Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
Felraktam a Purenexust, eleinte nem értettem mi a baj aztán leesett, hogy kifelejtődött (legalábbis az én installomból) a billentyűzet.
Hiába van play, login nélkül nem lehet rá semmit rakni, billentyűzet nélkül meg bejelentkezni.
Dugtam rá egy rendes külsőt, az megoldotta a dolgot, de nem értem, mi mehetett félre. Amúgy jól néz ki, marad, míg nem lesz vele baj, kösz a tippet! -
mgy
senior tag
No urak, újra itt a topikban, vettem tartalék telónak újra egy N5-t.
Korábban nem volt rajta semmi cicoma csak egy gravity box meg franco kernel, viszont most, a biztonsági frissítések lezárultával felraknék valami másik ROM-ot. Mit javasolnátok most, hogy már nincs CM?
Kösz!
Ja, és még mindig tetszik a teló! -
mgy
senior tag
Nem tartott soká az örömöm, hiába a kábelcserével megjavult kijelző, pár hét elteltével nem olvassa a simet a telefon. Fagyállló kolléga látta, azt mondta alaplap csere, min. 20e. Nem vagyok vidám.
Mit gondoltok, mennyiért lehet így eladni a telót? 25-30e? Fehér, 16-os.És milyet vegyek helyette???
Az a vicces, hogy így, másfél év elteltével ugyanezt választanám. Igaz, olyat keresnék, amin két év rendes gari van. -
mgy
senior tag
Köszönöm a tippet fagyalllo kollega hamar, értelmes áron megjavította a telefonom. Kedvet is kaptam az otthon kallódó "tartalék" készülékek felújíttatására, korrekt munkát végez!
De a lényeg újra összefoglalva, ha más belefut, ne aggódjon, van megoldás. Minden előjel, külső behatás nélkül kijelző fehér alapon színes zsizsával tele, készülék semmilyen gombra nem reagál.
Flex kábel csere, minden megy, mintha mi sem történt volna. -
mgy
senior tag
válasz
marquuard #43234 üzenetére
Kösz a választ kakukk kijelző ügyében.
Találtam közben a neten konkrét javítási tippeket is, a "flex kábelt" cserélték emberek, onnan volt már boldogság. És valóban, bohóckodtam éjjel a töltővel az ágyban, ki is csúszott, visszaraktam (gondolom ott kapta meg az utolsó feszítést.)
Nem tűnik nagyon bonyolultnak a cseréje, de nyaltam már meg hasonlót, szóval inkább kérdezek róla szervízt.
Nem olvasom napi szinten a topikot, így elnézést, ha többször megválaszolt kérdést teszek fel, hova éri meg vinni, hol van jó tapasztalatotok? Észak Bp-Belváros lenne jó. -
mgy
senior tag
Srácok,
ma reggel csörgött az ébresztő (még jól működött a telefon), majd szundi után fél órával felébredve csak egy zsizsás fehér kijelzőt látok. Azóta semmi, lemerítettem teljesen, újratöltöttem, indítottam, de csak a színes kis hangyák álldogállnak egyhelyben.
Láttatok már ilyet, tudtok rá esetleg megoldást? Gari már nincs, másfél éves a teló.Netes kép, de tök ilyen:
-----------------
Update1:
már nem "kapcsol be", töltőre dugva a bekapcsológomb lenyomására a led pirosan villog.Update2:
de újra az eredeti... -
mgy
senior tag
Urak,
messziről jött ember (aki most nem nagyon tud visszaolvasni) kérdi, mennyire para frissíteni 5.0-ra?
Semmi bajom a 4-essel, stock+root+gravity (nekem) mindenre elég. Ahogy látom, gravity még nem megy L alól.Szóval, lennétek olyan jók egy mondatban összefoglalni, az ötös upgrade melletti/elleni érveket?
Köszönöm! -
mgy
senior tag
válasz
dozsabalint #17780 üzenetére
jogos.
tehát pontosabban: hiányzik a gravitybox, így nem hiszem, hogy sokáig marad. -
mgy
senior tag
L töltés:
* kiírja szerinte még mennyi idő van hátra ez remek
* fos töltővel teljesen behülyül, úgy tesz, mintha folyamatosan tapiznám a kijelzőt.Hiányzik a root (kizárólag a gravitybox miatt), nem hiszem, hogy sokáig marad.
-
mgy
senior tag
Nekem megy a sheets....
-
mgy
senior tag
válasz
tariattila #16531 üzenetére
Gondolom már ezerszer le lett írva itt, de nem követem a topikot napi szinten.
Azért kösz!
Kíváncsi vagyok az elk.rt mikrofon zajszűrés alapból ki lett-e javítva, vagy majd megint vacakolni kell vele. -
mgy
senior tag
Jóreggelt!
Ébredéskor jött a hír, hogy itt a frissítés, akksi tele, wifi van, letölt.
Újraindítás, majd egy beteg robot, felette a felirat Error.
Újraindítottam megint, működik tovább, mint eddig, frissítést már nem talál, verzió maradt 4.4.2. Mókolni nem fogok vele (csak rootolt stock most is), igazából semmi bajom nem volt eddig se vele, inkább csak zavar, hogy nem sikerült a frissítés, az okát meg nem tudom. -
mgy
senior tag
Hiperaktív zajszűrőre megoldás...
Mikor egy nexus sz@rakszik, akkor hogy javasolhatom problémamegoldásra, hogy a gugli a barátod? Pedig...1. build.prop módosítás:
persist.audio.handset.mic.type=digital --> analog
persist.audio.dualmic.config=endfire --> false2. restart
3. öröm és boldogság.
-
mgy
senior tag
Urak, próbáltam kicsit visszakeresni, de nem jártam sikerrel.
Továbbra is f.s a telefonom hangminősége, egészen pontosan engem nem értenek a vonal túlsó végén. A mikrofon nagyon rendben van, hétvégén filmeztem valamit, az egészen távol lévő beszélő tökéletesen hallatszik, de sajnos a cseppet túlparaméterezett zajcsökkentő az én hangomra különösen rá van cuppanva.
Van erre már valami megoldás?
Kösz! -
mgy
senior tag
Elnézést, nincs időm visszakeresni, had kérdezzek gyorsan. Aztán ha volt már téma, esetleg van is rá megoldás, akkor küldhettek...
---
Panaszkodnak telefonálás közben a vonal másik végén lévők, hogy nem értik amit mondok. Eladtam azótvarelőző kínai telefonom, mert kb. ugyanezt nyújtotta hangminőségben, de egy nexus 5 ne legyen már sz@r gyárilag...
Gyorsan rákerestem a neten nem ismeretlen probléma, valszeg a zajszűrő paraméterezése lett cseppet feszesebb a kelleténél. Tudtok rá jó megoldást?
Kösz! -
mgy
senior tag
Nekem is megjött ma a bordó-fehér pöttyös gumitok. Vicces a majd tízszer annyiba kerülő spigen mellett.
Dehát ennyi pénzért pont ennyi jár.
Várok még egy asszem postával együtt 250 forintért megnyert virágosat, aztán lehet divatolni. -
mgy
senior tag
Zsírfecske,
köszönöm szépen a fóliát!
(elnézést, hogy nem tudtam alkalmazkodni a hirtelen változáshoz!) -
mgy
senior tag
Gyári romhoz milyen hőmérséklet loggert használtok?
-
mgy
senior tag
válasz
jaszy91 #4577 üzenetére
Nekem fontos, hogy tisztességes számlát kapjak arról, amit veszek, főleg ha ennyibe kerül. Sajnos kevés olyan üzlet van, ami ezt meg is teszi.
A partnerós gyerek vad számolgatásba kezdett, mikor a számladologra rákérdeztem, az eredmény meg, háááát, nem lett túl versenyképes. Csodálkozom rajta, hogy ezt telefonon keresztül is meg merik csinálni. -
mgy
senior tag
Én inkább itthon venném meg, rendes számlásat keresek. Ez a 0%-os világ nem tudom, miért nem szúrja a zokosok szemét. Mindenesetre vicces, mikor telefonon megkérdem egy boltból, hogy adnak-e számlát, és kiszámolja a csóka, hogy úgy mennyi... Eszem megáll.
---
Amúgy az egy nap készenlét nekem pont elég, este úgyis odarakja az ember tölteni. A vezetéknélküli töltéssel mik a tapasztalataitok amúgy? Ez valami szabványos történet? Bármilyen erre érett telóhoz, bármilyen töltő passzol? Gyárilag nem adnak, ugye? Gyors? -
mgy
senior tag
válasz
hakydakillah #3794 üzenetére
16 - 32Gb között én is kicsit bizonytalankodok.
Semmi értelme (számomra) a nagyobb háttértárnak, az aktuális telóban 2 gigás kártya van, már betelt, de annyira nem érdekelt, hogy kicseréljem a fiókban lévő négyesre, hogy nagyon...
Ugyanakkor nem jelentős az árkülönbség a két mem. kapacitás között, akkor meg miért ne 32? -
mgy
senior tag
Fekete vs. fehér ügyben mi a véleményetek?
Igaz mindenképp tokban hordom, így nincs sok jelentősége a hátlap színének, de engem valahogy frusztrálnak a fekete telefonok. Olvastam, hogy a fehér széle fényes műanyag, a hátulja is kevésbé puha, mint a feketéé. Gyakorlati tapasztalat?
Gyárilag van rajta valamilyen fólia? Ha igen, "mennyit ér", meddig bírja ki?
Kösz! -
mgy
senior tag
Visszaolvastam picit, látom, hogy a spigen fóliákat, tokokat javasoltátok. Az ebayen nézegetve az eladó (gyártó?) értékelését, nem biztos, hogy meg merném venni.
Mi a gyakorlati tapasztalatotok vele? A kristályt, vagy a fehéret venném, bírják ezek a strapát?
Van esetleg más gyártótól származó tokra tippetek? Az se baj, ha itthon meg lehet venni. Másik telón Nilkint használtam, azzal nem volt problémám.
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Iphone 13 Pro 128gb
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest