Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
szponzor #18295 üzenetére
Ja lehet, most csináltam egyet és 40 mega lett és létrehozott egy blobs mappát ami 300 mega volt. Kitöröltem és vissza se akarta állítani a mentést...
Fasza, most meg el se akarja indítani a telót -.-" Ja és az usb tárat sem akarta csatlakoztatni hogy felmásoljak egy másik romot tehát nagggyon, nagggyon faszányosra sikeredett az új recovery!
A szerencsém az volt hogy egy régebbi mentésből fel tudtam rakni a system partíciót... -
hallerlaller
addikt
válasz
szponzor #18005 üzenetére
nincs fönt play-ben: http://beta.swype.com/, regisztrálni kell hozzá, telefon böngészőjébe üsd be ezt a címet és úgy.
-
hallerlaller
addikt
válasz
szponzor #17990 üzenetére
szerintem menne, csak ugye itt felfele swypeolunk a home gombról, nem tudom nálatok hogy fog előjönni, talán a sima keresés gombbal.
a face unlock is megy, csak azért vették ki a kisnexusból, mert az előlapi kamera vga szemben a nagytestvér 1,3 megapixelével, így nem működik olyan jól a felismerés. -
margithid
veterán
válasz
szponzor #17982 üzenetére
Szerintem se olyan nagy előrelépés, kétmagos proci, 1 GB Ram, ennyi, de ez nem ér meg annyit amennyiért árulják!
Nekem szerintem ez volt az utolsó nexusom, androidom, mert mire kijön következő, már wp8-al fogok szemezni
Ettől függetlenül meg fogom taartani a nexus s-t is szerintem. -
Dzsuri89
őstag
válasz
szponzor #17835 üzenetére
Teljesen lényegtelen, hogy Gorilla Glass vagy sem, így is-úgy is karcos lesz a kijelző, ha nem fóliázod be. Haver Samsung Galaxy SII-je 2 hét alatt szép karcos lett, mert nem volt rajta fólia és tok nélkül hordta. Fóliás kijelző nekem azért is tetszik, mert sokkal jobban csúszik rajta az ujjam, míg a kijelzőn elég sokszor tapad az ujjam, ezáltal nem olyan jó a kezelés.
(#17833) hallerlaller
120.000 Ft-ért kezd már barátibb lenni az ára...Ha lesz pénzem rá, meg is veszem.
Másik topikban beszéltünk már a garanciáról, hogy az EU konkrétan mit takar. Nekem még mindig az a meggyőződésem, hogy az EU nem a magyar hivatalos garancia, de majd mindjárt írok ennek a cégnek, hogy írják le nekem az igazságot.(#17834) keyol
Párszor volt már a kezemben, de nagyon elszúrták az érintőgombokat, mert kis helyen érzékeli az ujjat és nem mindig sikerült eltalálnom, míg Nexus S-nél egyszer sem nyúltam mellé.(#17837) Quqesz
Tudom, hogy van annyiért, de nekem ilyen egy 1 éves bolti garis garancia nem kell.Sajnos hajlamos sávosodni és beégni a kijelzője, kíváncsi lennék, hogy képesek lennének-e ezért kicserélni a kijelzőjét. A Samsung minden további nélkül cseréli azt tudom, mert írták a GN topikban. -
hallerlaller
addikt
válasz
szponzor #17835 üzenetére
Gorilla glass minek, az iphone, nexus s és galaxy nexus is egy meg nem nevezett erősített karcálló üveget használ, gyakorlatilag tök ugyanaz, semmi különbség, csak ezeket nem a corning gyártja. [link] [link] [link] [link]
Na nem győzködni akarok senkit, mindenki azt vesz amit akar, csak a hibákra szeretném felhívni a figyelmet, ami sajnos a galaxy nexusnál is van, mégpedig a régiós romok. Magyarországon elég sanszos, hogy gyárilag 'yakjuxw' rom lesz rajta, amit a drága szarszung nem nagyon kapkod frissíteni. Amúgy a véleményem pedig ez: [link]
Itt van nekünk toolkit, amivel egy gyakorlott nexus használó 5perc alatt végez a driver telepítés/bootloader nyitás/rom felrakással.
Ja és a legfrissebb infók szerint a tegra3 audio chip nem igazán 'remekel', ez kicsit engem is aggaszt. -
noxon
őstag
-
Slukkica
őstag
-
Domy
aktív tag
válasz
szponzor #17711 üzenetére
Noop vagy deadline, ezt a kettőt szokták ajánlgatni. Nálam utóbbi van, de ondemand mellett.
Szerk:
Nem használok Matrix kernelt, a sokak által dicsőített 19.5-ös is fagyott a készülékemmel, legtöbbször fel sem bootolt rendesen. Nálam Air vagy Slukk kernelek mennek, azok viszont szépen. Ezúton isSlukk mesternek!
-
doddencs
senior tag
válasz
szponzor #17663 üzenetére
először magyart akarok, na nem mintha nem tudnék angolul.
a miui.hu-s rom és a romoldás MIUIDrag-TSM között mi a különbség? fellelhető ezekről kép, vagy vmi?
ICSamTSM-t, aki használ, melyik kernellel? matr1x, vagy kernel-tsm?
végül pedig. cm romnál a nightly illetve experimental romok mik?
na délután belevágok, eldöntöttem.
-
doddencs
senior tag
válasz
szponzor #17661 üzenetére
köszi.
adnál linket erről a párosról? (apex/matrix)
magyar nyelvű romok melyikek? a magyar miui már nem frissül ota-n, ugye? illetve utóbbi időben nem nagyon dicsértétek a miuit.
nézegettem slukk romjait is. azok közül melyiket érdemes? mert látom, van a miuidrag sorozat (amiről nem látok infót), nemrég az ICSamTSM, és még sok más.
-
Dzsuri89
őstag
-
N_A_S
veterán
válasz
szponzor #17564 üzenetére
Apex + Matr1x 19.5 @1460: Antutu 3899
-
Slukkica
őstag
-
Slukkica
őstag
válasz
szponzor #17558 üzenetére
Igen én is olvastam azt.. Viszont nézted az ott leírt verzió számát? Nem mai darab.
Egyébként van olyan kernel amit sokan kedvelnek xda-ról és abban is ott a linaro code :-)
Szerintem gyorsult, jelentősége igazából a komplett rom forrásból fordításánál van! A videón is látszik a különbség.
-
-
nexusking
aktív tag
-
KillBorn
senior tag
válasz
szponzor #16896 üzenetére
Rom cserére még nem szántam rá magam, de ha lesz akkor Apex+Matr1x lesz. Tettszik a Matr1x, de így hogy boot közben rebootolt, és még az OC sem bírta így stock alatt ott kellett hagynom
Mindenesetre Air is jó, ma kerek 5%-ot merül, mondjuk egyész nap csak pihent.
Szerk.: én is a BFS-t használtam, mondjuk a 20.0 már 50Hz, szal mégtöbbet spóról az aksin elvileg.
-
nexusking
aktív tag
válasz
szponzor #16891 üzenetére
Köszi hogy leírtad amit tudtál.
Én használtam már a 20.0-t ezzel a bizonyos AOKP rommal, de folyton újraindult, úgyhogy leszedtem.
Asbee: Itt megtalálod amit csak kell. A kernel letöltésnél arra figyelj hogy a 19.5-ös CFS-t szedd le, ne a 20.0-dsat, mert azzal mint már az előbbb írtam, gyakran újraindul.
A 19.5-össel megy mint az álom egyenlőre. (1300MHz-en is teljesen stabil)
Aki esetleg még tud újat mondani ezzel a hsz-el kapcsolatban, az ne tartsa vissza magát.
-
ruskop
senior tag
válasz
szponzor #16810 üzenetére
Azért Rom-olgatok mert szeretnék kipróbálni néhány főzött és nem főzött Rom-ot amiből el tudom dönteni, hogy melyik tetszik és számomra melyik használható. Gondolom Te sem úgy veszel egy doboz sört, hogy tökmindegy csak sör legyen. Viszont amit írtál az Nálam valahogy nem igazán működik ugyanis még 2.3.6-nál a bootloader unlockoltam és azota kismillió Rom-ot tettem fel és nem lockolta magát. Ráadásul ha felteszek egy cwm-et akkor simán bejön és tudom a root zipet is installálni. Viszont utána mikor a recoveryben nyomok egy rebootot már eltűnik a cwm. Most például a 2.3.6-ot visszatettem majd az első oldalon található módon rootoltam, majd updateltem 4.0.4-re és a Superusert feltette, a Root explorerre kérte az engedélyt de mondjuk egy Titanium Backup patcher meg azt mondja, hogy nincs root. Szóval egy picit érthetetlen. A Miui például tetszett mint launcher meg kezelhetőség de az nem, hogy nincs alkalmazás menü benne. Olyan mint egy iphone.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
szponzor #16668 üzenetére
Na én most értem haza. Szerintem lassan akkor nekiállok én is. A governoros részt meddig csinálod meg? A második részig? Teát a "Sample Governor Tweaks" részt már nem ugye? Mert akkor megpróbálkozom azzal, remélem menni fog. Bár az a baj, hogy itt már - így beleolvasgatva -, fogalmam sincs, hogy miről ír, hiányos a tudásom hozzá.
Na mindegy, majd meglesem, mire jutok vele.
nexusking
Esetleg az utána következő szakaszt bevállalod? Már nem a végéig, hanem a számozás szerinti részt. -
nexusking
aktív tag
válasz
szponzor #16465 üzenetére
Én CM9-et használok, csak MIUI-t nem.
Úgyhogy gyári ICS-hez tudom hasonlítani a CM9-et (és az ezen alapuló romokat). A leírt szempontokból nincs jelentős különbség a coustom romok és a stock rom között.
Próbáld ki az Apex romot Matr1x kernellel, azt mondják, most az a legjobb. Kinézetre és funkciókban nagyon hasonlít a CM9-re.
-
mgTerminator
veterán
válasz
szponzor #16362 üzenetére
Nem csak elvileg, gyakorlatilag is! Én mindig így frissítek és semmi bug.
Nexusking: Ez egy alkalmazás eltávolító és telepítő. Recoveryben kell elindítani és a menüben kipipálod a dolgokat aztán futtatod. De egy korábbi verzióhoz leírtam h mi ennek az előnye. Én pont az ilyen frissítgetések miatt csináltam. Recoveryben feltolom a frissebb romot, majd egyből ezzel kitisztítom a fölösleget és csak utána indítom a rendszert, hogy a data partíciót még csak véletlenül se szemetelje tele. Elég sok előnye van annak ha kitakarítod a rendszert
-
kasee
aktív tag
válasz
szponzor #16356 üzenetére
Nekem 05.10 CM9 van fent, ott engedi a 100mhz -t.
Amúgy látom van 0511, 0512 is.
A changelog-ot most nem lehet letölteni, mi a különbség ezek között?
Ez folyamatos fejlesztés igaz? Most laktam be a 05.10-et, mindent felraktam, beállítottam amit kell
Hogy tudnék frissíteni az újabbakra , hogy ezek megmaradjanak?Mind a beállítások , mind a programok.
A programokat amit lehetett Sd-re mozgattam._
Még egy hülye kérdésem van: Widgeteket , hogyan lehet indítóképernyőre kirakni?
Felinstallálom ,akkor kikerül ikonba és ennyi.
Ha hosszan tapizom az indítóképernyöt, nem jön fel Widget opció..kösz
-
feliks
senior tag
-
Slukkica
őstag
válasz
szponzor #15298 üzenetére
A miui.hu -s verzióban nem FC-zik mert javítottam benne.
Az "át kell írni a szöveget" az hogyan gondolod? Jól jönne egy kis segítséget, mert jelen pillanatban csak angol és kínai nyelven erhető el az új fajta lockscreen. Nem sikerült magyaritani mert meghaladja a tudásom.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
szponzor #14998 üzenetére
Értem, köszönöm. Én ezt a kernelt szeretném feltenni, van róla infód?
Más: A Nova launcher egyik lapjára kipakoltam az általam sűrűn használt névjegyeket, ezeket hogyan tudom lementeni.
Ha frissítem a romot, akkor ugye a programok természetesen újra települnek, de mi a helyzet a beállításaimmal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest