Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eisento
addikt
válasz
zsarkov #37470 üzenetére
minden alaklommal? meg nexus root toolkitnel is?
most oszinten. google usb driveren kivul az 5.1-es factory image-en kivul mi kell meg?
usb driver kicsomagol factory image kicsomagol
telon engedelyeznem kell usb hibakeresest
telo radug pc-re
eszkozkezeloben megjelenik betallozom neki az usb driver kicsomagolt mappajat felismeri android composite adb interface-kent.
utana innen a method 2-ot megcsinalom: [link]ha vmit rosszul csinalok szoljatok
-
-
Scooter74
őstag
válasz
zsarkov #35911 üzenetére
Miért jobban őrülnél neki, ha a Google kiadna egy búgos sz@r 5.1-s rendszert a telefonra?
Az hogy az MTK procis telefonon a bantu négereknél az 5.1 pörög az még nem jelenti azt, hogy hibátlan.
Illetve pont olyan telefonod van amire a fejlesztők ontják a romokat, csak meg kell találnod azt ami neked kell a sok közül!
Ez az én meglátásom, illetve nem akarok vitát kelteni! -
#Dániel
tag
válasz
zsarkov #35889 üzenetére
Valóban.
Volt valami panasz a CM12-re a használati idő alatt? Nálam pár gyári alkalmazás nem működött, indításkor azonnal behalt (üzenet küldő többek közt) de ez nem is gond, mert nagyon sok mindent tiltottam is le amire semmi szükségem nem volt, és közülük akármi okozhatta ezt.
Én úgy veszem észre, hogy sebességben is jobb talán a gyári 5.0.1 -nél.
-
gery2123
őstag
válasz
zsarkov #35508 üzenetére
Hú, ha jól rémlik akkor terminál sudo su. Majd ugyanúgy sudo fastboot flash flash-all.sh
Jaj de hiányzik a desktop linux. Jó ez a Windows tablet de nem az igazi na......
Még szerencse, hogy a kis otthoni média szerverem ubuntu14.04.1 Lts szerver van, és ott ki tudom élni a vágyaimat.ja és én régóta ezt használom linux és windows alatt is [link]
-
slice14
veterán
válasz
zsarkov #28414 üzenetére
Kérdezd a guglit....
Más:
Végre sikerült feltenni az express-el. Az úgy nem okoz problémát, hogy franco után csak cache és dalvick cache wipe volt?
Amúgy mivel szoktátok buherálni a kernel beállításokat, vagy az EX defaultja megfelelő. Nem vagyok túlságosan otthon kernel témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tippmix
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest