- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyll30
tag
válasz
Attila04 #17332 üzenetére
"Az alábbi készülékek kapják meg az elkövetkezendő hetekben az Android 4.4 frissítést: Nexus 4, 7, 10, Samsung Galaxy S4 és HTC One Google Play kiadás. Sajnálattal látjuk, hogy a Galaxy Nexus nem szerepel a típusok között."
[upfone.hu]Remélhetőleg tényleg így lesz !
-
Skynet258
veterán
válasz
Attila04 #1562 üzenetére
Elég "drágán" vetted, ugyanezt rendeltem én is, igaz Hong Kongból, tehát később jön majd meg.
Mondjuk én csak stylus-t kapok hozzá, de így is lesz kettő, mert a másikhoz is kapok, meg fóliát is.
Viszont a héten még meg kéne jönni annak, amit elsőre rendeltem, kíváncsi leszek arra is... -
Attila04
tag
válasz
Attila04 #1483 üzenetére
No meg itt van egy olyan tok, ami elvileg kihasználja a mágnesszenzort és felébreszti a kütyüt, ha kinyitod.
-
Skynet258
veterán
válasz
Attila04 #1463 üzenetére
Én ilyet rendeltem, majd lesz teszt róla az oldalamon, ha itt lesz.
Meglett közben neked is?
-
agabe
addikt
válasz
Attila04 #1463 üzenetére
csak vélemény :
sztem jó lehet, de személy szerint a rövidebb oldalon nyitott tokokat biztonságosabbnak tartom ... nezebben tud esetleg kipottyanni, viszont a vasg anyag (meg ez a "buborékos" kiképzés) adhat még plusz védelmet az általános neopérn tokhoz képest (nem sokat azért de valamennyit, mert egy jó vastagaságú neopérn is elegendően véd, és reklámban mindíg eltúlozzák amit el akarnak adni)(#1464) ForRedGlory:
szerk:
biztos root-ot stickmountot és kártyolvasót is gondolnak hozzáJa ...amúgy nem olcsó nagyon, de nem is elszállt az ára, és 0% thm-el is megveheti ott aki akarja, valamint 2 év garis lesz itthon, mert extreme digitalnal nem szürkéznek, szóval mindent összevetve ott egész sok embernek megérheti megvenni (főleg ha nincs meg egyben a pénze rá)
-
Skynet258
veterán
válasz
Attila04 #1301 üzenetére
Itt meg még olcsóbb lesz (amikor majd lesz).
-
assemble
addikt
válasz
Attila04 #1287 üzenetére
Nekem ES-sel kivaloan megy a dolog.
Ha meg a telo fajlait akarom halozatrol latni: Samba Filesharing (root kell hozza)Az itthoni arazas temahoz pedig:
Az a gond, hogy ha a kinti nagy boltokat megnezed, gyakorlatilag sehol nem adjak dragabban a javasolt vegfelhasznaloi aranal. Angliaban pl a 16 gigas modell sehol nem dragabb brutto 199 fontnal, es a legtobb bolt ingyen kiszallitast ad melle, 10-20-30 font learazasu kuponokat fogad el melle. Szoval az hogy itt ennyiert adjak valahogy arra utal, hogy teljesen hulyenek nezik az embereket. Es mivel ennyiert merik arulni, igy feltehetoen sokan meg igy is megveszik/meg szoktak venni, tehat jogosan nezik teljesen hulyenek az embereket - na ez a tragedia.Ugyan ezen gondolkozok el amikor a tv-ben olyan reklamokat latok hogy tolts le csengohangot 100 vagy mit tom en mennyi forintert. Csengohangot. Penzert. 2012-ben. Nem adnak a tv-ben folyamatosan a pofamba ezt a reklamot ha nem lenne egy rakat barom aki be is fizet ra.
-
agabe
addikt
válasz
Attila04 #1287 üzenetére
Airdroid
Fokent azert hasznalom ezt, mert egyszerre tobb keszulekkel is tudok a win7-en kunbozo bongeszo ablakokban csatlakozni, es egymas kozott (kozbeiktatva a pc-t) fileokat masolgatni.
Lustabb pillanataimban vnc-vel racsatlakozok meg pluszban valamelyikrol a pc-re (emellett persze fut az airdroid ott is), es arrol vezerlem az egeszet mondjuk este agyban fekve ha epp valamit meg masolgatni akarnek, de ezen kivul siman hasznalhato jopar egyeb dologra (sms olvasas, kuldes pl...ezt is ugy, hogy telom valahpl a lakasban pihen, es egy masik eszkozon a pc-re csatlakozva olvasom , vagy epp valaszolok is ha kell.)
Erdekessegnek mindenkeppen jo. -
hallerlaller
addikt
válasz
Attila04 #1287 üzenetére
ES file explorer-ben van olyan bal felül, h local, rákattintasz>LAN majd >new>server>anonymous pipa>majd server-hez az ip cím ez általában 192.168.1.100 vagy 192.168.1.101 stb és már böngészheted is a hálózaton megosztott fájlokat.
Srácok! ez az ár miatt nyavajgás tényleg kezd kicsit unalmas lenni, főleg olyanoktól, akik nem is szagoltak még ide. Szeretnénk értelmesen beszélgetni a készülékről, a beszerzést meg oldja meg mindenki ahogy tudja, köszike!
-
Skynet258
veterán
válasz
Attila04 #1172 üzenetére
Miért? Itt van előttem a Pólus Center, itt lakom, 100 méterre a bejárattól. A Sunset Blvd meg az "utca" elnevezése, fantázianeve. Ahogy a Westendben is van ezer szám ilyen elnevezés.
Lehet este le is ugrom, rákérdezek, hogy tényleg van-e. Mondjuk ilyen áron nem hiszem, hogy sokakat érdekel az infó...
z0d1AK: elvileg a héten töltöttek fel készleteket, szóval akár lehet is. Én is rámozdítok embert jövő héten, aki kint lesz. Persze valószínűleg kezdetben elég kevés darab lesz polcról, de pár minden bizonnyal akad majd.
-
freddirty
senior tag
válasz
Attila04 #1160 üzenetére
"Nekem teljesen mindegy, a lényeg, hogyha probléma van, akkor meg legyen javítva a cucc. Ennyi."
Egen, de ehhez az kell hogy közel kifogástalan legyen a szervize az adott helynek/gyártónak ahol vetted. Tehát:
- Biztosan meglegyen a bót a gariidő lejártáig - ezzel a kis noname boltok/webáruházak ki is estek. Itt nálunk nagy divatja van a cégek fantomizálódásának... Tiszelet a kivételnek.
- Ha nagy áruházlánc vagy ismertebb gyártó garijáról van szó akkor is korrekt szervízhálózat kell mögéjük. Vannak olyan gyártók akik ilyen/olyan okokból f*s/fantomizálódó kis szervizekkel kötnek szerződést aztán jönnek a panaszok csőstül.
Szóval bolti gari sokat nem ér, kivéve ismered őket és tudod hogy megbízhatóak. Gyártói gari is csak akkor ha ismered a szervízt. /Pl Acer-t az életben nem veszek a sok panasz miatt. / -
matteo_szg
őstag
válasz
Attila04 #1166 üzenetére
Elszomorít, hogy egyes médiák képesek lehozni egy ilyen hírt, és hogy a cikkíró szerint sima átváltással árazódnak be elektronikai eszközök.
Félreértés ne essék, én sem támogatom a 100 ezres árat, de nem ilyen formában és ilyen magyarázattal kell véleményt nyilvánítani.
-
matteo_szg
őstag
válasz
Attila04 #1160 üzenetére
Hát, azért ennyire nem mindegy, mert a beszürkézett gép szervizelési útjával kapcsolatban maximum a kereskedőnél érdeklődhetsz, a magyar ASUS nem fog tudni segíteni neked ebben. Értem ezt úgy, hogy ha te vásárolsz valahol garancia-kiterjesztést, ami nem hivatalos ASUS kiterjesztés, akkor onnantól fogva a boltra vagy utalva.
Nem tudom, nekem ez nem jelentene biztonságot.
-
matteo_szg
őstag
válasz
Attila04 #1157 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ez nem gyártói garancia?
agabe:
Mire gondolsz? Természetesen minden EU-s készülék garanciája érvényesíthető lesz itthon, az adott időtartamnak megfelelően. Nem lesz megvonva semmi, nem lesznek elutasítva az EU-ban vásárolt készülékek.
A szériaszámot továbbra is érdemes előre egyeztetni az ügyfélszolgálattal.
-
Skynet258
veterán
válasz
Attila04 #1075 üzenetére
Német MediaMarkt oldalán kint van, Saturnban szintén lesz - Ausztria meg a németekkel egy időben nyomja ki. Kint él ismerős, őt hajtottam, hogy derítsen ki valamit, ezt mondták neki a Google-nél is.
-
agabe
addikt
válasz
Attila04 #1058 üzenetére
Csupán az a különbésg, hogy az itthoni (és várhatóan drágább) vásárlású készülékre 2 év gari fog vonatkozni.
Az angolra 1 év jelen állás szerint, és nem tudom mi lesz a németnél, de gondolom egy kalap alá veszik az angollal.(#1063) thenameless:
Ez jó progi, de a root-nak van más előnye is (Titanium backup pro csak úgy működik amivel lehet pl. fagyasztani, és feloldani progikat / sok egyéb mellett/...azokat is fel lehet oldani amit a rendszer a hazai ip miatt magától fagyaszt, és utána elérhető), és ez csak egy progi ...ha meg már van root, akkor a stickmount is ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest