- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kidnou #12920 üzenetére
Szolgáltató függő telefonokra érvényes csak és kizárólag!!! Szolgáltatófüggetlen készülékekre, mint a Xiaomi készülékek egyáltalán nem. Viktor kolléga, maga megint hol jár??? Drága kollégád bizonyosan a szolgáltatóknál részletre vásárolt, szolgáltató által béklyóban tartott készülékeken nevelkedett...
-
Raruh
tag
válasz
kidnou #12312 üzenetére
Akkor az ügyintézőt legközelebb tájékoztasd róla, hgy mik is a csere feltételei, csak, hogy tudja végezni a munkáját..
Én a simcserével azért szoktam gondban lenni, mert flottás a család, és a főkártya Édesanyám nevén van, ezért szeretnék folyton őt látni minden üzletben, velem szóba se akarnak állni, annak ellenére, hogy a kártya az én nevemen van társkártyásként természetesen.. Bár ez is nagyon ügyintéző válogatja dolog. Van ahol gond nélkül kicserélik, van ahol akadékoskodnak.. -
szucsi29
csendes tag
válasz
kidnou #11729 üzenetére
Gondolom flashelni kéne ugye? Ha playből letöltöm akkor azzal dob ki hogy nincs SU bináris telepítve. Ezt csak twrp-vel tudom megcsinálni? Csak ezt a youtubeos problémát szeretném megoldani, eddig nem volt semmi bajom a rendszerrel. Ha rootolom vagy ha cserélek recoveryt és romot, akkor ugrik a garancia?
Köszönöm a segítséget! -
mobillaci
tag
válasz
kidnou #11726 üzenetére
Na szóval. A Mi fiók létrehozása három féle képpen történhet. Telefonszámmal,e-mail címmel,illetve facebook reggel. Na én az utolsó kettővel próbálkoztam bejutni a fiókomba és a telefont újra üzembe helyezni. A fiókba beengedett de ott megakadttam. Kér féle azonosítóm volt. A telefonba 835-ös végű a telefonba 016. Halvány lila fingom se volt hogy ez hogy jött össze de összejött. Változtattam jelszót próbálkoztam mindennel de folyton az a hibaüzenet jött hogy a telefonszámom egy másik fiókhoz van rendelve. Na gondoltam az meg hogy a p...ába? 2 napig bújtam a netet,olvasgattam fórumokat,irogattam boldog boldogtalannak.Semmi. Aztán a miuiandroid.hu oldalon ajánlották Keeperv85 kollégát. Felhívtam. Pár mondat után rávilágított arra hogy próbáljak meg a telefoszámommal belépni. A felhasználó névhez beírtam a telefonszámom,s mivel gőzöm se volt mi a jelszó így kértem egy jelszó emlékeztetőt. Jött is az sms. Beírtam és ment. Így leírva észerűnek tünik de én nekem eszembe se jutott. Sőt másoknak se.
De azért köszönöm azoknak is akik a hozzászólásával megpróbált segíteni.
-
Viktor1979
tag
válasz
kidnou #11679 üzenetére
Nem tudom, hogy eredeti-e. Nézd meg. [link]
Ha ebből megtudod állapítani akkor rendben.
Nekem kifejezetten teszik. Bár van egy sima öreg Sony fülesem. Először kipróbálom azzal majd.
Az lenne a kérdésem, hogy ebből a telefonból ki lehet szedni az aksit vagy nem? Felhasználóilag és nem szerviz által.
-
tomsolo
addikt
válasz
kidnou #11112 üzenetére
Sőt még ennél is kevesebb volt mivel volt hozzá kupon
Az más kérdés hogy sztem annyira nem nagy szám ez a tok, ezzel a bumperral sokkal elégedettebb vagyok
-
han_lev
senior tag
Ahogy az összefoglalóban írva van, ott vájpoltam amit kellet, amit írtak. Elméletileg a miuis recoveri is felajánlja még a telepítés előtt, hogy akár az egész data particiót is legyalulhatom, de mivel a miuis recoveri csak a gyökérkönyvtárba elhelyezett update zippet ismerimfel, kártyáról nem tud flashelni, így kizárt, hogy tiszta telepítés legyen, mert csak a telepítés után gyalulhatom le a data particiót...
szóval, kell a TWRP..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest