs nfc. Tehát a "dobozból" is hiányzik pár dolog. Ráadásul mivel más LTE sávot használnak benne valószínűleg a vevő egység is más.

lehet frissíteni kell de azonkívül minden megy normálisan-gyorsan!