Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Feltelepült nekem is tegnap. Furcsa hogy ennyi idővel az előző után kidobják. 20 megába sok minden belefér...
-
Pickit3
aktív tag
-
Black&White
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Valóban jött frissítés:

-
-
Yuri_1
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Hááát baszki szerintem valami gond van. Ha hencegni akartam volna akkor BMW-t, Mercedest veszek, azt írom, hogy tegyél még egy motort a Vitarába vagy azt, hogy én kettőt vehettem volna a Skoda árán. DE nem ezt mondtam egyszerűen segíteni akartam a gondodon mert nekem is sokat kellett kutatni mire hasznos infóhoz jutottam ezzel a sz@rral kapcsolatban. De semi gond, remélem segítetettem !
-
fant0mi
őstag
Developer 5.8.5. Hat ez meg? Az elozoben nagyon elszurtak akkor valamit...
-
Bass
addikt
válasz
Shingen
üzenetére
Az enyem az,nem olyan nagy gond nem estem ketsegbe. Egyebkent ez az utan keletkezett hogy letoltottem a google fotokat es extrem meleg lett a telomert a hatterben kilohetetlenul futott,a proci felment 70 fok fole tartosan es gondolom elengedte a ragaszto mert azon a felen eleg vekony a ragaszto csik. Egy kellemetlen dolog van hogy szerviz kb 2 het egy olyan vacakert amit en is meg tudnek csinalni de akkor ugrik a gari.
-
speederiii
tag
Nálam a B521 update hibára futott...
-
fil
őstag
A mai 5.8.5 -ös frissítésről tud valaki change log-ot valami európai nyelven?
-
Pickit3
aktív tag
Szerencsére a vitara (mármint a nem a grand vitara hanem az új 2015-ös model csakhogy hencegjek mint te az RS Octavia-val
) is alkalmas a tükrözésre csak sajnos még a telefon nem. Nem vagyok tisztába ezzel a dologgal, de jó tudni, hogy képes lesz a telefon erre. Köszi a nagyon hasznos infót! 
-
Yuri_1
tag
válasz
fant0mi
üzenetére
Ez meg aztán pláne nem !
Az, hogy az egész ROM frissül vagy netán még verzióugrás is van semmit nem befolyásol a frissítés milyenségén. Én inkább azt mondanám, hogy van helyi frissítés sd-ről ( bármilyen módon) illetve van az OTA ami lehet részleges frissítét tartalmazó, vagy teljes ROM frissítés. Egyébként nézd meg a méretét. Majdnem 1 GB úgyhogy teljes ROM. üdv! -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem akarok kötözködni, de szerintem az OTA update a következőt jelenti: Over The Air azaz a gyártó által kiadott, interneten közvetlenül a telefonra tölthető frissítés. Szóval ez szerintem nem OTA de javítsatok ki nyugodtan ha rosszul tudom.

-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
köszi, akkor kipróbálom

-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
"Csak és kizárólag módosítatlan B316 rendszerről frissíts!
Telepítés:
-A letöltött csomagot nevezd át update.zip-re.
-Másold a csomagot a külső SD gyökerében létrehozott dload könyvtárba.
-Beállítások, Frissítő, Menü, Helyi frissítés opcióval indítsd a frissítést."Ezzel a módszerrel nem veszik semmi?
-
Shingen
addikt
Hali!
Nem tudom tudtok segíteni a névjegyzékben a beállításokban elhúztam egy csúszkát aztán az összes név eltűnt.

Nem találom a beállításokban, hol lehetne elérni azt a csúszkát újra.
Mert a sim-en rajta kell lennie a dolgoknak csak most a telo nem látja, hogy elhúztam azt a csúszkát. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Itt azt írják, hogy képes 4K illetve slow motion felvételre a készülék. Ez bullshit lenne? Sehol nem találtam erre vonatkozó infot.
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Megvárlak
amíg kipróbálod, de ha lehet a B316-ra telepíteni akkor persze nem raknám újra a kb 50 programomat
pláne nem a beállításaikat 
-
Yuri_1
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Javaslom a mirrorlink.com oldalt. Csak azokkal az appokkal és csak azokkal az autókkal megy a tükrözés, és csak a lollipop+android auto. Tehát a mirror link nem egy program hanem egy "rendszer". Még én sem tudom mert az RS Octavia alkalmas a mirror linkre (tükrözésre), de a Honor csak az 5.1.1-el lesz az

-
ngaben94
csendes tag
Sziasztok!
Van egy teljesen új eladó Nilkin Frosted Shieldem ,akit érdekel az írjon egy üzenetet.

