Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Martinitius
tag
válasz
forgonati
üzenetére
a turbo sim sem legális (csak épp nem marad nyoma az alkalmazásának), az egyetlen legális módja a függetlenítésnek, ha bemész a szolgáltatóhoz, és ott bizonyos díj ellenében (szolgáltatótól és előfizetéstől függően 5000-20000 Ft között) maga a szolgáltató végzi el a függetlenítést.
-
tpapru
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, akkor megmarad tartalék telefonnak.
-
forgonati
őstag
válasz
tpapru
üzenetére
A romnak semmi köze nincs a sim-lockhoz. Rakhatsz rá bármit, függő marad. Viszont szinte fillérekért lehet már kapni turbo simet.
Martinitius:
Fel nem fogom hogy miért törvénytelen ez még mindig MO-n, bakker hadd használjak már olyan simet amilyet akarok, főleg ha már lejárt kötelezettségem, az ész megáll, ilyet még sehol máshol nem láttam

De pont ezért ajánlottam a kolegának a turbo simet, az legális.
-
tpapru
csendes tag
Hello! Kérnék egy kis segítséget tőletek. Találtam a fiókban agy ACE 2 telefont (feleségemé volt a N5 előtt). Édesanyámnak adnám, de Telenor függő. Lehet valahogy ezeket függetleníteni szoftveresen? Mondjuk ROM-cserével?
-
metal01
őstag
válasz
johnny82
üzenetére
Ugyanonnan. Én a Google Stock Package-et tettem fel.
-
syl5
őstag
Dirty Flash-el ráhúzhatom a Cata-ra, megmarad majd mindenem és jól fog működni a rom?
Amúgy tegnap frissítettem a Play Services-t a legfrissebbre APKMirror-ról.
Na annak a módja szerint jól szét is ba....ott mindent, alig ment valami szolgáltatás, még a Gmail se.
Aztán letöröltem minden adatát, leszedtem és újratelepítettem Play Store-ból.
Azóta mintha visszaállt volna a rend. Nem akad a teló, most pofáztam fél órát 3G-n, 5%-ot merült.Szal meglátom mi lesz, ha nem muszáj nem variálok, mert mostanában nagyon fontos hívásokat várok.
-
Martinitius
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Jelentem, itt is fos a hangerő... szintén CM. A tegnapin is gané volt, a main is az
A gyári jobb.(#34771) EnterR
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siddheshpatil.blackhand.rust
Ezzel rakoncátlankodott a drága
Egyébként amekkora CM fan vagyok, most annyira nem érzem még stabilnak az egészet. Pl teljesen érthetetlen, hogy a home gombot miért kell mindig kétszer megnyomni, hogy kezdőképernyőre ugorjon... A sebesség viszont jó, érezhetően gyorsabb mint a stock, ellenben a sok kisebb-nagyobb bosszantó bug miatt még mindig azt mondom, hogy meg kell várni legalább az M1-t, nem szabad sokat várni addig, végtére is, ez is csak egy nightly

-
johnsmithnex
tag
válasz
marquuard
üzenetére
Feltettem egy másik romot(Boostpop) meg EX kernelt. Felraktam a stereo camera modot(ez tartalmaz olyat hogy a speaker 150 Hz feletti hangokat játsza le csak) mixer paths.xml-be 88ról 95re állítottam a speaker digit volume értékét.
A hangerő így már erősebb és nagy hangerőn is tozításmentes. -
metal01
őstag
Frissült az Euphoria OS a hivatalos oldalon is jan. 29-i build-ra. Feltolom, kíváncsi vagyok...
-
forgonati
őstag
Azt mondjátok a Boostpop frankó? Épp most nézegetem melyik L-es romot rakjam fel. SlimRom még nagyon közkedvelt XDA-n meg ez az Euphoria is. Meg Terminus, meg Optipop, meg a halál tudja. Annyi van mint a szemét. Valami stabil kéne jó akkuidővel. És esetleg valaki tud olyat, hogy a beállítások ne fehér alapon legyenek? Valamelyik romnál láttam sötét szürke háttérrel.
-
Víz Elek
senior tag
Én is tolni fogok fizukor egy kis támogatást..

Tegnap este 11-kor vettem le a töltőről, és most 74%-on van az akku úgy, hogy folyamatosan 3G-re vagyok kapcsolódva, a fényerő kb 30%-on van, és most azt írja, hogy még 2 napig bírná.
Kíváncsi vagyok, hogy holnap estig kibírja-e..

-
marquuard
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Akkor viszont nem lesz jó ez a DSP manager, nálam csak a zenelejátszóban van hatása. A legegyszerűbb egy franco/faux soundos kernellel.
-
syl5
őstag
Egy decemberi stable Cataclysm van fent a telómon. Ez még 5.0-ás Lollipop.
Ma reggel feldobta, hogy frissítsem 5.0.1-re. Gondolom nem kéne. Vagy lehet?Inkább mondjuk a legfrissebb Cata-t kéne feltennem, meg mellé a legfrissebb Ex-et.
Ezt meg tudom úgy csinálni, hogy ne kelljen újra minden alkalmazást letölteni, beállítani azokat, magát az Android-ot, megmaradjon a híváslistám, sms-eim, stb?
Ha letöltöm a legfrissebb új Cata-t, akkor ha nem wipe-olok akkor megmarad minden? Jól működne így? -
marquuard
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Az a DSP manager nálam csak akkor működik, ha a CM zenelejátszót felrakom mellé. Letöltéseknél ott van az is, Eleven.apk.
-
marquuard
veterán
válasz
Martinitius
üzenetére
Én a custom theme híve vagyok, melyik az, ami problémás a CM-en?
-
mmarta
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Próbáld meg ezzel, illetve a playen a Nexus 5 Real Volume Booster-t. Root kell hozzá.
-
johnsmithnex
tag
Hello!
Következő a problémám: nex5, cm12 20150131, a hangszóró hangerejét szeretném valahogy megnövelni, mert elég halk szegényke. emlékeim szerint a gyári rommal mint ha hangosabb lett volna. A mixer paths-ba már húztam fel de csak annyit értem el hogy minimálisan hangosabb lett de azon szinten már torzít is. Aki használ cmet, meg van elégedve a hangerővel? A másik hogy valamiért sok mélyhangot akar megszólaltatni és javarészt ez okozza a torzítást max hangerőn. Stock romnál nem észleltem. A CM-es audioFX nem működik. Van valami megoldás amivel növelhetném a hangerőt torzítás mentesen.
Előre köszi a segítséget! -
Martinitius
tag
válasz
marquuard
üzenetére
én felraktam a legfrissebbet, de azért még bugos. szerintem az M1-t érdemes megvárni belőle. A legfájóbb bug, hogy a navigációs sáv gombjai csak minden második alkalomra reagálnak... meg több apróbb bug is akad, animációk beakadnak stb. Én még várnék vele mindenképpen. Az egyetlen dolog amiért nem flashelem vissza a stockot, mert semmi kedvem ismét belakni

update:
Kiderült, hogy nem az egész rendszer hibája a navbar-os bug, hanem a témáé amit feltettem. Tehát a theme engine még közel sem 100%-s, meg elég fapados is, de a többi talán használható -
radicspeter1
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Sztm ez a megoldás:
Folder Sync
-
Fkris
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Ez engem is zavar, Custom Buttons, es meg a megjelenitestol a hangon at mindenhol van beallitas.meghagytahhatak volna az alapokat a helyukon, es egy kulon menupontban(pl a Custom) osszesithettek volna, funkcio szerint, cimszavak alatt.Sokkal egyszerubb es atlathato lenne az egesz.
LógaGéza
+1 -
LógaGéza
veterán
válasz
Martinitius
üzenetére
Ránézésre ez HTC design, nem Sony

-
Martinitius
tag
válasz
slice14
üzenetére
http://forums.androidcentral.com/attachments/rumored-devices-lounge/161239d1422590353t-nexus-4-2015-1422590179403_131625.jpeg
http://forums.androidcentral.com/attachments/rumored-devices-lounge/161240d1422590362t-nexus-4-2015-1422590196168_131625.jpeg
Szerintem a jelenlegi Nexus 5 mellett nincs létjogosultsága egy frissített verziónak (még), hardverben még nincs akkora előrelépés, hogy újabb 5"-s modellt dobjanak piacra. Ellenben a Nexus 6-tal a Google elkötelezte magát amellett, hogy több méretben is elérhetőek legyenek a Nexusok, ebbe a sorba viszont beleillene egy 4,3" nexus.
-
slice14
veterán
válasz
Martinitius
üzenetére
Ez így elég kamu szagúnak érzik. Egy Nexud 5 2015 jobban hangzana.
-
slice14
veterán
válasz
mmarta
üzenetére
Jó volna nekem az ES File Explorer is, de könyörgöm átálhatnának material-ra. Nekem pl nagyon bejönne.
ui: Az ES pl nem tud olyat hogy kijelölöm a file-t és 2 teló összeéríntésével átküldi a fájlt. Ehez ki kel választani menüből az nfc megosztást is. Jó nem sokszor használom ezt a funkciót, de akkor is.
Fkris: Szvsz Mahdi-val és az E-OS-el csak az a baj, hogy nagyon szét vannak szórva a beállítási lehetőségek. Még1x ez csak az én véleményem.
-
Fkris
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Ennyire hullaszag van OpO forumon?

EnterR sztem vallalhato, en csak azert jottem vissza Euphoriara, mert ezt szoktam meg Mahdival es volt Ambient(nemtudom CMen van e mar)
-
mmarta
senior tag
válasz
slice14
üzenetére
Nem tuti a material, mást használok most, pedig megvettem ezt a File Expert appot. Rendkívül sokoldalú, nagyon sok mindent tud.
Hátha ... -
marquuard
veterán
CM12 mennyire stabil? Vállalható, vagy várjak egy Milestone/Snapshot buildre?
-
slice14
veterán
Material desing-es fájlkezelőt keresek, ami tud ftp server-t és cloud-ot is. Nem hátrány ha a play szervice-t használja drive bejelentkezéshez. Az Xplore-vel semmi bajom, de ha már lollipop, akkor legyen material-os könyörgöm. Ill. az se hátrány ha a google fotó-t is tudom vele menedzselni.
Előre is köszönöm....
-
Scooter74
őstag
Nagyon jó az Euphoria-OS a 2.06-s EX kernellel. 2 óra 15 perc SOT végig 3G és még mindig 57%-n van az akku.
-
Fkris
őstag
Miért nem állítja vissz az Euphoria a bizt.mentésből a képernyő elrendezését meg az appokat, beállításokat?
-
LógaGéza
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Nekem jöhet, anno kerestem mikor kijött, akkor csak DPIs mókolással ment, az f*s volt, ha van más, szívesen fogadom

-
Scooter74
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Köszi!

-
s3nsitivity
addikt
válasz
Víz Elek
üzenetére
Gogole + felrakja magával.

Más,
Még anno ment itt a Hearthstone mókolásos dolog.. na húzta az agyam egy haver és elkezdtem játszani, másnap meg belevetettem magam a gugli mélyére és találtam 5.0 és telefon alatt is futtatható verziót.

Ha valakit érdekel majd leírom meg linkelek később.
-
dozsabalint
senior tag
Esetleg akinek gondjai voltak a Google Play Services-zel, megpróbálhat frissíteni. Tegnap jött ki a 6.6.03-as verzió. Nekem egyelőre nem húzza az akksit.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Es ezt nem lehet valahogy inaktivva tenni?
Egyebkent feldobtam a gapps-ot, es most nezem, hogy nem tartalmazza a fotok alkalmazast, ezt most igy utolag honnan tudom beszerezni?
Ha dobna valaki egy linket, azt megkoszonnem, mert telorol vagyok.
-
syl5
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Kb 2 honapja lollit hasznalok. Arra gondoltam, hogy par hete meg siman kihoztam 3,5 ora sot-ra most meg orulok lassan 2-nek is.
-
marquuard
veterán
válasz
radicspeter1
üzenetére
Nem a CB founder sara, hogy a másik oldal nem tüntette fel az eredeti készítőt a hotplug commitnál. Flar2 válltig állítja, hogy semmi köze a CB hotplughoz és nem ismeri a CB github-ját. Pedig a tények nem ezt mutatják.

-
GrooveHero
addikt
Tudom. Anno szemeztem is vele. Kár, hogy alul meg fölül olyan sok üres hely van. Amúgy bejön, nincs vele különösebb baj, kicsit olyan lumiás design, de mondom, patent kis teló, az biztos. Sőt, az ára sem olyan húzós. De azért lehet megvárom a Mi5-öt. Majd meglássuk. De egy másik MIUI-s telót a Nexus 5 mellé mindenképp szeretnék.

-
Madoc
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ajánlom a Xiaomi Mi3-at! Meglepően jó készülék! 7!! óra kijelzőidő.Páromnak vettem de irigylem tőle.Amit mi itt romolgatunk hogy extrák legyenek benne, az a miui-ba alapból mind benne van.
-
Madoc
veterán
válasz
randras_83
üzenetére
A miui nexus 5-re az nem portolt mert hivatalosan támogatták.Már nem.Megállt az élet miui v5-nél (4.4.2)
Miui v6 csak portolva lesz rá. -
randras_83
addikt
Ez azért így nem teljesen igaz, hogy nem változott semmit, van azért különbség ICS és lolli között. Nem mondom hogy hibátlan, tudjuk hogy nem az, ettől függetlenül simán rendben van. Persze embere válogatja. Nálam - amióta nexusom van - a stock nyerő, anno a HTC met romoltam mert kellett de itt nem érzem szükségesnek.
A MIUI meg a Xiaomikon tuti a portolt verziók nekem nem jöttek be. Múltkor nyomkodtam egy Mi3-at azon teljesen más volt, mint N5-ön. -
LógaGéza
veterán
BoostPop userek: Használja valaki bármilyen BT-s eszközzel (neadj' autós fejegységgel) ezt a ROMot?
Van egy olyan bug nálam, hogy ha fejegységen megy a zene át, és hívnak, felveszem a telót, beszélek, és ha utánna lerakom, akkor nem jön ki zene többe a fejegységre. Kapcsolat megvan, tudok számot váltani, kiírja az infókat, minden, csak nincs hang... Csak teló, és autórestart után...
AICP-ben fixelték pár napja, csak ott meg most van egy másik érdekes bug, holnap meg stabilra kéne a teló...Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?
-
Just486
senior tag
Jol emlekszem hogy van itt a forumon olyan aki amerikabol nyomja? Kene egy kis segitseg tole.
-
syl5
őstag
válasz
tpapru
üzenetére
Hát ezzel én is pontosan így vagyok, ezért nem használok MIUI-t (még).
De úgy látom kénytelen leszek, mert 3 év alatt nem változott semmit a stock Android, és annak gányolásai, a nagy Nexus-ra sincs egy normális rom.
Cata + Ex bírta jó 1,5 hónapig, azóta érezhetően lassabb lett, és az akksi is merül, mint az állat. 4 óra sot helyett 2, meg ilyenek. Még mielőtt megkapom, nem változott semmi a telón, nincs új app, stb. És hetente újra is kell indítani, a memória elszivárgása miatt is.
-
tpapru
csendes tag
Hello srácok!
Használ közületek valaki MIUI ROM-ot? Az előző telefonomon nagyon szerettem, a legújabb MIUI meg annyira tetszik, mint a csuda :-) -
Braca
újonc
Sziasztok, érdeklődnék hogy L alatt kinek melyik call recorder működik?
Amióta L van fent nem tudok rá használhatót felrakni
-
lezlie74
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- E-book olvasók
- Robotporszívók
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bittorrent topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd ha kint lesz a hiv. oldalon felteszem az újat. Most még "belakom" ezt a 29-i EU OS-t.

A gyári jobb.