Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz
pepepapadk21
üzenetére
Img letolt.
Fastbootba ránt az eszköz. (Vol down + power on)
./flash-all.sh (vagy amilyen OS van a gépen)
Én ezt tenném. -
GrooveHero
addikt
válasz
pepepapadk21
üzenetére
A felhelyezés pofon egyszerű, legalábbis az alábbi videó ezt tükrözi.
Itt pedig rengeteg mindent írnak róla, többnyire csupa jó dolgot, ki tudja ebből mennyi igaz. De ha igaz, tényleg nem lehet rossz cucc. Karcálló, meg újlenyomat mentes, meg könnyen felhelyezhető, meg ugyanolyan jól érzékelhető a tapintás a telefonon, stb.
-
Izzé
őstag
válasz
pepepapadk21
üzenetére
Persze, fóliától 100x könnyebb, vannak útmutató videók a felrakáshoz. Szépen illeszkedik a telóra, talán 0,5mm-el lehetne szélesebb is, bár ez igazából csak azoknak számít akik nem használnak tokot. Újlenyomatot nem gyűjti jobban a kijelzőnél, extra vékony, nagyon minőségi cucc, olyan mintha nem is lenne a telón.

-
GrooveHero
addikt
válasz
pepepapadk21
üzenetére
Edge kolléga vásárolt egy Brando tempered glass cuccot és szerintem én is fogok. Elvileg nem kellene védeni a GG-t plusz üveggel, de én erre szoktam mondani, hogy láttam már éjjeliőrt nappal meghalni.
Szóval ki tudja, az ördög nem alszik. Az +0.2mm nem számít, szinte meg sem látszik rajta. Én mindenképp beruházok egyre. Mondjuk még várom Edge véleményét a cuccról. -
mrdavid
aktív tag
válasz
pepepapadk21
üzenetére
jó lenne, talán idővel lesz
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szóval ki tudja, az ördög nem alszik. Az +0.2mm nem számít, szinte meg sem látszik rajta. Én mindenképp beruházok egyre. Mondjuk még várom Edge véleményét a cuccról.