- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt aláírom. Nem pontos és nem gyors. Viszont voltak gps tweak-ek, még ha csak kicsit is segítettek. Aki viszont a telefon ennek funkcióját ritkán vagy csak korlátozottan használja, az akár a mai napig elégedett lehet vele. Lassan azonban az egy mag és fél giga RAM már cserés lesz.
-
agabe
addikt
Sajnos epp elpakoktam a memkarit valahova a fenykepezobol, ezert csak ilyen satnya kepek vannak, de a lenyeg latszik...az uveglap sikban van a szelevel:
[link]sot a szelen korbe a keret (legalabbis nalam...de egyenletesen mindenhol, es eszrevenni is csak ugy lehet ahogy most direkt nezegettem...tapogatva szinte sikban levonek erzodik) egy szazad millimetert feljebb is van (nem olyan szepen lekerekitett az uveg mint az s3-as....azt tenyleg meg jobb erzes fogdosni, de n7-tel sincs semmi problema)
[link]
[link]Ahogy a tobbiek is mondtak, ha barmennyire kiall, akkor valami nem jo, vinni kell vissza cserebe.
-
Champipi
aktív tag
A mondanivalóm átjött? Megértetted?
Akkor beszélgessünk arról, hogy mit nevezünk kommunikációnak, és mi a szerepe a helyesírásnak! Az, hogy megértsd amit kommunikálni akarok. Megértetted, így én elértem a célom. Neked van csak bajod, mert a belédnevelt szabályokat szolgai módon és nem praktikusan értelmezed!
-
lmisi
senior tag
Akkori inkább már az elődje a Galaxi tap 7 plus.
70-ért vehető, mindenben üti a tab2- 7.0-t, hiába ő a régebbi.
Tegnap elött raktam rá hivatalos 4.0.4-t igaz odinnal. A játékok hasítanak rajta, egy 7 colossal tényleg lehet játszani, ha valaki kipróbálja el is felejti a telefonon való fps kínlódást.A posthoz annyit hogy azért a tegra3 odaver, ha +20 dollárértt kapnál nexus7-hez microsd-t és hátlapi kamerát tényleg ütne mindent. Érzésre ha kijön a kindle újjabb verziója hirtelen lesz egy ilyen mondjuk nexus8 néven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest