Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
na látom megint témánál vagyunk!

Más kérdés franco r71-s kernele hogy muzsikál üzemidő terén?
-
csenor
senior tag
Szeretnék venni valami ultra vékony tokot, lehetőleg átlátszót.
Mit ajánlotok!?
-
tybsen
addikt
-
Scooter74
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Én Tescoba vettem egyet akciós volt épp és semmi gondja nincs pont a múltkor töltötte fel a Nexus 4-t meg a Nexus 5-t illetve a feleségem Samsung Galaxy A3-t.
-
arkone
aktív tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Ki merre játszik Ingress-t és milyen színnel?

-
pumukli56
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Köszi

Úgy látom a 10400mah jó áron van -
Fkris
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
+1, 5000es boldog tulajdonosa vagyok, teljesen meg vagyok vele elegedve!
-
GrooveHero
addikt
válasz
pumukli56
üzenetére
innen az 5000-est, a 10400-ast, vagy a 16000-est, attól függően, hogy neked melyikre van szükséged. Nagyon jó cucc, én is múlt héten rendeltem meg a legnagyobbat. De ha rákeresel twine kolléga írásaira itt A Xiaomi power bankról, akkor találsz infókat.
Meg talán még teszt is van itt a PH!-n róla. -
pumukli56
tag
Sziasztok!
Vennék az N5 mellé Powerbank-ot
Milyet ajánlotok hozzá?köszi!
-
Fkris
őstag
válasz
noorbertt
üzenetére
geocachingeltem anno, nagyon jo volt!
Ramszakadekban, bidapesttol tavol, erdokbe jartunk egyik haverommal es az apjaval, meg hoztak a nemetjuhaszukat is!
Nagyon jo volt az, hogy egy egesz nap az erdoben maszkaltunk GPS el, friss levego, eneklo madarszo....5-6eve, meg gondtalan eveimben.jajj de jo is volt! -
tybsen
addikt
válasz
randras_83
üzenetére
Ingress--szel pedig kb egy orat bir powerbank nelkul

-
slice14
veterán
Én mostanában eléggé ráfüggtem a Real Racing 3-ra. Viszont ha bele feledkezek a mókába, majd a játékból kilépek, mindég elkap a síró görcs az akku merülése miatt.
Tudom ez egy erőforrás igényes cucc, így nem rinyálok. Csak gondoltam megemlítem.
-
gery2123
őstag
Na eddig a 2.07 EX kernel boostpop rommal a mai nap nagyon jól teljesít. Igaz végig wifin voltam eddig de akkor is nagyon jó. Reggel 6:30 eddig 1 óra 4 perc SOT és 79% az akku. De jó lenne ha ez mobilnettel is ilyen jól menne

-
marquuard
veterán
válasz
radicspeter1
üzenetére
Na ezt jó hallani, előző TWRP-t nem tudtam működésre bírni.
-
TOZ
addikt
Romolnek.
Mi most a tutti? Akku idő a lényeg. Nem játszom. -
radicspeter1
őstag
2.8.5.2 TWRP már biztonságosan flashelhető akár image-ként twrp alatt vagy kényelmesen flashify-vel

---
Új CodeBlue is van
Szép hétvégét mindenkinek! -
Scooter74
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Remélem a Rend őrei megfingatják azokat akik el vették a telefonodat.
-
marquuard
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Nab*szki ezt rossz hallani.

-
noorbertt
őstag
Szóval itt senkinek nincs túl törött n5 készüléke?

-
SteveJobs
őstag
válasz
Scooter74
üzenetére
Tegnap nekem is csinált ilyet félpercenként elment a térerő.
Először azt hittem szoftver aztán szét kaptam a telót hátha az antenna de semmi.
Hívtam a szolgáltatót azok se tudtak mondani semmit ez is röhejes mert közbe beszéltem a haverommal az meg a vasúton dolgozik,az közölte javítják.Ennyit a T hom ról.

-
s3nsitivity
addikt
válasz
LógaGéza
üzenetére
+ (#35546) gery2123
Persze a device mananger volt az első.. de igazság szerint tudtam is, hogy hol lehet, ugyanis inkább rablás volt mint lopás mert jól elagyaltak mellé az egyetemi klubb kidobói..

A feljelentés megtörtént most várok.. de nem sok jót érzek.. kénytelen vagyok rablánccal venni telefont a T-nél így, szóval úgy tűnik egy Note 4-re fogok beruházni bármennyire is undorodok a samutól..

-
LógaGéza
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Ezt szomorú hallani
Valami védelmi szoftver nem volt rajta? Vagy esetleg Android Device Manager?Bár gondolom ezeket már végigjártad...
-
huan
őstag
A TWRP könyvtárba mentett biztonsági mentést semmivel nem "látom".
Ti mivel másoljátok le PC-re? -
gery2123
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Mi van?
Ellopták? Nagyon sajnálom, de ne hagyd annyiba irány a szolgáltató és a rendörség! -
s3nsitivity
addikt
Rég jártam erre sajnos..

Beígértem a cikket még anno hát tessék.
Nexus 5 - Az öreg harcosEgyébként pórul jártam az 1+1 el ugyanis ellopták

-
csipuka
senior tag
válasz
migabi24
üzenetére
Meg kitkaton hasznaltam par honapja, szoval ha jol emlexem akkor a minminguard volt.
Nem tudom hogy csinalta, de az adaway-nal jobb volt. -
metal01
őstag
ElementalX 2.08!? Tegnap még csak 2.07 volt...
-
Scooter74
őstag
Aki Boostpop romot használ az még nem vette észre, hogy nem mindig de egyszer kétszer eldobálja a hálózatot a telefon? Egy pár másodpercekre de olykor nincs hálózat.
-
csipuka
senior tag
válasz
migabi24
üzenetére
Nekem anno egy xposed-es modul jelentette a vegso megoldast, a hosts file-nal mindig atcsuszott valami.
A 40Mb eleg nagy, de ha nem frissul, akkor mint halottnak a csok. Az adaway-ban legalabb rabokhetek a frissitesre, a masiknal mindig ra kell keresni, hogy van-e frissebb.
Nekem jelenleg a firewall ami a megoldast jelenti az adaway-al egyutt. Varom, hogy az xposed hasznalhato legyen Lollipop-on.
Hasznald egeszseggel a masikat, ha bevalik. -
csipuka
senior tag
-
zolka95
őstag
[Unofficial] List of working Modules for Xposed on Lollipop
nincs köztük a stock

multiboot?
több romot lehet rárakni a telóra és bekapcsolásnál kiválasztani melyik fusson?
-
marquuard
veterán
Én is felraktam az Xposedet, de szerencsére volt mentésem, mert az optimalizációnál újraindulgatott.
-
gabro0
őstag
Ilyenkor jó a multiboot. Van a mindennapi rendszer meg egy vagy akár több teszt. Azokon belül meg úgy lehet elrontani, ahogy jólesik.
-
aizen92
addikt
fsz se gondolta volna, hogy Xposedék kidobnak egy ilyen kókány gány melót a kezükből. Betatesztelje nekik tudod ki.....
Mindegy gépet felismeri restart után 7 percig. szóval restartolom 7percenként hogy a képeket kimentsem, többi felhőben szóval nincs gáz. Egyedül a képeket és a download mappámat mentem ki külön a többi újratelepít.és igen. Xposed tette így tönkre. stock minden. restart után 1 alkalmazást el tudok indítani, utána megőrül a telefon a laptop pedig kb 7 percig látja utána puff eltűnik.
természetesen lassabban nem is jöhetne a Google szerveréről az img.
-
twine
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Hál'isten ilyen durva dolgokat nem tapasztalok,, (pont olyan a rendszer mint eddig) bár az is igaz, hogy ma keveset tudtam érdemben használni a telefont...gravity box úgy tűnik nem akar működni...semmi hibát nem ír, csak egyszerűen semmit nem csinál amit beállítok...Viszont a MinMinGuard-ot most hegesztettem fel xposed alá,, és az faján teszi a dolgát

Magyarul nagyon alpha ez még valóban...de legalább látjuk, hogy készül...
Ja igen,,a "kép" nekem is olyan mint amit a kolléga fent linkelt...mintha nem működne a keretrendszer..de a minmin meg mégis...Szóval magam sem tudom...furcsa...
-
zsarkov
tag
válasz
Scooter74
üzenetére
Értem, persze, és köszönöm is, de .exe fájlokkal nem tudok mit kezdeni Linuxon

gery2123: Szóval akkor azt mondod, hogy a root joggal való indítás hiányzik (sudo su)? Mert én csak megnyitottam terminállal a mappát, ahol az image van, aztán sh flash-all.sh paranccsal indítottam a szkriptet. A fastboot parancs előtt nem is kell a sudo, szerintem. Legalábbis, amikor egyesével flasheltem az img fájlokat nem kellett. Csak fastboot flash radio radio.img, stb. Amúgy megnéztem, a legrisebb adb, fastboot-tools van fent.
-
gery2123
őstag
válasz
zsarkov
üzenetére
Hú, ha jól rémlik akkor terminál sudo su. Majd ugyanúgy sudo fastboot flash flash-all.sh
Jaj de hiányzik a desktop linux. Jó ez a Windows tablet de nem az igazi na......
Még szerencse, hogy a kis otthoni média szerverem ubuntu14.04.1 Lts szerver van, és ott ki tudom élni a vágyaimat.
ja és én régóta ezt használom linux és windows alatt is [link]
-
-
zsarkov
tag
válasz
marquuard
üzenetére
Pont ezért kérdezem, mert mindenhol tényként közlik, hogy nem mindenkinél működik, de magyarázat nincs rá.

Scooter74: Linux Mint alatt a hivatalos repoban található fastboot-toolst és adb-toolst telepítettem. Windows alatt meg azt hiszem az XDA-ról letöltött minimal adb, fastboot csomagot telepítettem. Ez utóbbit kölcsön PC-n, mivel egyáltalán nem használok Windowst, csak a kíváncsiság hajtott.
-
zsarkov
tag
Van arra magyarázat, hogy a flash-all szkript miért dob "missing" hibákat, miért kell az img fájlokat egyesével felraknom mindig factory image esetében? Windows alatt is próbáltam, ott sem működik a flash-all.bat, Linux Mint 17.1 alól sem a flash-all.sh. Kénylmesebb lenne nem egyesével beírogatni a parancsokat.
-
SybenX
őstag
Aki rakott már fel edzett üveget attól kérdezném:
Könnyű felrakni,el lehet rontani,mert a videókon úgy láttam könnyebb felrakni mint egy sima fóliát?Vagy vigyem el egy gsm-be és ott felrakják?
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg talán még teszt is van itt a PH!-n róla.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ellopták? Nagyon sajnálom, de ne hagyd annyiba irány a szolgáltató és a rendörség!