- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Atrasko #21824 üzenetére
Én meg már meg sem tudom nézni az aksi menüt, behalt a telóm.
Már a TWRP sem indul el, úgyhogy 99%, hogy NAND chip hiba. Nézegettem alaplapokat, de sajnos már nem éri meg. Kb. 20 ezer egy bontott alaplap Kínából + 10 környékén szerelik be itthon, és akkor ki tudja, meddig működik, vagy mije hibás.
Úgyhogy inkább karácsonyra meglepem magam valami másik készülékkel.Sziasztok, jó volt veletek!
-
gergely64
tag
válasz
Atrasko #21519 üzenetére
1. Az MD5 ellenőrzését ki lehet törölni a TWRP beállításainál, ha nem sérült a rom a letöltéskor, akkor nem lehet a telepítéssel gond.
2 Van a Romban több olyan app, amit például én nem használok, ezekből van ami törölhető, ami nem az meg fagyasztható, de kémprogrammal nem találkoztam. -
gergely64
tag
válasz
Atrasko #21516 üzenetére
1. Csinálj a romról egy TWRP mentést, majd tedd fel a Global-t tiszta telepítéssel, root-old, ha akarod, majd ezután TWRP-ből a mentett Romodból csak az adatokat állítsd vissza. Így nem lesz semmi gond és megmarad mindened, ami előző rom-nál telepítve volt szőröstül-bőröstül.
2. Nem zárja a bootloadert, felajánlja, hogy frissítsd a TWRP-ed, de ha nem választod, akkor marad ami volt. -
inkjet
tag
válasz
Atrasko #6239 üzenetére
Nekem nem volt gondom, igaz nem 4-5 órát mentem vele. Budapest - Nyíregyháza úton telefon összekötve a fejegységgel, erről szólt a zene + navi nem merült a teló, Az igaz, hogy egy 2A-os autós töltőm van.
.
Autóstartóm nem szélvédőre tapasztható, mert azokat nem szeretem, Még tavaly rendeltem ezt,[link] szerintem tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LED világítás a lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest