- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
A Cataclysm nagyon jó volt. Csak sajnos nem fejlesztik tovább. Nekem tényleg semmi bajom a Pure Nexussal. Amíg nem váltok telót ez marad.
Várom már az új Nexusokat, mint a zsidók a Messiást
Ott meg a Nougat. Jó is, hogy hamar kiadták, így már lehet szakácskodni. Ha OP3 lesz, akkor ott egyelőre OOS + Xposed + GravityBox. Télre szerintem ott is lesz Nougat
-
Dottore
addikt
-
smisa
őstag
Valaki használja az Adblock Plus-t mert ez volt a ludas a proxy beállítással
tudna valaki esetleg segítei mi lehetett a probléma?
-
-
leslien
nagyúr
-
mmarta
senior tag
Ráteszed a telóra az ftp appot.
Aztán elindítod, kiír egy IP címet.
PC-n megnyitod a TotalCommandert és a Hálózat menüben az FTP új kapcsolatban szépen kitöltöd és elmented.
Ha több minden megy wifiről akkor lehet legközelebb megint új IP címet kapsz, de 3-4 címnél nem lesz több és csak kiválasztod éppen melyiket ajánlja fel a teló appja és már másolhatsz, törölhetsz is.Ezzel sokkal egyszerűbb, mint a fenti linken írtak, semmit nem kell állítgatni.
-
trance89
őstag
-
( V )
veterán
ha akarsz rootot, akkor mindenképp az legyen az első, ha nem szeretnél újratenni mindent ugyanis a BL nyitás töröl mindent (az SD-t is formázza). én SGS1-ről (
) költöztem (igaz ott is KitKat volt), címjegyzék stb a google megoldja, SMS, híváslista MyBackup appal, az appokat pedig Playről telepítettem, majd Titaniummal tettem vissza rájuk a beállításokat.
-
assemble
addikt
-
mrdavid
aktív tag
azt tudom mondani, h a G2 baromi jó telefon, barátomnak az van, sokat nyomkodom, rendbe van
viszont a mikrolagok megvannak, szerintem egy kicsit nagy, és ez a hátlap szerintem szörnyű, de a telefon szerintem jobb mint az S4, azt mindenképpen mind két telo ver
Z1 , ez is van ismerősök közt, széles és nagy a telefon, érezhetően nagyobb mint a nexus , kijelző nekem nem adja, nexus kijelzője sokkalta szebb, aksiban kb parival van vele, a kamera szerintem kb fifti fifti,
és hát a frissitések, romolgatások mind a nexus mellett szólnak -
GrooveHero
addikt
Hm..nexusod van, szóval nem kell mondani, hogy mindig a legfrissebb szoftver, akadásmentes, jó hardver, ezek vannak a Nexus 5 mögött...a többi mögött meg hát...nem
Viccet félretéve nem igazán tudom elképzelni, hogy azok a telefonok jobbak legyenek, régebbi verziós android, gyengébb harver, stb...egyszerűen kizárt...az, hogy mit írnak csak egy dolog, nem kell mindent elhinni. Ha azt olvasnád a tesztben, hogy a Nexus 5 4k videót rögzít 60fps-sel elhinnéd? Csak is a személyes meggyőződés ér valamit, más szavára nem kell adni ebben az esetben. Az antutu, stb meg csak e-penis növelésre jó, másra nem -
smisa
őstag
Nem akarok megbántani senkit de mint írtam "elég sok teszten" jelenleg is Nexus-t használok ezért maradnék az eredetinél gonodltma van itt olyan aki mind2 használta és érdemleges választ is tudd adni mivel ez egy szakmai topik lenne
(#9278) horvathkrisz .....Látom hozzod a kötelező formát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged