- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #5959 üzenetére
én ilyet nem mondtam
(#5961) lupus_l
és a desire csak dualtouch, ami átfordul.. ilyen digitizer van még a zte blédbe, nokia n8ba is:
http://www.youtube.com/watch?v=MbFj8SV1XEE -
volvoguy
addikt
válasz
mgTerminator #5959 üzenetére
Hát a másik opció még a Desire lett volna, de az drága, a sima Nexus One meg már nem kapható, de ezért 70.000Ft szte ajándék, eladnám a Defy-t és még hozzádobnék picit, és kész is lenne.
Am melyik a Nexus S-re a legfrisebb 2.3?
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #5949 üzenetére
pontosan még nem értelmeztem hogy mit is takar nálunk, de itt eltudod olvasni: [link]
a bus sebességét állítja egyénenként, mert ezzel problémák voltak, ezért fagyhatott némelyik telefon ki.
-
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #5950 üzenetére
Az ugye nem zavar, hogy a rom manager csak rootolt telefonon megy....
Rootolatlanon ugyanis nem tudja kiirni a recoveryt....
Innentol esely sincs a gyari rom visszarakasara...CWM recovery hasznalatrahoz nem kell rotolas. Leiras fentebb.
-
komloskaroly
tag
válasz
mgTerminator #5920 üzenetére
Köszönöm
És ezután vissza kell zárni a bootloadert és onnantól gyári? -
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #5925 üzenetére
Mert boldog-boldogtalant rootoltattok tok felelslegesen!
2.3.6 gyari rom es siman meg vele akar a wallet is. Nem kell rootolni, nem kell minden szemetet feltelepiteni. Es nincsenek wifi/ujraindulas/gyors lemerules problemak.
Meg hogy szar az android....
Minden kezdovel felrakattok egy rakas baromsagot aminek fele nem mukodik, utana meg megy a csodalkozas miert mondjak hogy szar az android...
-
kolosanyi
veterán
válasz
mgTerminator #5908 üzenetére
Hát ja, ez a rom, amit épp próbálok nem egy izomtibor, legalábbis Quadrant eredményekben nem. De nekem bejön.
Ez milyen rom egyébként?
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #5761 üzenetére
ha miuival nem voltál elégedett akkor azt is szidni fogod
-
ciceroo
tag
válasz
mgTerminator #5731 üzenetére
és nem lehet, hogy az msn-nel van a baj?
-
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #5617 üzenetére
Dropbox: nem rossz cucc, de a tapasztalatok alapjan csak privat felhasznalasra jo.
Voltak vele biztonsagi gondok, ezen kivul a kliens (windowsos) olyan cimekre akar
kapcsolodni ami meg a nem paranoias rendszergazdakra is a fraszt hozza.Dropboxra csak olyan infot toltsetek fel ami nem gaz ha kikerul. Orosz fejlesztok munkaja.
-
ciceroo
tag
válasz
mgTerminator #5617 üzenetére
dropboxot lehet használni root mentes telóval?
-
lupus_l
aktív tag
válasz
mgTerminator #5613 üzenetére
Én is a kinézet alapján szerettem meg... csak azok a bugok ne szaporodának
Én bízom benne, hogy az új ICS stock rom lesz elég szép -
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #5602 üzenetére
A CM7-ről kevesebb hibát hallottam az igaz, kellett neked erre a MIUI-ra váltanod, pedig sokan panaszkodtak rá itt a fórumon... :S
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #5598 üzenetére
Nálam jó az ébresztő, és térerő gond sem volt, csak ez a wifi most..
Ha nem megy fel a tweak pack, szvsz ott más gond lesz. -
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #5598 üzenetére
A gyári ROM csodákra képes!
xD
Én pont ezekért a dolgokért nem rakok fel főzött rom-okat, mert csak ideges lennék a hülye hibákra. Tény, hogy a gyári kevésbé testre szabható, mint a cm7, miui és sorolhatnám, de legalább a funkciók többé kevésbé hibátlanul működnek. Örülök, hogy nem kell naponta szórakoznom a rommal és csak élvezem a telefont.
-
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #5587 üzenetére
Nekem az elso szinkronizalas lement (google) aztan szakadozni kezdett. Restart nem segitett.
A wifi ikon is jelezte a status kepernyon, hogy nincs kapcsolat.
Kitoroltem a kapcsolodoast, ujra beadtam a jelszot, de ugyanazt csinalta.
Recovery utan az elozoleg elmentett 2.3.6 gyari rommal minden jo. -
feka007
veterán
válasz
mgTerminator #5587 üzenetére
Nem tom, én nyomom a Modern Combat 2-t multiban, és még nem szakadt meg egyszer sem
-
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #5584 üzenetére
Nekem a gyari nem szakadozik...
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #5584 üzenetére
No de nekem eddig jó volt...Tegnap előtt még az 1.9.30 volt a telefonon, és az ágyból vígan travianoztam
-
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #5558 üzenetére
Ugy lesz
Ez meg marad mobil hotspotnak - megosztani a mobil netet, epp ahogy eredetileg terveztem.
Amikor haza latogatok, androidba SIM berak, net megoszt, oom e bodotta...
Talan kijon valami normalisabb gyari rom is adiig.Feltettem az Oxygen romos fentebb linket romot probabol. Fele angol, fele magyar.
Nyilvan mert probaltam angolra allitani. En ugyanis angolul hasznalom a telefont.Amig ilyen szinten szanaszet lehet hackelni - addig sajnos nem megbizhato...
-
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #5546 üzenetére
Ez azert nem ennyire egyszeru.
Uzleti felhasznalokent olyan rendszerekhez van hozzaferesem, ahonnet eleg erzekeny adatokat lehet kinyerni. Egy 'arulkodos' mobil eleg rossz omen ilyen helyzetben... -
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #5513 üzenetére
Na megvan 17 perc, no errors! Nem indult újra.
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #5511 üzenetére
itt van a changelog.
Most tesztelem a T144_v7-et pakkomat. Nagyon biztató. Gyorsulás tapasztalható a többi pakkhoz képest. A "gyári" MIUI-hoz még ég és föld. Stabil, eddig.
Sent from my Nexus S
-
nexusking
aktív tag
válasz
mgTerminator #5474 üzenetére
Engem inkább az érdekelne, de marketen meg máshol sem találom...
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #5474 üzenetére
két szó: Starfront Collision.. 3D-s realtime stratégia, starcraft2 klón!
dungeon hunter 2ben elértem a lvl70et ês meguntam
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #5413 üzenetére
Biztos nem venném meg 170.000 körül, de majd ha annyira lemegy az ára, mint a mi Nexus S-ünknek akkor lehet.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #5398 üzenetére
Ne vágjál már fel itt a 3 sorral rövidebb leírásoddal.
Kiszedted a térközöket? xD
Amúgy mutasd, kíváncsi vagyok rá.
-
nexusking
aktív tag
válasz
mgTerminator #5353 üzenetére
De ha a hátlap a szar, azzal nem lehet mit tenni, ugye??
Mert hát azért valamilyen hátlap kell a kicsikének#5346-ra valaki?
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #5348 üzenetére
nálam egy csíkon is élvezhető volt a sebesség, amikor kipróbáltam.
-
feka007
veterán
válasz
Nekem hátlap nélkül majdnem olyan, mint az SGS2. Remélem az nfc-tlen hátlappal se lesz gyengébb. Ezzel az nfc-vel valamit nagyon benéztek, mikor tervezték, nem is tudom kinek van szüksége arra egyáltalán
Egyébként most csupaszon, mindenféle progi nélkül a 2.3.6-tal rohadt gyors most a teló. A Launcherpro-val 40 mp volt a betöltés, ezzel pár pillanat
-
havri1
félisten
válasz
Nálam 4 napja online a miui, teljesen jól megy. Nem tettépl alá más kernelt, nem húztad a cpu/gput?
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #5343 üzenetére
wipe megvolt?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #5328 üzenetére
Ez olyan szindróma nálam, mint nálad a wifi.
Tudom frissíteni manuálisan, szóval nem a frissíthetőség hiánya a bajom, hanem, hogy ez a bizonyos szolgáltatás nem működik megfelelően.
Kíváncsi leszek én arra a pár napra, csak ne hogy akkor jelezzen, mikor eladom, mert pár év múlva lesz... -
BoB
veterán
válasz
mgTerminator #5281 üzenetére
Jó jó, elég lett volna a kép is
hallerlaller: most valahogy jobban kiérezni az iróniát.
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #5242 üzenetére
Te nem wifi-s pakkot kértél
A MIUI_NS_iNAND_ext4_v1_Signed.zip-nak semmi köze a wifihez, persze hogy nincs változás. A leírásban meg sem említettem a wifi-t!
-
BoB
veterán
válasz
mgTerminator #5239 üzenetére
Amit persze megosztasz majd velünk, értettem?
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #5235 üzenetére
Kértél tőlem egy tweak pakkot ami kernel nélküli.
Egyébként a tweak pakkok-ból ki lehet venni a file-t.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
mgTerminator #5227 üzenetére
Én is kíváncsian várom a fejleményeket!
-
feka007
veterán
válasz
mgTerminator #5219 üzenetére
Mi lesz holnap, honnan az infó?
Bocs de ez azért érdekes, mert volt itt ebben a topicban már az, hogy megjavult miután kicserélték az alaplapot szervízben stb., akkor azt ki írta mire?Na mindegy, remélem így lesz. Jó teló lenne jobb wifivel (ahol a ZTE Blade "Good", ott ez általában csak "Fair" vagy "Poor", erre nekem ne mondja senki hogy húde rendben van), a gps meg használhatatlan, szóval ha így marad, akkor én keresek mást
-
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #5142 üzenetére
ahogy mondod:
http://miuiandroid.com/forums/showthread.php?10366-Miui-and-BLN-support-some-question -
xnace
őstag
válasz
mgTerminator #5143 üzenetére
Valaki írta a notibárt, és összekeveredett bennem. Bocsánat
-
komloskaroly
tag
válasz
mgTerminator #5086 üzenetére
Köszi megvan így már értem
-
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #5084 üzenetére
Köszönöm a választ mindkettőtöknek.
-
komloskaroly
tag
válasz
mgTerminator #5068 üzenetére
Szia
Mi a különbség a CFS és a BFS változat között? -
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #5079 üzenetére
De ezek szerint kevés a 700mA-s töltő autóba,ha megy a GPS,3G,bluetooth,és ugye a kijelző akkor elfogy,nem ad neki annyit amennyire szüksége van, vagy nem tud felvenni annyit.De egy 2A-s esetleg el tudja látni ezeket is nem?
-
DemonDani
addikt
válasz
mgTerminator #4857 üzenetére
tesztelem gyorsan, de a gsm hálózat mintha erősebb lenne amugy, orvosi rendelőről úgy hirlett h nincs térerő, 2 hete nem is volt, tegnap viszont igen, és hajszál pontosan ugyan ott ültem
-
BoB
veterán
válasz
mgTerminator #4840 üzenetére
"A diceplayert csak nekem nem engedi megvenni?"
Csak egy bug a marketban. Vedd meg böngészőn keresztül (számítógépen). Ott működik.
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #4817 üzenetére
na de vigyázz mert itt még w4r3z segítségkérésért is BANánt kapsz a seggedbe
-
Pitiless_
tag
válasz
mgTerminator #4812 üzenetére
Ugye nem érdemel annyit a fejlesztő?
Nem akarok vitát nyitni erről, de ha volt keret Nexus S-re, akkor ne legyen már probléma néha-néha pár száz Ft-ot kiadni programra. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #4801 üzenetére
Köszi.
Letiltottam ezt a Letöltéskezelőt (a hálózatfigyelőben kivettem a 2/3g-wifi mellől a pipát), azóta nem generál extra forgalmat a telefon. Az lesz a bugos. Vagy az is lehet, hogy nem bugos, csak valamit eszméletlenül frissíteni akar. Bár kizártnak tartom, hogy 2 nap alatt ~3gbot kell frissíteni.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #4801 üzenetére
Igen dizájör...
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #4773 üzenetére
Talán akinek régebb óta van, és rendszeresen frissíti a romokat, az tudja, hogy egy új buildot kb mikorra forgatnak be. Ennyi.
De látom túl magasan repül a labda. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #4754 üzenetére
mit nem mondasz..vagy miutan fel nem toltik ftpre?
-
MoRock
csendes tag
válasz
mgTerminator #4735 üzenetére
SMS-eket alapból nem tárolja, de Marketen van erre is program. Én az SMS Backup+ nevűt használom, ez még a call log-ot is feltolja a Gmail fiókba.
-
szkorhetz
őstag
válasz
mgTerminator #4662 üzenetére
Nincs rá más mód?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #4659 üzenetére
Akkor izgatott ricsi0307 kolléga megkapja a választ hamarabb.
Reméljük megcsinálják a szervizben normálisan. -
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #4639 üzenetére
Az se gáz ha nem jön ki, mert hamarosan jön az ICS.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #4620 üzenetére
Gameloft-os játékok Galaxy S-en illetve Nexus S-en!
Érdekes módon majdnem dupla annyi játék van GS-re.
Valaki legyen szíves rakjon fel olyan játékot, ami Nexus S-nél nem szerepel, de Galaxy S-nél igen és írd le, hogy működik-e. (Warezoljatok bátran...) Én nem tudom letesztelni sajnos, mert ma dobtam szervizbe a készüléket.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #4620 üzenetére
Na majd a vlc elhozza a gépen megszokott minőséget. Reméljük.
-
BoB
veterán
válasz
mgTerminator #4618 üzenetére
Persze hogyha gyárilag telenyomták codecekkel.
-
BoB
veterán
válasz
mgTerminator #4600 üzenetére
"De nemigaz h nem tudja lejátszani nesze neked google, egyél szart"
Ahelyett hogy mást szidsz inkább szét kellene nézni.
Eddig lenyomja akadozás nélkül Nexus S-en: MKV 720p H.264 High@5.1
-
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #4611 üzenetére
Nincs rajta wifi.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #4609 üzenetére
Most másolom az 1 részt telóra.
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #4604 üzenetére
Kipróbálom ha felteszed valahová. Nincs regem.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #4604 üzenetére
Mindjárt megnézem yxplayer-el...
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #4600 üzenetére
Azt tudtam, hogy 1-2 dolog le van butítva benne, de erre én se számítottam. Pl a 720p video rögzítés, slcd samoled helyett, memóriakártya bővítőhely..
-
BoB
veterán
válasz
mgTerminator #4572 üzenetére
"Nahát hogy ez eszembe se jutott... "
Bocsánat nem tudtam hogy szükséged van a 720p felbontásra
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #4570 üzenetére
Annak a játéknak a nevén törd a fejed!!! Érdekelne
-
havri1
félisten
válasz
Én végigpróbáltam vagy 20 playert marketből, egyik se vitte az mkv-t. Ha átneveztem avi-ra, akkor a rockplayer vitte, de akadt.
-
kali8n
aktív tag
válasz
Esetleg próbáld ki az arcMedia playert. (bár ez fizetős)
-
BoB
veterán
válasz
mgTerminator #4534 üzenetére
"Egy olyan progira lenne szükségem amivel meg tudnám nézni a 720p-s mkv-kat!"
Konvertáld át gépen. Probléma megoldva.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #4568 üzenetére
Ettől tartottam, illetve erre számítottam én is. Lehet, nem is erőltetem akkor, egyáltalán nem játszom, maximum kipróbálásra, mert azért nem semmi amik mennek rajta
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #4566 üzenetére
Nem, azt hittem a tweak egyből fixen arra teszi, de csak a kernel teszi lehetővé. Külső programmal lehet meghúzni, de még nem sikerült. Max 1000mhz, és nem engedi tovább húzni. Még ráfexem a témára, kíváncsi vagyok milyen különbség van 1000-1440mhz között.
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #4534 üzenetére
Erre valaki valamit?
havri1: 1440MHz-en hajtod állandóan a telót? Nem fagy?
-
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #4527 üzenetére
Nem úgy értem Te.
Hanem nem tudom.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #4527 üzenetére
Valaki szánjon meg pls!
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #4504 üzenetére
Oks, és ugyanígy az új romot? Recoveryt hogy indítom?
Tehát recovery, csak itt nyilván az új img file kell, igaz?
Lord.: Csak azért, hogy tuti meglegyen a gyári. -
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #4474 üzenetére
Na amit hírtelen észrevettem,hogy a 7.5-ös kernellel a CM beállításokban a teljesítménynél,a CPU beállítások nem mennek.Leáll.Tehát sem frekit,sem profilt nem tudsz állítani.
-
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #4476 üzenetére
Nincs!Csak az 1.3.7-es Netarchy kernelek vannak,meg az official CM7 kernel.
-
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #4476 üzenetére
Na az a komoly,hogy a lite-ra azt írja minden ok.A pro verzióra,meghogy nem kompatibilis.
-
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #4474 üzenetére
Okok,egy biztos,baszott gyors!
Rendben köszi,élni fogok vele.
Ja,és van bennt egy nagyon szép sötét téma,legalábbis nekem nagyon tetszik,majd rakok be képet.
-
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #4472 üzenetére
Igen vannak,szerintem lesd meg a cyanogenmod.com fórumát,ott tuti van leírás.Legalábbis tegnap láttam,de nem tudok angolul.
Pont az éjjel jelentkezett a 203-as CM7.0 nightly build abban valami új kernel van.
De az általad linkelt Matr1x kernelnek is megjelent a 7.5-ös változata,most tolom fel. -
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #4456 üzenetére
Ha szép idő van, akkor előfordul, hogy 3 másodperc alatt is jelet fog, de általában mindig hozza a megfelelő szintet. Ace-nél azért beletelt jó pár másodperc-percbe nálam.
-
feka007
veterán
válasz
mgTerminator #4442 üzenetére
Hát ez hülyeség már bocs, kocsiban is talál egy valamirevaló gps jelet menet közben pár perc alatt, sőt még repülögépen is kell, hogy találjon, ez nem úgy működik, hogy megyek 25-tel és akkor már kiszaladnak a műholdak alólam. N85-öm az isten háta mögött is talál. Ez ha talál, akkor is megszakad pár percenként menet közbe. Bátyám ment mellettem SGS2-vel, övé mérte végig, és ugyanakkor ugyanott kapcsolta be
1 mm-nyi szövet nem sokat befolyásol rajta, kb. annyit mint a markom.Szóval ez a gps vevő egy nagy rakás fos
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4439 üzenetére
Én, ha este töltőn hagyom, 96-ig megy fel, ha utána reggel még kicsit netezek (1-2 website), akkor 97-ig tornázza fel magát...
-
Lara1
csendes tag
válasz
mgTerminator #4430 üzenetére
Próbáld ki nekem itt a boltba mindig dobta netezés közben a 3G-t most tökéletes.
-
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #4428 üzenetére
Köszi,tudom,hogy melyik milyen,olvastam pzoley hsz-t,amit nagyon köszönök neki mert Én is kiváncsi voltam mi a különbség a kettő között.Olvasom a topikot,csak Én már túlléptem a tok/fólia mizérián így igazán nem tudtam érdemben hozzászólni,a fórum életéhez.
Namost visszatérve a kernelre,igazából a véleményedre voltam kíváncsi melyikkel mi a tapasztalatod.Amúgy miért nem viszi a HD-t?Szerintem viszi,meg szerintem játék is van rá,mondjuk ez engem annyira nem érdekel,mert sem HD-t nem nézek a telón,sem nem játszok,arra ott a konzol meg a PC.De a filmet kipróbálom.
Lara1 hsz-éhez meg annyit,hogy nekem nem szórja a mobilnetet,engem a wifi érdekelne.Mert azt viszont néha eldobja,vagy a router szórja le a telót?!
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4422 üzenetére
Tévedsz,az ubinak semmi köze a készülékhez.
-
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #4422 üzenetére
Értelek!Köszi,kipróbálom,mondjuk a tapasztalat az,hogy a BFS gyorsabbnak hat.Tegnap a netarchy BFS volt fennt,hát valami brutálisan ment.A CFS kicsit nyugisabb.De ugyanez volt slukk által ajánlott trinity kernellel is.Az is BFS és rendkívül gyors,bár a netarchy gyorsabbnak érteztem,persze mindezt CM7 alatt.
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4408 üzenetére
Emiatt hiába szólsz,nem offtopic tudtommal a teló tulajainak párbeszéde a telóról.
-
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #4418 üzenetére
Nagyon köszi.Te melyiket toltad fel?CFS-t vagy a BFS-t?
-
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #4409 üzenetére
Tudnál egy linket dobni melyiket használod?Én most az aláírásomban szereplőt használom,tegnap a bfs-t nyúztam,azzal valami nagyon ütős volt,minden pörgött, ondemandba volt,meg 1000MHz-en.Most Én is nyálazom őket.
Lehet láma kérdés,de mi az a cifsmanager?
Másik kérdésem,hogyha kernelt cserélek,gondolom romot azért nem cserélsz,kell wipe-olni? -
pzoley
őstag
válasz
mgTerminator #4256 üzenetére
-
pzoley
őstag
válasz
mgTerminator #4247 üzenetére
Azt hittem, ha tudod mi a különbség akkor azt is tudod, hogy melyiket válaszd.
Tehát, ha nincsenek olyan kiemelt alkalmazásaid, amik ha futnak, akkor azoknak gyorsabbaknak kell lennie akkor a CFS a jó választás, mert minden futó alkalmazás kb azonos időszeletet kap. De ha van olyan alkalmazásod, ami ha éppen előtérben fut akkor annak gyorsnak kell lennie /pl játék/ akkor a BFS a jó választás. Ez használattól függ. Ha pl sokat játszol, vagy zenét hallgatsz, akkor BFS. De ha a zenelejátszód a háttérben működik akkor már a BFS-nél lehet szaggatás, ha az előtérben pl egy 3D launcher éppen lapoz.
Remélem most már egyszerű a kernel választás -
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #4241 üzenetére
amit linkeltem [DER KERNEL] kezdetü topikban vannak a trinity kernelek, mindennapi használatra jó egy 1100as vagy 800 underclock de gpu overclock, aztírják jót tesz az üzemidönek, most ezeket próbálgatom, illetve vannak még a matr1x ujabb 7.0 kernelek másik topikban azokmeg fokozatosan állìthatók 1300-1200-1100-800 stb ha sürün állítgatod.
(#4242 ) -axxon-
az utolso két szam a kiadás dátuma, tehát 9.9 az szept9 a 9.16 az szept16
-
pzoley
őstag
válasz
mgTerminator #4218 üzenetére
A kernel-lel kapcsolatban a kettő között a lényeges különbség, hogy a CFS az valós multitaszk módban működik, tehát azonos időszeleteket kap minden futó alkalmazás, az is ami a háttérben fut. A BFS viszont az éppen futó, és látható programot támogatja jobban, a háttérben futók rovására. Ezek alapján válaszd a kernelt, ne a cpu freki alapján, mert alap frekin is nagyon gyors a teló.
-
hallerlaller
addikt
válasz
na néztem a matr1x 7-es kernelt is, nekem a cfs-ek jobban bejönnek, viszont az csak trinity kernelek-nél a bolygótesztnél 65fps-re beáll mint a cövek, matr1x kernelek meg 56-on vannak. Viszont ezeknél az új kerneleknél megszűntek a textúrahibák bolygótesztben(nekem volt) szóval itt valami előrelépés történt mindenkinél.
találtam is egy jó tinity kernelt ami max 1312MHz-en működik ~4500-akat dobál és stabil vele a telefon. Jelentem teljesen folyamatos mint egy wp7 vagy ios.
am most olvasom valaki egy régebbi trinityvel +cm7 kang rom felhúzta 1500+ra és 6000+ a quadrant
azállatja
nekem 1400-on nem fut végig a quadrant se, lefagy majd reboot
sztem ez már belerakott vízhűtést is vagy szobai ventillátor tetején van a telefon.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #4228 üzenetére
A wifit leszámítva ez egy nagyon jó telcsi. Főleg ennyi pénzért. A wifi meg nem annyira vészes szerintem.
-
DonMedve
addikt
válasz
Nagyon egyszerű.Felrakod az egyiket,azt utána felrakod a másikat.Azt megnézed mi a kettő között a különbség.
Amelyik tetszik,azt meghagyod.De amúgy miért nem kérdezed meg ott a fórumon?Vagy ninsc ott valami leírás mi a különbség a kettő között?
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #4217 üzenetére
Ki csinálja ezt a kernelt? Te is bele tudsz nyúlni Slukkica? Csak azért kérdezem mert elég szegényes mondjuk a procituning rész
csak 1440MHz van és a feszültséget sem lehet állítani...
Nézdcsak, én azt javaslom hogy nézd meg EZT a kernelt
Látom nemrég jött ki egy újabb verzió, a 7.0-ás
De sajnos még mindig nemtom hogy melyiket érdemes feltenni, a CFS-t vagy a BFS-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest