- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
Hát ez érdekes. Itt eléggé sok a hálózat (~15db) és csak 2,4GHz-et tud a router, az 5GHz teljesen szabad.
Gigás nettel se megy többet :/ Ezzel akartam tesztelni mit tud az új szerzeményem, a router, de azt hiszem ezzel nem fog menni.Más: Aki Solid File Explorert használ azoknak szólok, a névjegy menüpont alatt nyomjatok 5x a buildszámra
Nova launcherben is találtam Lab módot, nem tudom pontosan hogyan kell előhívni, de csomó (többek közt debug) lehetőség előjött. Úgy emlékszem miközben meg volt nyitva a Nova beállítások, zenét akartam halkítani és nem csinált semmit. Elkezdtem nyomogatni a hangerőgombokat és valami kombinációra kiírta, hogy új mód elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Új Blackberry Priv!
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged