Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsarkov
tag
válasz
#Dániel #35896 üzenetére
Erősen Beta állapotú még a rendszer, de valahogy mindig úgy adnak új funkciókat hozzá, hogy nem sérül a stabilitás. Persze, folyamatosan jönnek a featureök, de nem nagyon kommunikálnak, hogy mi várható még. Bug reportban szoktak javasolni új funkciókat, azokat bele szokták tenni, ha jó az ötlet. Már csak kisebb újítások várhatóak...szerintem.
-
gabro0
őstag
Gravity Box Lollipophoz! [link]
-
zsarkov
tag
válasz
Just_Reboot #35893 üzenetére
Az értesítési sáv beállításaiban az akkumulátor állapotjelző típusa menüpont alatt válaszd bármelyiket a rejtett opción kívül, a százalék kijelzésénél, meg az ikon belsejében. És megoldva.
#Dániel: Találtam egy-két bugot, pl OTG Pendrive kezeléssel voltak gondok, kb. másnapra javították
Ezen kívül egy-két nem működő, vagy rosszul működő beállítás volt még, de azokat is javították azóta. Ezeken kívül semmi. Jól érzed, tényleg gyorsabb, mint a gyári Lolli. Üzemidőben, meg nem is lehet összehasonlítani. Az a leállós dolog az alkalmazásoknál szerintem a letiltott szolgáltatások miatt van, nálam semmi nem állt még le.
-
#Dániel
tag
válasz
zsarkov #35889 üzenetére
Valóban.
Volt valami panasz a CM12-re a használati idő alatt? Nálam pár gyári alkalmazás nem működött, indításkor azonnal behalt (üzenet küldő többek közt) de ez nem is gond, mert nagyon sok mindent tiltottam is le amire semmi szükségem nem volt, és közülük akármi okozhatta ezt.
Én úgy veszem észre, hogy sebességben is jobb talán a gyári 5.0.1 -nél.
-
zsarkov
tag
válasz
Just_Reboot #35883 üzenetére
-
#Dániel
tag
Közben már feltettem a CM12-t, stock-óta ez az első amit kipróbáltam, (ég és föld a funkciók tekintetében).
Nem tudom mire számítsak, eddig nagyon pofás. -
slice14
veterán
válasz
Just_Reboot #35863 üzenetére
A Cataclysm már rég megoldotta:
Es így néz ki az értesítésisávon:
-
thiclyoon
aktív tag
Volt valakinek gondja az usb kábellel? a telefon felőli végén, ahol "összeszűkül" a kábel, kezdi megadni magát
még van rá garancia, vajon cserélik?másik telefonnál megjártam, a boltban vett, az eladó szerint "mindenhez jó, blabla" a kábel, aztán nem volt jó, ezért kéne inkább a szervizben cserélni, ha lehet
rakhatok fel képet, bár szerintem el tudjátok képzelni -
#Dániel
tag
Sziasztok,
Valaki linkeljen nekem egy videót, amivel tudom rootolni a készüléket.
"Information: Checking Fastboot Connectivity
fastboot devices" itt mindig megakad.Köszi
-
WolfLenny
aktív tag
Annyira dícséritek a Boostpop-ot, hogy lehet teszek egy próbát.
Mi van kiszedve a stock-hoz képest? Ebben javították a kamera felvétel hangját?Jelenleg stock rom-on vagyok ElementalX 2.8-al. Jelentős érezhető változás lenne a stock-hoz képest?
Az extra "fícsörök" annyira nem hatnak meg... -
thesound
addikt
Ha bemásolok ogg file-okat pl. az Alarms mappába, akkor a system pick-ernek látnia kell?
(újraindítás volt)Nem tudom beállítani az új ogg file-okat pl. alarm soundnak csak 3rd party app-pal.
-
huan
őstag
Ha flashaltem az r71-es Franco-kernelt recoveryből és meg is vettem a franco.Kernel updater-t, akkor miért jelez folyamatosan, hogy elérhető az r71? Rányomok az auto flash-re, rebootol,de mindig jelzi, hogy r71 letölthető.
? -
marquuard
veterán
ElementalX 2.10 is kijött, nem bízzák a véletlenre.
-
dkovizoli
addikt
válasz
randras_83 #35867 üzenetére
Az új twrp-k már tudnak img-t is flashelni. Szerintem egyszerűbb, nem kell pc sem hozzá.
-
zsarkov
tag
válasz
Just_Reboot #35863 üzenetére
Igen. Ha azt választod, hogy a status baron mutassa a százalékot (körben, vagy akár az akkumulátor ikonban), akkor nincs ilyen. Egyedül, ha a töltőt bedugod, és lehúzod a gyorsbeállítási panelt, akkor van szint írva. De ezzel szinte soha nem is találkozom.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Franco kernelt csak simát recovery-ből kell flashelni zip-ként? -
Scooter74
őstag
Nagyon jó ez a layer theme telepítő, és eszméletlen jó témák vannak bent.
SlimLP is jól kezeli. -
noorbertt
őstag
válasz
pumukli56 #35858 üzenetére
Vicces, nem hogy ingyen postázzák mivel úgy is fizeted a számlát.. Én most fogok a bank kártyákra fényképeket nyomtatni ingyen, annyi a dolgom hogy megszerkesztem online és mikor kész a régit ketté vágni..
Off de meglepődnék ha ott bármelyik bank csinálna ilyet.-ingyen. -
zsarkov
tag
válasz
noorbertt #35852 üzenetére
Témázhatóság, gyorsbeállítási panel ikonjainak átrendezése, energiagazdálkodási profilok, alkalmazások jogainak szabályzása, rendszer profilok, szelektív újraindítás, védett alkalmazások, status bar gesztussal történő fényerő szabályzás, akku százalék kijelzése (vicces, hogy 2015-ben ezt a stock nem tudja), kamera alkalmazásban a camera 2 api benne van, értesítési fény beállításai (jó, tudom, más stock romok is tudják), színek kalibrálása minden féle kernelcsere nélkül, még vagy 100 dolog, amit kihagytam. Napi szinten portolják a CM 11 feature-öket, bővül a lista.
-
gabro0
őstag
Gariztatás előtt elég factory img flash? A nyitott BL-be ugye nem kötnek bele sehol?
Vodafone SIM-kártya csere havidíjas előfizetés esetén tényleg 7000Ft lenne?
[link]
Igazából csak azért akarom cserélni, mert magam vágtam ki, ami azért nem az igazi és lassacskán a Mobiltárcához is kellene. -
gabro0
őstag
válasz
peugeotmate #35844 üzenetére
Vicces, mert ma vettem észre én is, hogy megrepedt
Jó volna ha cserélnék, mert a kijelző sem a legjobb, elég foltos [link]
-
zsarkov
tag
Látom nagyon megy itt a custom romok körül a vita. Gondoltam megosztom a tapasztalataimat, hátha valaki kedved kap a CM12-höz. Egy hete használom, minden nap frissítem az aktuális nightly verzióra. A stock 5.0.1-hez képest szuper gyors és akadásmentes (már amennyire az Android az tud lenni
). Emellett hihetetlen tempóban javítják a bugokat, nagyon komoly changelog van napról-napra. Rettentően stabil, és ami nekem nagyon fontos, eredeti ötletekkel van tele, komoly arculata van, nem innen-onnan összelopkodott funkciókkal találkozik az ember. A gyári lollihoz képest +1 óra SOT általános (interactive governor miatt szerintem). A saját appok köröket vernek a Google-féle variánsaikra. Részemről vége szakadt a romolásnak jó időre, egyszerűen úgy tökéletes, ahogy van, Minimal gappsel teljesen bloat mentes. Alig várom az első snapshotot, bár szerintem megvárják ők is az 5.1-gyet előtte. A stock 5.0.1 meg sem közelíti ezt a szintet. A fordítási munkálatok 100%-ban készen vannak magyar nyelvere, de még nem került bele teljesen, napról-napra fejlődik. Összesen 5 angol menüpontot találtam, ami alatt ennek ellenére minden beállítás magyar nyelven jelenik meg. Röviden ennyi... Ja és természetesen saját kernelével használom.
-
válasz
peugeotmate #35844 üzenetére
Többeknek javították már emiatt. Az egész keretet cserélik egyben a kijelzővel együtt.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Ha a SIM tartónál megrepedt a készülék háza, akkor ezt javítják gariban? Amennyiben igen, akkor mit cserélnek (keret, hátlap, stb.)? Telenoros Nexusom van, 2 év garival. -
Scooter74
őstag
Azt kell, hogy mondjam nagyon jó ez a SlimLP.
Nagyon tetszik eddig, amit hiányolok az nrm más mint az OTA frissítés. -
zolka95
őstag
egy másik telónál telepíteném a gapps-ot
ezt írja: "Using adb: adb push filename.zip /sdcard/"azért kérdezem itt, mert az 5.0-át is valahogy így tettétek fel
szóval ezt hogy kell?
csak simán beírom parancssorba? -
Scooter74
őstag
Használ valaki slimLP-t?
Franco kernel müxik vele, milyen lehet mostanában? -
szpali
addikt
válasz
zolka95 #35803 üzenetére
Nem tapasztaltam rendellenességet, ha úgy érzem, hogy telített a memória, akkor CCleanerrel kiürítem.
Erre viszont továbbra sem találtam még megoldást (#35789)
Valaki?
-
slice14
veterán
válasz
noorbertt #35815 üzenetére
Ha a stock rendszert akarsz egy kis plusszal, akkor próbáld ki a cataclysm-et. Van benne gapps is. Témázási lehetőség nincs benne, de ahogy olvastam, Neked olyan nem is kel. Az extrák a beállításokon belül egy menüpontban állítgathatók. Nekem nagyon bejön, főleg elementalx kernel-el.
-
marquuard
veterán
válasz
radicspeter1 #35808 üzenetére
Hát jó rondák lettek a színek.
-
randras_83
addikt
válasz
radicspeter1 #35814 üzenetére
+1
-
huan
őstag
Sziasztok
[ARM/ARM64] Android 5.0 Lollipop bootanimation memory leak fix
-el kapcsolatban a 32, vagy a 64bites kell annak akinek Stock android,stock kernel van?bootanimation_v2\aosp\32bit
bootanimation_v2\aosp\64bitKöszi
-
siofok
őstag
[link]Valami javítás tényleg jó lenne,mert lassan kevés lessz a 2 gb ram.
kb 2 napja volt reboot
-
radicspeter1
őstag
Új CB, új feature!
A neve KCAL, melyet a mai friss Kernel Adiutor (Play) is támogat Srcreen fülénél...
Hogy ne lőjjem le előre a nagy meglepit, rátok hagyom a felfedezés szemmel látható örömét
(Sreen Hue)legyen veletek!
-
noorbertt
őstag
válasz
TTTotya #35805 üzenetére
Valoban, de igazabol nem kell nekem root ami azt illeti /oregszem../
Mostansag tul hamar merul, mert porog az os es a play ami remelem elkussol egy ido utan vagy legalabb addig tartom magam mig nem jon egy frissites es akkor gyalu.
Egyedul a backup ami miatt kell majd a root. De ha aktualis akkor rootolom backup -> uj rendszer fel ->root, visszapakolom a cuccaim, reklam mentesites ->unroot es orul.
-
zolka95
őstag
válasz
zolka95 #35803 üzenetére
A multitasking sokkal jobb lett. Már nem tölti be újra az appokat. Ha csak 2-3 app futott akkor is újratöltötte őket ha váltottam közöttük.
Facebook, Messenger, Google+, Drive, Térkép, Play áruház, Beállítások, Chrome (3 oldal megnyitva) között váltogatok és nem tölt újra semmit. Egyszer töltötte újra a beállításokat. Nálam így már tökéletes a rendszer. Csak ennyi bajom volt vele ezelőtt.
https://docs.google.com/file/d/0BwAKKQsEr220S1RRN3I4M1dnSk0/edit?usp=docslist_api
Azt írták csodát ne várjunk ettől a fixtől.
Hát ez felér egy csodával nálam -
zolka95
őstag
válasz
szpali #35802 üzenetére
xda-n posztolták, hogy lollipopban a bootanimáció is okozza a memory leaket
felül kell írni egy fájltnem kell sokat visszaolvasnod mit hogyan
nemrég írtákkitkatre szerintem nincs
neked azon is gond van a memóriával?most éppen ~140 megát eszik a rendszer
1,1-1,2GB szabad ramom van
mint régen kitkaten
beszarás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest