- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Köszi a választ tboy93 + mgy + X_C!
Írtam fagyalllo-nak, várom válaszát.
mgy: én az elmúlt pár hónapban több nougat romot kipróbáltam:
Nitrogen OS + Pure Nexus + Pzoley + AOSP EXTENDED (ezt a G2 topikban dicsérik)
Mind teljesen stabil, alkalmas napi használatra is, válogass.kovacsit75: Én a helyedben nem FlashFire-rel frissítenék, hanem inkább Nexus Root Toolkit-el pl (összefoglalóban megtalálsz mindent, ha elakadsz kérdezz nyugodtan).
-
werszomjas
addikt
Olyat már nem találsz, ami 2év gyári garis, már nem forgalmazzák a telefont, csoda ha újat kapsz, azt is max GSM boltban, ahol tudjuk mennyit ér a garancia...
Inkább fizesd ki a javítás költségét fagyallonak, úgy tudom, ő vállal garit a javításra, és legalább biztos lehetsz benne, hogy jól meg van csinálva, és nem lesz vele gondod egy darabig.
-
marquuard
veterán
-
twine
veterán
Fussunk neki még egyszer....
urak segítsetek nekem legyetek kedvesek...:
mivel, hogyan írjam át a build.prop-ot?
es file explorer elvileg root jogosultságokkal rendelkezik,,a saját szerkeszője azt mondja nem lehet menteni a file-t miután átírom :/asztali gépen notepad++ al átírom, lementem,,,majd bemásolom a telefonon a system mappába,,,akkor meg az történik, hogy nem indul el a telefon "beragad" a sötét képernyőnél :/
Szóval a kérdés az ,hogy mit rontok el, és hogyan/mivel szerkesszem a build.prop-ot ,hogy el is induljon utána a telefon
köszönöm -
tariattila
veterán
Nexus Root Toolkit-el tudsz frissíteni egyszerűen...
-
hakydakillah
senior tag
Nekem fehér van:-) Eddig azt mondtam, hogy feher telo csajnak valo, de tevedtem. Mivel feheret tudtam csak olcson szerezni, ezert megvettem, es szerelem lett elso latasra. Gyonyoru, kontrasztos lett a hatlap.
A gond viszont, hogy hatlap csuszos muanyag hatasu, elso nap majdnem kicsuszott a kezembol. Azota ment ra XtremeGuard folia, mely altal mar tapadosabb tapintasu lett, igy problema megoldva.
A masodik gond az oldala, az tenyleg egy ujjlenyomat-gyujto csillogo uveg-muanyag hatasu reteg, ha tok nelkul leejted, irto rondava valik.
En ma adom el a 16gb-os telomat, eddig ugy volt 32gb-os szinten feherre cserelem, de az hiszem megis inkabb feketet veszek. Annak oldala kicsit gumisabb, ha leejtem szerintem ez a nyerobb anyag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- Magyar az űrben
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest