- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
-
klasszsrac
tag
válasz
szunyi777 #20518 üzenetére
Tedd fel neki a git-re. Mahdi github
Annak idején mikor elkezdtem fordítani, ott hozzáadtam és benne volt utána. Ezért magyar a nagy része alapból. -
zho-lee
addikt
válasz
szunyi777 #20518 üzenetére
Köszi a többiek nevében is, bocsi a "donate gondokért" ma szimplán időm nem volt rá
Figyu, van egy szellemesebb romocska az xda kuszaságában, szinte u.a., mint a magdi, de... az s3-nál megszokott bővebb/rugalmasabb beállításokkal, igazi aosb/p...stb romocska.
Vállalsz plusz munkát.. -
zho-lee
addikt
válasz
szunyi777 #20075 üzenetére
Én meg csináltam az sd-re (belső tárhely
) egy "ment" nevű mappát.
Mindent, amit a system-ből törlök, legyen az apk, vagy épp hang, áthelyezem oda a root explorerrel.
Igaz, hátha kell.Pl: a c-romban volt sms.apk gyári. A magdi romban csak hangouts van.
Simán bemásoltam a system-be, még permissiont is elfelejtettem állítgatni, de fut az sms, fc, vagy más probléma nélkül.ezért jó elrakni később hátha jó lesz valamire.
-
bzs73
őstag
válasz
szunyi777 #19717 üzenetére
mondjuk érthető, népszerű nagyon az s3, és hát el is van látva rendesen romokkal. s3-ról s4-re nem is éri meg váltani, az biztos. én mondjuk egyenlőre nagyon nem bántam meg hogy nexus 5-re váltottam, nagyon jó. amit meg írtál, sd bővíthetőség, azt meg meg lehet oldani.
mondjuk erre a Micro SD kártyaolvasó-ra kíváncsi lennék. Próbálta már valaki? Nem mintha nem volna elég a 26gb, ami használható a 32-ből, de néha lehet jól jönne, főleg hogy nem is drága elvileg. -
zho-lee
addikt
válasz
szunyi777 #17572 üzenetére
Üdv a fedélzeten!!
Köszönöm nagybecsű munkádat, a beállítások 100% magyar nyelvűek lettek.
A leírt módszerrel tettem fel a zip-et, majd restart, ésTelepítés után stabilan, megbízhatóan működik, nincs az induláskor előfordul(ható) FC sem.
Illetve egy volt, de az user error volt, az omniswitch nálam jegelve van, és rábökve mi mást tudna tenni, kilép a beállítások.apkAki a c-romot használja, annak ajánlom, egy pillanat alatt fenn van, és ha nem perfekt angol, akkor nagy segítség!
Részemről nagy köszönet az önzetlen munkáért!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest