-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Hol lehet eredetit rendelni? Elindult már a "tömeg"gyártás? Nem követtem a sorsukat..csak odáig tudtam, hogy a "szponzorok" kapják az első darabokat...
Clone-al meg úgy voltam, hogy reggel a pékségben sütire többet hagytam ott mint amit most a 2db-ért fizettem...Ha nagyon sz@r, majd elajándékozom vmelyik "jófej" havernak...hagy sz*pjon vele -
Sajtqukac
tag
Pont ezért próbálkozunk ott mert már nem egyszer tapasztaltuk hogy más a bánásmód az ügyfelek felé ilyen helyzetben mint itthon...
Konkrétan példa: Egy nem épp olcsó Sennheiser füles szilikon dugói nem jó méretűek voltak (Nem univerzális a fülem) és lehetett csináltatni speciális méretre készültet kb 150Eurós árban (A füles efölött volt jóval). Amikor felvetettük a magyar cégnek, hogy azért illene ilyenkor valamit csinálniuk hisz a fülest ilyen állapotban nem lehet használni, a dobozra meg az volt írva hogy "Minden fülmérethez". Ők erre kiakadtak hogy hogy képzeljük és hogy biztos csak szórakozunk velük... Ekkor fordultunk az osztrák sennheiserhez akik meglepő módon, minden féle kínlódás nélkül át vállalták a költségeket.
Szóval csak azt tudom ajánlani, hogy ha itthon az LG vagy valamelyik cég kekeckedik, egy próbát megér a szomszédokhoz fordulni. -
huan
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest