- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Ui.: Hívást sem tudok fogadni.... látom, hogy hívnak, hogy jött üzenetem..., de nem tudok semmit kezdeni vele...
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
SOS segítséget szeretnék kérni...
Úgy kezdődött, hogy a Mi fiók, bejelentkezési problémákat dobált, mikor frissítettem MIUIHU8 6.7.7-re a telefonom és BT dobálós problémám is volt. Felraktam rá a P37-s modemet, mert úgy hallottam az jobban muzsikál, mint a P51. (ezt a BT dobálást nem tapasztaltam tiszta telepítés (nem frissítés) után) és mivel ma is dobálta a kapcsolatot a fülesemmel, gondoltam rakok SD kártyát a telefonba, rámásolom a 6.7.7-t és csinálok egy tiszta, teljes törléssel járó telepítést. A kártya formázásánál kezdődtek a problémák, mert a formázásra nyomtam, de ROM telepítés lett belőle, mert a MIUI8 lógó fogadott..., azóta nem enged vissza a MIUI a telefonba.
Sajnos hibát, hibára halmoztam, mert nem csak email címet, hanem telefonszámot is megadtam azonosításhoz a Mi fiókomban... Így, amikor beírom a jelszavamat, elfogadja de tovább lök a "add recovery phone number" bejelentkezés ellenőrző pontra, ahova csak 0086 hívószámot tudnék csak beírni
Nem tudom feloldani a telefonom, tudnátok esetleg ötleteket adni?
A telefonon tudok hívást fogadni, de mást nem, mert a kijelzőn ott virít a "készülék le van zárva" feliratNagyon köszönöm a segítségeteket előre is...
Üdv.:
Bozsó Sándor
bsanya5 -
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Rég nem jártam erre, mert jól működik a kicsike
Azt viszont észrevettem, hogy egy ideje nem érkezett rá OTA frissítés, azt gondoltam az ottani ünnepek miatt...
5.12.31 a mostanim, rákeresve a miuihu-n találtam 6.2.18 is már. kérdésem ezt, hogy tudom feltenni frissítésként, tehát úgy, hogy ne kelljen mindent újra raknom?Köszi
Sanya -
bsanya
aktív tag
Srácok!
Tudja valaki mi a különbség a BT switch módnál a SPP és a GATT között? Továbbra is azzal küzdök, hogy ha okosórát és fülest kapcsolok a telefonra, egyszerre csak az egyikhez akar (tud) kapcsolódni...
Köszi
Sanya -
bsanya
aktív tag
válasz
konigjanos #10370 üzenetére
Akkor be kell állítanom valamit valahol? Amennyiben külön-külön csatlakozom rá a kiegészítőkkel, minden ok, de ha a füles csatlakoztatva van az óra nem csatlakozik és fordítva... :-(
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Kérdéssel fordulnék hozzátok...
Adott egy Redmi Note 2, egy "kínai" okosóra (DZ09) és egy Plantronics BT füles. A gondom, hogy a telefonhoz vagy a fülest vagy az órát tudom csatlakoztatni, egyszerre a kettőt nem ( ugyan úgy, ahogy a kocsi fejegységére sem kapcsolódik a telefon, ha a füles be van kapcsolva).
Van-e valamilyen trükk, program amivel ezt a problémát el tudnám hárítani?Köszi
Sanya -
bsanya
aktív tag
válasz
DougButabi #4341 üzenetére
Sima heti frissítéskor nem vész el semmi adat, a végén cache wipe kell csak.
Verzió váltáskor kell full wipe, előtte csinálj mentést, utána visszaállíthatóak az adatok.
Remélem nem írtam nagy butaságot, majd az okosok kijavítanak, ha kell -
bsanya
aktív tag
válasz
konigjanos #3638 üzenetére
Sziasztok!
5.9.24 MIUIHU Rom-ról tegnap frissített 5.10.16-ra
Ma délelőtt azt játszotta 2 órán át, hogy le, majd felkapcsolódott a BT fülesre (dumálós fajta, így elég idegesítő volt), majd fogta magát és nem ismerte fel a fülest
Ki-bekapcs, párosítás törlés, mindent kipróbáltam, de nem is találja meg az eszközkeresésnél
Nekem munkaeszköz, így fontos lenne, hogy működjön, az előző ROM-nál nem volt semmi ilyen gond...Ötletek?
Köszi
Sanya -
bsanya
aktív tag
válasz
addamka #2835 üzenetére
Én sem értem ezt a funkció ki-be kapcsolgatást...
Nálam, amikor új telefon érkezik, WIFI, BT, GPS, mobilnet, automata fényerő bekapcsol, és hozzá sem nyúlok... nem igazán érzem, hogy jelentős merülés lenne miattuk...
Biztos nem nyomogatnám reggel, amikor elmegyek otthonról vagy délután, akkor pedig vissza... -
bsanya
aktív tag
válasz
konigjanos #2650 üzenetére
Véleményedre kíváncsi leszek én is...
-
bsanya
aktív tag
válasz
Siffredi #2623 üzenetére
Ezt az üzemidő problémát nem igazán értem...
Pénteken kaptam meg, tegnap bontottam ki a dobozából 11 óra körül, nyomkodtam rendesen egész nap és éjfélkor raktam töltőre, 35 százaléknál járt. Nem tudom ez miért olyan rossz...? Jó nem egy LG G2, de igazán vállalható, én munkaeszközként használom a telefonjaimat, minden este töltöm, mert fontos az elérhetőség, akkor nem mindegy hogy, 15 vagy 40 százalék nafta van benne, amikor este felrakom tölteni? Az az idő, amikor délután 4 körül mit nem adtam volna egy konnektorért már elmúlt -
bsanya
aktív tag
Srácok!
Ez a téma letöltés nekem nem megy... Csak várakozik... Másik telefonra (Mi Note Pro) letöltött témát át tudnám importálni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest