Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
YAS-dude
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Nagyon megszívjuk, ha egyszer ez a felhő biznisz beleáll a földbe, de addig nagyon kényelmes
Fotók, videok mentve a google photosban, kontaktok wifi routerek, beállítások szintén a google felhőben, zenére spotify előfizetés van (kb havi 1700ft a family pack, amiben 6 account használhatja korlátlanul), azt se kell sehova másolni, szóval egy újrahúzás/költözés egyszerűbb, mint valaha. Amíg a felhők bírják... -
Crestol
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne!
Backup app-ot keresek az alábbi funkciókkal: képet, videót, zenét... Stb... Ergo Média fájlt, valamint telefon számokat, üzeneteket tudjon menteni! (Az utóbbi funkció nem lényeg.)
Mivel romot szeretnék cserélni...
Ha már rom. Akkor a Miui világába szeretnék fejest ugrani de döntés képtelen vagyok, hogy a miui.hu - ról vagy a miui hivatalos honlapjáról töltsem le... Mivel félek hogy a magyar az egy össze tákolt rom.
Köszönöm a segítséget! -
metal01
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Van akinek cserélték már a második évben is. Személyesen ismerek olyat. Szóval nem értem miért van az, hogy valakinek igen, valakinek nem.
Még mindig semmi hír az új Nexusokról. Ha szept. közepéig nem lesz tuti infó, rendelem én is a OP3-at. Néztem is ki hozzá fasza tokot
Bayen olcsóbb...Nekem az lenne a lényeg, hogy az Xposed + GravityBoX menjen rendesen a OP3-on. Meg legyen kicsit a custom érzés

-
randras_83
addikt
válasz
metal01
üzenetére
az akku tartozék, a Telenorosnak fingja sincs, amúgy is náluk kéne intézni, vidd el hozzájuk, lehet nekik kérdés nélkül cseréli az LG.
Én ugye 4-én rendeltem meg a motyót - 9-ig lehetett leadni rendelést -, a várható érkezés augusztus 31. volt. Aztán beindult a gépezet Oneplus-éknál és hamarabb ideért.
amúgy brutális, gyors szép hibátlan, nem nagyon tudok rosszat mondani, bár ez lehet azért is van mert rajtam volt a "must have" érzés már a megjelenés óta. Akksi jónak tűnik 85%-on vagyok 1h SOT-tal, két SIM-mel. -
metal01
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Átnézem mindenképp. Az akkura a Telenorban azt mondták, hogy a telefon része, mivel "non removable" és így nem tartozék. Azaz a második év is vonatkozik rá. Van benne valami. Az LG szerint akkor is tartozék, és arra csak egy év van. Mondjuk simán kicserélhetnék, ha akarják
Ha kijön még ebben az életben a szervizből, megy majd az asszonynak az N5. Szenved szerencsétlen egy G3S-sel. Fos az a telefon.Na, mesélj, milyen a OP3? Hogyhogy tegnap megkaptad? Szeptember közepéig nem került szopóágra kis hazánk is a forgalmazást illetően?
-
randras_83
addikt
válasz
metal01
üzenetére
Én amikor még vittem keretrepedés miatt, akkor cserélték a keret+lcd-t, az akkut, a pwr gombbal is csináltak valamit, viszont visszakaptam és itthon láttam, hogy a hátlap eláll, letört pár pecek, másnap vissza és csere azonnal. Szóval ja nézd át alaposan. Mondjuk nekem az egész négy nap volt.
A hivatalos LG gari egy év, ami mindenre jó. Az extra 1 év (pl:MediaMarkt v Telenor) korlátozott, de ez benne van a garijegyben is, vagyis az N4-hez ami volt garijegy abban benne volt.
Megjött tegnap az OP3.
Engedd el a HTC Nexusokat

-
Crestol
tag
Segítséget szeretnék kérni!
Ki mit javasol?
A Magyar oldalról töltsem le a MIUI-t vagy az angolról?
És melyiket miért?
-
metal01
őstag
Hát gyerekek. Központi LG szervizről mi a tapasztalat? Két hete adtam le a telefont bekapcsológomb javításra garban. Hívom őket, hogy mi f@sz van már és még csak nem is tudják, hogy mi a helyzet, mert kiküldték valahova a készüléket. Cseretelefont sem adtak. Az tuti, hogy LG-t soha többet nem veszek semmit :/
-
mcgeri1
tag
Sajna ma előjött nekem is a bekapcs gombos hiba
szétszedtem, összeraktam most jó. Gyári romom van, szóval hirtelen felraktam a wakeup touch nexus-t, hogy kíméljem. Melyik főzött romba van alapból dupla érintésre ébresztés/lezárás? -
gabro0
őstag
Ha valaki ki akarja próbálni milyen az Android 7, már letöltheti [link]
Jó pár hardver nem működik még, de dicséretes dolog, hogy már kipróbálhatjuk
-
tvse1995
senior tag
2.5 év alatt nem lett semmi baja erre egy kis esés összetörte a kijelzőmet...
Rendelhetem a legolcsóbbat ebay-ről vagy van valami ajánlott eladó? (kerettel együtt) -
eisento
addikt
-
snorbi5
csendes tag
Beragadó gomb esetén csak gombot javítják vagy egész alaplapcserére szorul?
-
mutyi
senior tag
Régóta foglalkoztat egy kérdés.
Van egy Nexus 5 készülékem és folyamatosan jönnek rá a frissítések.
A kérdés pedig az lenne, hogy van-e különbség stabilitásban, bármiben, ha felhúznék egy legfrissebb gyári stock-ot és aközött hogy két év alatt már egy csomó frissítés felkerült a rendszerre?
Ilyenkor a frissítések szaporítják a rendszert és kevésbé stabilak,mintha felhúznék egy vadi új rendszert? -
metal01
őstag
A Cataclysm nagyon jó volt. Csak sajnos nem fejlesztik tovább. Nekem tényleg semmi bajom a Pure Nexussal. Amíg nem váltok telót ez marad.
Várom már az új Nexusokat, mint a zsidók a Messiást
Ott meg a Nougat. Jó is, hogy hamar kiadták, így már lehet szakácskodni. Ha OP3 lesz, akkor ott egyelőre OOS + Xposed + GravityBox. Télre szerintem ott is lesz Nougat 
-
smisa
őstag
válasz
metal01
üzenetére
Engem idegesített a 80% rezgés és nem találtam kikapcsolást illetve csak olyat csinált amihez nem kell egy app ami fut mindig, ahogy írtam is nekem nagyon zabálta za akkut lehet a GSam Battery Monitorral nem fért össze
-
( V )
veterán
válasz
Dottore
üzenetére
Akku témához, itt egy külön ilyen célra fejlesztett alkalmazás: AccuBattery
-
( V )
veterán
Pure Nexus-t is utolérte a tervezett elöregedés, nagyon úgy néz ki hogy ez lesz az uccsó build

-
snorbi5
csendes tag
A beragadó gomb probléma csak nálam jelentkezik? Mi ilyenkor a teendő?
-
assemble
addikt
Most mar biztos, nem jon 7.0 hivatalosan..
-
twine
veterán
válasz
randras_83
üzenetére
Néha előfordulnak tiszta pillanataim, ilyenkor próbálok hasznos tagja lenni a társadalomnak...

-
csipuka
senior tag
Nexus 2016 prices Nem szentiras.
Kicsit sokallom...
Anno az N5-osomet a megjelens napjan vettem 350$-ert. -
mm89
őstag
válasz
vrsfrnc
üzenetére
Szia
Én is és barátnőm is PZoley féle legutolsó romot használunk N5-ön. Ismerős a dolog, bárkivel beszélek, mindig hallom rendesen, az asszonyt nem (és mielőtt azt mondjátok, hogy örüljek neki, fárasztó mindig visszakérdezni, hogy mit mondott
).
Nem jöttem még rá, hogy mitől van, eddig arra gyanakodtam, hogy 1. túl messze tartja a szájától a mikrofont (kitartja oldalra a teló alját), 2. bal kezes, és a kisujjával pont a mikrofon lyukait takarja el. Kértem, hogy változtasson, de így se lett jobb...szerk.:
kipróbálom a felettem lévő tippet és visszajelzek! -
twine
veterán
válasz
vrsfrnc
üzenetére
Nem biztos, hogy ez a problémád, de velem együtt nagyon sok ember panaszkodott a múltban az elk*rt zajszűrésre! Orgánum, és környezeti zaj függő, de nekem pld új korától keci közelre kell tartanom a telefon mikrofonját a számhoz, hogy a másik fél megfelelő minőségben halljon!
Nem tudom napjaink ROM-jaival működik e, de én ezt a megoldást alkalmaztam kissebb nagyobb sikerrel, plusz Franco kernelében van mikrofon erősítés...azt módjával állítva a kettő "hack" együttes használatával már megfelelő eredményt lehetett elérni...
(ismerőst felhívod, elkezdesz számolni, és minden számnál egy fokkal távolabb húzod a telefont a szádtól...majd megkérdezed, melyik számnál kezdett el romlani a hangod)FR után, és fagyalllo előtt, ha nem változik a helyzet, és van még kedved mókólni, én ezt javaslom...
-
dkovizoli
addikt
Rendeltem dbrand fóliát. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
vrsfrnc
újonc
Sziasztok!
Nexus 5 kapcsán tapasztalt valaki telefonbeszélgetés közben olyat, hogy amennyiben a hívott telefon a Nexus, akkor a hívó a telefonbeszélgetés alatt azt tapasztalja, hogy hol normálisan, hol pedig nagyon rossz minőségben (halkan) hallja a hívott felet. Érzésre olyan, mintha a Nexus 5-öt használó beszélgetés közben hol a telefonba, hol pedig attól nagyon távolról beszélne.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hiba nagy valószínűséggel a nexussal van.
Ha van ilyen tapasztalatotok, akkor hogy orvosolható? Fizikai vagy szoftveres probléma lehet? Bízom tapasztalataitolban és segítőkészségetekben!
Üdv mindenkinek! -
twine
veterán
válasz
Buster17
üzenetére
"Te cigány, nem fog véletlenül a farmerod?"

Gondolom az ős-szakállas vicc megvan...!?+1 metal01 kolléga véleményére...
Am. Meg tök egyszerű...kipróbálod a kábeleket másik töltőfejjel(ezt csak úgy passzióból, hogy tuti ami fix alapon very precíz legyen az a "kontroll pálya), és készülékkel...ha egy relatív új(értsd.nem rommá koptatott aljzattal rendelkező) készülékkel patent a töltés, nincs is több kérdés....
-
Buster17
addikt
válasz
metal01
üzenetére
Hát hogy kicsúszik a helyéről a csati,meg mozgatni kell hogy jó legyen nem tudom. Új kábellel mindig jó egy darabig. Aztán szép lassan lötyögni kezd és már jönnek az idegesítő problémák.
Prémiumnak mondott anker bírta legtovább, de már azt is tartani kell hogy töltse.
Most egy mediamarkos "márkásabb" van azzal meg az a baj hogy csak akkor tölti amikor kivan kapcsolva a telefon. No mame kábeleknék fordult elő csak ez a nem töltöm ha megy a kijelző dolog. Lehet hamávan jobban jártam volna..Család kábeleit is megette azok is jók voltak... Egy darabig.
Lehet user error de egy telefonomnál se fogyott ennyire a kábel -
Buster17
addikt
Megőrülök már a töltő kábel problémáim miatt. Már vagy 6 kábelt megevett a telefon és a hetedik is már lassabban tölti mint ahogy merül.
Már volt minden féle kábelem, prémium, olcsó, drága, kína, samsung és mindnek ugyan az a baja egy idő után.
Kikopik a fej, kicsúszik, nem tölti, mozgatom már nem jó stb.Valaki mondjon már egy atomcsapást is kibíró kábelt amivel végre tölteni tudom a telefont!!!
Köszi -
metal01
őstag
válasz
Dottore
üzenetére
Nem bukott az be. Egyszerűen jó pénzért felvásárolta a kínai Lenovo az egész PC ágazatot az IBM-től. Tudod, van az a pénz... Azóta pedig szépen lassan építi le a minőséget a mennyiség rovására. És követi a "trendi" vonalat. A ThinkPad-en ez ragyogóan látszik. A 20-as szériával be is van fejezve a klasszikus vonal. Utána már csak konzumer laptopokat árulnak high-end kategóriásnak minősítve. Vicc...
A Nexus a telefonoknál olyan mint a laposoknál a ThinkPad. Azért itt is van félresikerült széria. Pl. az 5X. Annyira nem ajnározzák a tulajok. A Nexus 6 (nem 6P) is fasza. A Motorola azért nem egy rossz cég
A 6P is prémium kategória. Most nagyon várom, hogy a HTC minőségre mit fog hozni. Remélhetőleg jót. És nem heroin árban 
-
Dottore
addikt
válasz
metal01
üzenetére
Azért a Thinkpad, még az IBM alatt abba bukott bele, hogy nem ment tönkre. Vettél egyet és nem keltet másik. Így persze maga a cégnek is meszeltek, hiszen nem pörög a termelés.
Szóval nagyon nem egyszerű belőni az életciklust és ez igaz a telefonokra is. Mert lehet hosszú ciklusban gondolkodni de akkor az ár sem annyi lesz. Kiemelkedő véletlenek persze vannak, ilyen pl az N5 is.
-
metal01
őstag
-
metal01
őstag
válasz
Dottore
üzenetére
Hát azért egy Preci vagy egy EB is tud jó lenni.
Amúgy felreppent a hír egy éve, hogy csinálnak egy retro ThinkPad-et amiben a jó öreg TP-k sajátosságait hozzák vissza. Egyelőre semmi hír róla 
-
Dottore
addikt
válasz
metal01
üzenetére
Próbálkoztam HP meg Dell laposokkal. Minden tekintetben, csak szeretnének Thinkpad lenni, méghozzá elég bénán. Mondom ezt úgy, hogy figyelembe veszem a Thinkpad hibáit, hiszen pont azok miatt akartam váltani.
Szóval elég leforrázva kullogtam vissza, örökre elrakott tanulsággal és sokkal laposabb pénztárcával.

-
metal01
őstag
Igen, csak innen

(#53002) randras_83: Ha úgy alakul, akkor mindenképp
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#53003) TOZ: Nálam laptop terén csak ThinkPad jöhet szóba már évek óta. De sajnos a 30-as széria és felette már nagyon nem az igazi. A 40-es széria a "huppogós" gomb nélküli touchpadjával

Az L széria meg ugye az R-t váltotta. Költséghatékony, újrahasznosított anyagokból készült. Csomó alap dolog ami miatt a ThinkPad ThinkPad, pl. a rollcage hiányzik belőle. ABS műanyagból készül, stb. Szóval annak csak a neve a ThinkPad

Ha a jelenlegi fullosan kimaxolt T420-am megadja magát, akkor valószínű, hogy elköszönök a márkától és egy HP EliteBook vagy egy DELL Precision fogja váltani. De remélem ez még odébb lesz

-
gabro0
őstag
Frissít, köszönöm a linket be is raktam pluszba az elsőt, de továbbra is jönnek a reklámok. Nem egyedi eset, thesound fórumtárs is hasonlót tapasztalt. Feltételezés, h a host fájlból kitöröltek bizonyos kiszolgálókat.
Azt a pár hostot beraktam ami gépen működik, de itt más szerverekről jöhetnek, mert nincs hatása
-
bl4ze
veterán
Urak, fagyállló azóta sem válaszol az emailre. A telszáma még mindig 70-42375xx ???
Valaki kontaktált vele mostanság ?

-
gabro0
őstag
Valakinek van lehetőleg idei, kb. júliusig bezárólag AdAway host fájlja? A Spotify úgy elkezdte szórni a reklámokat, hogy hihetetlen. Bármit csinálok jönnek

Júlis vége - augusztus eleje óta megy így. Előtte semmi gond nem volt.
-
randras_83
addikt
gyerekek kár egymásnak feszülni, a nexusoknak is vannak idegesítő hibái, ahogy a samsungnak, a oneplusnak, meg a szifonnak, nincs hibátlan eszköz, se szoftver.
(#53000) metal01: nem olyan vészes az, vannak furcsa emberek, de no para, majd rendbe tesszük...

Én alig várom az augusztus végét, majd írok, hogy milyen az OP3 az N4 N5 OPO tükrében.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Exkluzív órák
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fotók, videok mentve a google photosban, kontaktok wifi routerek, beállítások szintén a google felhőben, zenére spotify előfizetés van (kb havi 1700ft a family pack, amiben 6 account használhatja korlátlanul), azt se kell sehova másolni, szóval egy újrahúzás/költözés egyszerűbb, mint valaha. Amíg a felhők bírják...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha kijön még ebben az életben a szervizből, megy majd az asszonynak az N5. Szenved szerencsétlen egy G3S-sel. Fos az a telefon.
Engedd el a HTC Nexusokat 

szétszedtem, összeraktam most jó. Gyári romom van, szóval hirtelen felraktam a wakeup touch nexus-t, hogy kíméljem. Melyik főzött romba van alapból dupla érintésre ébresztés/lezárás?
ezt biztos nekem akartad írni?