- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
válasz
mihione #54557 üzenetére
Kösz. az megvolt, meg wd40 és levegővel kifúvás is. de semmi.
esetleg valami normális kontakt tisztítót még megpróbálok.
ha milliószor nyomom a gombot feláll a telefon, de x másodperc múlva újraindul
Írták valahol (lehet hogy itt?) hogy nem mindig gombhiba, lehet alaplapos is.
Neked végül is megoldódott a gombcserével? Te csináltad, vagy szervíz? Nem új már a telefon ugye... -
Madoc
veterán
válasz
mihione #54138 üzenetére
Amire irod hogy afelé döntöttél az op 3nál kezdettől megvan. De a zte árát nem tudom, lehet olcsobb. Meg látom az qhd. Nálunk a bootloader nyitás és a custom rom is megengedett és nem jár garivesztéssel.Nexusrol szinte az összes fejlesztő arra állt át. Nem kampányolok csak pontositok.Igaz op3 nem sztereo hangszoros de 6giga ram van.
-
LógaGéza
veterán
válasz
mihione #54005 üzenetére
Én egy ideje G3-at használok, először DirtyUnicorns ROM ment fel, utánna visszaraktam egy gyárin alapulót (Fulmics), természetesen Launchert cseréltem, de ilyen bajom egyikkel se volt. Nem azt mondom, hogy tökéletes, (pl a 2K-s kijelző szép meg minden, de felesleges), de pozitív csalódás volt.
-
Zolás
addikt
válasz
mihione #53890 üzenetére
Megvettem ezt a telefont, mert az előzőt hetente romoltam (moto defy) , de most kamionozom, nemzetközibe nem merek custom romot rakni, mert ha meghal nem tudom megoldani. Így mindig alap rommal használom, az tutira nem döglik meg, csak nincs mit hozzászólni, mert kb senki se használja így. Marad az olvasgatás.
-
vacs
veterán
válasz
mihione #53888 üzenetére
Ajánlott Nougat romok:
Pzoley
Nitrogen OS
Pure NexusMind teljesen stabil, alkalmasak napi használatra!
-
bl4ze
veterán
válasz
mihione #52180 üzenetére
Pest Megyében Érden őt tudom ajánlani : [link]
Hill Tamást keresd. Nekem már többször segített az N5-tel, akku csere, LCD csere stb.
Ma is megyek hozzá az antenna problémával, amit itt ajánlottak megpucolás, újrapozicionálás, lehet forrasztás. (esett le a telefon korábban lehet kilazult vmi??!) -
HREH
senior tag
válasz
mihione #52063 üzenetére
Lassan én is gondolkodnék a cserén, csak tök hülyeség szerintem, amíg tökéletesen ellátja a feladatát, ráadásul az én felhasználásommal az átlag SOT is 3-3,5 óra, ami bőven jónak mondható.
Egyébként Sony-kat nézegettem, haver Z3C-je nagyon megtetszett (bitang üzemidőt tud, viszont abban is csak 2GB RAM van), illetve a tabletem is ilyen és az is remekül szuperál.Várok még őszig, és az új Nexusokig, remélem jók lesznek.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mihione #50507 üzenetére
Ennyi, orosz módszer mindig beválik!
-
errrtu
aktív tag
válasz
mihione #42947 üzenetére
Itt vagy valamelyik másik topikban volt kitárgyalva, hogy melyik böngésző a legtakarékosabb különböző paraméterek figyelembe vételével. Ha jól emlékszem mindenben az opera mini nyert! Fogyasztás, adatforgalom stb. stb.
Próbáld ki...Most nézem, a logout-on volt a teszt
esetleg keress rá
-
-
jokerman7
csendes tag
válasz
mihione #42531 üzenetére
ha feldugom töltőre csak a google logo villog. [link] ez saját videó eddig jut el.
fkris: (elnézést lehet összezavaró volt de a képet nem én csináltam csak szemléltetni akartam) de gyári rom van rajta nem custom.
sajtqukac: először ha gyorsan gyomkodtam a bekapcs gombot amíg bekapcsolt akkor jó volt. ez egy kis időre megjavította majd így se volt jó. utána olvasgattam és megpróbáltam ezt a határozott ütést az is használt kicsit de azóta már sehogy se jó.
(nemtudom ezzel tudtok e valamit kezdeni.... remélem
)
-
YAS-dude
őstag
válasz
mihione #42359 üzenetére
ElementalX faq-ból:
"Q. Does doubletap2wake/sweep2wake drain battery?
A. Yes, on this device it does. If you choose to enable the wake functions, you can set a timeout or use the power key toggle option to quickly disable dt2w if you won't be using the phone for a while." -
asturel
őstag
válasz
mihione #42359 üzenetére
A 'fast', 'fastest', stb-re gondolsz? van itt is, csak PVS -nek hivjak. Nekem n4-en ha jol remlik -75mV (fastest cpu) volt, n5-on (PVS 3) talan -25mV (iirc -50mV-on volt egy rebootom aztan lehet nem emiatt), viszont n5 lenyegesebben kevesbe melegszik mint az n4 imho (meg alapon is).
Felraktam Android M ala a codeblue kernelt, lehet veletlen de eddig meg nem dobta el a mobilnetet/tererot, erdekes. Viszont nem talalok kernel forrast, githubrol torolte mas nincs? (nem artana megkerdezni akkor a sracot hogy mi a velemenye a 'direct violation of gpl licence'rol
)
-
Martinitius
tag
válasz
mihione #42341 üzenetére
hát ha neked ennyit számít az a duplakoppos ébresztés... szvsz totál felesleges olyan telefonon amit egy kézzel simán át lehet érni, márpedig az N5 ilyen. G2 esetén azért van értelme mert hátul vannak a gombok. Ha meg meggondolod magad bármikor el tudod cserélni a két telefont, annyi hirdetést látni, hogy G2-t cserélne az illető N5-re
-
TTTotya
senior tag
válasz
mihione #42190 üzenetére
Egyetlen egy alkalommal volt ilyen, hogy 2*-3* eldobta egymás után, de akkor extrém borús idő volt és extrém erősségű esőzés egyszerre. Eldobta, de nem kellett neki 10 sec és újra fixálta. Amúgy nálam kopp-kopp eddig nagyon jól bevált. (Mondjuk én Chroma-t használok nem stock-ot.)
-
randras_83
addikt
válasz
mihione #42166 üzenetére
Jelenleg szvsz ha G2 vs N5 akkor egyértelműen N5, igaz akksiban jobb a G2. Az akkuról annyit, hogy nekem 4G-n bír annyit az N5, mint amint 3G-n az N4 ment, új akksival biztosan jobb az üzemidő. Ha mondjuk G3 vs N5 lenne ott lehet agyalnék. Az N5-re tuti lesz M, szóval ha ez is szempont,akkor nem kérdés. Slowmo' videót alapból nem tud, egyébként a kamera teljesen vállalható képeket lő, sőt M devprev alatt még a nexusfeaturebugba sem futottam bele.
Illetve tudjuk, a nexus az nexus...és ezzel el is mondtam mindent.
-
Xaels
félisten
válasz
mihione #42141 üzenetére
Én most adtam túl az N5-ön. Akku egy rakás szar, lehet szépíteni de az a jó esetben 3óra SOT elég karcsú, pláne azt is alacsony fényerővel meg stabil WIFI/3G kapcsolattal. 5.0.X és 5.1.0-val a Memory Leak tudott a sírba kergetni. 5.1.1-el nem használtam már túl sokat. 4.4-el meg kifejezetten idegesítő volt, hogy néha újraindult Opera+FB+PowerAmp mellett, pedig ezek aztán tényleg elég alap programok. A könnyen megrepedő keret, a hátlapból kipotyogó betűk... A kamera elég jó, azzal lehet kezdeni valamit bár az is bugos volt még 5.1.0-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest