-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Peddy789 #829 üzenetére
Tényleg hülyeséget mondtál.
Nem az Androidnak, hanem a kernelnek kell támogatnia, pontosabban tartalmazni a drivert a modemez.
A kínai tabletek ezt szokták is tudni, pontosabban van 5-10 ZTE és Huawei modem, amit képes kezelni, azt nem tudom, hogy ezek közül melyek vannak itthon szolgáltatóknál.A Nexus 7 nem azért nem megy a mobilnet, mert a Vodafone nem akarja, hanem mert a kérnek nem tartalmaz hozzá driver. Egyébként nem volna akadálya.
-
-
assemble
addikt
válasz
Peddy789 #799 üzenetére
A router biztos hogy birja, Linksys E4200-am van, ezzel WiFi-n keresztul gepek között 23 megabyte/s-el (majd 200 Mbps, duplaja a hagyomanyos vezetekes LAN sebessegnek) masolok, szoval kizarasos alapon csak a tablara tudok gondolni mint szuk keresztmetszet...
Dual band amúgy a router (egyszerre 2,4 es 5 GHz) es ezek kozul csak a 2,4 GHz-eset latja a tabla, nekem mar ez sem nagyon tetszik. De mind1, tulelem azert. -
agabe
addikt
válasz
Peddy789 #766 üzenetére
Email kuldese szerintem angolul sem megy...legalabbis nekem nem sikerult, mert mindig csak google talalatokat hozott ki ra, idojarast behozza, de azt, hogy hany ora van mar nem (google kereso feldobja a pontos ido weblapjat, meg sok masikat is),
egy kis beszedfelismeres:
helyszolgaltás nincs bekapcsolva ezért nem tudom hogy megtalálja-e a legközelebbi kocsmát naptárt mingyárt kipróbálom
(bakker sokat teveszt, es a "mingyart"-ot is a program irta be olyan szepen)
Mas: a terkepreszek offline mentese itthon elvileg nem elerheto, gyakorlatilag megoldhato, de ugy nezem nem teljes reszletesseggel...ezt meg probalgatom.
-
lmisi
senior tag
válasz
Peddy789 #740 üzenetére
Néhány napja szerepel a hírekben a magyar nyelvű guglis hangfelismerés megjelenése.
Nekem konkrétan megy a defy-on.
Regisztrálhatsz swipe betara ott is van magyar hangfelismerés, talán még jobb is mint guglis.
Sőt indexes cikk emliti is nexus7-en a magyar hang felismerést.
Minden androidos eszközön 2.2-től megy a magyar hangfelismerés. -
eami
veterán
válasz
Peddy789 #740 üzenetére
szerintem már többször is leírták itt, hogy sajnos amire ideér addigra ennyibe kerül. Talán egy dolgot nem említett még senki, ha jól hiszem akkor erre a 8GBos háttérre is kell jogdíjat fizetni, ami ugyan nem tudom mennyi, de bizonyára az is dob az áron....
amúgy meg, mint ahogy pár hozzászólással korábban meg lett állapítva, meg lehet rendelni külföldről...
#731: SE MBW-150 ME
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged