- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
No ezt nem tudom pontosan, mert nekem ugyan onnan hozták, de nem voltam ott.
Tesco-nál UK-ban érvényes törvények vannak, így ha ott is van 3 napos visszavételi kötelezettség, akkor oda a legérdemesebb visszavinni, és cserét kérni amennyien hiba van, de erről kérdezd meg ott akár az ASUS szervizt is, és majd megmondják mi a helyzet.(#1921) z0d1AK:
Korrekt összefoglalás.
Nekem általában (bármelyik tesztnél nem csak ami nálatok van) hiányzik egy kiegészítés ami mondjuk hardcore felhasználók részére ami az egyéb lehetőségeket (a nexus 7-nél pl. tablet mód, stickmount-tal usb tárhely csatlakoztatása, játékvezérlők csatlakoztatási lehetősége...stb) írja le.
Ezek közül persze nem minden számít rendeltetésszerű használatnak, ezért lehet, hogy azt nem szabad leírni normál tesztben... de akkor is hiányzik nekem.(#1926) Faresz29:
Várj.
Arra legalább 2 év garid lesz, és ha áfát vissza tudod kapni, akkor szinte drágább sem lesz mint máshonnan, de a plusz 5-6 ezer Ft megéri a többlet garit, valamint nem kell érte rohangálni, csak várni kell mág rá...és lehet, hogy lesz 90ezernél jobb áron is valami áruházi akcióban pl. -
agabe
addikt
Az egy évet már írták...viszont ha kettő tabletet veszel egyszerre, akkor egy kóddal csak egyszer 20 fontot kapsz jóváírásként azaz 378 font lesz a végső ár...ha még olcsóbban szeretnéd, akkor két külön vásárlással veszed meg őket, és veszel hozzá gombelemet, úgy 361 fontból kijön a két gép....darabja 64ezer Ft (pillanatnyi árfolyamon) nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest