Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Netfone
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Guglinál elgurultak a pixelek ....

Még mindig nem cserélem le N5-öt (pláne, hogy a mai napig szinte mindenre elég)!
A hardver rendben van (bár a 32/128 rom, lehetne 64/128 is, ennyi pénzért illene), de a külső ... hát az valami bűn ronda.
A google megcsinálta az androidos iphone-t.
Ahogy söncö írta: "Képzeld el, hogy az az ujjlenyomat olvasó elvándorol a hátlapról a kijelző alá... és akkor az apple kiperelné a gugliból a sz*rt is. Ennyire nincs saját formaterv..."
Az N5 és a kisebb pixel kijelzője is 5 inch, de ezekkel a brutál kávákkal a pixel jóval nagyobb.
Így megtervezni valamit ... ezek tényleg nem normálisak!
Idővel lehet én is OnePlus 3-at veszek, de félek a mérete miatt, ha ülök (pl buszon), akkor már N5-öt is néha nehéz kivenni a zsebemből. 1-2 nadrágom zsebe nem túl mély, így ciki lenne használni.
Másik jelölt a HTC 10, gyári 2 év garival már most 180K, tavaszra lesz ez 150K körül, lehet ez lesz a befutó.
B*ssza meg a google ...

-
Lehiñito
senior tag
Köszi mindkettőtöknek a választ. 54ezer volt reggel egy újracsomagolt N5 az emagon.
Mielött elvitte volna valaki előlem megrendeltem.
Jelenleg egy i9515-ös S4-em van, ami tudásilag számomra megfelel. Nem tudom, hogy mennyire érezném a különbséget?
Azon is agyaltam, hogy odaadom a nejemnek a nexust ha nincs semmi probléma a készülékkel.
Jelenleg egy S4 minit használ, amire panaszkodik, hogy belassúlt 2év alatt. -
HREH
senior tag
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Lehet, hogy hülye kérdés, de van még értelme ezt a készüléket venni?
Alap felhasználásra lenne, semmi extra.
Valakinek van tapasztalata, hogy az emag milyen garanciát ad a készülékre?
Csak azt látom az oldalukon, hogy 2év gyártói gari van rá, ami papír alapú és a dobozon/dobozban van benne. -
gery2123
őstag
Én úgy vagyok az új nexus hátlapjával, hogy egy skin megy majd rá ha ezt venném. Így nem látszik majd a két anyag

Mondjuk nekem olyan nagy gondom nincs a külsejével az is igaz.
Csak menjen le az ára -
metal01
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Az lesz

-
metal01
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Ha az Alma a fő célpont az régen rossz. Olvasva az AP-os és XDA-s bejegyzéseket nem az jön le, hogy mindenki milyen boldog és már csapatja az előrendelést. A Deutsche Telekom fogja árulni. Valószínű itt is T-s lesz.
-
randras_83
addikt
-
tabletgenius
tag
Köszi a válaszokat. Megy a szervizbe. Egyszerűen magától nem hajlandó bootloader módba indulni, csak ha volume gombokkal arra utasítom. Flasheléskor semmi hibát nem dob, se ha teljes romot,se ha csak kernelt, vagy bármilyen bootloadert teszek rá, de újrainduláskor mindig előjön az egy vibráló s bootloop. Formazzam a bootparticiót?
-
HREH
senior tag
válasz
tabletgenius
üzenetére
Ha lefutott rendesen az image flash, akkor nem tudom mi baja lehet, nekem eMMC hibánál dobott flash write failure-t (parancssorban), aztán fagyalllo mondta, hogy alaplaphibás.
-
Fkris
őstag
válasz
tabletgenius
üzenetére
Lehet h az emmc szállt el?
Volt valakinek ilyesmi gondja, alaplapcsere lett a vége.
Talán catrootnak?A pixelt meg nem is kommentálom, tuti szintetikus kábítószeren élnek MountainView ban...
Majd 1évesen, használtan, aprórol max.
-
tabletgenius
tag
válasz
tabletgenius
üzenetére
raflasheltem egy gyari 6.01es imaget, a flash-all.bat ot hasznalva, minden szepen vegigfutott, de ujrainditaskor csak marad a bootloop((((
ugyanez az eredmeny, ha Nexusroottoolkittel csinalom, barmilyen ottani beallitas mellett is tegyem.
sos sos sos
-
Dottore
addikt
Nagyon szeretném azt mondani, hogy tetszik, vagy, hogy ez szép de egyszerűen nem tudom átverni magam ennyire. Ez óvoda.
metal01
Szerintem nyugodtan kimondhatod, hogy drága. Most már mindenki nevében beszélsz.
-
Dottore
addikt
Mondjuk az eléggé fekete (quite black), igazán kék (really blue) és nagyon ezüst (very silver) jó poén, de ennyit azért nem ér.

-
gery2123
őstag
Engem érdekel a pixel vagy a pixel xl . Igaz nem olcsó, de egy fél év múlva már jó áron is meg lehet venni szeritnem. Annyit meg még ki bírok a kis nexus 5-el.
Max egy új akkut kap addig. -
GrooveHero
addikt
válasz
csipuka
üzenetére
Sajnos a brexit miatt a font bukott a dolcsival szemben elég sokat, pedig mikor mondták, hogy 649 dodó, már kezembe is vettem a telót és számolgattam, hogy az olyan 510 font, aztán én is ledobtam az ékszíjat, mikor megnéztem a play store-t, és 599 font, majdnem annyi, mint dolllárban. Na nemá. Nem mintha nem engedhetném meg magamnak, csak előbb meg kell tapizni a nagyobb modellt, a 6P nagy volt a kezemben, sztem ez is az lesz, pedig ez "csak" 5,5"
-
csipuka
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
2 honapja vettem az 55"-os samu 4K-s tvmet 700$ert. Az nem fog elavulni 2 ev alatt.
Nem vagyok hajlando egy teloert ugyanennyit adni. Ez elvi kerdes.
Olvasom, hogy a legnagyobb konfig a nemeteknel 1000 ajro felett van. Ledobta a lancot ott is elegge.
Kivancsi vagyok mennyire fog fogyni ez a telo a google-nak. Kurvara _nem_ szurkolok nekik.Ja, szegeny HTC az 10-essel is bebukta, mert nem fogy annyira, itt kapaszkodhattak volna, de ezzel az arral nem fognak IMHO.
-
listi
tag
rövid bemutató videó: link
-
tabletgenius
tag
Tanacsot kerek toletek. Mint emlitettem, a tegnap este vizbe ejtettem a telefont. Rogton kikaptam, es perceken belul szetszedtem amennyire csak tudtam. (aksi, alaplap. arnyekolo lemezkek a nyakrol stb.) mostanaig szaradt, de osszerakas utan csak - keresre - a bootloader jon be, melybol max kikapcsolni lehet, vagy a restart bootloader opciot kerve, ujrainditas utan ismet bootloader tolti be, a recovery modba az istennek se hajlando elindulni. Es persze normal start se mukodik, ilyenkor csak bootloop van, a google felirattal, az egyszeri vibralassal, s a nyitott lakattal, majd kezdi elolrol.
Most probalok valami adbs modszerrel hozzaferni, de egyelore elakadtam ott, hogy a megadott googleoldali usb driver letoltesi link se mukodik, szoval nagyon az elejen vagyok.
Mire szamitsak, mihez kezdjek? gondolom amig a PCs-nexusos kapcsolatot nem probalom minden lehetseges modon kiprobalni, meg ne adjam fel a remenyt? -
csipuka
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Szerintem az XL az a nagyobbik iphone araval lesz pariban.
Sajnos a kovetkezo telom mar nem google/nexus telo lesz.
Szerintem tultoltak a fiuk ezzel az arral.
Kivancsian varom, mikor publikaljak az elorendelesek szamat.
Ha Thanksgiving-re beesik az ara 400$-ra, akkor meggondolom magam.
-
gabro0
őstag
Az új Pixelek eddig: $649 indulóár Amerikában 5 és 5,5 méret, korlátlan tárhely a fotóknak és a videóknak, 4GB RAM, 2 gyors és 2 alacsony fogyasztású mag (S821 proci), AMOLED kijelző, 2770 és 3450 mAh akksi, elvileg az eddig legjobb telefonba épített kamera + egy jack csatlakozó

-
gahen
tag
Szasztok, én is feltettem a nitrogen os-t (09.30). Playből feltelepítettem a Fényképezőgép alkalmazást. A képek jók, de a videó nem. Visszajátszva nem jó se kép(szakad), se a hang(zajos, sistergős). Másnak milyen?
-
miroon
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
mar nagyon kivancsi vagyok

-
GrooveHero
addikt
Ha valakit netán érdekel:
live stream a mai bemutatóról, nem egészen 4 óra és kezdődik

vérfolt én is, ha minden jól megy lehet meglepem magam egy XL-lel, meglesem majd őket Carphone Warehouse-ban, sztem az XL olyan £600 körül lesz.
-
dkovizoli
addikt
válasz
tabletgenius
üzenetére
Hali! Nyilván mindenki másképp használja. Nekem hozza azt az akkuidőt mint a stock 6.0.1. Gps, fotó megy. Nfc-t nem használok. Saját kernele van fent és pico gapps. Erre raktam fel a többi google cuccot. Én még a 23-ai romot rootoltam, valahol ezt már írtam régebben. Nálam mennek a root jogot igénylő dolgok. A mai változat( 10.03.) úgy veszem észre, tovább bővült személyre szabási lehetőségekkel. Azért mentést csinálj ha felrakod, hátha mégsem tetszik. Nekem tetszik.
-
HREH
senior tag
Kint az októberi security patch. (M4B30X)
-
Crestol
tag
Ha valakinek kell még akksi ittholról az N5-jéhez sürgősbe!
http://telefontokok.hu/spd/110816/LG-BL-T9-Nexus-5-D821-2300mAh-Li-ion-akku-gyari-csMég ezen kívül van! Nézzetek körbe!

-
tabletgenius
tag
válasz
dkovizoli
üzenetére
Nitrot hasznaloktol kerdeznem, teljes mertekben megfelel ez az OS egy nexus 5oson a mindennapi hasznalathoz?
Meg tudnatok emliteni par nagyon bosszanto, meg javitasra varo hibajat ennek a romnak?
gps, bluetooth, nfc, 2g, 3g, 4g valtasok, foto-video mukodes, hangero, oda-vissza torzulas, volume rokecker, akkuidok, stabilitas, stb. stb. ilyesmi erdekelne.
ja, a lenyeg, rootolva hasznalnam, tehat az SU kell!
esetleg milyen gapsot es kernelt javasoltok melle, amit a kutyunk jol toleralna.
az xdas forumot kovetem, de erdekel a ti velemenyetek.Roviden: honapok ota hasznalt - es nagyon nagy mertekben hibatlanul mukodo - purenexust erdemes lecserelenem erre?
-
Draken
őstag
Lassan en is elkoszonok toletek. Bar csak read onlyban voltam inkabb, ravettem magam es n6p lesz jovo hettol! Nem nez ki rosszul a pixel, de nekem ennyit nem er egy telefon
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83
üzenetére
Mondjuk én azt mondtam mindig is, hogy nekem nem kell 5"-nál nagyobb. Most hogy egy ideje G3-at kell használnom, kezdem megszokni... Mondjuk ahogy nézem az OP3 is hasonló méret, csak kicsit magasabb és vékonyabb...
Aztán nehogy vegyek egyet, ha a Sailfish annyira túlárazott lesz... -
dnelb
veterán
válasz
Slukkica
üzenetére
figy, xda-n erre nyílt topik, enis kipróbáltam. Azzal hogy fentebb veszed a küszöböt annyit érsz el, hogy ugyan nem kapcsolnak le az a57 magok, viszont nem kapnak feladatot sem, tehát tök feleslegesen aktívak maradnak és még jobban fűtik a telefont.. Ezért az a hülye helyzet van, hogy magasabbra véve sokkal hamarabb lesz throttle és szaggatás..[link] ezért konstrukció hibás az egész, vicc!
nekem volt n4 n5 n6, de ez az n5x a nexus név meggyalázása volt kb...
-
Slukkica
őstag
Én kernel szinten kényszerítettem magasabb hőmérséklet engedélyre. De úgy sem az igazi! Egy játék van amit játszom hát evvel a teloval kínszenvedés.
Hát nagyon eggyet kell értsék veled! A kínai vackom ami volt előtte (Elephone) is jobb volt. Egyedül a kamera jobb, pont ahogy írtad. Viszont az 26e volt csak!
Következő fizukor megyek is tovább,szerintem. -
dnelb
veterán
válasz
metal01
üzenetére
s808/s810re ha jót akarsz magadnak nem váltasz. Mindkettő nagyon durván elbas*ott proci. A G4-ben úgy oldották meg hogy rohadt magasra tették a throttling limitet de az meg szerintem nem tesz jót hosszútávon, nem kizárt hogy azért lett annyi bootloopos g4, megfőttek
n5x esetében is kicsit használod, böngészel, twitter, insta és kész is, negyed óra után marad 4db 1000 mhz a53 magod. vicc, pénzt nem kérhetnének azért a telefonért...
s820 meg egy más világ, nagyon nehéz összehozni hogy throttle legyen.. csíkszélesség is kisebb ugye, meg az egész jobb felépítésű. -
dnelb
veterán
-
metal01
őstag
Jó, persze. De amíg nem jelent meg addig csak találgatni lehet. De valószínűbb a magas ár mint az alacsony. Kíváncsi leszek a root/bootloader mókolásukra is. Ugye felöppent a hír, hogy kissé meg akarják nehezíteni a dolgot. Meg úgy átlalában kívánicsi vagyok, hogy ez a brand váltás mit is fog jelenteni pontosan.
-
metal01
őstag
válasz
szpali
üzenetére
Sajnos tudom, hogy ez "a csak szeretnéd" kategória... Kiderül kedden, hogy mennyibe fog fájni. Gyanítom, hogy mindkettő 200k felett fog startolni itthon. Az meg nekem már nem megérős. Ha így lesz, jövő héten rendelek egy OP3-at. Xposed+GravityBox párossal kb. olyan lesz (remélem) mint egy jobbfajta custom. Az N5 megy az asszonynak. Nem akarom eladni. Annál jobb telefon az

-
Dottore
addikt
Ilyen 3D-ben a Google Pixel XL
Na jó, kicsit szebb és feljebb van az antenna csík is.
-
csaby9
tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Ez érdekes én az általam linkelt akkunál 1db hozzászólást látok összesen az is kép nélkül van.
-
csaby9
tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Nem tudom hol nézted a gyártási évet, de ha a képen akkor az nem valós gondolom nem cserélgetik állandóan a képet ha új szállítmány érkezik. Az enyémen is 2016 a gyártás éve a hónap, napra nem emlékszem.
-
csaby9
tag
Üdv.
Szerintem eredetit már nem fogsz kapni, elég régi ez a teló már sajna.
Én múlt héten cseréltem akkut ezt vettem.
Szerintem ez sem eredeti de teljesen elégedett vagyok vele, 3,5-4 óra kijelző időt tudok vele elérni kb 1 napos készenlét mellett. Kapacitást is mértem 2100ma ment bele teljesen lemerült állapotból.

Ez a mai állapot tegnap este töltöttem utoljára. -
Zolás
addikt
Üdv. Leginkább csak olvasom a fórumot, de most segítség kellene. Haldoklik az akkum, már napi 2x kell töltenem. Honnan tudnék rendes gyári akksit találni?
-
dkovizoli
addikt
Hm. Nekem amint fentebb írtam, ment fel az új verzió és valóban eltűnt a supersu. Viszont lett egy rendszergazda nevű alkalmazás, ami nálam ugyanúgy megadja a rendszergazda jogokat annak a pár alkalmazásnak amit használok. Szóval nálam úgy néz ki, hogy van root.
Mcgeri
Szívesen, ha tudtam segíteni. -
33as
senior tag
Sziasztok, én is frisítettem a 25-i kiadásre tegnap, eddig minden ok! Csak az a fránya supersu nem megy még ezen a kiadáson!
Írták is az xda-n! -
dkovizoli
addikt
válasz
mcgeri1
üzenetére
Én az előzőt, stock rendszerre raktam fel. Természetesen full wipe előtte. Telepítés után rögtön ment a pico, azután volt cache és dalwik wipe. Utána újraindít, minden ok. Mivel nem volt root, ezután recoveryből supersu flash. Ennyi. Tegnap pedig letöltöttem a legfrissebb romot és pico-t. Egy az egyben ráengedtem az előzőre egymás után a két zip-et. Minden wipe nélkül. Annyi a különbség, hogy nem szoktam backup-ból visszarakni, mert az már okozott anomáliákat máskor. Ha jól működik az előző rendszer, akkor szoktam twrp-ben csinálni egy mentést és ha az új valamiért nem jó, nem tetszik, akkor azt teszem vissza. Mivel használom a google felhőt, igy mindig minden megvan telepítés után. A programok telepítőfile-ai pedig egy külön mappában a belső memóriában, +pc-n lementve, de a play is tárolja, csak onnan hosszabb idő, meg le kell újra tölteni.
-
mcgeri1
tag
-
masoma
csendes tag
sziasztok, segitsegeteket szeretnem kerni, par honapja egyik pillanatrol a masikra nem mukodott a hangszoro meg a mikrofon. Utana neztem a neten es erintkezesi problema volt, a videon lathato modon megjavitottam a telefont: https://www.youtube.com/watch?v=AkyGS2mf1bM. Viszont most egyszer mukodik egyszer nem. Mikrofont es a hangszoro egyseget kicsereltem mar nem segitett. A papirfecnis modszeren kivul van valami hatekonyabb megoldas, milyen alkatreszt kellene kicserelnem? Valakinek volt hasonlo problemaja?
-
mcgeri1
tag
válasz
mcgeri1
üzenetére
Fel is raktam a Nitrogen OS-t. Két dolog van ami zavar benne. Panaszkodnak, hogy visszhangzok, vissza hallják magukat akikkel beszélek. Másik pedig, hogy beleintegrálták a contact, phone, camera, calculator alkalmazásokat, de nem firssíti play-ből hanem leszedi mellé külön az újat. A telefonon lévőt letiltom, megy szépen a play store-os kivéve a phone-ból, ha a beépítettet tiltom, akkor a másikból nem tudok hívni

-
Dottore
addikt
-
miroon
aktív tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Ez az egyetlen alkatrész amit nem állnék neki otthon kicserélni

-
johnsmithnex
tag
Sziasztok!
Van valakinek eladó bekapcs gombja?
-
HREH
senior tag
Sziasztok! Kicsit off lesz
95k értékben kéne teló faternak, főleg céges használatra (e-mail olvasás, sok-sok hívás, navigáció)
Egyből gondoltam az N5X-re, csak ehhez a használathoz kellene egy combosabb akksi is, mert a mostani telefonjával (One M7) ez a legnagyobb baja.
Ennek fényében nem tudnátok valamit ajánlani? 95k (pontosabban 350$) a max. mert eddig kapott keretet rá, szóval a 100k már nem pálya.
Köszi!(tudom, hogy van milyen telót vegyek témájú topik, csak gondoltam több szem többet lát)
-
Az összefoglalóban is megtalálod!

Xposed-keretrendszer (így néz ki az xposed kezdőképernyő)
Az Xposed framework nem más mint egy keretrendszer ami alatt tudunk futtatni bizonyos programokat akár gyári kernel alatt is, egy ROM független (bizonyos kereteken belül, pl legalább android 4.0.3 kell hozzá, illetve root) módosításokat lehetővé tevő okosság.
Lényege, hogy nem nyúl bele semmilyen APK-ba, ezáltal ki-be kapcsolhatóak az egyes modulok (az xposeden belül nagy választék van különböző tulajdonságú okosításokra, rendszermódosításokra, ilyen pl a GravityBox, erről késöbb!).
Lényege, hogy egyszerű lehetőséget ad a rendszer viselkedésének módosítására. Csak a memóriában hoz létre változtatásokat, szóval egy modul deaktiválás és újraindítás után az érintetlen rendszer bootol be (már ami az adott xposed modult illeti).
A rendszer egyazon részét több modullal is módosítani tudjuk mindenféle probléma nélkül!Jelenleg KitKat + Lollipop + Marsmallow verziókra is elérhető Nexuson!
Xposed telepítése (root jog szükséges)!
1. A beállítások > biztonság > ismeretlen források menüpont alatt engedélyezd, hogy minden forrásból tudj programot telepíteni.
2. Marsmallow (6.0.x) alatt recovery-ből kell flash-elni az xposed-v84-sdk23-arm.zip nevü fájlt (mindig a legfrissebbet érdemes, jelenleg v84), letöltés innét.
3. Telepítsd fel az XposedInstaller_3.0_alpha4.apk-t (a név idővel változhat), letöltés XDA-ról (első hozzászólás alja, mellékletként csatolt fájl).
4. Indítás után Xposed-ben nyomj a keretrendszer > telepítés/frissítésre, ezután indítsd újra a telefont (kép itt).
5. Nyisd meg újra a programot és menj a letöltések menüpontba ott válogathatsz a modulok közül (kép itt).
Pl keresd meg a Gravitybox [MM] modult (MM = Marsmallow). Miután meg van, telepítsd fel és az Xposed / modulok menüben pipáld be (kép itt), ezzel aktiválod, majd újra kell indítani a telefont (fontos, ha új modult telepítesz, kipipálással mindig aktiválni kell és újraindítani a telefont)
6. Ezek után a programok között megjelenik (jelen esetben) a Gravitybox (így néz ki a Gravitybox kezdőképernyő).
A részletes beállításokról Youtube-on találsz egy videót.Az összes Xposed modul megtalálható itt (illetve telefonon is, az Xposed app letöltések menüpontjában):
xposed module overviewPár ajánlott Xposed modul:
- GravityBox [MM]: az xposed modulok királya. A legsokoldalúbb módosításokat teszi lehetővé egy felületen keresztül. Záróképernyőtől kezdve a navbáron át a gombok viselkedéséig minden módosítható vele. Xposed alá igen ajánlott.
- YouTube Background Playback: nevéből adódóan a youtube videók lejátszását engedélyezi a háttérben.
- YouTube AdAway: Szerintem egyértelmű, reklámokat tilt.
- Enable Ambient Display: Környezeti kijelző bekapcsolását teszi lehetővé.
- Xstana: Navbár személyreszabás skinekkel, színekkel.
- Lock screen widgets: widgeteket tehetünk ki a lezárt képernyőre (pl óra, időjárás stb).
- Amplify Battery Extender: akkumulátor kímélése.
- Battery Home Icon: akkumulátor töltöttség kijelzése a Home (kezdőképernyő) ikonon.
- NeoPowerMenu vagy Advanced Power Menu+ (APM+): a ki/be kapcsoló gomb hosszú megnyomásakor extra funkciók jelennek meg, pl újraindítás, gyors újraindítás, újraindítás recovery módban, újraindítás bootloader módban stb. -
ElFeo
tag
válasz
focvis
üzenetére
Már korábban is használtam a bankom-Gránit bank-appját. Igazándiból nem sokmindenre volt jó, de mondjuk bankártyát letiltani igen. Szal' nemrég újból ránéztem és meglepve láttam, hogy az utolsó frissítéssel belekerült a bankkártyás fizetés. Annyi az egészu, hogy be kell kapcsolni a funkciót és a készülékhez rendeli a kártyát, eztán pedig simán lehet a telefonn segítségével fizetni. Nagyon menő.
Ezek után már csak azt nem értem, hogy a szolgáltatók mia a francot tökölnek, meg aztán főleg nem értem ezt a mobiltárcás bénázást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak akkor fene tudja mi lesz az N5 helyett...

Ezek után már csak azt nem értem, hogy a szolgáltatók mia a francot tökölnek, meg aztán főleg nem értem ezt a mobiltárcás bénázást.