-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
válasz
Fetyoka0 #47012 üzenetére
Igazabol lehet engedelyezni az 'extra' bandeket, igy d820-bol is lehet 'd821'-et csinalni es oda vissza
-
válasz
Fetyoka0 #42174 üzenetére
Nálam is, M-en. Nem tudom a megoldást, mindenhol néztem, nem engedélyeztem a folyamatos wi-fi keresését. Az energiatakarékos helymeghatározásra gyanakszom.
Amúgy különösebben nem zavar, munkahelyen és itthon is wifin lóg a telefon.Más.
M tapasztalatok, mi nem működik egyelőre: Waze, HERE, Uber, Dolphin. -
bucsupeti
senior tag
válasz
Fetyoka0 #33103 üzenetére
igazatok van... de akkor másképp kérdezem, mert igazából úgy jött elő a kérdés hogy méginkább sötétíteni szeretném a képernyőt. Sokat használom este, sötétben a készüléket és simán elég lenne kevesebb fényerő is. Kb a SOT legalább fele ilyen környezetben van, tehát ebből fakadóan spórolni lehetne az akksival.
Szóval a minimális fényerő értéket gyári rom-mal root nélkül lehet-e még kisebbre venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged