- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Hát nem tudom, nálam csak kipróbálásra volt egy mars, de elmondása szerint van olyan jó, mint a moto g4.
Vernee apollo lite volt nálam kicsit hosszabb időre, és az szerintem nagyon jó volt a xiaomihoz képest. Az ujjlenyomat olvasó nem volt olyan 100-as, de huawei p9-hez, és nova-hoz tudom hasonlítani. -
Józsi212
csendes tag
Szia!
Be volt kapcsolva, kikapcsoltam, talán segít.
Bár nem kapcsoltam át mostanában semmit, be volt kapcsolva mielőtt bezizzent.
Amit észrevettem a My click-et használva a téma háttérképe néha át állítódik, illetve a gomb használata bizonytalan.Lehet hogy nem kellene használnom.
Bár az aljzat porzárását megoldja. -
-
sanyci
senior tag
Te írtál itt NFC-s SIM-ről, vagy nem?
Szerk.: LOL! Most látom, hogy a Vodafone eteti ezzel a népet.
Nem hinném, hogy a SIM NFC-s, mivel a listájuk szerint csak eleve NFC-s mobilban működik.
Viszont NFC SIM-toolkit lehet benne, ami kb. minden modern kártyára letölthető lenne OTA...De lehet, hogy tévedek... -
Viktor1979
tag
Nem ez nem egészen így van. Én is vodás vagyok és bementem az üzletbe mondtam, hogy vettem ezt a telefont (megmutattam az üzletkötőnek) és ebbe szeretnék kártyát ( előfizető voltam náluk persze). Kaptam egy microSim kártyát teljesen ingyen. És kötöttem egy új szerződést is közben. Fizetni akkor kell ha elvesztetted, ellopták pl.
-
Ixion77
addikt
Vodafone is simán cseréli a SIM kártyát 1 Ft jelképes áron. Mostanában cseréltem többet is, több különböző üzletükben. Sehol nem volt egy pillanat fennakadás, kérdezősködés sem. Mindenhol olyan új SIM-et adtak, amelyikből kipattintható igény szerint normál, micro, vagy nano sim. Nem mondtam hogy rossz lenne a régi SIM, csak hogy ki akarom cserélni és még nem tudom hogy micro vagy nano fog kelleni az új készülékekbe.
Hallottam olyat, hogy az számít, hogy 2 éven belül cseréltél-e SIM-et, illetve van-e készülékre érvényes hűségszerződésed. Nekem egyik sem volt. -
APippo
tag
Egyszerű ember édesapám, USB-t gépbe be és neki lássa a rendszer.. Egyik ablakból a másikba kelljen másolni a zenét és fordítva. (mint a régi időkben amikor tárhelyként felcsatlakozott a gépre a telefon és total commanderrel átmásolta egyikből a másikba. - jelzem ez lenne a legjobb de nem hókuszpók megoldással.. ezért kérdezősködöm, a szoftverrel kapcsolatban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP Rack és Tower szerver bazár
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest