Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
Nemtudja valaki mitol van az hogy nemtudok dalvikrol atkapcsolni art-ra?
Mikor alap volt a telefon akkor ment de a titanium backup nem mukodott art alatt igy vissza tettem dalvikra.
Miutan minden a helyere kerult (s3 rol mentve) szoval miutan minden visszakerult megprobaltam art-ra allitani majd reboot de nem csinal semmit a telefon csak siman ujra indul.
probaltam leszedni a TB-ot hatha majd a dalvik csche-t toroltem az seem segitett.
Talalkozott mar ma's is hasonloval? -
trance89
őstag
ez is kb annyira eredeti mint a pár napja linkelt olcsó spigen neo hybrid
az eredeti kizárólag play-ről rendelhető 35 dolcsiért -
hun-man
tag
van aki ilyet használ?
[link] -
Muffi
aktív tag
Helo.
Ilyen szovegfelismerot le lehet valahonnan tolteni? Mint anno samsungnal hogy fbrol, gmailrol tanult.. -
tankraid
aktív tag
Melyik az a launcher ami a legkevesbe szivja az aksit?
-
Gedeon31
addikt
A Telenornál csak előfizetéssel lehet most megvásárolni ezt a telefont. Jól emlékszem a Nexus 4-et árulták praktikum csomagban is . Szerintetek a Nexus 5 csak előfizetéssel lesz elérhető továbbra is?
-
Lecs@
addikt
válasz
beloadjoker
üzenetére
Én is már jártam így. És egy hosszú power gombos " restart " is megoldotta. Próbáltam biztos megoldást írni neked. Egy biztos mentés nagyon nagyon hasznos dolog !

-
beloadjoker
őstag
Áh nincs kedvem hozzá, ink pen formáz fat32-re rámásol paranoid rom kernel meg gapps és megpróbálom úgy, az a gond hogy nincs mentésem, és nincs kedvem most letölteni egy komplett gyári romot :/ sokáig is tartana.
persze köszi a helpet ha nem jön össze amit kigondoltam akkor az lesz
közben ráengedtem egy format datát szóval nincs rajta semmi de persze twrp megvan
-
Lecs@
addikt
válasz
beloadjoker
üzenetére
Nexus Root Toolkit - el küld rá pc - rőll egy megfelelő kernelt. Vagy egy Backupot.
-
beloadjoker
őstag
Hali!
romolgattam próbáltam egy kernelt elfogadtatni egy rommal, de nem ment
most nem bootol be a teló googlenél megáll, ami nem gond csak twrp lejelszavazta magát
nem tudja valaki hogy mi a default jelszó ? -
Muffi
aktív tag
Hali!

Egy kerdes. Ha most dalvicon vagyok es van gravity boxom es atvaltok ARTra akkor mukodik a Gravitybox? Vagy else indul? -
P3Dr0
senior tag
Sziasztok! csatlakoznek a klubbhoz.
Megvettem ma a telefont ezzel lezarva a samsung vonalat.....
Mindent megcsinaltam az elso leiras alapjan, Bootloader unlock, ROOT...stb.
Picit halknak tunt a mobil de feltettem egy file-t az XDA-rol amitol hangosabb lett de valahogy torzabb is a hangja. Letezik valami jo megoldas a hangszorok hangminosegenek javitasara? (esetleg valami eq. vagy ilyesmi)
Masik kerdesem,hogy a virtualis gepet dalvikrol art-ra tettem. Ennek van valami ertelme esetleg elonye? -
beloadjoker
őstag
Hali!
előbb kernelt vagy romot érdemes feldobini ?
előbb feldobtam aosb romot majd gappsot majd kernelt és most kernel után google feliratnál megállt :/ ahh nincs már kedvem újrakezdeni, na de m1 ..
és aosb-hez melyik kell ?
standard (aroma installer, recommended):
ElementalX-N5-0.26express (no aroma installer, all default options):
ElementalX-N5-0.26-express -
kovadika
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Home screen. A 4. kep mar az alkalmazas tar. Nova + lumos. Az appokat en rendeztem a jobb oldalra.
-
Frenky89
addikt
Stock-on lehet valahogy módosítani quick settings panelen lévő dolgokat?
-
TOZ
addikt
válasz
Tomace91
üzenetére
Ustation nevű eladótól vettem. 11.99 free shipping volt.
Víz nem kell, adnak hozzá törlő kendőt (nedves, száraz), antisztatikus fóliát (szösztelenítés), és sima pamut törlő kendőt is, meg felrakas segítő matrica cuccot. Komplett csomag. Nekem nagyon szépen sikerült felrakni. Xdan van topic, érdemes atfutni. -
Akos93
tag
Azert, azt ne felejtsuk el, hogy nem te vagy a telefonodert, hanem a telefon van erted :-)
-
trance89
őstag
miért ne létezne? a te dolgod hogy tokkal vagy anélkül használod
viszont ha tok nélkül egyszer leejted akkor ne csodálkozz ha szép pókhálós lesz a kijelző
egy spigen neo hybrid vagy google bumper pedig az oldalain ki van magasítva így ha kijelzővel lefele teszed az asztalra sem történik semmi, nem tudod összekarcolni mert 1mm-re van a felülettől
szóval fontos a bumper, ilyen összevissza nyitogatós bőr stb tokot pedig használjanak az üzletemberek vagy akiknek az a fontos hogy szép legyen nem pedig a legtöbb védelmet nyújtsa
a fóliákat pedig baromságoknak tartom, soha nem használtam, egy normális bumper mellett mint pl a spigen-ek csak felesleges pénzkidobás
jók a becsúsztatós bőr tokok is de a bumperben jobban bízom, van is egy krusell luna 4xl-em amit még a telefonnal vettem, szép is jó is csak hatalmas vele a telefon így váltottam inkább bumperre -
( V )
veterán
sok baj tényleg nem lehet a telefonnal ha folyton a tokokról van szó!

amúgy nem tudom minek ennyit rugózni rajta, én az öreg SGS-t kezdettől fogva a gyári bőrtasakjában tartom és lassan 3 év után is úgy néz ki mint új korában, se karc se semmi, pedig fólia sincs rajta.
-
mrdavid
aktív tag
kicsit más
ma beszéltem generalli biztosítóval telefon biztosítás miatt
nexus 5 re 10e ft egy évre a biztosítás, függetlenül, hogy itthon vettük a telefont v sem
ha a számla megvan minden ok
mindenre szól, csak lopásra nem,de ha te ejted le akkor is javítattják, cserélikigaz kicsit drága, de ha valakinek megéri...
én elgondolkoztam rajta, de majd meglátjuk -
Tomace91
senior tag
Szabad megkérdezni, hogy te melyiket vetted e-bayről? Neked is Nillkin tokod van, ha jól emlékszem, azzal is passzolnak megfelelően? Felrakás nehéz volt? Kellett hozzá valami, vagy úgy kell mintha fólia lenne? Víz sem kellett?
Ezek vajon eredetik?
[Link]
[Link]
[Link]
(#8835) Lecs@: Linaro kernellel használod ezt is?

-
TOZ
addikt
válasz
Frenky89
üzenetére
Én nem találtam még. De olyan áron van a cucc, hogy nem igen van értelme hamisítványt árulni.
Sok Nillkin cuccom van/volt /lesz sosem volt hamis, vagy ha az volt, akkor jobb volt, mint az eredeti. :-DNillkin Glass verdikt : szerintem ez kurvajo cucc. Nagyon elégedett vagyok vele.
-
hun-man
tag
A készülék milyen sim kártyát használ? Ha mikro simet, akkor azt hogy lehet kisebbre vágni? Mennyiért vállalják a cégek?
-
Edge
veterán
Sakcok, már lehet regizni Nexus 5-öt LG magyar oldalán.
Hogy mire jó azt nemtudom, vmi gari meghosszabbítást reméltem tőle de semmi ilyesmit nem írnak, csak lesz egy fiókod és ott a regizett N5 és ennyi.
Azért sztem érdemes regizni kitudja mire lesz még jó. -
Frenky89
addikt
Nillkin is van hivatalosan eBay-en, vagy Amazon-on, mint a Spigen?
-
Szabo_0
csendes tag
Igen ez az üzenet volt. Akkor jó. zseblámpára véletlenül rányomtam még reggel úgyhogy ő volt a tettes. 10 korbácsütést neki!
Igen azt tudom hogy lent van de láttam olyan képet ahol felül fehér a hangszóró. -
Szabo_0
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem hozzátok.
Az első az volna, hogy a ti nexus-otok is olyan szép mint az enyém?
A következő egy furcsaság. Ma nem tudta elindítani a kamerát a készülék. Újraindítás után jó lett, de érdekelne hogy mi történhetett persze csak ha nem én vagyok az első akit érintett ilyen probléma.
Az utolsó pedig hogy a fenti kis hangszóró az működik állapotjelző ledként is vagy csak rosszul látok? -
Trol
tag
Jajj gyerekek, holnap reggel indulok a DiTech-be a nexusért, már tűkön ülök, nem bíírommm....

-
beloadjoker
őstag
válasz
agressor12
üzenetére
Hát ő bocsi de nekem nem ez a tapasztalat másfél éves sgs3 AOSB rommal és boffla kernellel bővent ment egy napot nálam most ez a teló friss aksival mert ugye ez új, estig bírja max ha nem netezek sokat :/ s3 csak nettel tovább bírta, ha injusticeozok akkor s3 kb 3 órát bírt kíváncsi leszek egy mennyit bír majd ki ..
egyébként paranoid romról mi a vélemény ? ja és ElementalX kernel megy mellé. valaki próbálta már ezt az összeállítást, ha igen mit tud mondani róla ?
-
zsirfecske
veterán
válasz
bucsupeti
üzenetére
a keep-et nemtom, vmi bug lehet mert rengeteg. a tasker azért volt ennyi mert órákig nyomkodtam. én csak miatta root-oltam és még finomítom a beállításokat.
a TASKER nálam jelenleg az alábbiakat csinálja automatikusan:
- éjszakára repülő módba teszi a telót ha a kijelző ki van kapcsolva (ide kéne még valami feltétel, hogy elhúzódó kocsmázásban pl. ne tegye)
- küld egy e-mailt az asszonynak ha elindultam melóból nap végén
- ha megbízható wifin vagyok, deaktiválja a pattern lock-ot az első feloldás után, így nem kell pl. otthon a feloldással tökölődnöm, de máshol védve van a telófentiekhez kell a secure settings és email me pro plugin, de nagyon baba dolgokra lehet így beállítani a telefont.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
A keep miért visz ilyen sokat? Illetve a Tasker mit csinál? A Tasker részleteire kiváncsi vagyok. Csinálnál egy képet róla? (mennyi időt ment)
-
huan
őstag
Sziasztok!
A WhatsApp-ot lehet sms-írásra használni? -
Trol
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Azért, hogy azt is tönkretegyék ami jó...
-
horvathkrisz
addikt
Bmeg! Megvette a feszbuk a whatsappot 19 milliard $-ert!

A whatsappnal osszesen 50-60 ember dolgozik.Szerintetek miert fizettek ennyit a cukkerbergerzsidóék erre a szoftverre?
-
Dzsuri89
őstag
Mivel nekem tegnap volt ilyen először és azóta nem tapasztaltam, így nem tudom, hogy visszatér-e a dolog.
8801 mrdavid:
Én is néztem már Google-ben és páran írtak ezt a hibát. Nem telepítettem fel mostanában semmi új appot, csak a frissítéseket végeztem el. Mindig bezárom az appokat, mielőtt lezárom a képernyőt, úgyhogy azért is fura. Csodálkoztam is tegnap, hogy ezt a hibát eddig senki nem tapasztalta nyomott hagyva a fórumban közületek. -
mrdavid
aktív tag
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Olvasgattam más fórumon és sokan írják h más alternatív fényképező v kép kezelő okozhatta, írtak h legtöbb esetben instagram... Nem tudom te miket használsz de én ezeket néznem meg előbb
Plusz ha használod a kamerát vagy a profit amit kamerához használsz, zárd be utána, ne fusson a háttérbe
Én így ezeket láttam kb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amugy ha ARTra akarok valtani akkor hogyan kell letorolni a gravity boxot? Nem mintha akarnam de jobb elore megtudni

írj majd véleményt hosszabb távú használat után. Én még nem tudtam piszkálni a telót, mert elvagyok havazva rendesen. Ha minden jól megy (remélem nem kiabálom el) akkor vasárnap lesz rá időm

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)