- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekigyu
aktív tag
válasz
kekigyu #55083 üzenetére
Ma reggelre újra elő jött a hiba. A jó hír, hogy tudtam orvosolni factory reset nélkül. Töröltem azokat az appokat, amik tegnap óta kerültek fel ( Explorer file kezelő app a Speed Software-től, ők csinálják a Root Explorer appot, Waze, CIB Bank app, illetve töröltem az Amazfit Watch app gyorsítótárat és a Google Play szolgáltatások gyorsítótárat. )
-
kekigyu
aktív tag
Nem csak kikapcsolt képernyőnel, bekapcsolt mellett is. Átvált mobilnetre. Ha bemegyek a wifi beallitasokhoz akkor a azt írja wifi kapcsolat bontva vagy letiltva. Ha vissza akarok kapcsolódni az is nehezen megy, hiába tappolok a kapcsolódásra nem történik semmi. A saját wifimet se látja sokszor. Legalábbis ez volt az utolsó factory resetig. Ez 24 órája volt kb, azóta nem jelentkezik a gond, úgyhogy neked lesz igazad egyre inkább úgy tűnik, valamelyik app okozza. Szépen lassan teszem vissza azokat amiket használok, próbálom kiszűrni melyik a ludas.
-
kekigyu
aktív tag
És hogy tudom kideríteni, hogy melyik? Abc sorrendben telepítettem vissza az appokat
a Wazenál vettem észre, hogy megint bénázik.
Szóval pár alkalmazást vissza szedtem, de igy sem tudok biztosra menni, mert most is épp fél órát fent van wifin, aztán azt veszem észre, hogy átvált 4g-re. Ha nézem a beállításokat, vagy azt írja a wifinél, hogy kapcsolat bontva, vagy tiltva. És tök nehezen kapcsolódik vissza, ugrálnak az elérhető hálózatok. Láma vagyok, de nekem olyan érzésem van, hogy vagy a router vagy a telefonba valami hardware hiba lehet inkább az oka...
-
kekigyu
aktív tag
válasz
kekigyu #55060 üzenetére
Feldobtam a Pure Nexus romot. Clean install, utána még egy factory reset is volt. A belakás alatt 2 órán keresztül nem volt probléma a wifivel, majd ahogy tettem fel az appokat egyszer csak megint elő jött. Nem értem, és nem tudom kiszűrni egyelőre, hogy a router omlott meg ( régi router és elvileg az is csinálhatja ) , valamelyik app ( de melyik ) vagy hardware hiba.... Van ötletetek? Amúgy az uj rommal van hogy fél orán keresztül minden rendben, aztán wifi letiltva miközben be van kapcsolva. Mit próbáljak ki? Fagyálló kolléga esetleg javasolt?
-
kekigyu
aktív tag
Nexus 5-nek van valamilyen ismert típus hibája mint pl a bekapcsolo gomb elfáradasa ami a wifit erinti? Mostanaban le fel kapcsolodik allandoan minden wifi halozatra, ha epp csatlakozva van sokszor akkor sincs net, ezt irja is. Barmi app vagy ötlet, mi okozhatja ezt?
-
kekigyu
aktív tag
Tempered glass-ra lenne szükségem Pesti, minél gyorsabb beszerzessel. Néztem emagon 3500-ért, ezt sokallom érte. Van olcsóbb de jo alternatíva?
-
kekigyu
aktív tag
Az apk-t letoltottem, de meg nem tettem fel a keretrendszert. Aki ismeri mondana par szot mire használja?
-
kekigyu
aktív tag
Ennek a romnak a 7.1.0 változata van fenn a telefonon, szeretném frissíteni a linkelt 7.1.1-re. Mi a menete pontosan ha nem clean installt akarok, hanem minden meglevő adatot, programot megtartva akarom frissíteni? Lehet ilyet? Mit szabad/nem szabad wipe-olni?
-
kekigyu
aktív tag
Nexus 5 új gyári akksit honnan lehet szerezni? Aliexpress-t linkelt valaki múltkor ha jól emlékszem, ebay-en tudtok megbízható eladót esetleg?
-
kekigyu
aktív tag
Feltettem az xda-s Android AOSP 7.1 ROM ot Nexus 5-re. Felmegy, minden ok, de bármelyik gappssal próbálkozom az android play services állandoan leáll. Próbáltam különböző apk-kat feltenni, töröltem cachet és adatokat, töbször újra tettem a romot nem változik a helyzet. Mit rontok el?
-
kekigyu
aktív tag
Üdv!
Segitsetek lécci. Normál használat ( tehát nem romolás ) közben bootloopba került a nexus 5-öm. Ha töltőn van akkor felvillan a google logo egy masodpercre, majd kikapcs. Power+volume gombbal bejön a recovery mod, de ugyanugy csak egy pillanatra, nem tudok benne navigalni. Ha nincs töltőn, se kép se hang. Van valami ötletetek?
-
kekigyu
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel, ilyet sikerült gyorsan találnom. De végül nem ez került fel, mert a gyorsboltban nem vállalták a felrakást.
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok!
Kijelző védelmére milyen fóliát vagy üveglapot ajánlotok? Olyan kellene, ami befér a Spigen Slim Armor alá.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest