Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
-
Dottore
addikt
Nem azt mondom, hogy a tapasztalataid nem helyesek. Azt mondom a konzekvencia amit levonsz belőle nem az. Attól mert nekem nem volt kamerahibám Nexuson, nem azt jelenti, hogy nem szenvedett ettől mindenki más (mert de) és legfőképp nem azt, hogy a Nexus amiatt, hogy nálam hibamentes, tökéletes, szemben mondjuk egy másik készülékkel ahol pont én is belefutotta.... áhhhh, qrvára mindegy.
-
Madoc
veterán
válasz
metal01
üzenetére
Igazad van az ár a legnagyobb érv. Lehet aztán hogy találkozunk az OP3 topicban. Bár ott sosem lesz olyan közösség mint itt. Ott 2 topikban is ha leírtam hogy mivel vagyok elégedetlen akkor rögtön ment a fika,míg itt a legtöbben elismerik-ismerik a készülékeik hibáját. Nálam 165k-ra tettem most a maximumot,az dönt majd.
-
metal01
őstag
Tény, hogy a full stock Android a legjobb és a leginkább "hibamentes" (tudjuk, hogy nem az), de nálam egy telefon árának lélektani határa nagyon-nagyon maximum 150k. De még annyit sem szívesen adok érte. Ha ennél drágább lesz az új Nexus (márpedig gyanús, hogy igen), akkor OP3. Az OOS is elég stock-közeli, vannak még hibái ahogy olvasom, de ~2 hónapja jelent meg az a telefon és javítgatnak szorgosan. Ami elég pozitív dolog.
-
Dottore
addikt
Kérdezd meg erről itt a fórumban az embereket mennyire voltak vagy sem a Nexusnak idegesítő szoftveres hibái. Csak a kamera miatt fogsz találni több öldalnyi sírást. Szóval az, hogy veled nem történik meg valami, az néha még van.
Nem basztatni akarlak, csak segítségképp rámutatni a következtetésedben a logikai hibákra.
-
Madoc
veterán
válasz
metal01
üzenetére
Amikor az augusztusi frissítésbe a juliusi hibajavítást teszik... Pedig az augusztusi is kint volt már. Op3-am nincs, pedig most nincs okostelóm (mert eladtam az OPX-et amig jó pénzt adtak érte),de a rávalóm az megvan, és a kellnekem érzés is, DE...A gondok azok leginkább szoftveresek,hiába a kb. pure android,akkor is egy tákolt érzésem volt mindig,valami mindig szarakodott míg a nexusnál nem volt ilyen.
-
metal01
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Az ár döntő lesz. Nem vagyok hajlandó 200k-t kiadni egy telefonért. A lélektani hátár (de csakis egy kurva jó Nexus esetében) max. 150k. De sejtésem szerint annál jóval drágábbak lesznek.
(#52990) madoc: A jelenlegi OP3 esetében is így gondolod?
-
Madoc
veterán
válasz
randras_83
üzenetére
2 Oneplus-al a hátam mögött én azt mondanám a Nexus-ok megérik a felárat. Valami kis pici nyűgje mindig volt az oneplusoknak. Visszasírom a nexus 5-öm.
-
assemble
addikt
válasz
metal01
üzenetére
Nem csak talalgatas, ezek amik androidpolice-rol jonnek, kozel biztos infok/szivargasok - ahol nem biztosak benne, ott odairjak. Meg persze mindig van ra egy minimalis esely, hogy az utolso pillanatban valtoztatnak valamin, de nagy valtozasok mar biztosan nem lesznek tekintve, hogy valszeg heteken belul bejelentik a telefonokat.
-
assemble
addikt
válasz
metal01
üzenetére
Mi az, hogy "sajat keszuleket"? Az eddigi Nexus-ok szerinted mik? Ha ugy erted, hogy olyat, ami teljesen sajat gyartas is (mint a Pixel szeria): ezek nem olyanok lesznek, mert tudva levo, hogy a HTC gyartja mindkettot. A Google resztvesz a telefonok hardveres tervezeseben is - ahogy azt az elozo evi Nexus-oknal is tettek, de attol meg nem ok gyartjak. Arra valoban utalnak jelek, hogy az uj telefonok branding-jeben erosebben ki lesz hangsulyozva a Google (a hatlapon google branding lesz nexus helyett, es az FCC-s tipusszam is utal erre, ahogy az androidpolice megirta), de ez csak branding, lenyegi kulonbseget nem jelent.
Azt ertem (ahogy a tobbi android-os oldal forrasa is nagyreszt az androidpolice, mivel altalaban ott jelenik meg eloszor minden hiteles uj info), de miert nem lehet akkor onnan linkelni, es inkabb ilyen masodosztalyu oldalakrol ahol a cikk cime is felrevezeto es hatasvadasz (amit jol mutat a reakciod is amivel belinkelted, a legtobb masodosztalyu szenzaciohajhasz "hir"oldal pont erre utaz), es max annyit tesznek hozza az eredeti hirhez, hogy azt eltorzitjak?
-
metal01
őstag
válasz
assemble
üzenetére
A Google akar saját készülékeket. Ez tény. Ezt be is jelentették. A rootolást és bootloader nyitást is offolni szeretné (vagy legalábbis megnehezíteni) a Google az új főverzióban. Ez azért alátámaszthatja a cikket. Egyébként a cikkek 98%-át az androidpoliceról szedi a PCWorld is...
-
assemble
addikt
válasz
metal01
üzenetére
Eleg hatasvadasz cikk. De, Nexus-ok jonnek, max a branding lesz mas bizonyos orszagokban vagy szolgaltatoknal. Az igaz, hogy a hatoldalukra nem Nexus lesz irva, hanem egy Google logo lesz, de ez igy volt tobb korabbi Nexus-nal is, lasd legutoljara: Galaxy Nexus.
Ertelmes hirekert az androidpolice-t ajanlom, ott nem olvasni ilyen hatasvadasz hulyesegeket.

-
metal01
őstag
-
bl4ze
veterán
fagyálllóról tudni valamit ?
küldtem neki emailt 2 napja, se kép se hang

-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy vannak képek a telón amik át lettek pakolva külön könyvtárba de a telón kívül semmi nem látja. Képnézegetőbe ott van de már magát a file-s sem látja a telefon csak a total commander (telón). Géphez csatlakoztatva se file átvitel sem fotó átvitel módban nem látszanak csak azok a képek amik DCIM mappában vannak azok már nem láthatóak amik külön mappában. (gépen commander sem) Láthatatlan faile-ok is láthatóvá vannak téve de semmi. Ha képnél megnézem az info-ba a kép helyét akkor ide mutat: storage/emulated/0/pictures/mappa az sem segített a win-ben akartam importálni. Azt a helyet egyszerűen semmi nem látja csak a telón lévő commander. Van rá valami mód, hogy egyszerre azt a több mappányi sok száz file-t át tudjam mozgatni PC-re?
Segítségetek előre is köszönöm!
-
metal01
őstag
Újonnan már nem kapod meg a 20-as szériát, csak használtan. Kishazánkban őt ajánlom. Kifejezetten üzleti gépekkel foglalkozik, többek között természetesen ThinkPadekkel is. Van boltja is Pesten, ahol személyesen meg tudod nézni a gépeket. Szép állapotúak a gépei és kapsz rá gart is.

Az árai is rendben vannak. Amit tudok javasolni, hogy minimum HD+ kijelzővel szerelt lapost vegyél. A HD elég gyatra. Amit ThinkPadekkel kapcsolatban szokás még emlegetni az a Panasonic cellás akku és az LG-Philips gyártmányú panel. A Pana akku jóval tovább bítja, az LG panel pedig szebb képet ad. (Már amennyire egy TP-nek lehet "szép" a képe
) (Persze TN panelről beszélek) Van IPS is az X szériában. Az fasza.Fontos lehet a méret is. Az X ugye 12 col, a T-ből van 14 és 15 col. Ha workstation kellene akkor a W széria. Minőségben ezek mind jók. Talán még a 30-as széria belefér a ThinkPad kritériumokba, de ott már a silányabb anyaghasználat jellemző, megjelent a szigetes billzet. A kiosztást elbarrmolták, stb. Nem szeretik a fanok
A 40-es széria katasztrófa. A többiről ne is beszéljünk felfelé... Az Edge-et meg felejtsd el. Az nem TP 
Ezt azért olvasd el. És a ThinkPad topicban is kérdezhetsz bátran. Ott én is aktív vagyok

Ha tudok segíteni írj nyugodtan

randras_83: Ugyanezt tudom neked is mondani mint Fkris kollégának

-
metal01
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Úgy legyen. Már viszket a tenyerem egy új telóra
Leginkább az új Nexus Marlin jönne be. Az 5,5 col még nem olyan vészes. Pont mint a OP3. De mégiscsak Nexus. Csak valószínű brutál ára lesz. -
Fkris
őstag
Erre az új 5 colos nexusra még váltanék is!
Szerintem jól néz ki.Bár lehet inkább egy thinkpad re kéne gyűjteni...

-
( V )
veterán
válasz
assemble
üzenetére
akkor itt egy csokor onnét az új nexus csengő és üzenet hangokkal

-
metal01
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Nagyon remélem, hogy a kapkodva utángyártás nem fog a minőség rovására menni (anyaghasználat, összeszerelés). Amúgy olvasom, hogy az OOS updatejei rendesen hazavágják a telót. Ez nem jó hír.
-
tothpeter20
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Habár nem ide szántam volna, bocsánat!
De nagyon kedvesek voltatok!
-
metal01
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Azért elég gáz ez az "elfogyott a raktárkészlet" dolog... Nem is értem. :/
-
metal01
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Én most akartam rendelni.
Beszopódtam rendesen. De nem baj, így legalább (talán) tudok majd dönteni az új Nexusok és a OP3 között. -
randras_83
addikt
válasz
tothpeter20
üzenetére
Ha nem sűrgős várd meg a Nexusokat, amúgy OP3, szeptember 12-től lehet rendelni megint. 124.990-ért best buy szvsz
-
assemble
addikt
válasz
tothpeter20
üzenetére
Ha most venned, azt mondanam, hogy egyertelmuen a OnePlus 3. (bar most pont raktarhiany van par hetig vagy honapig, szoval sztem nem tudnad most megvenni)
Egyebkent meg en megvarnam az uj Nexus-ok bejelenteset (amire eleg komoly esely van meg ebben a honapban, szoval 1-2 heten belul - azt lehet tudni, hogy a 7.0 meg fog jelenni, es jo esellyel azzal egyutt az uj telokat is bejelenthetik - kb mar minden kiszivargott roluk), es aszerint dontenek.
szerk: S7 is eleg jo amugy, de annak az uj hivatalos ara sztem jocskan ezek felett van, szoval ar/ertekben a tobbi jobb valszeg. -
tothpeter20
csendes tag
Sziasztok! Új telefon vásárlása mellett döntöttem, de a nagy kínálatban teljesen döntésképtelen vagyok
Remélem tudtok segíteni!- Árkategória: Nincs konkrét, inkább ár/érték arányba legyen jó (legyen 2 kategória: max 90 és 150.000)
- Használt vagy új: ÚJ!!!
- Hol vennéd meg? Függetlenül, gyártóival!
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú táv! Nálam egy telefon legalább 2-3 évig telefon.
- Mire használnád? 1.mobilnetezés 2.messenger, egyéb kommunikációs alkalmazások 3.egész nap, egy töltéssel 4.kamera(hátlapi, előlapit is használom) 5. játék 6. egyéb általános felhasználás //fontossági sorrend
-Max 5.5" képernyő, de ha kisebb az csak jobb.(4.7-5.5" jöhet)
-B20 fontos, de lehet kínai ha összefér
A döntésemet az nehezíti(lásd a két ár kategória), hogy nem biztos használnám ki egy S7 tudását, de ha hosszú távra tervezek nem 20-30-40.000Ft-on szeretnék spórolni, majd később megbánni döntésem.
Eddigi kiszemeltjeim:
OnePlus 3
Motoroloa G4 Plus (4GB RAM)
Honor 8
és Samsungokkal is szemezgetek!
Új Nexus telókat is kíváncsian várom.
Nem holnap szeretnék telefont venni, nem elkapkodva. Szeptember elejei vásárlás lesz valószínűleg.
Köszi!
-
assemble
addikt
válasz
metal01
üzenetére
Ezek mind androidpolice-rol jonnek.

-
metal01
őstag
-
válasz
rootkiller
üzenetére
-
rootkiller
őstag
Szevasztok!
Meghalt a telefon egyik mikrofonja, nem hallanak hívás közben, csak kihangosítva hallják amit mondok. Anyámé egy hete szart be más gonddal, donornak próbáltam használni kicserélve az alsó panelt amin ugye az USB is van, de nem lett jó, most ilyen zajos szar az egész.
Valaki valamit tud mondani rá?
Köszi
-
gabro0
őstag
válasz
gyulavezir
üzenetére
-
randras_83
addikt
válasz
gyulavezir
üzenetére
tuti a fém nyálazza a térerőd, dob ki a csába

-
csipuka
senior tag
válasz
gyulavezir
üzenetére
Nekem nem tunt fel terero valtozas a frissites utan.
Amugy ha parszor le/fel teszed, akkor mar konnyebb lesz egy ido utan
-
YAS-dude
őstag
válasz
gyulavezir
üzenetére
Azért ezt mondjuk magadnak is megválaszolhatod, ha megnézed mi történik, mikor....
leveszed a bumpert!
-
gyulavezir
aktív tag
Üdv!
Raktam egy alumínium bumpert a telóra. Mert első blinkre jó ötletnek tűnt.
Szerintetek lehet összefüggés, hogy a legutolsó frissítés óta (ami egyébként megegyezik a bumpert felszerelésének időpontjával) a telefonomon a térerő annyira nincs ott a topon? Egészen konkrétan ahol eddig max térerő volt, itt most az alsó harmadban vergődik.
Más is tapasztalja ezt, tehát az új frissítés okozza vagy másnak ez a jelenség nincs, ergo a bumper miatt van?
Előre is köszi a segítséget! -
Dottore
addikt
Még mielőtt mindenki engem találna meg.
Linkeltem egy cikket, elolvassátok és ha hasznos megjegyzitek, ha nem elfelejt.
-
gabro0
őstag
válasz
Dottore
üzenetére
2014 márciusa óta használom a telefont és nem nagyon szoktam rátöltögetni. Megvárom míg 20% körüli töltöttségre esik, aztán töltöm fel teljesen és utána is rajta szoktam hagyni.
Mai napig 4 óra felett (4-4,5) az átlagos kijelzőidő, a gyári akksival
Pl. most 47%-on áll és 3 óra 16 percnél jár a kijelzőidő. -
Dottore
addikt
Igaz a N5 akksijának már mindegy, de a cikket részben a Battery University oldaláról vették, azok pedig nem hülyék.
-
Dottore
addikt
Dehogy vagytok betegek. Ha tetszik tetszik.
Nekem kicsit sok az ív azzal a sötét betéttel és emiatt gyerekes, de meglátjuk ha itt lesz. -
Dottore
addikt
Adatok a következő Nexusról. Kicsit idiótán néz ki szerintem, de a többi rendben lesz.
-
mutyi
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával küzdök.
Az utóbbi hetekben egyre gyakrabban fogja magát a telefonom és egyszerűen újraindul.
Előtte kiírja hogy kikapcsolás és pár mp után reboot.
Ez mitől lehet?
Szoftveres hiba vagy a telefon ment tönkre, esetleg ez lenne a power gomb hibája?Én már épp fel akarok tenni egy gyári szűz romot, hátha segít, de gondoltam írok ide, netalán másnak is volt már ilyen gondja és tudja a megoldást.
Nagyon idegesítő,mert most már néha pár percenként csinálja, főleg ha valamit dolgozok vele.
-
X_C
tag
Igen, valószínűleg bekapcsoló gomb hiba, de mielőtt befújnád mindenképpen szedd ki az alaplapot és akksi nélkül hajtsd végre a műveletet.
-
SteeWe
aktív tag
Sziasztok,
Az utóbbi pár napban, mikor kapcsolnám be a telefont, az fogad, hogy ki van kapcsolva. Pont most történt, hogy bekapcsoltam, majd láttam, hogy párszor felvillan a Google logo és kikapcsol. A fórumon írtak hasonló jelenséget.
Jól értem, hogy a fent leírtak bekapcsoló gomb hibára utal?
Kontakt sprével befújás segíthet? Csak kikapcsolom a telefont, de nem szedem szét, hogy az akksit kiszedjem. -
masoma
csendes tag
sziasztok, az új frissítés (MOB30Y) óta nem ad ki hangot a hangszóró. Valakinél hasonló probléma vagy ez hardveres lesz?

-
( V )
veterán
itt az újabb stagefright szintű biztonsági rés: a Quadroot, igaz csak qualcomm chipsetre vonatkozik.
-
-
Dottore
addikt
válasz
Dottore
üzenetére
OK akkor félreértettem.
-
Dottore
addikt
Had kérjek meg valakit, aki használja a Weather Timeline appot, nézze meg nekem, hogy az adatforrás kiválasztásánál ez a kép látható nála is, vagy a szolgáltatók neve mögött ott a jelenlegi hőmérséklet mint plusz infó?
-
HREH
senior tag
válasz
zolka95
üzenetére
Nekem Xtremeguard-os tempered glass van rajta már 1,5 éve, nadrágzsebben hordom a telefont, kulcs, aprópénz mellett, eddig egy darab karc sincs az üvegen, szerintem 2000ft-ot bőven megért.
Fóliákat utálom, soha többet, nekem 2 féle volt rajta, egyik sem csúszott rendesen.Másik ami fontos - szerintem - az a bumper (nekem Spigen Slim Armor van), anélkül semmit sem ér a tempered glass, ha pl. sarkára esik a telefon, akkor simán elrepedhet ill. betörhet a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tisztelet a kivételeknek!
Illetve ott is, mert az N5 marad a családban