- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely64
tag
válasz
tahepa #21425 üzenetére
Szerintem olvasd el még egyszer amit írtam, most egy kicsit figyelmesebben és látni fogod, hogy semmit se akartam neked bizonygatni. Leírtam néhány dolgot, amit a tesztekből és az árcédulákból bárki megállapíthat, ha van hozzá kedve és ideje, ha meg nincs, akkor itt vannak a fórumok, amit Te ugye utálsz.
-
gergely64
tag
válasz
tahepa #21421 üzenetére
Szép és jó telefon a Huawei Mate 10 Lite a középkategóriában, de az a Redmi Note 4 is, csak éppen az árcédulán ez utóbbinál egy 50-ezressel rövidebb az ár. Ezen érdemes eltöprengeni, ha valaki telót akar váltani.
Jelenleg a Xiaomi mindegyik kategóriában ár/érték arány győztes magasan, és van hozzá nekik 2,8 milliárd MIUI felhasználó. A Redmi Note 2-ről meg csak annyit, hogy ha valaki az 50 ezres kategóriában le akarja váltani egy újra, és nem akar rosszabbul járni, akkor az ebből az alomból válasszon újfent. -
Atrasko
tag
válasz
tahepa #18089 üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam, ami a linkelt oldalon volt és aktiváltam a fejlesztői módot.
Nem tudom ez okozta-e, de miután próbaképpen letöröltem a Google Play-ről korábban telepített "MIUI USB Settings" alkalmazást, a telefont az USB-vel a PC-re kötve egyből megjelent a "Médiaeszköz (MTP)" funkció.
Tehát minden újra jól működik, az USB-s adatátvitelhez nem kell feltétlenül a "MIUI USB Settings" alkalmazás.Lehet hogy én gondoltam rosszul és a telefon eredeti szoftverében sem található meg külön ez a funkció önálló menüpontként. Ha azonban a telefon érzékeli hogy az USB másik végén nem töltőfej hanem egy PC van, akkor feldobja a "Médiaeszköz (MTP)" választási lehetőséget.
Egy szó mint száz köszi még egyszer.
-
Atrasko
tag
válasz
tahepa #18087 üzenetére
Segített, működik. Le is írtam.
De ezekre keresem a válaszokat:
Két kérdésem lenne:
1. Akinek megvan a telóján az eredeti USB beállítási lehetőség, megnézné, hogy a "< Számítógépes USB kapcsolat" menöponthoz melyik úton lehet eljutni? Azaz hol kellene keresnem?
Egyébként rendkívül érthetetlen nekem, hogy ha egy funkciót kikapcsolsz, akkor annak a visszakapcsolása lehetetlenné válik, mivel az egész menüpont törlődik.
2. A factory reset visszaállítja az eredeti "Médiaeszköz (MTP)" menüpontot? -
gergely64
tag
válasz
tahepa #16787 üzenetére
Néhány dolgot gondolj át mielőtt ilyeneket írsz szerintem.
Több ezer miui user van csak itt kis hazánkban és azok száma akik ilyeneket írnak, ennek nagyon minimális töredéke, valamint azt se hagyjuk már figyelmen kívül, hogy sok problémát maguk a userek okoznak a nem megfelelő romolgatással, telepítéssel, és biztos van néhány vas is, amely úgy jött át a meón, ahogy nem kellett volna. Nekem az általad leírt problémákból egy se jelentkezett eddig, pedig jó néhány miui romot kipróbáltam már.Bocsi. Ezt match123 fórumtársnak írtam!
-
match123
tag
válasz
tahepa #16787 üzenetére
https://www.google.hu/search?q=miui+wifi+disconnect+site%3Aen.miui.com&oq=miui&aqs=chrome.0.69i59l3j69i57j69i60l2.4019j0j4&client=ms-unknown&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Pedig hidd el, eleg sokan szivnak vele
En is csak azert romolgattam, mert remeltem hogy ezek megjavulnak. (meg persze eleinte az ota update se ment, de az mar megoldodott.)
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
tahepa #15079 üzenetére
Rakd fel a 6.2.18-as fejlesztőit, azzal lecseréli a recovery-t. Majd onnan vissza tiszta telepítéssel a stabilra. És könnyebb lesz rootolni.
(én így csináltam, de csak saját felelősségre!)
Szerk.: a legutolsó fejlesztőivel (6.3.24) van valami, mert még tiszta telepítéssel se tudtam vissza váltani stabilra. Az android.process összeomlik azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest