Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
Hmm, nagyon köszönöm még egyszer. Simán felment elsőre.
Tapasztalatom fél nap után (
), hogy az akkuidőm jobb lett.
5:45kor vettem le le reggel töltőről és most 14:00kor még csak 89%ra esett le.
Ez nekem eddig pozitívum.
Délután kipróbálom a kocsiban a kihangosítóval, hogy a recsegés megvan-e még. -
válasz
rover45
üzenetére
Kíváncsiságból feltettem az általad említett Dirty Unicorns - du_hammerhead-v12.2-20180511-1605-OFFICIAL.zip-et és nekem hiba nélkül települt pico gapps-el!
A letöltött zip fájl nem hibásan töltődött le, ellenőrizd?!
TWRP-ben töröltem az internal storage-n kívül mindent (data+system+dalvik+cache)!
Bár én pár hete töröltem az internal storage-ot is, mert sok "szemét" felgyűlik és lehet nálad is ez zavar be, töröld azt is szerintem, de előtte mindent ments le, mert ez töröl mindent adatot! -
rover45
őstag
Nem tudom mi az oka, de egyszerűen nem megy fel a múlt pénteki DU. Ennél az állapotnál elakad, majd 3 perc után restart és visszajön a recovery ...
-
gabro0
őstag
Na basszus, most kellett volna idetolni a 8 órás SOT-ot amit még a Nexus újkorában lőttem

Az eMMC5.1 érződik (galériagörgetés, alkalmazásmegnyitás stb.)? Én megfogadtam, hogy csak UFS-el szerelt telefont veszek.
Meg a melegedés. Nem tudom az én telefonom lenne csak ilyen, de fél percnyi böngészés után már langyosodik a SoC. Pár perc után meg már zavaróan meleg és throttlingol. Jó hallani, hogy középkategóriában sincsenek már ilyen gondok.Hú meg még egy dolog. WiFi-n milyen sebességet tud 2,4GHz-en? Csak kíváncsiságból.
-
( V )
veterán
válasz
gabro0
üzenetére
sebesség baromi jó, egyáltalán nem érzem hogy "csak" közép kategória, röccenésmentes és ha vajas-krémes a 8.1

Akku összehasonlíthatalanul jobb, 5-6 óra kijelző idő simán, most is másfél napja használom: netezés, játék, videó, fotózás sok navigáció és 4 óra SOT után még van 30%
Melegedni egyáltalán nem éreztem hogy forrósodna, max ha a napon hagyom -
palesz53
senior tag
válasz
Superhun
üzenetére
(Kis túlzással) oreo rom van dögivel (ahhoz képest milyen öreg készülék), de kernel külön nincs (elementalx-en kívül, de az meg nem passzol minden romhoz), mindenki új telóra váltott a készítők között. Emelem kalapom Francisco előtt, hogy belefeccölte az idejét.
Ezért nagy szám szerintem. -
( V )
veterán
Hát srácok nekem megjött az új "nexus" N7P formájában, ismét tiszta és legfrissebb android ami a robot szívet megdobogtatja.

van ám méret

[kép] -
palesz53
senior tag

franco kreált egy oreo (8.1) támogatott kernelt. -
válasz
KaiotEch
üzenetére
A kínaiaknál az original nem azt jelenti, hogy eredeti, hanem hogy a csomagolás bontatlan!
Náluk a genuine szó jelenti az eredetit, próbálj így keresni, de még így is jó eséllyel kapsz hamisat!Nem véletlenül írtam bele az összefoglalóba, hogy " Eredetit az LG Központi Márkaszervizben lehet vásárolni (1134 Budapest, Váci út 33)! "

-
guppy
őstag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Azt is próbáltam, pont u az, kezdetben a 3éves gyárinál jobb, de közel sem bírja úgy, hamarabb esni fog a kapacitása.
AccuBattery-t ajánlom aksis témákhoz, egész pontosan megmondja aksi aktuális kapacitását. (pár nap kell mire beáll, és hosszabb töltési ciklusok). Után gyártott aksim 1év után a gyári 40%-át tudta csak pl.
-
biega
aktív tag
Többféle ROM-ot is kipróbáltam, de mindegyikkel eldobja időnként a GPS jelet, aztán 1-2 percen belül magára talál. Elsősorban navigációra használnám, melyik ROM a legjobb erre a célra?
-
rover45
őstag
Feltettem az április végi Dirty Unicorns-t.
Pozitívum, a korábban használt nemtudom milyen 7.1.2-höz képest az üzemidő. Nekem ezzel többet bír.
Azonban annak ellenére, hogy bármilyen bluetooth hangeszközön kristálytiszán szól a zene, a kipróbált 3 különböző kihangosítón egyáltalán semmit nem lehet érteni másik félből.
Csak recseg és ropog .... -
Sziasztok!
Melyik Oreo romon a legjobb jelenleg az üzemidő? Most DirtyUnicorns van fent, de egyáltalán nem vagyok megelégedve vele. Úgy merül le 1 nap alatt a telefon, hogy semmit sem csinálok vele, alig van bekapcsolva a kijelző. Nougat-on nem volt ilyen gond...
-
thesound
addikt
Egy ideje a chrome többet fogyaszt, mint a képernyő.

-
zolka95
őstag
LineageOS 15.1-en hogy lehet beállítani, hogy a wifi automatikusan kikapcsoljon egy idő után, ha lezárom a telefont?
És hogy tudok fájlokat másolni a telefonra?
Mert a windows nem jelez semmit. A telefon értesítési sávjában sincs semmilyen üzenet hogy a gépre kötöttem. -
gabro0
őstag
-
válasz
mmarta
üzenetére
A Nokia 7 Plus egyáltalán nem lesz visszalépés, sőt, egy kifejezetten kiváló utód lenne, én is erősen szemezek vele, de még megvárom a Mi A2-t (nekem a qi töltés hiányozna csak, illetve az A2-ben valószínűleg nem lesz NFC, ami mobilfizetés miatt fontos nekem)!
gabro0: az enyémbe is szarakodik a gps, kint az udvaron több perc kellett neki mire jelet talált, de rögtön el is dobta.
Itt a képernyőmentésem, remélem látod rajta amit keresel. -
gabro0
őstag
válasz
Martinitius
üzenetére
Az igen
Amúgy azt néztem másik rommal se megy a GLONASS. Nem tudom mi baja van. Esetleg megnéznéd nálad mi a helyzet ezzel az appal? Vannak kis oszlopocskák, a második szekció a GNSS. -
mmarta
senior tag
Sziasztok!
Az én kis Nexusomat lecserélném, jelenleg a Nokia 7 Plusra esett a választásom. Szerintetek nem lesz visszalépés a Nexushoz képest? 104 ezer lesz a kék T-nél Blue S csomagban, ennél többet nem nagyon adnék telóért, bár a Siroccora nagyon fáj a fogam már a mérete miatt is. Félek a tepsiktől.
-
Martinitius
tag
válasz
gabro0
üzenetére
Én is Lineaget használok, Waze gyakran nem talál jelet vele nekem sem. De szerintem ez Waze probléma. A másik telefonom (OnePlus X) szintén egy 8.1-es rom van (de nem Lineage), és az is problémázik a GPS-el (ugyanúgy Wazével).
A harmadik telefonomon (Nexus 5 stock 6.0.1-el) viszont gond nélkül fut a Waze, igaz azon nem merem frissíteni, egy régebbi verzió fut rajta. Munkához nekem elengedhetetlen a navigáció, így csodás érzés mikor 3-ból 2 telefon nem talál gps jelet...
-
Watt25
veterán
válasz
gabro0
üzenetére
Igen, de igazából a powerbank a legtöbb esetben csak placebó. Egyszerűen azért, mert gyakorlatilag a mindennapokban nekem sosem merül le teljesen a telefon, viszont nem zavar, hogy látom, hogy mondjuk már csak 10% van benne, mert tudom, hogy ha mégis nagy gáz van, akkor meg tudom oldani a töltést bárhol, bármikor.
-
( V )
veterán
válasz
Watt25
üzenetére
Ismerem az érzést, nekem is ott van a táskámban a 10K-s Xiaomi.

Mondjuk most hogy főleg a céges P9 Lite '17-et használom azért kényelmesebb hogy csak naponta-másfél naponta kell tölteni, bár cserébe idegesítően lassú tud lenni.
Nálam Nokia 7 plus van most célkeresztben.
-
gabro0
őstag
Használ valaki LineageOS-t? Most azt vettem észre, hogy alig talál jelet a helymeghatározás során, a GLONASS műholdak adatait nem veszi.
-
( V )
veterán
válasz
Watt25
üzenetére
és akkor még az aksiról nem is mondtál semmit!

teljesen jogosak a felvetések, már kezdettől fogva tudtuk hogy nem lesz tökéletes a telefon és mégis... nagyon hiányzik ez a megfizethető google android vonal (talán majd most az idei nokiáknál...). mindenesetre én is megtartom mint játszós / barkácsolós telefon, ill. másodlagos tartalék.
-
Watt25
veterán
válasz
Watt25
üzenetére
Talán felmerül a kérdés, hogy miért tartottam meg mégis ilyen sokáig ezt a telefont. A válasz pedig az, hogy az idők folyamán viszont megmutatott olyan dolgokat, amikről nem is tudtam, hogy milyen jók, hasznosak és ezeket a dolgokat a többi telefon vagy nem tudja, vagy megfizethetetlenül drágán.
Például:
- Wireless töltés. Autóban nagyon hasznos, de most itt az asztalomon is van egy ilyen töltő, csak rádobom és látom is a telefont és tölti is. Nagyon kényelmes.
- HDMI kimenet. Konzolra nem akarok költeni, mert sok időm nincs is játszani, illetve nem is akarom, hogy a gyerekek azon lógjanak egész nap. De esténként jó 10-15 percet nyomni a Beach Buggy Racing-et hármasban és ehhez csak 3 bluetooth kontrollert kellett vennem. (Ja bocsi, meg a játékot is meg kellett venni.)
- Pure AndroidSajnos ez utóbbi kettőről le kell majd mondanom az S7-tel, de nem hiszem, hogy belehalok. (Illetve BB Racing-elni továbbra is lehet majd az N5-tel...)
-
Watt25
veterán
Én viszont most nem leszek pozitív, elnézést...
Ha nem jön közbe semmi, ma délutántól egy használt S7 tulaja leszek. Talán majdnem 3 évig volt meg ez a telefon, de egyáltalán nem azért, mert annyira meg voltam vele elégedve...- Kezdetektől fogva vacak GPS. (Olyan helyeken dobja el a jelet, ahol semmi más telefon, illetve a legfurcsább, hogy vannak dedikált helyek, ahol szinte mindig eldobja. És nem barlangok belsejére kell gondolni, simán az Alföld közepén is van ilyen hely! (Szó szerint!) Tudom, hogy hol fog elmenni a jel!)
- Az üveg elvált középen a kerettől. Próbáltam visszaragasztani, nem sikerült teljesen. Ez persze nem a telefon hibája, de sokat segített volna, ha nem is nekem kellett volna ezzel küzdenem...
- Hangminőség nagyon rossz. Mind simán telefonálva, mind kihangosítva. Egyértelműen többször kellett visszakérdeznem bármely beszélgetőpartneremet azóta, hogy ez a telefonom van.
- Hátlap... Lehulló betűbelsők... Emellett a hátlap bal felső sarka ugyanott, ugyanúgy mindig megrepedt. (Egyszer emiatt is cseréltem hátlapot, a csere hátlap ugyanúgy van most megrepedve, mint a gyári.)
- Szoftveresen igazából csak egy bajom volt: ha úgy kapcsoltam ki a telefonon a Bluetooth-t, hogy közben headset/hangszóró csatlakoztatva volt, akkor újraindításig nem lehetett telefonálásra többet használni a headset-et, hangszórót.
- Az előző telefonom, a Galaxy S3 fényévekkel szebb fényképeket készített.
- Egy leesés következtében megzakkant a közelségérzékelő, bár ezt néhány szét- és összeszereléssel meg tudtam valahogy "javítani".
- Párásodásos probléma. Itt a fórumon talán csak én futottam bele, sokan nem is tudják, hogy miről van szó, és hosszú elmesélni, de elég dühítő volt. (Balatoni nyaralás alkalmával 3-4 napig volt használhatatlan a telefon.) Azóta nagyobb esőzések után (hosszú ideig magas páratartalom mindenhol) is hajlandó lett előjönni fél-egy napig ez a probléma.
- A végső lökést a cserére az adta, hogy elromlott a mikrofon. (Illetve valahol az alaplap és a szalagkábel közti csatlakozó.) Persze nálam ez összefügghet azzal, hogy a problémák miatt nem egyszer szedtem szét a telefont, az alaplapi csatlakozó idővel tönkrement... De akkor is...Ami nem jött elő nálam: a bekapcsoló gomb probléma.

Szóval, remélem nincs harag, de hogy nekem LG telefonom soha többet az életben nem lesz, az tuti!
Alapvetően sokáig örültem az N5-nek, mert pure Android párti vagyok, nagyon zavart a Samsung sok bloatware-je, de... Visszagondolva, ennyi problémát azok nem okoznak...
Szóval, én vissza a Samsung vonalra. AMOLED, végre újra! -
Sziasztok.
Megosztanám a tapasztalataimat a Resurrection Remix 8.1 Oreo rom-ról: [link]!
A szoftvert kb 2-3 hete használom, ez idő alatt soha nem indult újra, nem fagyott le és komolyabb lassulást se tapasztaltam. Az aksi időről nem tudok érdemben nyilatkozni, mert már cserélni kellene, illetve nap közben rá szoktam tenni a qi töltőre!
Az elérhető extra beállítások száma (az almenükkel együtt) száznál is több!
Kedvencem, hogy ha alul a navigációs sáv üres részére kattintok 2x, akkor lezár a kijelző, természetesen ha felül az értesítési sávon kattintok 2x, akkor is lezár!A további beállításokról saját videót készítettem, link!

-
Shirko
tag
válasz
tabletgenius
üzenetére
Fotó, videó működik. én csak a BT Headset torzítást vettem észre, amit rendszeresen használ az ember (net, gps, telefon, zene- videólejátszás, Asphalt 8 full grafikával
) mennek. -
-
Shirko
tag
válasz
tabletgenius
üzenetére
Annyi fejlemény van, hogy a bluetooth hangszóróra már tisztán megy ki a zene illetve a google szövegfelolvasó kimenete is. A mono headsetre átirányítva még mindíg torz. (A lenovomon oreó alatt egyáltalán nem tudom átirányítani)
szerk: Ez már az áprilisi frissített Dirty Unicorns -
Shirko
tag
válasz
tabletgenius
üzenetére
Én a Dirty Unikorns-t használom, szeretem is. Szívesen ajánlanám de a Te szempontjaid alapján megbukott, mert a bluetooth itt is torzít. Ha lesz erőm és időm akkor felteszem a legújabb 04.06.-i verziót és tesztelem azt is.
-
gabro0
őstag
Egyetértek azzal amit írsz, kiegészíteném picit.
Változott a csúcshardver fogalma: A teljesítménynövekedésért úgy vélem nem kellene többet fizetni, mint mondjuk 2014-ben. Akkor a Snapi 800 volt nagyon gyors mégis lehetett 100k körül kapni köré épített eszközöket.
Azt az összeszerelési minőséget is tudták volna nyújtani a gyártók, mint ma, ebben biztos vagyok. Mondjuk hasamra ütök, 4-50 ezerrel drágábban (mondvacsinált indokkal), csak akkor senki nem vett volna 150-200-250 ezres telefonokat. Manapság már megveszik. Akkor mivel vagyunk most előrébb?Felvettem a Treble támogatást a következő telefonom kiválasztási szempontjai közé

-
( V )
veterán
válasz
gabro0
üzenetére
Tény hogy nagyon elszállt az okosmobilok árazása úgy összességében és csak kevés gyártó termékpalettája tükröz reális ár érték viszonyt (pl Xiaomi, esetleg OP). Viszont az is igaz hogy a csúcshardver fogalma is sokat változott 4 év alatt: elég ha csak az összeszerelés az anyaghasználat minőségére gondolunk, a tárhely és memória ugrásszerű növekedése (ez utóbbi persze kérdéses hogy mennyire indokolt)... stb.
Az is baromi bosszantó hogy ebben a régióban jó 10-20-30%al többe kerülnek a készülékek mint keleten vagy akár nyugaton. Azt viszont szintén látni kell hogy a nyitó árak relatíve gyorsan konszolidálódnak pl egy nem is olyan régi, mai napig teljesen jó hardveres S7 már igen jó 100K áron meg lehet kapni, de már tavaly is csak 130K volt. Egyedüli (és elég szemét) probléma a szoftveres támogatottság ami elég sok gyártónál szinte a nevetségesség határát súrolja, ezért is fontos számomra hogy ne gyártó / szolgáltató függő legyen, hanem a Google ütemezze.
Nagyon kíváncsi leszek amúgy hogy az új treble support vonal mennyire tartja be az ígéretét és a tervezett 4 fő verziós támogatást megtartják e. -
gabro0
őstag
Nokiák is elég jók, bár az árazása nem tetszik. Szerintem amikor itt a többség a Nexust beszerezte (kb. 2014 közepéig) csúcshardvert lehetett ennyiért kapni, sőt olcsóbban...

Pont a minap olvastam egy cikket Indexen a trendről [link]. Szerintem nagyon jól leírják, érdemes elolvasni. -
( V )
veterán
válasz
radicspeter1
üzenetére
nekem azért csípi a szemem a treble támogatás hiánya, még ha cserébe jó is a közösségi támogatottság... kettő hogy baromi gyorsan amortizálja a telefonjait ez a fél éves ütemezett megjelenés.
részemről sokkal inkább Nokia 7 plus - nagyon korrekt hardver / ár és Android One (gyakorlatilag a pixelek után a leghamarabb jönnek rá a frissítések)
-
tabletgenius
tag
Szervusztok. Az utóbbi időben többször elhangzott hogy különböző oreo romkat használatok a nexus 5-ön. Utoljára egy hónapja szórakoztam el e téren, de mindannyiszor visszatértem a jól bevált 7.x.xnitrogen OShez. Érdekelne hogy találtatok egy olyan 8as szofot amelyiknél
1. a beszélgetés hangereje, illetve a lejátszott multimédiás hanganyag kellően erősen hallatszik. (Eddig szinte használhatatlan új halk volt melyen a különböző javító csomagok, apkk se segítettek)
2. Olyan amelynél a bluetoothos kihangosítás tökéletesen működik, úgy zene mint telefonbeszélgetés átvitele esetén. (Itt konkrétan egy autós kihangosító rendszerrel való párosítása gondolok). Eddig nagyon random működött rengeteg torzítással, vagy pl. A hívásátirányítás egyáltalán nem is indult el BTn.)
3. Gps pozíció, gyors, stabil megtalálása rendesen működik-e?
4. Ez már alap elvárás hogy rootolhat, netán már rootolt legyen.
Kérem ha valaki bár az első három pontban említett eket le tudná ellenőrizni, mindhárom esetben pozitiv a válasz, írja meg használt 8 as Android disztribúció nevét, letölthetőségét. Előre is köszönöm. -
szpali
addikt
válasz
tomzi1
üzenetére
Eredetileg Pixelt szerettem volna, de az árak nyilvánosságra kerülésekor letettem róla és először Oneplus 3-at vettem, majd bejelentés napján megrendeltem a Oneplus 5-öt, azóta is azt használom, az OP3 meg a feleségemé lett.
5T-vel szemezgettem, de nem volt meg a vásárolni akarok érzés (kivéve a limitált sandstone white és a lava red variációknál
) -
gabro0
őstag
válasz
tomzi1
üzenetére
Jó kérdés, ez az idei notch dolog nem annyira jön be. Jövőre kb. az lesz az újítás, hogy minden a kijelzőben lesz bevágás nélkül. Talán Pixel1/2 használtan, nem tudom ezzel van-e hardvergond, mint a 6P-nél.
Jön elvileg idén középkategóriás Pixel [link]. Itthon nehéz lesz beszerezni, de nem lesz lehetetlen szerintem.
-
tomzi1
tag
Mire cserélitek a nexust? Nagyon megszerettem a vezeték nélküli töltést, így olyan kéne amiben van...
-
palesz53
senior tag
válasz
goccer
üzenetére
No, feltettem a második (talán 28.-i?) bétát.
Egyelőre tetszik. Brutál sok beállítás lehetséges a kernelében!Amire figyelni kell - visszakerült a beépített root! A magisk nem kell!
Viszont a belerakott supersu vhogy nem okés. Rootoltnak tűnik, de mégsem. Feldobtam az utolsó (sr5) supersu-t, onnantól már rendben van a root. (Open gapps-szal.) -
nLali
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Szia.
Adj egy címet PÜ-ben és küldöm. -
zolka95
őstag
Na a lineageOS-en sokkal jobb az üzemidő.

-
zolka95
őstag
annyi kegyeletet megadjak az enyémnek, hogy akksit cseréljek?
mert már kegyetlenül merül

ma kicsit jobban nyomkodtam mint máskor, volt videóhívás is stb és 3-4x-er raktam töltőreaoisp rom 8.0 androiddal
javítana a helyzeten egy akksi csere? az lg-től eredetivel, vagy csak egy kínai utánzattal?
valaki anno azt írta, hogy már az sem, csak azt nem tudom miért

-
Martinitius
tag
-
palesz53
senior tag
Tegnap végre megjelent az első oreo béta a screw'd-ból is.
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1
üzenetére
OP biztos nem lesz, nincs treble support

inkább Honor View 10 vagy Nokia 7 Plus felé nézek
(#55306) vacs
köszi, igen egyszer már voltam nála, de még 25-öt már tuti nem költök rá. -
Shirko
tag
válasz
Martinitius
üzenetére
Biztos más verziód van, ez kifejezetten olyan üzeneteket írt a twrp telepítés során ami a meglévő rendszer patchelésére utalt, és működött. Törölt system mellett viszont leállt a telepítés az elején.
Apropó, te megtaláltad az adb over network opciót valahol, vagy oreo-n ennek búcsút inthetünk? Monjuk annyira nem nagy vívmány mert a reboot bootloader parancs után már úgysem élne a kapcsolat. -
gabro0
őstag
válasz
Martinitius
üzenetére
Kb már új akksit se
. Régebben akartam újat venni, de nem érné meg. Inkább családon belül elajándékozom valakinek, ha nyáron sikerül valamit szerezni. -
Martinitius
tag
válasz
Shirko
üzenetére
Én mindig törlöm a systemet is telepítés előtt. Most is töröltem, és egyből felment az unoff. Lineage 15.1 + gapps is hozzá. Eddig elégedett vagyok.
(#55304) ( V ) Én is így jártam szombaton... Az egyik N5-m kijelzője megrepedt. Bár nem ennyire csúnyán mint a tied, még azon a szinten van, hogy nem érdekel, és használom így (keresztben egy csíkban). Erre a telefonra szerintem már nem éri meg költeni.
-
Shirko
tag
válasz
Martinitius
üzenetére
Közben kiderült, hogy azért nem ment fel az unofficial Lineage 15.1 mert ez esetben nem kell törölni elötte a systemet. Gyári 6.0.1-re ráeresztve simán felment. Viszont a GPSZ valamiért itt is rendetlenledett és nem tudtam fiókot telepíteni. Már éppen azon voltam, hogy manuálisan megpróbálom telepíteni a szükséges fájlokat, merthogy a kész csomagok "helyhiányra" hivatkozva nem települtek, amikor olvastam vacs bejegyzését az unikornisról. Feltettem, elégedett vagyok! :-)
-
( V )
veterán
-
válasz
lita66
üzenetére
Felesleges, Zoli írta még anno, hogy leáll a fejlesztéssel (eléggé behatárolja a telefonban lévő 1 giga hely a rom fejlesztést)!
Ő maga is más telefont használ már, N5 csak másodlagosan van meg neki.
Amúgy is tiéd az utolsó hozzászólás pzoley oldalán!Más:
Pár napja kint van a Dirty Unicorns 12 official oreo rom!
Én ennek az RC verzióját használom pár hete, semmi baja, tehát ez talán még jobb lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Gumi és felni topik
- NVIDIA® driverek topikja
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indul a ChatGPT Health
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), hogy az akkuidőm jobb lett.

)

)