Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Simple AOSP mennyire bugos? A Cataclysm hibátlan, de megnézném...
-
marquuard
veterán
-
arkone
aktív tag
Az 5.1 kijövetele után, ha elkészítik rá a cataclysm romot, akkor wipe, install 5.1 cataclysm és utána újra wipe?
Jelen pillanatban 5.0.1 cataclysm romon futok alap kernellel. -
Nite
őstag
urak, csalodtam a lollipopban, visszatertem kitkat-re

van lehetoseg a frissitesi ertesites elrejtesere root nelkul?
ezen kivul az app drawer hattere olyan lollipop-os feher, mit frissitettem le?
vissza lehet allni az eredeti kitkat-esre? 
valamint azt nem tudjatok veletlenul, hogy a kitkat miert nem ismeri a poziciomat normalisan, hiaba van bekapcsolva a wifi halozatok keresese? ha bekapcsolom a wifi-t, akkor mar pontos akar a gps, de kikapcsolt wifi-vel goze sincs hol vagyok
5.0-n ez viszont pont tokeletesen mukodott 
-
Scooter74
őstag
-
twine
veterán
válasz
andris1212
üzenetére
Ha van kedved kicsit mókolni, meg tudod oldani!
Valszeg orgánum függő a dolog, hogy "szűri" e a hangod vagy sem,,,illetve ha hozzá szoktál az egyéb erősebb mikrofonú telefonokhoz amiket nem tartottál a szád elé közvetlen, hanem kicsit "eltartod" a fejedtől akkor már jelentkezik ez a probléma...Kettős megoldás:
Először
Másodszor pedig én Franco kernelt használok...FKU-ban tudsz mikrofon erősítést állítani...én +3-as erősítést használok...A kettő együttes használatával tökéletes minőséget tudsz elérni, úgy is ha "eltartod" magadtól a mikrofont...

Szerk:Tesztnek meg hívj fel valakit és kezdj el számolni 1-fölfelé, miközben távolítod a szádtól a mikorofont, és figyeljétek, hol kezd el érezhetően halkulni, vagy romlani a minőség...ehez mérten állíts az erőssítés mértékén...
Mert azért az ilyen beavakozásokat sem szbad túlzásba vinni...
-
marquuard
veterán
Használ valaki antireflex (matt) fóliát? A megjelenített kép minőségén ront valamit?
-
andris1212
csendes tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Köszönöm! Ez szomorú hír :-(
-
s3nsitivity
addikt
válasz
andris1212
üzenetére
Nagyjából +1 Scooter74 -nek.

Nálam hihetetlen jó minőségű a miki, mindenki dicséri, hogy milyen jól hall.
-
Scooter74
őstag
válasz
andris1212
üzenetére
Persze, lehet cseréltetni a szervizben!
-
andris1212
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy nexus 5 készüléket, az lenne kérdésem, hogy telefonálás közben sokszor halkan hallanak. Esetleg lehet valamit kezdeni a mikrofonnal?
-
Scooter74
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Én is ebben bízom!
Február elejét írták anno az 5.1-s frissítésre! -
SybenX
őstag
Frissítettem OTA-n 5.0.1-re és eddig semmi problémába nem ütköztem és nagyon tetszik ez a dizájn

-
Víz Elek
senior tag
-
Martinitius
tag
válasz
marquuard
üzenetére
Én egy hetet használtam fólia nélkül vagy max kettőt, de mikor már megjelent rajta az első 2-3 mikrokarc mentem és vettem is egy fóliát rá. Jól is tettem, mert a fólián azóta keletkezett karcok elég nagyok, és ha most azokat a képernyőn kéne néznem valszeg verném a fejemet a falba
szóval egy fóliát azért érdemes rárakni mindenképpen!!! 
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
nagy nehezen sikerült vennem egy n5-t, ma érkezett meg. fehér/32gb. a hátoldalán lévő matricát amin az imei szám van le lehet venni, vagy kell esetleg garihoz? elég hülyén néz ki rajta.
-
Bathalsar
aktív tag
Én is rendeltem egy ilyen filléres cardboardot. A demó applikációkat és egy hullámvasutat próbáltam. Azok jópofák voltak. Ja, meg lőttem egy 360 fokos panorámát, azt nézegettem meg vele
Ebay-en vannak ütősebb, műanyagból készült, gumis pánttal rendelkező típusok, de nem mertem nagyobb összeget beletenni a mókába

-
beloadjoker
őstag
Búcsúzom srácok, ez volt messze a legjobb telefonom, remélem találok jobbat

/egy 1+1 van betervezve 64gbos/
További jó nexusozást mindenkinek!
-
Víz Elek
senior tag
válasz
thesound
üzenetére
Nekem sincs rajta fólia, viszont nálam vannak mikrokarcok .. :/
-
SybenX
őstag
Nekem is megjött az OTA

Délután fel is rakom. -
Noanme
csendes tag
Nem fogjátok elhinni de kijött végre a lolli otan

-
Doosa
aktív tag
Ismertek olyan alkalmazást amivel le lehet tiltani, hogy egy app mobilnetet kapjon? Ez alapból benne van a miuiban és zseniális, a többi romban viszont csak az alkalmazás által kért jogokat lehet megvonni.
Más: #Cardboard
Pár napja megjött a Cardboard-om, és azt kell mondanom mind a két dollárját megérte
Meglepően sok app-van hozzá, és ami még meglepőbb hogy vannak közöttük egész jók is. Ha van aki szintén bohóckodik hasonlóval az megoszthatná tapasztalatait. Én eddig annyit csináltam, hogy ragasztottam bele egy kis textilt és applikáltam rá pántot, hogy a fejemen maradjon.
Kipróbáltam géppel összekötve a Trinus Gyre nevű programot War Thunder-el. Kb egy délutánomba került, hogy úgy működjön a dolog ahogy az a videón van, de az eredmény elég durva. Én ultrára raktam a minőséget (bekötöttem USB-n), ez a tűrhető kategória. Van sajnos csúszás, de minimális, egy FPS játékhoz sok lenne, de én elrepkedtem vele. Elég szédítő élmény
Arra főleg kíváncsi lennék, hogy aki beruházott esetleg egy a kartonnál komolyabb konstrukcióra annak mi a tapasztalata. A karton foglalat miatt ugyanis az enyémnek sokszor nem elég tiszta a képe+ szerintem lehetne kicsit távolabb a telefon.
-
-
szpali
addikt
Sziasztok!
WiDi kompatibilis LG TV-vel próbálta már valaki a tab képét áttolni?
-
marquuard
veterán
Van aki védőfólia nélkül használja a telefont? Szervizelés miatt a fólia nem került vissza, és egy darabig nincs lehetőségem venni egyet. Nem kell tartanom a mikrokarcoktól? Semmi extrém dolgot nem művelek a telefonnal, üres zsebben hordom.
-
nootropil
csendes tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Szia ! Köszi a segítséget különben ..
A PTP sem megy .. most kipróbáltam .
Letöltöttem ezt "Google USB Driver" pack. de nem tartalmaz az eszközzel kompatibilis illesztőprogramot !??
háát asszem feladom

-
s3nsitivity
addikt
-
nootropil
csendes tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
adb driver-t megpróbáltam felrakni de nem talál eszközt.
Eszközkezelőben ismeretlen eszközként megjelenik... ez már siker
driver akkor ?? vagy mi a f..c?

-
randras_83
addikt
Ma megjött az új Qi töltőm. Ha érdekel valakit itt egy rövid leírás vagy valami hasonló.

-
marquuard
veterán
Catalysm-ban hol engedélyezhető az advanced power menu? Sehol sem találom.
-
eastsider
nagyúr
srácok.
milyen custom romot ajánlotok msotanában?CM12 jó? más nagyobb nevű?
-
marquuard
veterán
Ma jött vissza a telefon a szervizből pixelhiba miatt. Kicserélték az LCD kijelzőt és a teljes előlapot.
-
soulf82
csendes tag
sziasztok,
egyik napról a másikra leállt a kamera alkalmazás, akármikor meg akarom nyitni mindig csak egy hibaüzenet jön fel: A Kamera alkalazás sajnos leállt. Nexus 5-ön volt már valakinek hasonló probléma?
Előre is köszönöm!
s -
Fkris
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Lusta voltam kiirni, igen, itt modositottam

-
Kikerült a Xiaomi Power Bank cikkem, ha esetleg érdekel valakit.
-
Fkris
őstag
Sracok hogy lehet az olvaso modot bekapcsolni chromeban? A chrome:flags nel engedelyeztem, de nem jelenik meg az eszkoztar ikonja se beta se sima verzional.
-
LógaGéza
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Összegyűlünk itt szépen

-
Kispósi
aktív tag
Sziasztok, feltettem az Euphoria 1/18-at és hozzá a kitkat-os gallery-t is flasheltem amit megcsináltak LP-hoz. Azonban ez nem tudja a photosphere-t megjeleníteni úgy mint a kitkaton. Van erre vmi megoldás? A LP-os photos nem jön be azt nem akarom használni.
-
nootropil
csendes tag
Nem tudok kapcsolatot teremteni PC-vel micro USB kábellel...
Próbáltam már számtalan kábelt, több géppel, többféle win-fossal .. nem tudom .
Tölteni tölti, de nem látja az op rendszer.
Telefon \ beállítások| tárhely \ beállítások
MTP bejelölve
fejlesztői lehetőségek USB hibakeresés be
eddig ezeket próbáltam
PLS HELP !
gyerekeim miatt jó lenne 1-2 mese rá.. csak ennyi kéne.. vagy a vodkafone adjon normális mobilnet csomagokat..
-
Tomace91
senior tag
Nem tudja valaki, hogy tudnám magyarrá tenni a Nokia HERE alkalmazást? Playen azt írják újratelepítés után magyar lesz, de nem lett az, csak a magyar navigáció hangot találtam meg, maga a program nem magyar.

-
natë
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Jól meggondoltad?
-
marquuard
veterán
Tudtok olyan alkalmazást, ami alkalmas az adatforgalom részletes monitorozására? Olyanra gondolok, ami napi-havi monitorozást végez és jelez, ha beállítok egy adatforgalom limitet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szóval egy fóliát azért érdemes rárakni mindenképpen!!!
Meglepően sok app-van hozzá, és ami még meglepőbb hogy vannak közöttük egész jók is. Ha van aki szintén bohóckodik hasonlóval az megoszthatná tapasztalatait. Én eddig annyit csináltam, hogy ragasztottam bele egy kis textilt és applikáltam rá pántot, hogy a fejemen maradjon.