Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Egyelőre marad a sima pixel XL, az idei évet kihagyom, majd talán jövőre, vagy utána, a pixel 3, vagy 4. Tabletről mondjuk elfogadnék egy gyári droidosat, de a Galaxy Tab s 10.5 lte marad, mert jobb alternatíva méretben, kijelző minőségben és képarányban úgyse nem van. A kis nexus 5 meg jövő héten megy szerelőhöz, kap egy új akksit és usb csatit is.

-
-
Lacics25
aktív tag
válasz
gyulavezir
üzenetére
Szia!
Szinte biztos, hogy az érintkezők kezdik feladni a küzdelmet.
Ezt teheted vele:[link]
Értelemszerűen nem a GPS érintkezőit,de az eljárás ugyan az. Ellenben ha már eljutsz idáig, azt is érdemes kicsit "tuningolni".
Nekem bejött. -
goccer
aktív tag
Nektek mennyi a minimum aksi feszültség ha 1% körülire merítitek a telefont?
-
válasz
gyulavezir
üzenetére
Nekem is Nillkin Magic Disk II van, jelenleg is ezzel töltöm, imádom.
Nem esett le mostanában a telefon?
Nyomkodd meg a hátlap közepét, mert ha ott nincs a helyén az érzékelő, akkor produkálhat ilyen hibát! -
csipuka
senior tag
válasz
gyulavezir
üzenetére
Elmozdult a csatlakozas.
Beszart a tolto.
Esetleg nincs aram.
Probald ki masik toltovel vagy teloval, hogy ki lehessen deriteni mellik.
Meg a kismegszakitora is nezzel ra
-
gyulavezir
aktív tag
Tapasztalta már valaki, hogy a vezeték nélküli töltés nem mindig kapcsol be, amikor a töltőre rakja, illetve egy idő után (most perpillanat 43%-nál) egyszerűen leáll???
Nem ócska töltőm van, Nillkint használok, már egy éve, eddig minden faszányosan ment, most meg rakosgatom jobbra-balra, kicsit feljebb, lejjebb, csak nem akar tölteni... :-(
Emmitővan???

-
( V )
veterán
nem tudom ki jár hasonló cipőben, de az új OTP smart bank alkalmazás már nem enged csatlakozni rootolt telóval. Viszont! ha jól emlékszem van vmi Xposed modul ami pont az ilyen csalafintaságra van kitalálva hogy ki tudja kerülni - használt már vki ilyet?
-
Molylepkeee
csendes tag
válasz
Molylepkeee
üzenetére
Feltelepítettem a Wakelock Detector-t, azt írta, hogy toronymagasan a KinScreen ébresztette fel legtöbbször a képernyőt. Kicsit szkeptikus voltam, hisz' annak pont az a dolga, de próbaképpen kikapcsoltam, és azóta nem tapasztaltam a jelenséget. Korábban soha nem okozott ilyen hibát, minden esetre úgy tűnik megvan a ludas!
-
X_C
tag
Sziasztok!
7.1.1-et használok és a friss otp app nem szereti. Hogy lehet megoldani hogy ne lássa hogy nem a gyári rom van rajta? -
marton.m
tag
válasz
Molylepkeee
üzenetére
Arra tippelnék, hogy a Cataclysm beállításokon belül a wake on notification alatt a wake be lehet kapcsolva.
Esetleg Ambient display, de azt a Cata nem tartalmazza eredetileg, lehet, hogy az xposeden belül kapcsoltad be egy modullal. -
Molylepkeee
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég újraraktam a rendszert (cataclysm 5.1.1, electroactive kernel, xposed...), és azt csinálja hogy néha magától "felébred" a képernyő, mintha megnyomtam volna valamelyik gombot. Nem gyanakszom hardveres problémára, egyébként csajom P9Lite-ja is ugyan ezt csinálja. Nincs valakinek ötlete mi okozhatja? -
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Azt kérdezném tőletek, hogy a Bluetooth kihangosítóra küldött hang valami módon erősíthető?
Nexus 4-ről váltottam, azon elképesztő erővel, kiváló minőségben szólt, ez ellenben igen gyenge.
Valami hasonló mint az MTK-s telókon az MTK engineering.Köszönöm!!
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Kapcsoljátok ki a mobilnetet, akkor nem vált át arra!
Amúgy a wifi jel eldobálás "normális" jelenség, mindenkinél előfordul(hat)!
A google nem tudja, vagy nem akarja javítani.
-
Grande Ale
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nincs, megnéztem...
-
lord.lakli
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Wifi beállítások között nincs kikapcsolva a "tartsa bekapcsolva a Wi-Fit alvó üzemmódban"?
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy az mitől lehet, hogy mindig elmegy a wifi és csak akkor jön vissza, ha felnyitom a kijelzőt? Akkor azonnal újra csatlakozik. Miért van ez? Feleségem hallgatja pl. spotify-on a zenét, és így ugye mobilnetről megy, mert kikapcsol a kijelző, és átáll. Lehet ez ellen tenni valamit?
-
Watt25
veterán
válasz
gyulavezir
üzenetére
és feldob egy új lehetőséget, hogy wifin keresztül küldje
Ja, ezt én is láttam valahol, de kötve hiszem, hogy azt a szó technikai értelmében véve SMS-ként küldené el. (Ki tudnád kerülni a szolgáltatódat, ahelyett, hogy fizesd a jó kis SMS díjakat? Vicces lenne...) Valszeg csak olyan címzettnél működik, aki szintén az Androidos SMS küldőt használja.
de az meg ugye folyamatosan csekkolná a wifi hálózatokat és csökkenne az akksi idő...
Gondolom, hogy, ahogy minden hasonló szolgáltatás, úgy ez is Push üzenetekkel van megoldva, szóval nem igazán értem a problémádat... -
gyulavezir
aktív tag
válasz
Garry84
üzenetére
Köszi, felraktam ezt az alkalmazást, kipróbálom. Elsőre szimpatikusnak tűnik.
Az volt a gondom a másikkal, hogy kalibrál vagy másfél órán keresztül, majd közli, hogy jó az akksi. Az az akksi, amit már naponta 2x tutira le tudok meríteni és töltenem kell. Érezhetően fárad szegény és erről szeretnék valami infót kapni.
Szóval köszönöm a tippet. -
Garry84
tag
válasz
gyulavezir
üzenetére
Az AccuBattery szerintem meglepően jó, reális értékeket is ad. Nálad mi nem klappol vele?
-
gyulavezir
aktív tag
Létezik olyan alkalmazás, ami korrektül megmondja, milyen az akksi állapota?
Nem az olyan humbug dolgokra gondolok, mint a smalltech-féle akku battery HD meg ilyen hüleségek, hanem, amit legalább egy picit komolyan lehet venni!?
A másik: van valami újítás az sms küldésben (igen én még néha olyant is csinálok) és feldob egy új lehetőséget, hogy wifin keresztül küldje, de az meg ugye folyamatosan csekkolná a wifi hálózatokat és csökkenne az akksi idő... Erről tud valaki valamit?
Előre is köszönöm... -
tboy93
nagyúr
Hu sracok, en mostanaban attol megyek falnak, hogy a full stock 6.0.1 alatt eldobja neha a kamerat a nexus es csak ujrainditas utan mukodik ujra

-
törölt tag
Csak ezekre nyomják a nogat-frissítést

-
X_C
tag
válasz
Martinitius
üzenetére
Aosp szintén tudja
-
lita66
tag
válasz
Martinitius
üzenetére
Pzoley féle rom!
-
Martinitius
tag
Üdv urak! Van olyan használható Nougatos rom, amiben van hangerőszabályzóra ébredés? (Nyilván a kínlódó bekapcsológombot kímélendő.)

-
gery2123
őstag
válasz
gery2123
üzenetére
Na akkor röviden!

Nem bántam a meg a váltást semmilyen formában sem. Igaz nincs meg túl régóta a Honor 8, de amiben tuti jobb.
Akku: 2 nap 4-5 óra kijelzővel, ugyanazokkal az alkalmazásokkal "ugyanolyan" használat során mint az N5. N5 max egy nap 2-2:30 kijelző volt, de volt úgy, hogy még ez se jött össze.
Rendszer: Nem vagyok EMUI párti, de nem rossz ez. Ez az első telefonom ahol nem érzem azt, hogy rootolni kell, mert sok mindent tud, és sok minden állítható alapból is. Perzse itt is vannak furcsaságok, de megszokható.
Kijelző: Ugyanaz az az 1080p de szebb a Honor képe nekem.
Kamera: Nem tudom mert nem használtam sokat, de a fotós topicban meg lehet nézni a képeket nem csinál rosszat.
Hardver: Itt nagyon érződik a különbség. Alkalmazások telepítése, indítása.... minden gyorsabb. Az ujjlenyomat nagyon jó pontos és imádom
Zene: Nincs EQ csak DTS mód, de tisztább és hangosabb az N5-től. Persze Power Amp... lehet mókolni..
Külső: Egyéni! Valakinek tetszik valakinek nem. Nekem nagyon bejön, igaz csúszós, de nem csúszósabb mint az N4 volt anno. (Tokban van így nem csúszik)Hirtelen ennyi, mivel nem volt még navigációval használva, és sok minden nem történt még meg vele mint az N5-el két év alatt, így ezekről nem tudok nyilatkozni.
Amiben nekem mindig is kevés volt az N5 az az akku és a kamera. Ez a kettő tuti jobb, teljesítményben bőven sok ma, mivel nem játszok nagy játékokkal telefonon (arra ott a PS4), így azt tudom mondani, hogy megérte a váltást. -
Frissítve, aktualizálva lett az összefoglaló, érdemes átolvasni!

Milyen custom ROM-ot ajánlotok?
XDA-n érdemes keresgélni.Marshmallow-n kívül ajánlottak a Nougat romok is.
A hozzászólások alapján a Nougat romok is stabilak, alkalmasak napi használatra!
- Pzoley (magyar rom, regisztráció után hozzászólásban kell letöltési jogot kérni)
- Nitrogen OS
- Pure Nexus
- AOSP EXTENDED (G2 topikban dicsérik)
- LineageOS (ex CyanogenMod), direkt link (a nightly verzió mindig a stabil).Fontos: ha a telepítés végén E:unknow command [log] hibát kapunk (kép itt), ne ijedjünk meg, ettől még sikeresen felment a rom!
Milyen kernel ajánlott a telefonhoz?
blu_sp★rk, Franco kernel, Electroactive, ElementalX.- blu_sp★rk: támogatja az F2FS fájlrendszert, illetve multirom kompatibilis (kexec hardboot patch)
- Electroactive - kicsit visszavett teljesítmény, de jobb üzemidő
- ElementalX - nagy teljesítmény, de nem kíméli az akksit
- Franco - Arany középút, pluszban vannak bővítmények hozzá (színprofil)
Milyen reklámblokkolót használjuk?
Ajánlott az AdAway (root jogot igényel), letöltés.
Ha egy idő után nem tudod frissíteni az AdAway-t hiba.
A probléma megoldása itt található!
Youtube lejátszás a háttérben és/vagy lezárt kijelzőnél Lucky Patcher-er (root jogot igényel)!
1. Lucky Patcher-ben jobb felül három pötty > beállítások > szűrő > Mutassa a rendszer appokat, pipa be
2. Lucky Patcher-ben jobb felül három pötty > Egyedi patch letöltése
3. A program listában megkeresed a Youtube-ot > ráböksz > Patch menü megnyitása (a felugró figyelmeztetésre igent nyomsz) > Egyedi patch > Alkalmaz
4. Ha sikeresen végigfutott a folyamat, akkor a végén leokézod és örülsz.
Lucky Patcher letöltése.
substratum theme engine (root jogot igényel), xda link.
A program segítségével témázhatjuk telefonunkat.
1. A Play áruházból töltsük le a programot, [link]
2. Keressünk témákat a Play áruházban. Írjuk be a keresőbe, hogy substratum legacy theme.
3. Töltsünk le egy nekünk tetsző témát, majd indítsuk el a substratum theme engine app-ot.
- a programon belül látható a letöltött téma
- pipáljuk ki az összes látható opciót (android rendszer - rendszer ui stb), majd görgessünk le és bökjük a jobb alul található piros ikonra
- itt az Install Selected feliratot választva elindul a telepítés, a végén engedélyezzük, hogy a telefonunk újrainduljon
- ha mindent jól csináltunk, akkor újraindítás után már az új téma fogad!
Xposed-keretrendszer (így néz ki az xposed kezdőképernyő)
Az Xposed framework nem más mint egy keretrendszer ami alatt tudunk futtatni bizonyos programokat akár gyári kernel alatt is, egy ROM független (bizonyos kereteken belül, pl legalább android 4.0.3 kell hozzá, illetve root) módosításokat lehetővé tevő okosság.
Lényege, hogy nem nyúl bele semmilyen APK-ba, ezáltal ki-be kapcsolhatóak az egyes modulok (az xposeden belül nagy választék van különböző tulajdonságú okosításokra, rendszermódosításokra, ilyen pl a GravityBox, erről késöbb!).
Lényege, hogy egyszerű lehetőséget ad a rendszer viselkedésének módosítására. Csak a memóriában hoz létre változtatásokat, szóval egy modul deaktiválás és újraindítás után az érintetlen rendszer bootol be (már ami az adott xposed modult illeti).
A rendszer egyazon részét több modullal is módosítani tudjuk mindenféle probléma nélkül!Jelenleg KitKat + Lollipop + Marsmallow verziókra is elérhető Nexus-on (Nougat-ra sajnos még mindig nem)!
Xposed telepítése (root jog szükséges)!
1. A beállítások > biztonság > ismeretlen források menüpont alatt engedélyezd, hogy minden forrásból tudj programot telepíteni.
2. Marsmallow (6.0.x) alatt recovery-ből kell flash-elni az xposed-v87-sdk23-arm.zip nevü fájlt (mindig a legfrissebbet érdemes, jelenleg v87), letöltés innét.
3. Telepítsd fel az XposedInstaller_3.1.1.apk-t (a név idővel változhat), letöltés XDA-ról (első hozzászólás alja, mellékletként csatolt fájl).
4. Indítás után Xposed-ben nyomj a keretrendszer > telepítés/frissítésre, ezután indítsd újra a telefont (kép itt).
5. Nyisd meg újra a programot és menj a letöltések menüpontba ott válogathatsz a modulok közül (kép itt).
Pl keresd meg a Gravitybox [MM] modult (MM = Marsmallow). Miután meg van, telepítsd fel és az Xposed / modulok menüben pipáld be (kép itt), ezzel aktiválod, majd újra kell indítani a telefont (fontos, ha új modult telepítesz, kipipálással mindig aktiválni kell és újraindítani a telefont)
6. Ezek után a programok között megjelenik (jelen esetben) a Gravitybox (így néz ki a Gravitybox kezdőképernyő).
A részletes beállításokról Youtube-on találsz egy videót.Az összes Xposed modul megtalálható itt (illetve telefonon is, az Xposed app letöltések menüpontjában):
xposed module overviewPár ajánlott Xposed modul:
- GravityBox [MM]: az xposed modulok királya. A legsokoldalúbb módosításokat teszi lehetővé egy felületen keresztül. Záróképernyőtől kezdve a navbáron át a gombok viselkedéséig minden módosítható vele. Xposed alá igen ajánlott.
- RootCloak: beállítható, hogy az app-ok ne lássák azt, hogy a telefon rootolva van.
- YouTube Background Playback: nevéből adódóan a youtube videók lejátszását engedélyezi a háttérben.
- YouTube AdAway: Szerintem egyértelmű, reklámokat tilt.
- Enable Ambient Display: Környezeti kijelző bekapcsolását teszi lehetővé.
- Xstana: Navbár személyreszabás skinekkel, színekkel.
- Lock screen widgets: widgeteket tehetünk ki a lezárt képernyőre (pl óra, időjárás stb).
- Amplify Battery Extender: akkumulátor kímélése.
- Battery Home Icon: akkumulátor töltöttség kijelzése a Home (kezdőképernyő) ikonon.
- NeoPowerMenu vagy Advanced Power Menu+ (APM+): a ki/be kapcsoló gomb hosszú megnyomásakor extra funkciók jelennek meg, pl újraindítás, gyors újraindítás, újraindítás recovery módban, újraindítás bootloader módban stb. -
Buster17
addikt
Megjött ma a kijelző meg a hátlap is tegnapelőtt.
Gyorsan össze is raktam és nagyon király lett

Mintha új telefont fognék a kezemben!
Kijelzőben nem látok minőség romlást, sőt mintha élesebb is lenne. Eltűnt a sok karc.
Ezek a kínai kijelzők is gorilla glassal vannak védve?
ui.:
Szegényt telefont leterheltem miután rácsatlakoztam a wifire. 2 percig csak az értesítések jöttek. Darált rendesen.
-
( V )
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
Textra FTW

Egyébként most hogy elég sokat használtam már a Pure Nexust azért vannak stabilitási problémák vele, már legalább négyszer indult random újra, vagy memória igényesebb játék után fagyott le csúnyán, ill. a YouTube állandóan buggol (leáll a kép full screen lejátszás közben csak a hang megy tovább...). Igaz még mindig kevesebb memória elfolyási gond van vele mint MM alatt, de itt pl a Bluetooth ébren maradás ami visszatérő probléma.
-
mgy
senior tag
Felraktam a Purenexust, eleinte nem értettem mi a baj aztán leesett, hogy kifelejtődött (legalábbis az én installomból) a billentyűzet.
Hiába van play, login nélkül nem lehet rá semmit rakni, billentyűzet nélkül meg bejelentkezni. 
Dugtam rá egy rendes külsőt, az megoldotta a dolgot, de nem értem, mi mehetett félre. Amúgy jól néz ki, marad, míg nem lesz vele baj, kösz a tippet! -
gabro0
őstag
Hát ez érdekes. Itt eléggé sok a hálózat (~15db) és csak 2,4GHz-et tud a router, az 5GHz teljesen szabad.
Gigás nettel se megy többet :/ Ezzel akartam tesztelni mit tud az új szerzeményem, a router, de azt hiszem ezzel nem fog menni.Más: Aki Solid File Explorert használ azoknak szólok, a névjegy menüpont alatt nyomjatok 5x a buildszámra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nova launcherben is találtam Lab módot, nem tudom pontosan hogyan kell előhívni, de csomó (többek közt debug) lehetőség előjött. Úgy emlékszem miközben meg volt nyitva a Nova beállítások, zenét akartam halkítani és nem csinált semmit. Elkezdtem nyomogatni a hangerőgombokat és valami kombinációra kiírta, hogy új mód elérhető.
-
Sziasztok,
nem tudom, hogy van-e itt olyan, aki használja a CIB Bank mobil alkalmazását, (de lehet, hogy más alkalmazásnál is előfordul), hogy a push üzeneteket nem kapom meg.
Az egyik topiktárs ajánlására Pure Nexus romot használok, előtte gyári volt, ott nem volt ilyen probléma.
Az akku beállításoknál átraktam nem optimalizáltra a CIB-es appot, de ez se segített.Van valami ötletetek?
Köszi... -
gabro0
őstag
Ti milyen sebességet mértek 2,4GHz-es WiFi-n? Nekem nem nagyon akar 50 megabit fölé menni

Pedig egyszer mértem 150 megabitet 5GHz-en, sztem tudnia kéne 2,4-en is. -
mm89
őstag
Én december elején váltottam Honor 8-ra, nagyon bejött.
Ment a bootloader nyitás is és a twrp meg a root is.
A nougat romra is van már, de az a twrp még nem tudja kezelni a titkosított data partíciót ezért újra kell formázni ext4-re f2fs helyett. Ezt nem akartam, így ment vissza a MM. Azon minden jól működik.
Nekem bejött az EMUI, a kamera király, a telefonálás hangminősége nálam sokkal jobb, az akkuidő meg hihetetlen.
Ugyanazzal a használattal amivel a nexus bírt reggeltől estig 2 óra SOT-ot, ez is bír 2-t, csak marad még benne 50-60%. Estére nem repülőbe, hanem ultra energiatakarékosba teszem (csak hívás és sms), így reggelig meg se moccan a % és másnap kibír még 2 órát.
Ha lakásban, wifin böngészek, játszok, akkor reggeltől estig alig bírom lemeríteni, a legjobb eddig 6,5 óra SOT volt.
Ha ez mégsem lenne elég, teljesen leszoktam az egész estés töltésekről, mert ha reggel úgy látom, hogy nem lesz elég a nafta egész napra, akkor amíg a reggeli dolgaimat intézem addig bedugom tölteni és a gyorstöltő kb fél óra alatt beletol 50% -ot (20-ról)! Na azzal már tuti bírni fogja.Hátránya:
Nagyon csúszós. Én tok nélkül használom, mert még nem jött meg aliról a tok. Kaptam kölcsön egy szilikont, azt csak akkor teszem rá ha edzeni megyek, mert sajnálom letenni a földre csupaszon.
Előre üvegfóliát tettem, de sajnos nincs rá olyan ami rendesen fedi a kijelzőt széltől-szélig. -
gery2123
őstag
Na én is búcsút veszek a topictól. Igaz az elmúlt időben már csak read only voltam, és szerettem a nexus 5-t, de az idő eljárt felette.
Tegnap jött meg a Honor 8-as készülékem, így ott fogom boldogítani a társaságot.
Ha valakit érdekel majd a különbség akkor írok róla. -
gabro0
őstag
válasz
zolka95
üzenetére
Nekem nem százas a Messenger. Néha működő WiFi-n azt jelzi, hogy nem elérhető és kapcsolódik, nem küldi el az üzeneteket percekig. Aztán gondol egyet és megjavul. Vicc, hogy közben vígan tudok netezni több appban, de a Messenger meg nem működik. Én se a legújabb verziót használom, de a legújabbal is ugyanez a helyzet.
Egyedül az segít, ha kikapcsolom a WiFi-t, majd vissza. Ja és mobilneten soha nincs ilyen gond.
Stock 6.0.1 decemberi patch + Xposed.
-
zolka95
őstag
Nálatok mostanában le szokott fagyni a facebook app?
Mással nincs stabilitási probléma, csak ezzel az appal, talán még a messenger, de annál meg visszálltam egy régebbi verzióra, amiben nincs ez a 24 órás fényképmegosztás. Így egy ideje nincs vele gond.
Stock 6.0.1 Júniusi + root és xposed.
Ha facebook appnál is ez a megoldás akkor melyik verzió ajánlott, ami stabil?
-
HREH
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Én tuti nem cserélem amíg működik, OP3T az egyetlen értelmes alternatíva nekem, de 130-140k-t most nem ér meg, annyival nem ad többet.
-
( V )
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
pont most az utolsó 30(+-) hszben beszéltünk róla. #54376 ban vannak az ajánlások, nekem a Pure Nexus ami továbbra is a kedvenc
-
johnsmithnex
tag
Sziasztok!
Kb 1 éve, hogy nem jártam itt, azóta gyári romot használok.
Visszaolvasgattam, hogy mik lehetnek most a bevált stabil romok.
Mit tudtok ajánlani?
A lényeg, hogy stabil 7.0-7.1.1 legyen, nincs igény extra cuccokra.Előre is köszönöm!
Már több mint két éve van ez a telóm és még mindig iszonyat jó, de lassan lehet cserélni fogom.
Mire érdemes váltani? Van olyan készülék ami hozza azt a szintet mint anno a Nexus 5? -
MichaelSD
őstag
válasz
SteveJobs
üzenetére
Nekem nem a ROMmal volt gondom. A Nexus Root Toolkittel legyalultam aztán feltettem. Igazából ma már nem látok lényeges különbséget a gyári és a többi ROM között. AZ N5öm kb. ugyanúgy megy minden. Persze ha pont az a feature kell akkor ok. Szeretem ha nem a Google cuccai vannak a telefonomon. Contact / Calendar NextCloudon, jelszó KeePasson, stb.
Nekem a hardveres fronton vannak aggodalmaim. A Nexus kiesésével igazából csak az Oppo készülékei maradtak ROMosoknak. Ami elég gyér. Pl. kisebb méretű ROMmalható készülék nincs. Amúgy is erősen csökken a Google lelkesedése a ROMok támogatását illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom pontosan, nem egészséges addig meríteni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)