-
Black&White
addikt
Én leghamarabb pénteken tudom kipróbálni, sajna eléggé el vagyok havazva egy mentés, telepítés, belakás trióhoz.
Ráadásul ahogy látom, te nem akarsz gyári visszaállítást sem előtte, úgy meg nem lesz hasonló a kiinduló állapot.A linkkel nem tudom mi lehet, mobilról nem látok semmi furcsát.
-
Pickit3
aktív tag
Vettünk nemrég egy új suzuki vitarát és hogy tükrözzem a telefon képernyőjét a középkonzolra kell egy mirror link nevű app ami nem kompatibilis a telefonnal vagy legalábbis a hasonló nevű drive link-kel nem kompatibilis mivel a mirror link-et közel sem találom a play-ben. Jár valaki hasonló cipőben?
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Körülbelül mennyi idő alatt szoktak válaszolni a mailre, amiben a bootloader feloldó kódot kérném.
Tegnap este írtam, még nem jött semmi.A másik módszerrel nem ment.
Még egy. Az S/N szám más a telóba és más a dobozon, a többi stimmel, imei minden.
Ilyenkor mivan?
köszönöm a választ
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
H60-L12 B512 a firefox nem tölti le, az explorer meg sem nyitja a linket. Mi lehet a baj?

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hi ! Tudsz valamit arról, hogyha ezt felrakom utána lesz OTA lolli ? Mennyire használható ? Érdemes felrakni, vagy várjak még. Már nagyon kipróbálnám az autóban a smart linket, de csak 5.0 felett megy az android auto.
-
Yuri_1
tag
válasz
Shingen
üzenetére
Szerintem úgy 1-2 mm minden irányban. Szélesebb, magasabb, vastagabb lesz. Viszont egyáltalán nem néz ki rosszul vele. Én alapvetően vigyázok a telefonra, így a szélet nem védem semmivel, de nem kopott semmit pedig lassan egy éves a cuccom. Ha esetleg érdekel a körbe védelem nézd meg az ultimate shield-et. Nekem volt az is de macerás volt a felrakás, viszont cserébe szinte láthatatlan.
-
royalka
őstag
válasz
Shingen
üzenetére
ilyen nilkin-t vettem nagyon jó nem melegszik.
-
zogya2333
újonc
Én most rendeltem egy honor 6 ot remélem nem lesz vele semmi gond.Van valami észrevételetek vele kapcsolatban?

-
Nagyfejű
aktív tag
Sajnos a honor 6 h60-l04 beszart a aragasztó elengedte a hátlapot,vissza vittem és szóltam a sárgás kijelző miatt is....kiváncsian várom hogy mi lesz vele...
-
Shingen
addikt
Hali!
Autós töltőt használ vki?
Milyet érdemes venni?
Mert a hálózati töltője az 2A, e-bay-en pl. 1A találtam. -
Black&White
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
-
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Most nincs időm tükrözni sehova, de vigasztaljon a tudat, hogy otthon, asztali PC-ről pikk-pakk le tudod majd húzni.
Tapasztalatokról eddig nem nagyon beszélhetünk, de ez valahol érthető is.Még nincs 1 napja, hogy kikerült a csomag.bkiky01:természetesen nyaralni ne ezzel indulj el!

-
poirot
őstag
Ismét felteszem a kérdést, hátha valaki tudja a megoldást:
Találtam egy nagyon jó telefonálos progit;
DW contacts & Phone Pro
Hogy lehetne ezt alapértelmezővé tenni?
Vagyis ez indulna el, ha engem hívnak, stb. ?
Köszönöm a válaszokat.

-
bkiky01
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Van már tapasztalat vele? Ez is érezhetően lassabb, mint kk? El merjem vinni nyaralásra?

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ja, de jó hogy mega: az egyik frissítés óta nem indul el a mega kliensem. Eddig ha neten megnyitottam egy letöltést autómatikusan átvette. Most hiába van telepítve nem teszi. Próbáltam újratelepíteni, semmi. Más verziót leszedni, semmi. ÖTlete valakinek? Ne megás linken ha lehet... 😃😃😃
Más: mennyire bugos az új Lolli? Érdemes lehet már próbálkozni, vagy hagyjam a csába? 😃
-
Black&White
addikt
H60-L02 B316 -> B521 OTA Update: [link]
Csak és kizárólag módosítatlan B316 rendszerről frissíts!
Telepítés:
-A letöltött csomagot nevezd át update.zip-re.
-Másold a csomagot a külső SD gyökerében létrehozott dload könyvtárba.
-Beállítások, Frissítő, Menü, Helyi frissítés opcióval indítsd a frissítést. -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Van eladó 3db. képernyővédő fóliám Honor 6-ra. Elvileg újlenyomat mentes fóliák de ezt nem mondom 100%-osra. 900 Ft-ot gondoltam a 3db.-ért. Akit esetleg érdekel írjon pü-t!
-
slezakimi
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, megpróbálom

-
AT.
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Honnét lehet a hátlapra üveg fóliát beszerezni?
Előlapra megvan, de hátlapit nem találtam.Kösz!
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok

Megjött a teló barátkozunk.
Bootloader feloldó kódot hogy tudok szerezni? A PDF.- be a link 403.-s hibát dob.
Köszönöm előre is.
-
Black&White
addikt
B521 néven jött a legújabb Lolli beta, L02/L12-re.B316-ról, vagy a korábbi lollikról lehet majd frissíteni.
-
Felidax
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, majd megnézem.
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Jogos, nem szóltam. A lényeg, hogy mehet a letöltögetés...
-
poirot
őstag
Találtam egy nagyon jó telefonálos progit;
DW contacts & Phone Pro
Hogy lehetne ezt alapértelmezővé tenni? Vagyis ez indulna el, ha engem hívnak, stb. ?
-
svgyula
addikt
válasz
microvillage
üzenetére
Hetente max 2 hetente!
-
microvillage
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Akkor türelmesen várok a lollira

-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Megy az a stabil romon is, ha frissítjük a zene appot a huawei app centerből
-
fil
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Szerintem az a lolli még odébb van. A napokban jött ki az 5.8.1. Márpedig miért nyomnák még a fejlesztők a 4.x-es ágat ,ha már nem folytatnák csak az 5-öst.
-
Black&White
addikt
válasz
microvillage
üzenetére
L02/L12-re ez az utolsó stabil ROM.
Innentől valószínűleg már csak a Lolli-ra fog jelezni, vagy esetleg a holnapi 3. körös beta-ra. -
microvillage
tag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne felétek: milyen időközönként jön a telefonra frissítés? H60-L02 van kb. egy hónapja. Akkor felraktam B316-ot 3 gombos módszerrel. De azóta semmi.
-
Yuri_1
tag
-
miauut
tag
válasz
Shingen
üzenetére
Az egyesnek a hátránya az, hogy a hátlapja karcolódik, és a töltőcsatlakozó nem mindig ér be a helyére. Ilyenem van, és meg kellett faragnom a mini USB-t, valamint csúszós a fogása. Előnye jól védi a telefont, de nem rugalmas
Kettes: jó, szép de szintén merev, és nem tompítja az ütődéseket. Kezemben még nem volt ilyen.
Hármasnak javaslok, egy lágyabb anyagból készült, viszonylag puha tartót, aminek a fogása is jó, nem csúszik. Talán valami gumi tokot.
Miauut
-
-
Felidax
csendes tag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Egyelőre annyit tudtam tenni, hogy ugyanazon a néven neveztem el/névre neveztem át a kontaktokat, így már felajánlotta, hogy egyesíti őket. Így már valamilyen szinten használható lett a dolog.
Az ikonokat meg kis kezemmel áthelyezgettem egyenként abc sorrendbe...

-
imis
senior tag
Használtok valami telefon kereső programot, vagy csak a hicloud+ -t?
-
Shingen
addikt
Mondjuk az első linken szerintem karcolódik az üveg hátlap, úgy mint a telon, ahogy mások is írták.
Lehet a 2. link lenne a jó választás.
Véleményetek?
köszi -
bkiky01
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Visszaolvasva tényleg beleköthető..

6.8.1-re gondoltam..
Más:
Sötétedésben ki mivel tud értelmes képeket csinálni? -
bkiky01
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Mivel tud többet 8.1?
-
Black&White
addikt
Ha valakit érdekel, az új, 6.8.1-es Zene applikációban már működik az Online Music rész is (mindenféle trükk nélkül).

-
monyo12
tag
Eljutottam a 3 gombosig...Sd/dload/update.app! Viszont nem talál így frissítést!? A helyi ftissítésnél pedig látja a B370et az sd-n. B380 van jelenleg. 3 gombos elött gyalúljam a belsö memóriát? Köszi
-
törölt tag
válasz
davidj92
üzenetére
3G Watchdog (természetesen 4G-hez is jó).
-
gulyasa
őstag
válasz
davidj92
üzenetére
A Play-en keresgélj, van egy jópár, de szerintem fölösleges. A Trémobilnál mindenféle külön app nélkül kapok egy szolgáltatói SMS-t, ha felhasználtam a havi keret 80%-át.
Amikor teljesen felhasználtam a havi keretet, akkor jön egy másik szolgáltatói üzenet a szokásos 32kB/s-os korlátozásról a következő hófordulóig... -
davidj92
tag
Adatforgalom monitorozásra (leginkább mobil érdekel), tudnátok ajánlani valami appot? Gyáriba nem találom, hogy lehetne beállítani egy korlátot, ahol visítana ha elérem

Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

2 hétig telo nélkül.......
) is alkalmas a tükrözésre csak sajnos még a telefon nem. Nem vagyok tisztába ezzel a dologgal, de jó tudni, hogy képes lesz a telefon erre. Köszi a nagyon hasznos infót!