Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
válasz
kárátékutyá #54195 üzenetére
Melyik gappst mert nekem az open-nel nem indult.
-
SteveJobs
őstag
válasz
kárátékutyá #54189 üzenetére
Csak a romot telepítsed.
-
Buster17
addikt
Na elérkezett az idő hogy végre váltsak.
Még van benne bőven kraft csak már nekem kevés és kell a változás.
Mennyiért tudnám elpasszolni? Szegény tok nélkül volt és hát eléggé le van sarkalva + a szokás repedések + a sim tálca és a hangerő gomb alatt is kipottyant a műanyag..Még nagyon nem tudom mi lenne az utód de nagyon a nexus6p-re vágyok.
ui.
stock androidot már kezdem unni. Olyan semmilyen. Kipróbáltam egy huaweit és tetszett amilyen... -
SteveJobs
őstag
válasz
radicspeter1 #54185 üzenetére
Komolyan mondom mindjárt elmész a gyönyörtől!
Most láttam a pure nexus is 7.1.1 váltott -
mm89
őstag
válasz
gery2123 #54180 üzenetére
Én meg pont kéket kerestem
Használtan vettem egy pesti gsm boltban 100 ért.
gondolkoztam még a telekomon, de minek adjak 20e rel többet, ha ugyanolyan állapotút kapok olcsóbban. Ráadásul amint kiveszem a dobozból ugyanolyan használt készülék lesz az új is
Telenor még drágább. -
mm89
őstag
válasz
gery2123 #54178 üzenetére
A kamerája szerintem sokkal jobb. Nagyon tetszik az utólag állítható fókusz is.
Ujjlenyomat olvasója tényleg iszonyat gyors, az EMUI is nagyon bejön. Mindennel elégedett vagyok. Tényleg nagyon csúszós, főleg hideg, száraz kézzel (bár szerintem a fém házas iphone 6 jobban csúszik). Tokom még nincs hozzá. Az akksija ugyanolyan használat mellett:
- Egész nap wifi, mobilnet bekapcsolva (egy SIM), otthon, szobában, tehát nem full fényerő, energiatakarékos helymeghatározással, facebook, messenger, viber telepítve, védetté téve (futhat a háttérben), böngészés chrome-mal, hill climb racing 2 játék: 6,5 óra SOTUgyanígy, viszont nem otthon egész nap, hanem a hétköznapi mászkálás, munka ilyesmi jobban meríti, valószínűleg azért mert a google helyelőzményeket és a wifi+ -t is bekapcsoltam (N5 ön a helyelőzmények ki volt kapcsolva mert nagyon szívott). Így estére 60% körül van, de 2+ óra SOT.
Két napot simán kibír ha nem játszok.
Engem meggyőzött!
Ha 4,7" kijelző lenne és ezzel együtt ugye a teljes méret kisebb lenne akkor tökéletes lenne, de így is simán kezelhető egy kézzel. -
SteveJobs
őstag
Mi ez a csend?
Hétvégén megpróbálom a n5x akkuját bele tenni a n5-be. -
( V )
veterán
-
bucsupeti
senior tag
D821-hez keresek alaplapot. Ha esetleg valakinek van egy törött nexus5-je az jelentkezzen privátban!
-
dkovizoli
addikt
válasz
radicspeter1 #54170 üzenetére
Nincs, de nem is merül! 😰
-
barmar
aktív tag
Sziasztok
Jól tudom ugye hogy minden nexus független? Még az is ami szolgaltatonal lett vásárolva? -
marton.m
tag
Srácok, nem tudtok véletlen olyan helyet, külföldi eladót, akinél lehet még kapni eredeti Google bumper tokot? Félek, hogy már senki nem árul.
A hamisítványokból már rendeltem hármat, az utolsó minőségre még nem is lett volna rossz, de most elkezdett lemállani róla egy réteg, a fényes műanyagot lefújták, hogy matt legyen.
Esetleg ha valakinél van a fiók mélyén elfekvőben, x sörért átvenném. -
( V )
veterán
válasz
kárátékutyá #54163 üzenetére
köszi, a béta már megvolt, csak a konkrét beállítások hiányoztak
-
kárátékutyá
őstag
-
válasz
kárátékutyá #54160 üzenetére
Elég fapadnak tűnik mindkettő. Egyébként nem tudom nektek mi bajotok a sima face appal, nekem fent van a face, messenger, groups, pages és így is van elég szabad memóriám
még skypeom is van
-
( V )
veterán
válasz
kárátékutyá #54158 üzenetére
Wow, ezt/ezeket hol lehet beállítani?
-
kárátékutyá
őstag
Én kipróbáltam, nem rossz, de szerintem a Facebook Lite jobb. Én pedig ezt használom.
Ehhez sem kell messenger hála a jó istennek, nekem az sincsen fent.
-
vacs
veterán
Srácok, a szándékosan bugos face app helyett használjátok a Swipe for Facebook-ot!
Én kb fél éve használom, és tökéletes!Feltettem én is a decemberi (M4B30Z, Dec 2016) patch-et, de ennek is október 5 a dátuma, és az előző is ez volt!
-
mihione
őstag
válasz
MrPetya19 #54154 üzenetére
Gombot fagyallonal csereltesd,jo aron dolgozik azt en is csereltettem nala talan 2 ezer ft korul volt,mar nem emlekszem pontosan.
Nekem a ram hasznalattal nincs gond.facebook hibernalva van de most neztem a ram hasznalatot kb 1.1 giga szokott foglalt lenni pedig fent van a mesterharmas
-
Crestol
tag
Kernel cserénél mit érdemes csinálni? Illetve mi veszik el kernel cserekor?
-
mihione
őstag
válasz
MrPetya19 #54148 üzenetére
Nekem hajlamos akadni,de lehet az csak a szar messenger miatt van.Amúgy az a baj hogy egy kijelző és akkucsere többe kerül mint amennyit a telefon ér lassan.Kiváncsi leszek az axonra,olvastam már róla egy angol kis beszámolót,egy srác írta aki szintén N5-ről váltott rá.
-
stvnppp
senior tag
válasz
MrPetya19 #54148 üzenetére
A hivatalos szervizben nekem 7000-8000 Ft-ot mondtak a bekapcsoló gombra. Aksi csere 12000 Ft.
Én most csináltattam egy nagy generált fagyalllonál bekapcs gomb javítás, aksi csere. Magával a telefonnal szerintem nincs semmi gond, még mindig villámgyors, sok új telefon elbújhat mellette. Csak mindig vakarózok, hogy kellene már valami új, bár még mindig tökéletesen teszi a dolgát a Nexus5.
-
vacs
veterán
-
mihione
őstag
Nem is mondtam hogy jobban romolhato
Jelenleg egy beta cm van ra talan,de remelem ez be fog indulni amcsiknal nemreg kaphato csak a keszulek.Tudom,hogy mit tud az op 3,egyaltalan nem rossz telefon,ha nem lenne axon akkor valszeg azt vettem volna viszont nekem a vr tamogatottsag is szempont volt,oda meg a qhd nagyon jol jon az fhdval szemben.Nagyobb az akku is,kameraban sotetben gyengebb,bar manual modban lattam jo kepeket tole is.Sztereo hangszoro plusz pont.Op 3 6 giga ramjanak szamomra nincs jelentosegge nem multitaskozok 3 jatekot egyszerre,N5 2 gigaja is eleg volt mindig,szoftveres tamogatottsagban nagyon jo,ez nexus utan furcsa lesz de az elmult 2 evben mar nem igazan romolgattam.megvolt a bevalt rendszer es azzal elvoltam,most frissitettem N-re de vegyesek az erzelmek.3x huztam ujra mire nagyjabol jo lett de azt a gapps csomagot nem sikerult nornalisan felrakni amit szerettem volna.Ez lehet rom vagy gapps hiba,a lenyeg h hiaba van ott pl a google billzet gappsbol fczik ha beallitanam.kamerat is felraktam de nyoma sincs.picoban ezek meg nincsenek benne.
Tehat szamomra az axon jobb valasztas volt,118k volt a 4/128 gigas verzio 2 ev Eu garival. -
Madoc
veterán
Megnéztem az axont azért nem kevéssel különbözik és nem negativ irányba azért. Jo áron jo választás. De a romolást azt pont nem mondanám előnynek. Az összes többit igen. Abba nagyobb az akku is, felbontás, bővíthető, stb..
-
Madoc
veterán
válasz
mihione #54138 üzenetére
Amire irod hogy afelé döntöttél az op 3nál kezdettől megvan. De a zte árát nem tudom, lehet olcsobb. Meg látom az qhd. Nálunk a bootloader nyitás és a custom rom is megengedett és nem jár garivesztéssel.Nexusrol szinte az összes fejlesztő arra állt át. Nem kampányolok csak pontositok.Igaz op3 nem sztereo hangszoros de 6giga ram van.
-
mihione
őstag
En is sokat gondolkoztam hogy mire lenne erdemes valtani N5 utan,mindenkeppen fem hazas es nagyobb kijelzos telot akartam,vegul az ar miatt G4-re esett a valasztas de 3 nap utan visszavittem az eladonak,play aruhaz nem toltott be wifin,random akadasok voltak alap muveletek kozben,bekapcsolo gomb neha 2-3 mp kesessel reagalt igy sokstor neztem a villogo kijelzot ami ki-be kapcsolja magat.. vagy en fogtam ki egy rossz darabot vagy mind ilyenek nemtudom,de ennyi eleg volt a G4 elmenybol
Budget megoldaskent szobajott meg a Redmi pro,korrekt keszulek jo aron de ott az MTK soc volt ami elgondolkoztatott.Kinai vonalon mentem tovabb az ar miatt,jott a Mi5s csupa jokat hallani rola viszont ha mar valtok es amugy is amoledet neztem ki jo lenne megiscsak egy uj elmeny ips utan igy lett vegul a ZTE Axon 7 a befuto 5,5" QHD amoled (samsungtol),snapi 820,hifi minosegu dac,sztereo elolapi hangszorok (htc boomsound szint) jo uzemido,egyedi design nem alma kopi,hivatalosan is daydream ready,kamera nappal kivalo,keves fenyben gondok vannak,de ez inkabb szoftveres hiba lehet.Arban kicsit elszalltam de ennyiert mennek itthon a hasznalt oneplus 3-ak is.Amitol szamomra az axon tobbet tud nyujtani.Bootloader nyithato,hamarosan kap official CM tamogatast es amcsiknal eleg nepszeru keszulek lett ugyhogy kezd beindulni az XDA kozosseg is romokkal egyutt.
Ha meglesz varhato rola teszt,az N5 meg elado sorba kerul,igaz elegge megvisselt allapotban van(kamera uveg betort de meg igy is lehet vele fenykepezni,also kavatol 1 centire az uveg fele hianyzik ezt szigszallaggal potoltam,gondosan kivagva az ertesito led helyenel,es van egy vekony repedes is a digitizeren atlosan,de mai napig tokeletesen mukodik.N5 Limited rat edition -
Madoc
veterán
válasz
GrooveHero #54136 üzenetére
Amenyiben ez a pure droid forum ugy igen.
-
Madoc
veterán
válasz
GrooveHero #54134 üzenetére
Értem én. 😀 6 ora 32p és még van benne több mint 10%.
Nexus 5 topicban ez is legalább annyira on mint a pixel.
-
Madoc
veterán
válasz
GrooveHero #54131 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
Egy hete már olvastam valahol valamit...
Minden esetre én maradtam valamennyire google-nál, jelenleg egy pixel xl-em van.
Maximálisan elégedett vagyok vele
Kicsit nagy volt az elején, de már megszoktam. Akksi egész jó, ezt tudja, talán kicsit többet:Amúgy megy mint az álom, nem kérdez, nem akad, minden itt van előttem azonnal, a qhd felbontás 5,5 colon amoleddel párosítva azért elég faja
-
HREH
senior tag
Hoppá, ránéztem a factory images oldalra, és kint van egy decemberi patch (6.0.1 (M4B30Z, Dec 2016))
Egyébként innen olvastam.szerk: bocs, válasznak ment volna.
-
MrPetya19
addikt
Nálam is előjött a bekapcsoló gomb probléma.
Fél óra után sikerült bekapcsolnia.
Mennyibe kerül ezt megjavítani? -
HREH
senior tag
Na igen, nekem olyan laggokat csinál a telefon, hogy rossz nézni.
Volt, hogy 20mp-ig néztem, ahogy váltott a recent list-re, ill. app ikonra nyomva is rengeteg ideig nem csinált semmit.
Ha jól emlékszem nekem a júniusi volt talán a legjobb, a mostanival tök azonos használat mellett simán tudott 3,5-4 óra SOT-ot, a most jó, ha a 2-2,5 megvan...Ha már akksi: mobilnet (Vodás 4G) mennyire szívja az akkut, ha egész nap be van kapcsolva?
Érdemesebb inkább kézzel/automatizálóval kapcsolgatni bizonyos feltételek alapján, vagy maradhat bekapcsolva? -
HREH
senior tag
Olvastam pár helyen, hogy memory leak van az októberi frissítésben, ha nem vesszük figyelembe a biztonságot, akkor melyik factory image felrakása ajánlott (gondolok itt akkuidőre, ill. stabilitásra)?
-
zolka95
őstag
válasz
tboy93 #54120 üzenetére
Miután telepítetted az xposed app-ban engedélyezni kell a modult, aztán újraindítani a telefont.
Nálam az xposed app nem mindig a legfrissebbet adja be.
A legfrissebbet innen szedd le.
írja is hogy: 100% supported YouTube versions: 10.40.58 and later.
Nekem most a youtube app 11.45.54-es verziója van a telómon. Ezzel működik, de szokott olyan lenni, hogy frissül a youtube app aztán nem működik. Ilyenkor nem sokra rá jön a background player frissítése is, ami már az új youtube apphoz készült, aztán működik újra.Hogy ne legyen az hogy egyszer működik, egyszer meg nem ezért én a play áruházban letiltom a youtube app automatikus frissítését. Azaz csak akkor fog frissülni, amikor én azt akarom.
Itt kiveszed a pipát.Néha megnézem hogy jött-e ki új verziója a background playernek (a megjelenés dátumát figyeld), ha igen akkor telepítem és utána a youtube appot is frissítem. Így működni fog minden új verziónál a háttérben futtatás és a youtube app is friss marad.
A background player és a youtube adaway is havi szinten kapja a frissítéseket!stock 6.0.1-et használok
-
vacs
veterán
válasz
kárátékutyá #54116 üzenetére
Xposed-ról az összefoglalóban is találsz egy korrekt leírást!
-
zolka95
őstag
válasz
kárátékutyá #54116 üzenetére
Modulokat telepíthetsz hozzá.
Vannak elég jók, én pl ezeket használom:
Youtube adaway - reklámblokkoló
Youtube Background player - háttérben is megy a youtube app
X Messenger Privacy - facebook messengerben letiltja azt hogy láttad az üzenetet, online vagy, és hogy éppen írsz stb
Gravity box - testreszabhatóbbá teszi a telefontezen kívül még van egy jó pár
amivel instagramról, snapchatről lementhetsz videókat, képeketitt van egy pár
-
vikla007
aktív tag
Stock + Cataclysm mod
-
G4bi89
senior tag
válasz
Crestol #54113 üzenetére
Nincs már meg az N5, de ameddig használtam addig elementalx remekül tette a dolgát. Van benne milliónyi beállítás, piszkálás nélkül is jól fut, aksival is jól bánik.
Stock+ElementalX+xposed gravitybox talán a legstabilabb megoldás. A már emlegetett nitrogen is jó, de nekem valamikor csinált furcsaságokat.
-
Crestol
tag
Ki milyen rom + kernel párost ajánl mondjuk MM-hez, esetleg Nougathoz? Feltéve ha bármi normális elviselhető SoT-ot tud produkálni!
Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv
-
Sabika
tag
Sziasztok,
Adott egy N5 gyári visszaállítást toltunk rendszerből ami lefagyott a törlés képernyőnél.
Újraindítottuk és a reset megtörtént de a mikrofon nem az igazi.
Lehet factory menüből is resetet nyomni vagy ott gondolom letöröl mindent.
Egy idő után a mikrofon nem működik szóval gondolom szoftveres hiba lesz.Mit ajánlotok hogy tegyen teljesen újra a mobilt?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
CB
senior tag
Köszönöm, akkor csinálok még egy ellenőrzést.
-
CB
senior tag
Bootloader zárással minden törlődik a telefonról? Fotók, dokumentumok, stb?
-
L4ck091
csendes tag
válasz
dkovizoli #54105 üzenetére
@dkovizoli: Akkor a Nexus 5-ös széria felejtős. Újat akarok venni amúgy, használt műszaki cikkben nem nagyon hiszek, 20-30 ezer forintért nem szeretnék beleszaladni olyan telóba, ami megjárta többször a szervízt és makulátlannak van hirdetve (kollégáim közül is nem 1-2 így adott el telefont).
@guppy: Valamiért félek a Xiaomi telóktól. Pár éve volt a környezetemben 2 db, mindkettő elég hamar beadta a kulcsot (bár az egyiknek egy ejtés segített végleg használhatatlanná válni).
Félek, hogy hosszútávon nem bírnák úgy, mint egy LG, de ez lehet az én hülyeségem, hogy mindenből inkább a jól beváltat veszem meg. -
dkovizoli
addikt
válasz
L4ck091 #54104 üzenetére
Én biztos nem cserélném 5x-re az n5-öt. A kamera és ujjlenyomatolvasó kivételével a véleményem szerint nem igazán jobb. Főleg, hogy nemrég felröppentek olyan hírek, hogy az lg bizonyos hibák esetén nem is javítja, hanem inkább visszafizeti az árát. Engem ez egy használt készüléknél erősen visszatartana. Leginkább a v10 szerintem ezek közül! Bár nekem egy éves a g4 is és hibátlan.
-
kárátékutyá
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest