Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Én december elején váltottam Honor 8-ra, nagyon bejött.
Ment a bootloader nyitás is és a twrp meg a root is.
A nougat romra is van már, de az a twrp még nem tudja kezelni a titkosított data partíciót ezért újra kell formázni ext4-re f2fs helyett. Ezt nem akartam, így ment vissza a MM. Azon minden jól működik.
Nekem bejött az EMUI, a kamera király, a telefonálás hangminősége nálam sokkal jobb, az akkuidő meg hihetetlen.
Ugyanazzal a használattal amivel a nexus bírt reggeltől estig 2 óra SOT-ot, ez is bír 2-t, csak marad még benne 50-60%. Estére nem repülőbe, hanem ultra energiatakarékosba teszem (csak hívás és sms), így reggelig meg se moccan a % és másnap kibír még 2 órát.
Ha lakásban, wifin böngészek, játszok, akkor reggeltől estig alig bírom lemeríteni, a legjobb eddig 6,5 óra SOT volt.
Ha ez mégsem lenne elég, teljesen leszoktam az egész estés töltésekről, mert ha reggel úgy látom, hogy nem lesz elég a nafta egész napra, akkor amíg a reggeli dolgaimat intézem addig bedugom tölteni és a gyorstöltő kb fél óra alatt beletol 50% -ot (20-ról)! Na azzal már tuti bírni fogja.Hátránya:
Nagyon csúszós. Én tok nélkül használom, mert még nem jött meg aliról a tok. Kaptam kölcsön egy szilikont, azt csak akkor teszem rá ha edzeni megyek, mert sajnálom letenni a földre csupaszon.
Előre üvegfóliát tettem, de sajnos nincs rá olyan ami rendesen fedi a kijelzőt széltől-szélig.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest