- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
Apex Romnál, hogy lehet beállítani, hogy a kies lássa is a telefont és ne csak USB háttértárként lehessen csatlakoztatni?
-
ruskop
senior tag
Apex Rom-nál hol lehet azt beállítani, hogy egy sms az 160 karakter legyen és az ékezeteseket ne vegye kb.7 karakternek? Beállítottam hollandra de úgy is rossz.
-
ruskop
senior tag
Az Apex Rom-nál meglehet változtatni a főképernyőre kirakott mappák hátterét? (Ne fekete karika legyen)
-
-
ruskop
senior tag
Valahol valamelyik fórumon vagy blogon olvastam, hogy az egyik főzött 4.0.4-es ROMban nem ez a nagy pixeles hívókép kijelzés van hanem normális kicsi. Nem tudja valaki, hogy melyikben lehet ilyen? Apex, Miui?
-
ruskop
senior tag
válasz
szponzor #16810 üzenetére
Azért Rom-olgatok mert szeretnék kipróbálni néhány főzött és nem főzött Rom-ot amiből el tudom dönteni, hogy melyik tetszik és számomra melyik használható. Gondolom Te sem úgy veszel egy doboz sört, hogy tökmindegy csak sör legyen. Viszont amit írtál az Nálam valahogy nem igazán működik ugyanis még 2.3.6-nál a bootloader unlockoltam és azota kismillió Rom-ot tettem fel és nem lockolta magát. Ráadásul ha felteszek egy cwm-et akkor simán bejön és tudom a root zipet is installálni. Viszont utána mikor a recoveryben nyomok egy rebootot már eltűnik a cwm. Most például a 2.3.6-ot visszatettem majd az első oldalon található módon rootoltam, majd updateltem 4.0.4-re és a Superusert feltette, a Root explorerre kérte az engedélyt de mondjuk egy Titanium Backup patcher meg azt mondja, hogy nincs root. Szóval egy picit érthetetlen. A Miui például tetszett mint launcher meg kezelhetőség de az nem, hogy nincs alkalmazás menü benne. Olyan mint egy iphone.
-
ruskop
senior tag
Rég szenvedtem ennyit telefonnal. Visszatettem a 2.3.6-ot majd a 4.0.4-re frissítettem. Bootloader nyitva, CWM feltéve, rotolom recoveryből, majd amikor felteszek egy titanium Backupot vagy Root expolorert azt mondja, hogy nincs rootolva a teló. Viszont a Superusert feltette a root. Na most ilyenkor mi van? Mindent ugyanúgy csináltam mint eddig és most meg nem működik. Még a CWM recovery is eltűnik.
Full resetet csinálok szerintem. -
-
-
ruskop
senior tag
Egy idióta kérdés:
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy a 4.0.4-nél a híváskép mekkora, hogy legalább normálisan lehessen látni? Mert most a Google címtárból veszi a képeket és baromi picik és ebből adodóan nagyon felismerhetetlenek nagyítva. -
ruskop
senior tag
válasz
Dzsuri89 #16722 üzenetére
Igen, Odinnal tettem vissza.
Viszont hiába böngészem a telót nemigen találtam olyan alkalmazást ami a rendszer frissítésről szólna. Ellenben találtam egy olyat, hogy valami fotakill.apk progit kell feltelepíteni és az kikapcsolja. A bökkenő, hogy ezt sem lelni sehol. Állítólag a főzött Romokban benne van. -
ruskop
senior tag
válasz
Dzsuri89 #16720 üzenetére
Köszi a segítséget de Odinnal visszatettem egy 2.3.4-et majd ráfrissítettem egy 2.3.6 zippel. Mivel kiderült, hogy az update.zip-em az csak update volt így azzal nem igazán lehet visszaállítani. De most már minden klaffol csak még azt kell kitalálnom, hogy a rendszer frissítést hagyja a fenébe és ne emlékeztessen rá mindig.
Esetleg nincs egy linked ahol olyan 2.3.6 vagy 2.3.7 van ami nem nagyon tér el a gyáritól és mondjuk nem akarja frissíteni magát? -
-
ruskop
senior tag
válasz
kolosanyi #16709 üzenetére
Feltettem az Apexet. Ezzel már javult a szememben viszont azt még nem vágom, hogy mondjuk egy üres mappát miért nem lehet kitenni a képernyőre?
Esetleg abban is segíthetnél, hogy hogyan tudnám visszatennem a 2.3.6-ot. Zip fileban megvan. De gondolom Odinnal kellene visszatennem egy másikat. -
ruskop
senior tag
Sziasztok!
Én ma szereztem egy ilyen telót és lenne néhány kérdésem ha nem gond:1. Bootloader feloldása nélkül lehet rootolni a telót? Olyan oldalt találtam ahol mindenképpen fel kell oldani a bootloadert, hogy rootolni lehessen.
2. A telón 2.3.6-van és feldobta, hogy frissítsem 4.0.4-re. Ezt hogyan lehetne törölni, hogy ne akarja nekem frissíteni? Ha belemegyek a Beállítások/A telefonról/Rendszerfrissítésekbe akkor ott van, hogy le van töltve és telepítésre vár. Nincss más választás csak az, hogy telepítem. De kikapcsolni nem lehet. Vagy lehet?
3. Érdemes feltenni a 4.0.4-et? Nem fog jobban merülni tőle a teló?Köszi és bocsi ha már ezek voltak kérdésként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest