Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
én a play-es garimmal főleg leszarom, viszont most már érdekelne, hogy ez valódi probléma vagy csak képzelt dolog. bár ha a b-telnél eddig elmentek és az lg se tagad, akkor kezdek hinni benne.
én telóm novemberi, tudatlan vak emberként semmi bajom a kijelzővel, kivéve hogy oldalról nézve (főleg sötétben és korábban motorola amoled-hez szokott emberként) ocsmány bevilágítása van a széleken. a hangszórója bénácska még, de minden más részletét imádom. ez van, semmi sem tökéletes.
-
Edge
veterán
az a helyzet hogy tudtuk, mivel ez nem új keletű a topikban, eddig kb kétszer jött fel a téma, gyak. ugyanazokat a hozzászólásokat generálja a dolog:
1.én látom zavar
2.nem látom + mittomén mit kell nézni de ha van is leszarom és nem zavar
3.van de leszarom
4.úristen sárga, gariba cserélik?
5.de jó nekem fehér... pár hozzászólással később: egy kettébe pisilt hóemberhez képest mégis sárga jajj nekem.megmondom őszintén én a 2.-es pontot képviselem

szóval ez van

lecs@: cserélünk? de csak a kijelzőt

-
Rendeltem Kínából csomó fóliát! Mire megjött, már eladtam a Nexus 5 telefonomat... Így aki szeretne ingyen fóliát hát jöjjön érte a XIII. kerületbe. Címet adok privátban! Egy ember csak egyet kap a készlet erejéig!
Csokit, energiaitalt elfogadok, de nem sértődök meg ha nem hoztál! 
-
Trol
tag
Sajnálom, ha most sok embert felpiszkáltam ezzel a sárga kijelző dologgal, de jó ha tudjátok.

Egyébként időközben hívott a B-Tel, akik berendeltek egy másik telefont, aminek ugyanolyan sárga a kijelzője mint az előzőé. Azt mondta a srác, hogy beszélt az LG-vel is, és valószínűleg egy egész széria ilyen most a januári gyártásból, érdemes várni vele. Bízom benne, hogy a DiTech-nél nem ilyet fogok kapni, nem akarok potyára menni.
-
mmarta
senior tag
A sárgulási téma Xperia S telón jogos volt. Ha felmelegedett 40 fok fölé, akkor a kijelző szélén valóban megjelentek sárga foltok. Én is belefutottam. Elég sokáig nem jött elő. Úgy néztem össze, hogy a pc-n csináltam egy üres fehér, kék és zöld rajzot, amit rátettem a telóra, majd amikor játszottam és éreztem jó meleg a háta, megnéztem a készített képeket. Így jöttem rá, hogy az enyém is sárgul. 40 fok alatt nem látszott. Kb egy hétig szórakoztam vele aztán már folyamatosan is ott volt a sárgaság. Ekkor ment cserére.
Itt ahogy látom nem kell melegedjen, ha hibás akkor sárgás a fehér. Nekem fehér, összenéztem a monitorral
és a fehér képpel. -
Edge
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nekem remélem senki nem fogja megmutatni milyennek kell lennie mert a jelenlegivel maximálisan elégedett vagyok, de ha kiderülne hogy én nekem tetszik az ami igazából nem kéne, tuti hogy zavarna. Így direkt nem nézem meg a linkelt képeket pl.

-
Trol
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Apumnak is nexusa van a német playről lett véve, egymás mellé rakva a kettőt, tényleg ocsmány volt. Mikor visszavittem, nagyon nem is kérdeztek semmit, egyből visszaadták a pénzt, mintha tudnák hogy van egy ilyen széria?
Lényeg a lényeg, szombaton irány Bécsújhely, DiTech... -
Muffi
aktív tag
Az enyem 2014 januari, de hala istennek egyaltalan nem sargas a kijelzo. A feher az nekem teljesen feher

-
törölt tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Fentebb Trol linkelt egy oldalt, na arra gondolnak

-
mrdavid
aktív tag
és ha sárgás akkor azt garanciába cserélik v vacakolnak?
-
bernyo
csendes tag
Nekem múlt hét kedden jött meg a telefon (telenortól, két év alatt összesen 113.5 ezerbe fog kerülni, habár a 20. hónaptól lehet új szerződést kötni, és akkor pont lemehet ez az ár 100 ezer alá). Alig melegszik (sokkal kevésbé mint egy Sony Xperia Z1).
Az lenne a kérdésem, hogy valaki már szedett le öntapadós skin-t nexus5-ről?
Egy dbrand-en gondolkozom, csak attól félek, hogy nem tudom majd leszedni, ha mégse tetszik.... -
MPite
tag
Jelenleg Vodás vagyok, de március elején a Telenornál veszek majd legkisebb csomagban 100 ezerért egy N5-öt. Kíváncsi voltam, hogy a Vodánál ennyi pénzért milyen telefont kapnék kártyásan, és egy-két dolgon megakadt a szemem és azóta sem tértem magamhoz: Samsung Galaxy S4 201 ezer forint, iPhone 4s 206 ezer forint!! Elmebetegek ezek....
-
Trol
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
[link] Itt megnézheted mire gondolok. Egyszerűen csúnya volt...
-
gulb
őstag
Marcius kozepetol uj PTK -lesz amiben 2ev gart kell adni minden ilyen hasznalati cikkre
hurra vegre lehet EU tagok leszunk ezen a teruleten is.
JAHH de ha ceg kent veszi az ember akkor nem
))) -
beverly
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
A fehér szinek.mert ugyevan hideg fehér meg meleg fehér.elméletilegez a meleg fehérre hssonlít szerintem!
-
leslien
nagyúr
Osztrák MM 349eur kiváncsi leszek meddig lesz így

-
-
mrdavid
aktív tag
válasz
leslien
üzenetére
még nem döntöttem el, de spanom párja kint dolgozik ausztirába, tudna hozni
a telefon már telenorba berendeltem ( xperia z1 compact) , de bármikor le lehet mondaninem tudom, most h láttam élőbe nexus 5 nagyott tetszett, nyilván eddig is nexusom volt, szóval neház
viszont a xperia nagyon kompakt, nagyon tetszik, minőségi, és a feketével nincsen flash bleed,nehéz döntés,
ha lett volna nexus 5 telenornál flottába, akkor már rég megvettem volna
-
mmarta
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Ez nem kezdőrészlet, ez a teljes ára.
Nincs telefon részlet, kifizetem és letudva a teló.All in M csomag 2 év hűség, ezért korlátlan beszélgetés 20-assal, 180 perc ingyen beszélgetés más hálózatba , 500MB internet adat, ez összesen 7500 Ft.
Nekem ez így megéri. Kártyásként is havi 5ezret feltoltam, kaptam 80Mb netet, kapcsolási díj+36Ft percdíj.Hidd el jó ez így

-
mrdavid
aktív tag
köszönöm a válaszokat
milyen gyártású nexus 5a jó? v mindegy h melyiket veszem?
melyiket javasoljátok -
törölt tag
ha videót veszek fel, 1,67 gigánál miért állítja le méretkorlát miatt?
hol lehet ezt a korlátot törölni? -
leslien
nagyúr
Ditech-nél 349€ 2 éves magyaroszági garival megrendeléstől van 4 v 5 nap amig átt lehet venni. akik akarnak venni azok most rendeljenek
és dobják össze a zizint azt go wien
-
leslien
nagyúr
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valami jó Headsetet a Nexus 5-höz? Zene hallgatásra, film nézésre és telefonálásra lenne a legtöbbet használva. Ésszerű kereteken belül (5-10k). Köszönöm!
-
Lecs@
addikt
Felraktam du épp. DPI - t visszalőttem 480 ra, minden okésan fut rajta. Csak kíváncsi voltam rá. Azt hittem sokkal több beállítási lehetőség van rajta. Amúgy tuti jó. Egyenlőre r1 maradt.
PA béta 6 r2 is kijött, és Purity , Mahdi Rom , AOKP , Rastakat mind r2. Jó az új r2 amúgy amint látom ( KVT49L ) . Lesz választék . Én egy ideje Trexen vagyok

-
Land
veterán
Kijött a SlimKat 3.0 Stable verzió!
-
Lecs@
addikt
válasz
tariattila
üzenetére

-
sajby
senior tag
Magyar MMben mennyi garit adnak rá?MErt pl Edigitálnál 1év.
-
mmarta
senior tag
Én is vettem Telenortól, holnap érkezik. A SEricsson T65 óta független vagyok, most lekötöttem magam a teló kedvéért. 86ezerért+2 év előfizu. Eddig a sufni gsm-eket gazdagítottam, most a telenort

Nagyon várom már. -
Draken
őstag
Kérdés, érdemes-e ott venni, mivel ad többet az a garancia mint a partnero-s mondjuk..?!
-
válasz
Frenky89
üzenetére
Lényegtelen, a számla megléte a fontos, nem nézik milyen név van rajta.

(#8421) HREH
Nem a N5-öt, de mást már vettem tőlük. Elég megbízhatóak, nem terhelik be egyből az összeget, csak ha összekészítették a csomagot. A szállítás ott van a honlapon, a szállítási idő attól függ milyet választasz.
Egyébként teljesen korrektek, egy fülest vettem tőlük kb 7k volt, de nem igazán vállt be nekem, visszaküldtem, és visszaadták a pénzt, még a szállítási költséget is, egyedül a visszapostázást kellett nekem fizetni. Szóval rendesek. -
HREH
senior tag
Sziasztok!
Aki Expansysról vette a telót, leírná nekem, hogy miként zajlik a rendelés ill. a kiszállítás menete?
(mennyi idő a futár, bankkártya adatokat biztonságos-e megadni, korrektek-e stb.)
Minden egyéb infó érdekel ezzel kapcsolatban
Köszi! -
mrdavid
aktív tag
válasz
kicsisanyi
üzenetére
Nekem annyit mondtak h egyelőre nem tervezik, fél infó h március...de szerintem nem lesz...
-
mindemo
csendes tag
válasz
kicsisanyi
üzenetére
nem lesz, azt mondják
-
mrdavid
aktív tag
Árkád MMben megfogdostam a telefont, fehéret, nagyon jó az anyaga,
Ára 149 000
És ami legszebb Vodafone elofizettessel olcsóbban tudod megvenni... Ne kérdezzétek h van, odavan a telefon árához rakvaBerendeltem egy xperia z1 compactot, mert nem bírtam várni, de így h előre láttam, imadat fogott el, nem tudom mi legyen :-)
-
huan
őstag
Sziasztok!
Melyik a legegyszerűbb és magyar hívás és sms-blokkoló? -
Trol
tag
sziasztok!
Ma megvettem a 16 gigás szépséget. Olvastam sok helyen erről a kijelző sárgás színről, hogy sokaknál előfordult. Tartok tőle, hogy az enyém is így érkezett, de az a baj, hogy lehet, hogy csak beképzelem a dolgot, mert még élőben nem láttam ilyen kijelzőt. Kérdés az lenne, hogy a vásárlás után hány napig kötelesek cserélni a telefont ha visszaviszem?
-
Edge
veterán
Ugyan érkezőben van egy brando tok de a nemrég idepostolt dbrand skin eléggé megtetszett így utánanéztem a dolgoknak és rendeltem egy slickwrap skin-t:
Nexus 5 Brushed Onyx Skins
Sok teszt átrágása után dötöttem slickwrap mellett, mert úgynézki slickwrap-nek jobbak a kivágásai mint dbrand-nek, a jackdugónál pl. Am. ugyanazt a 3M DI-NOC anyagot használják.HA bárki akarna venni akkor lehet használni a következő kupon kódot:
N5 -ez egy XDA member kód és ad 30% kedvezményt. Poén benne hogy nem is ellenőrzi, hogy XDA tag vagy-e vagy sem. -
Algotis
addikt
válasz
beloadjoker
üzenetére
Persze, csak nem tudom mennyire lehet minosegi a cucc.

-
beloadjoker
őstag
szerintetek ez érhet valamit ?

-
beloadjoker
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
köszi
-
zsirfecske
addikt
válasz
beloadjoker
üzenetére
hammerhead
-
beloadjoker
őstag
Hali!
a nexus 4 neve mako vagy mi, ennek mi a neve ?
-
hun-man
tag
Üdv!
MediaMarkt-ban lehet nexus5 öt cégre venni?
Ha igen, akkor ez hogyan történik? Nem kell áfát fizetni? -
sir fg
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Igen, a Tasker jó ilyen célokra. Már korábban megvettem, az elözö telefonomon használtam, ezen (egyelöre) még nem. Az a használat, amit leírtál, ennél a telefonnál még jobban müködhet, hiszen pont az elöbbi beállítás miatt nem csak a cellainformációt, hanem a wifit is használja helymeghatározásra, még akkor is, ha a wifi ki van kapcsolva. Azaz hazaérkezve pontosabban történhet a bekapcsolás. Mondjuk ez attól függ, milyen gyakran szkenneli a wifi hálózatokat.
Én egyébként leginkább a 2G only / 2G/3G mód automatikus kapcsolgatására használtam. Ha be van kapcsolva a képernyö + mobilhálózat, de a wifi ki van kapcsolva, akkor váltott 3G hálóra.@tybsen: A francba, ezek szerint most szombaton buktam 40 eurót...

Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csokit, energiaitalt elfogadok, de nem sértődök meg ha nem hoztál!

)))
Nincs telefon részlet, kifizetem és letudva a teló.
720p-ben 22percnél leáll
ez elég kellemetlen mert ha nem veszem észre egy csomó rész kimarad.